Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και τα σενάρια που τον ήθελαν να περιμένει πρόταση, ενώ σχολίασε και τον όμιλο στο Europa League.
Αρχικά ο Βιεϊρίνια μίλησε για το ματς κόντρα στην Ξάνθη, τονίζοντας: «Είναι σημαντικό που κέρδισε η ομάδα, αφού μετά από ευρωπαϊκό ματς αρκετές φορές έρχονται στραβά αποτελέσματα. Όμως εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε».
Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Όλοι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο δυνατό όταν αγωνίζονται, μπορεί να είχαμε απουσίες, όμως, αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους».
Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί ενδιαφέροντος της Ουντινέζε, ξεκαθάρισε: «Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Το τελευταίο δίμηνο κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα που αφορούν την Ουντινέζε. Είναι σημαντικό να ακούγεται το όνομά μου, όμως εγώ είμαι εδώ και είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ».
Σχετικά με την κλήρωση του Europa League, πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όλοι ξέρουμε τις δύο από τις τρεις ομάδες, την Τότεναμ και την Ρουμπίν Καζάν, είναι πολύ ισχυρές, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα».
πηγή: gazzetta.gr