Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

O Τίγρης ιδιοκτήτης και ο Μπάγεβιτς πρόεδρος!!

Αυτό είναι το δίδυμο για την ΠΑΕ ΑΕΚ που φωτογραφίζει το αποκλειστικό δημοσίευμα του "Εθνους"  - Δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο από το περιβάλλον των δύο άνδρων.

O Τίγρης ιδιοκτήτης και ο Μπάγεβιτς πρόεδρος
Το αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» που προαναγγέλλει διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ επικαλούμενο πηγές από υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος είναι θέμα συζήτησης από το πρωί.
Στην ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνουν απόλυτη άγνοια και συνεχίζουν το δύσκολο έργο της αναζήτησης χρημάτων για να βγει η χρονιά όμως το σενάριο αλλαγής ιδιοκτησίας συνεχίζει να συζητιέται έντονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε το aek365.gr και τα δύο πρόσωπα που αναφέρονται στο σενάριο είναι πασίγνωστα.
Συγκεκριμένα ο μελλοντικός ιδιοκτήτης που φωτογραφίζεται είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώ ο πρόεδρος - έκπληξη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως οι διακινητές του σεναρίου κάνουν λόγο για τους δύο άντρες ως επόμενο ιδιοκτήτη και πρόεδρο εκτός αν οι συνάδελφοι του "ΕΘΝΟΥΣ" έχουν γίνει γνώστες άλλου σεναρίου που διακινείται παράλληλα, πράγμα για το ποίο αμφιβάλουμε.
Όσον αφορά το αν το σενάριο έχει βάση μέχρι στιγμής παρά τις προσπάθειες δεν έγινε δυνατό να διασταυρωθεί παρά μόνο από το περιβάλλον των δύο από όπου το σενάριο αποκλείεται.
Όπως λένε τόσο ο Μελισσανίδης όσο και ο Μπάγεβιτς άνθρωποι που έχουν συχνή επαφή με τους δύο άντρες αυτοί δεν έχουν σκοπό να εμπλακούν με τα διοικητικά της ΑΕΚ όμως σίγουρα την αλήθεια την γνωρίζουν μόνο οι δύο τους.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: