Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Η αγκαλιά Φουστέρ-Μαρινάκη! (pic)

Την ώρα που κανείς δεν ξέρει αν θα φοράει και του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Νταβίδ Φουστέρ είχε σύντομο τετ α τετ με τον Β. Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ, ενώ οι δύο τους αναμένεται να πουν ξανά σύντομα.

Η αγκαλιά Φουστέρ-Μαρινάκη (pic)
Αγκαλιά Βαγγέλη Μαρινάκη-Νταβίδ Φουστέρ λίγο πριν την έναρξη του τελικού Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως και αυτός της ακριτικής ομάδας (Άρης Πιαλόγλου) και έκανε την καθιερωμένη χειραψία με όλους τους και των δύο «μονομάχων».

inner

Ωστόσο, δεν είχε την ίδια συμπεριφορά όταν βρέθηκε μπροστά στον 33χρονο ποδοσφαιριστή, καθώς κοντοστάθηκε και τον αγκάλιασε.

Όλα αυτά, ενώ εκκρεμεί το τι θα γίνει με τον Ισπανό, καθώς τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο του και όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μέσω του Facebook, θα μιλήσει ο ίδιος για το θέμα με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό!

Από το Σάββατο 23 Μαΐου θα μπορούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για την αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (02/06) στο πλαίσιο της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Το πρωτάθλημα του μπάσκετ μπαίνει πλέον στην πιο σημαντική του περίοδο. Ξεκινά η ημιτελική φάση των πλέι οφ, ακολουθεί η τελική φάση και ο ΠΑΟΚ ξεκινά την πορεία του με πρώτο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η σειρά ξεκινά από το ΟΑΚΑ και συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη και στο PAOK Sports Arena.
Για την διευκόλυνση των φιλάθλων, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ξεκινά από σήμερα, την διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο αγώνα της σειράς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, τον πρώτο δηλαδή αγώνα που θα διεξαχθεί στο “Παλατάκι” την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:30.
Ξεκινάμε δυνατοί και αποφασισμένοι και περιμένουμε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο…
Οι τιμές των εισιτηρίων, παραμένουν οι ίδιες και ξεκινούν από τα 10€, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι ότι στην δεύτερη (ημιτελικά) και τρίτη (τελικά) φάση των πλέι οφ δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των κατηγοριών BLACK και WHITE.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα εξής σημεία…
Από το PAOK Sports Arena (Καθημερινά 10:00-20:00, Σάββατο-Κυριακή: 12:00-20:00),
Μέσω  Internet, από το δίκτυο της TICKETHOUR,
Από τα μηχανήματα APS της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και από…
Το δίκτυο των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Τρίτη 2/6/2015 στις 20:30 είναι…

ΤΙΜΗ      ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€       Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€         108, 109, 110, 111
25€           VIP 1,2,5
50€           VIP 3,4
100€         VIP Lounge

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών SILVER, GOLD, LOUNGE και ΒOX, ισχύουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν και στους αγώνες της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ.
Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του».

Επιβεβαίωσε για προκριματικά και 32 ομάδες ο Μουρατόρε!

Ο πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε, βρίσκεται στο Εκουαδόρ μαζί με στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας για να αναλύσει το νέο σύστημα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στους ανθρώπους της Νότιας Αμερικής.
Με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Μουρατόρε επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων, πως οι ομάδες που θα προκρίνονται στην τελική φάση θα είναι 32 και όχι 24.
«Έπειτα από δυο-τρία χρόνια προεργασίας, καταλήξαμε σε αυτό το μοντέλο που θυμίζει σε πολλά σημεία το ποδόσφαιρο. Υπάρχει μια σκέψη ώστε η προκριματική φάση να ολοκληρωθεί σε δυο χρόνια. Για την ακρίβεια από τον Νοέμβριο του 2017, ως τον Φεβρουάριο του 2019. Πως θα συμβεί κάτι τέτοιο; Θα υπάρξουν ημερομηνίες που θα σταματήσουν οι μπασκετικές δραστηριότητες ανά τον κόσμο σε συλλογικό επίπεδο, ώστε να διεξαχθούν τα προκριματικά των εθνικών ομάδων. Ακριβώς όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο με τη FIFA.
Με το προηγούμενο σύστημα, μόνο 35-40 ομάδες από τα 215 μέλη μας αγωνίζονταν συνεχώς στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Οι άλλες δεν είχαν ευκαιρίες. Πλέον θα έχουν. Από τον Νοέμβριο του 2017, 140 χώρες θα μπουν στη διαδικασία των προκριματικών ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντί των 24 ομάδων, θα προκρίνονται 32», ανέφερε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: superbasket.gr*

Σκαριόλο καλεί Κολόμ στην εθνική Ισπανίας!!

Η… λειψανδρία στα γκαρντ της εθνικής Ισπανίας, ενόψει του ερχόμενου Ευρωμπάσκετ, αναγκάζει τον Σέρτζιο Σκαριόλο να βρει εναλλακτικές λύσεις, με τον Κουίντο Κολόμ να είναι μία εξ αυτών.
Ρίκι Ρούμπιο και Χοσέ Καλντερόν δεν θα πάρουν μέρος στο Ευρωμπάσκετ του καλοκαιριού, Έτσι, η εθνική Ισπανίας δεν θα έχει πολλές λύσεις στη θέση του πλέι μέικερ, γεγονός το οποίο αναγκάζει τον Σέρτζιο Σκαριόλο να βρει άλλες λύσεις για τη θέση του οργανωτή του παιχνιδιού της ομάδας.
Ένας εξ αυτών είναι ο Κουντό Κολόμ, ο οποίος τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις  με την φανέλα της Μπιλμπάο, μετρώντας 9,8 πόντους και 5,5 ασίστ ανά αγώνα.
*Πηγή: superbasket.gr*

Ο Ρούμπιο, οι γκαρντ της Ρεάλ κι ο… Ρίμπας!!

Ο Ρίκι Ρούμπιο δεν θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ 2015 και μαζί με την απουσία του Χοσέ Καλντερόν δημιουργείται… κενό στη θέση του πλέι μέικερ. Ή μήπως όχι; Ο Ρούμπιο τόνισε πως υπάρχουν κι άλλες λύσεις, όπως του Ροντρίγκεθ και του Γιούλ ή ακόμα και του Πάου Ρίμπας!
«Υπάρχουν οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Σέρχιο Γιούλ που μπορούν να παίξουν στην ίδια θέση. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κι άλλες επιλογές όπως ο Πάου Ρίμπας, ο οποίος κάνει πολύ καλή χρονιά», δήλωσε αρχικά ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, που συμπλήρωσε:
«Πέρασα δυο εβδομάδες στο κρεβάτι, σε πλήρη ακινησία! Πλέον οποιαδήποτε κίνησή μου πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή. Η επέμβαση ήταν η μοναδική επιλογή. Ήλπιζα να αναρρώσω γρήγορα και να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα ωστόσο συνέχιζα να αισθάνομαι πόνο. Οι γιατροί στη Μινεσότα που εξήγησαν ότι έπρεπε να γίνει χειρουργείο. Αγωνίζομαι εφτά χρόνια στην Εθνική ομάδα. Έλειψα μόνο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού δεν μπορούσα καλά-καλά να περπατήσω! Το ότι δεν θα παίξω φέτος, δεν σημαίνει ότι αποχωρώ από την εθνική ομάδα. Απλώς, πρέπει να αναρρώσω».
*Πηγή: superbasket.gr*

To TOP 5 της βραδιάς!! (video)

Απολαύστε πλούσιο θέαμα από το ΝΒΑ, με τους Ατλάντα Χοκς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να πρωταγωνιστούν σ’ ένα εντυπωσιακό TOP 5!
Η κορυφή ανήκει στον JR Σμιθ:











*Πηγή: superbasket.gr*

Βαριά καμπάνα σε Εστογιανόφ!! (video)

Η απαράδεκτη ενέργεια του Φαμπιάν Εστογιανόφ να χτυπήσει πισώπλατα αντίπαλό του μετά από ματς για το ασιατικό Champions League δεν έμεινε ατιμώρητη.
Η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Ασίας (AFC) επέβαλε στον «Λόλο» ποινή αποκλεισμού έξι αγωνιστικών, επειδή μετά το τέλος του αγώνα της Αλ Νασρ με τη Λεκβίγια από το Κατάρ, ο Ουρουγουανός γρονθοκόπησε από πίσω τον Νοτιοκορεάτη, Ναμ Τάε Χέε.
Η Αλ Νασρ είχε ηττηθεί 3-1 από την ομάδα του Κατάρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, με τον Ναμ να σημειώνει το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων και να κερδίζει το πέναλτι από το οποίο προήλθε το τρίτο τους γκολ. Ο πρώην άσος του Πανιωνίου θα χάσει μετά από αυτή του την ενέργεια η φάση των ομίλων του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, ενώ κλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο 10.000 δολαρίων.
Πάντως αυστηρά είχε τιμωρήσει και η Αλ Νάσρ τον Εστογιανόφ γι’ αυτή του την ενέργεια, καθώς του επέβαλλε μείωση των αποδοχών του κατά 50%!





*Πηγή: onsports.gr*

Τα τυπικά απομένουν για τον «γάμο» Ίβιτς - Βέροια!!

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την Δευτέρα (25/5) ο νέος τεχνικός της Βέροιας.
 
Ο Ίβιτς μετά την πετυχημένη παρουσία του στην Κ20 του ΠΑΟΚ φέρεται να έδωσε τα χέρια με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Βέροια, Ζήση Βρύζα αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από την διοίκηση της ΠΑΕ και θα αναλάβει να χτίσει μια ομάδα με υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Το μόνο που απομένει είναι ο Σέρβος τεχνικός να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Κ20 του ΠΑΟΚ ώστε να αναλάβει και επίσημα τα ηνία των «κυανέρυθρων».
*Πηγή: metrosport.gr*

Γκιρτζίκης: «Να κερδίσει το ποδόσφαιρο»

Την ευχή να κερδίσει το ποδόσφαιρο έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης κατά την είσοδό του στο ΟΑΚΑ...
«Σαν πρόεδρος είμαι στον πρώτο τελικό. Έχω ζήσει πολλούς άλλους, είναι η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Όλοι θέλουμε να δούμε έναν καλό αγώνα και να κερδίσει το ποδόσφαιρο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, διότι ένας τελικός είναι μια μεγάλη επιτυχία. Ειδικά για την Ξάνθη, είναι μια ομάδα που δικαιούταν να διεκδικήσει ένα Κύπελλο. Αν η Ξάνθη καταφέρει να πάρει το Κύπελλο θα ανήκει στους φίλους της», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ.
Στο γήπεδο και ο Κοντονής! 
Παρών στον τελικό αναμένεται και ο Σταύρος Κοντονής. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού λίγες ώρες πριν από την σέντρα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου ανακοίνωσε πως πρόκειται να παρακολουθήσει το ματς από τα επίσημα.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Πιο αδιάφορο... πεθαίνεις!!

Στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής, Λεβάντε και Ελτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Ciutat de Valencia.
Αν δεν υπήρχαν οι βαθμοί που έπρεπε να μοιραστούν στον αγώνα, θα μπορούσε κανείς να πει ότι το ματς ήταν ένα φιλικό, αφού οι δύο ομάδες έφτασαν στην τελευταία αγωνιστική έχοντας πετύχει τον στόχο της παραμονής και δεν κυνηγούσαν κάτι περισσότερο. Ούτε οπαδοί των Βαλενθιάνων πάντως βοήθησαν αφού το γήπεδο ήταν μισογεμάτο και στο πρώτο μέρος είχαμε μία φάση για κάθε ομάδα. Η πρώτη ήταν για την Λεβάντε, με τον Μοράλες να πιάνει αριστερό σουτ και τον Τόνια να μπλοκάρει (15') και στην δεύτερη για την Ελτσε το σουτ του Βίκτορ Ροδρίγες μετά την πάσα του Ααρόν Νίγεθ, πήγε στον Μαρίνιο. Στην επανάληψη το βαρετό σκηνικό δεν άλλαξε πολύ με τους φιλοξενούμενους να έχουν την καλύτερη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στο 68' με τον Νίγεθ να κερδίζει πέναλτι και να το εκτελεί ο ίδιος αλλά ο Μαρίνιο έμεινε στο κέντρο της εστίας και απέκρουσε την εκτέλεση του πρώην παίκτη του Ηρακλή. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η Ελτσε παρέμεινε η καλύτερη ομάδα, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Πρώτος σε συμμετοχές στο Κύπελλο!!

Κι όμως! Πρώτος σε συμμετοχές στον θεσμό του Κυπέλλου δεν είναι ούτε ο Τζόρτζεβιτς, ούτε ο Βαζέχα. Είναι ο Κώστας Νεμπεγλεράς ο οποίος δύσκολα θα πέσει από την κορυφή!
«86 είναι πολλές;». Κι όμως είναι πάρα πολλές. Ειδικά όταν μιλάμε για συμμετοχές ΜΟΝΟ στο Κύπελλο Ελλάδος. Και την συγκεκριμένη επίδοση που δύσκολα θα σπάσει στο άμεσο μέλλον την κατέχει ο Κώστας Νεμπεγλέρας!
Ο 40χρονος (!) μέσος της Λάρισας ο οποίος αγωνίζεται ακόμα και δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν θα συνεχίσει και του χρόνου μετράει 86 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος! Η επίδοσή του είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή εάν αναλογιστεί κανείς πως τον συγκεκριμένο αριθμό τον έχει φτάσει δίχως να έχει αγωνιστεί σε μία από τις μεγάλες ομάδες που συνηθίζουν να φτάνουν και πιο συχνά προς το τέρμα (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ)!
Ο Νεμπεγλέρας το έχει καταφέρει με την Λάρισα, τον Πανηλειακό, τον Ηρακλή, τον Ατρόμητο και τον Αρη! Εχει καταφέρει να συμπληρώσει τις 86 συμμετοχές και τα 7.516 αγωνιστικά λεπτά! Και επαναλαμβάνουμε μόνο στον θεσμό του Κυπέλλου! Δεν είναι παράλογο όταν μιλάμε για έναν παίκτη που έχει 664 επαγγελματικές συμμετοχές στην καριέρα του!
Ο μόνος εν ενεργεία που δείχνει να είναι σχετικά κοντά και υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον πιάσει ή και να τον ξεπεράσει είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Ο μέσος του Ατρομήτου ο οποίος αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 75 συμμετοχές και 5.676. Πιθανότατα ο «Κατσούρ» να τον είχε ξεπεράσει εάν δεν είχε το πέρασμά του στο εξωτερικό!
Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ
1 Κώστας Νεμπεγλέρας 86 (ματς) 7.516 (λεπτά συμμετοχής)
2 Θανάσης Κωστούλας 82 - 6.596
3 Κώστας Κατσουράνης 75 - 5.676
4 Παναγιώτης Κατσιαρός 72 - 5.807
5 Νίκος Γεωργέας 71 - 5.888
6. Αγγελος Διγκόζης 71 - 5.750
7 Παντελής Καφές 71 - 4.878
8 Σωτήρης Κωνσταντινίδης 71 - 4.532
9 Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς 66 - 5.113
10 Νίκος Λυμπερόπουλος 66 - 4.882
11 Δημήτρης Μαυρογενίδης 66 - 4.858
12 Γιώργος Μπάρκογλου 65 - 3.925
13 Αντώνης Νικοπολίδης 64 - 5.866
14 Ιεροκλής Στολίδης 63 - 5.048
15 Σταύρος Λαμπριάκος 63 - 4.590
16 Γιώργος Ανατολάκης 62 - 5.041
17 Χρήστος Κόντης 62 - 5.035
18 Τάσος Κατσαμπήςς 62 - 4.950
19 Γιώργος Κούτσης 61 - 4.898
20 Μιχάλης Κωνσταντίνου 61 - 4.596

*Πηγή: gazzetta.gr*

Στον... Παντελίδη πριν τον τελικό!!

Ο Φρανσουά Μοντεστό βρίσκεται στην Ελλάδα και θα δει στο ΟΑΚΑ τον τελικό του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, με τον Γάλλο το βράδυ της Παρασκευής να διασκεδάζει στον Παντελή Παντελίδη!
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Φρανσουά Μοντεστό, που είναι στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον τελικό ανάμεσα στην πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη. Ωστόσο, ο Γάλλος αμυντικός, έχει έρθει στην χώρα μας εδώ και μερικές μέρες...
Έτσι, είχε την ευκαιρία την Παρασκευή το βράδυ να διασκεδάσει! Βρέθηκε λοιπόν, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Παντελής Παντελίδης και η Ελένη Φουρέιρα και το... έκαψε πριν τον τελικό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

*Πηγή: gazzetta.gr*

Άγνοια για το μέλλον ο Κόουλ!!

Τίποτα νεότερο σχετικά με το μέλλον του δεν έχει ο Κάρλτον Κόουλ, ο οποίος ακόμα δεν γνωρίζει το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γουέστ Χαμ ή θα ανήκει στο ρόστερ κάποιας άλλης ομάδας από τη νέα σεζόν.
Σε πλήρη άγνοια αναφορικά με το που θα αγωνίζεται μετά το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται ο Κάρλτον Κόουλ.
Το συμβόλαιό του με τη Γουέστ Χαμ λήγει σε περίπου έναν μήνα και πρόθεση των «σφυριών» είναι να του το ανανεώσουν, παρά το γεγονός ότι στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Ντέρμπι.
«Πραγματικά δεν ξέρω αν θα μείνω. Πριν ενάμιση χρόνο σκέφτηκα πως θα φύγω, αλλά είμαι ακόμα στη Γουέστ Χαμ. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Εάν ο Σαμ είναι ακόμα εδώ, πιθανότατα θα με πάρει τηλέφωνο και θα μου πει. Δεν ξέρεις τι θα κάνει ο νέος προπονητής», ήταν τα λόγια του 31χρονου.
*Πηγή: England365.gr*

Μένει υπό προϋποθέσεις ο Άντβοκατ!!

Ο Ντικ Άντοβοκατ έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Σάντερλαντ τι θέλει για να συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.
Ο Ολλανδός τεχνικός ανέλαβε τις «μαυρόγατες» το Μάρτιο και τελικά τις οδήγησε στη σωτηρία. Παρά την επιτυχία όμως, το μέλλον του στο «Στάδιο του Φωτός» δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.
Σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πάντως πως ο έμπειρος προπονητής έχει ήδη ξεκαθαρίσει στη διοίκηση τα «θέλω» του για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτά αφορούν την απόκτηση έξι παικτών της επιλογής του, καθώς πιστεύει πως το ρόστερ χρειάζεται αρκετά μεγάλη ενίσχυση ώστε να μην υπάρξει και τη νέα σεζόν το άγχος του υποβιβασμού έως το φινάλε…
*Πηγή: England365.gr*

«Συμφώνησαν Μαρτίνεζ-Άρσεναλ»

Τον στράικερ της Πόρτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, στέλνουν στην Άρσεναλ οι Πορτογάλοι, οι οποίοι κάνουν λόγω για κατ' αρχήν συμφωνία του ίδιου με τους «κανονιέρηδες» για να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του.
Τα χέρια με τους ανθρώπους της Άρσεναλ φαίνεται πως έχει δώσει ο Τζάκσον Μαρτίνεζ.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι Πορτογάλοι, οι οποίοι θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Κολομβιανού από την Πόρτο, με την οποία ανανέωσε μόλις πέρυσι τη συνεργασία του, έχοντας ωστόσο ρήτρα που ανέρχεται στα 25 εκ. λίρες.
Βάσει πληροφοριών από την Ιβηρική χερσόνησο, ο παίκτης βρίσκεται πολύ κοντά στους «κανονιέρηδες» οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να τον κάνουν δικό τους με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει η ρήτρα του.
*Πηγή: England365.gr*

Το «παλεύει» για τη μονιμοποίηση Αλντερβάιρελντ!!

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης να της παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ καταβάλλει η Σαουθάμπτον.  
Όπως αναφέρει η «Telegraph» οι διοικούντες τους «Αγίους» ξεκίνησαν ήδη τις συζητήσεις με τους «ροχιμπλάνκος», με την ελπίδα ότι θα πάρουν το «Ok» για την αγορά των δικαιωμάτων του Βέλγου αμυντικού.
Εκτιμάται δε ότι ένα ποσό κοντά στις 10εκατ. λίρες ενδεχομένως να αποδεχτεί αρκετό για να προχωρήσει η μεταγραφή. Οσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, έχει καταστήσει σαφές πως θα ήθελε να μείνει στην αγγλική ομάδα και μετά το τέλος του δανεισμού του.
*Πηγή: England365.gr*

Δύσκολα θα γυρίσει ο Μίτσου!

Συμβιβασμένος στην ιδέα ότι δεν θα έχει ούτε του χρόνου στη διάθεσή του τον Μίτσου εμφανίστηκε ο προπονητής της Σουόνσι, Γκάρι Μονκ.  
Ο κόουτς της ουαλικής ομάδας ρωτήθηκε για τις πιθανότητες επιστροφής (και παραμονής) του Ισπανού μεσοεπιθετικού, μετά το τέλος του δανεισμού του στη Νάπολι, επισημαίνοντας ότι δύσκολα θα δεχτεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της.
«Θα μιλήσουμε το καλοκαίρι και θα δούμε τι θα γίνει. Ήταν δική του απόφαση να πάει στη Νάπολι και τον ενθάρρυνα να το κάνει για πολλούς λόγους. Δεν νομίζω ότι η γνώμη του Μίτσου άλλαξε ξαφνικά. Ήθελε να αποχωρίσει από την ομάδα και να δοκιμάσει κάτι νέο. Λογικά θέλει ακόμα το ίδιο. Μέχρι, όμως, να μιλήσω μαζί του δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τα σχέδιά του», ήταν το σχόλιο του Μονκ.
*Πηγή: England365.gr*

Λάμπαρντ: «Τέλειωσα με την Πρέμιερ Λιγκ»!

Καμία πρόθεση να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος ήδη σκέφτεται την περίοδο των Χριστουγέννων που θα περάσει για πρώτη φορά με την οικογένειά του.  
Η παρουσία του στη Μάντσεστερ Σίτι λαμβάνει τέλος και ο πολύπειρος μέσος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα άλλου αγγλικού συλλόγου, παρά μόνο της New York City όπου ανήκει.
«Τίποτα δεν μπορεί να με πείσει να γυρίσω. Όχι, τελείωσα με αυτό. Ανυπομονώ να περάσω τα Χριστούγεννα στο σπίτι με την οικογένειά μου, να φάμε πολύ γαλοπούλα, να πιούμε κρασί και να μείνουμε ξύπνιοι μέχρι αργά», ήταν το σχόλιο του Λάμπαρντ, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στερούνταν τις οικογενειακές του στιγμές λόγω της Boxing Day.
*Πηγή: England365.gr*

«Δεν πωλούνται Πογκμπά-Βιντάλ»!

Τι και αν τους θέλει η μισή Ευρώπη; Ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, ξεκαθάρισε πως τόσο ο Πολ Πογκμπά, όσο και ο Αρτούρο Βιντάλ δεν αναμένεται να πωληθούν, παραμένοντας το ερχόμενο καλοκαίρι στη «γηραιά Κυρία»!  
Τέλος στα «όνειρα» οποιασδήποτε ευρωπαϊκής ομάδας για την απόκτηση ενός εκ των Πολ Πογκμπά και Αρτούρο Βιντάλ, έβαλε με κάθε επισημότητα η Γιουβέντους.
Ο διευθύνων σύμβουλος των Πρωταθλητών Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, μιλώντας στην «Marca», φρόντισε να υπογραμμίσει πως οι δύο παίκτες δεν τίθενται προς πώληση και οποιαδήποτε πρόταση και αν έρθει, θα βρεθεί στα... σκουπίδια!
«Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, απλά δεν είναι διαθέσιμος για μεταγραφή. Ο Πογκμπά σκεφτόμαστε πως είναι καθοριστικός για το μέλλον μας», σημείωσε αρχικάεπισημαίνοντας στη συνέχεια για τον Βιντάλ: «Έχει συμβόλαιο μαζί μας και σίγουρα θα παραμείνει».
*Πηγή: England365.gr*

Παραλίγο επεισόδιο με Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ!

Ένταση από το πουθενά πήγε να δημιουργηθεί στο ΟΑΚΑ. Μηχανάκια με οπαδούς του Ολυμπιακού περικύκλωσαν το όχημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που είχε βρεθεί εκεί για να παρακολουθήσει σχολικούς αγώνες

Παραλίγο επεισόδιο με Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ
Επεισόδιο με επίκεντρο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πήγε να δημιουργηθεί κοντά στο ΟΑΚΑ λίγο πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου.

Συνοδευόμενος απ’ τα παιδιά του, ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις για να παρακολουθήσει σχολικούς αγώνες στίβου, όταν το όχημά του περικυκλώθηκε από μηχανάκια με οπαδούς του Ολυμπιακού που κατευθύνονταν στο γήπεδο για το ποδοσφαιρικό ματς.

Ευτυχώς πάντως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, καθώς ο Γιαννακόπουλος μπόρεσε να ξεφύγει απ’ τον κλοιό που πήγε να δημιουργηθεί και ν’ απομακρυνθεί χωρίς να κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο ΟΑΚΑ Κοντονής-Συνοδινός!

Το παρών στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ αναμένεται να δώσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συνοδινός.

Στο ΟΑΚΑ Κοντονής-Συνοδινός
Στον ΟΑΚΑ θα βρεθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συνοδινός.

Οι δυο τους θα παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Skoda Ξάνθη (20:30).

Ο κύριος Κοντονής δίνει το «παρών» σε ένα αθλητικό γεγονός σε μια περίοδο που έχει ακούσει αρκετά λόγω του νομοσχεδίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το αντίο σε έναν θρύλο!! (pics/vid)

Το Καμπ Νου είναι... τίγκα. Όχι μόνο για την φιέστα του πρωταθλήματος, αλλά και για να αποχαιρετήσουν όλοι στην Μπαρτσελόνα τον Τσάβι, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της καρδιάς του.

Το αντίο σε έναν θρύλο (pics/vid)
«6raciesXavi» είναι το μότο που τις τελευταίες μέρες... συνοδεύει την Μπαρτσελόνα.

Κι όχι άδικα αφού μετά από... μια ολόκληρη σεζόν ο Τσάβι λέει αντίο στην μεγάλη του αγάπη. Και προφανώς οι φίλοι των μπλαουγκράνα είχαν κι αυτόν τον λόγο για να γεμίσουν το Καμπ Νου (πέραν της φιέστας για την κατάκτηση του 23ου πρωταθλήματος).

Έτσι λοιπόν χωρίς να πέφτει... καρφίτσα, δημιουργήθηκε ακόμα ένα εξαιρετικό -απ' αυτά που συνηθίζονται στο εν λόγω γήπεδο- μωσαϊκό, ενώ έπεσε και ένα τεράστιο πανό με τη φιγούρα του άλλοτε «μαέστρου» των Καταλανών.

Είναι το... λιγότερο άλλωστε που θα μπορούσε να κάνει ο κόσμος του συλλόγου ως «ευχαριστώ» στον Τσάβι (που φυσικά σήμερα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού απέναντι στη Λα Κορούνια)...

inner

inner

inner

Έτσι... ξεδιπλώθηκε το πανό για τον Τσάβι





Μια άποψη απ' την ατμόσφαιρα στο Καμπ Νου




*Πηγή: sport-fm.gr*

Το αφεντικό λέγεται Μπάγερν!! (pics)

Στους υπόλοιπους στόχους τα έκανε λίγο «σαλάτα». Η… σαλατιέρα της Bundesliga όμως ανήκει εδώ και καιρό στην Μπάγερν! Μετά από μια ακόμα σεζόν που σάρωσαν στη Γερμανία, οι Βαυαροί σήκωσαν τo τρόπαιο.

Το αφεντικό λέγεται Μπάγερν! (pics)
Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς φανταζόταν τη σημερινή μέρα. Στο μυαλό των φίλων της υπήρχε ως η μέρα που θα σήκωνε το πρώτο. Που θα έκανε «ζέσταμα» για τις άλλες δυο κούπες της σεζόν.

Έστω κι αν της έμεινε, όμως, μονάχα αυτό, το πρωτάθλημα είναι πρωτάθλημα. Και η Μπάγερν το γιόρτασε (ξανά) με την ψυχή της.

Όπως λοιπόν εκείνοι που κάνουν δίαιτα αρκούνται σε μια σαλάτα, έτσι και η Μπάγερν περιορίστηκε φέτος στη… σαλατιέρα.

Επειδή όμως όταν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγαπάς αυτό που έχεις -κι επειδή προφανώς το να κατακτήσεις την 25η Bundesliga και μάλιστα με την ίδια χαοτική διαφορά δεν είναι αμελητέο κατόρθωμα- ο Πεπ Γκουαρντιόλα κι οι παίκτες του το χάρηκαν δεόντως μετά το ματς με τη Μάιντζ.

Κάνοντας τα καθιερωμένα ντουζάκια με μπύρα και προσέχοντας (φέτος που είναι το μοναδικό που θα πάρουν στα χέρια τους) να μην τους… πέσει απ’ τα χέρια, όπως συνέβη πέρυσι με τον Καταλανό τεχνικό!

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυλωνίτης: «Εξαρτάται από μας»


Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, σύμφωνα με τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος μίλησε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό με την Ξάνθη.

Αυλωνίτης: «Εξαρτάται από μας»
Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου απ’ τον Ολυμπιακό τόνισε ο Τάσος Αυλωνίτης, λίγες ώρες πριν τον τελικό κόντρα στην Ξάνθη, υπογραμμίζοντας πως είναι στο χέρι των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και το θέλουμε αυτό το ματς. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Εφόσον η απόδοσή μας είναι αυτή που πρέπει θα πάρουμε το ματς. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός». *Πηγή: sport-fm.gr*

Εκτός και ο Μαυροκεφαλίδης!

Πρόβλημα στην μέση για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα. Τι γίνεται με τους άλλους τραυματίες του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός και ο Μαυροκεφαλίδης
Εκτός προπόνησης έμεινε το Σάββατο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στην μέση και δεν ήταν σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα. Πάντως το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού εμφανίζεται καθησυχαστικό για την κατάστασή του κι εκτιμάται πως αύριο θα δώσει το «παρών».

Ούτε σήμερα προπονήθηκαν Δημήτρης Διαμαντίδης και Ρεϊμάρ Μόργκαν (φυσικά νοκ-άουτ είναι Παππάς, Μπατίστα). Ο πρώτος αναμένεται να «μπει» την Δευτέρα και να προλάβει το πρώτο ματς της σειράς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά (την Τρίτη), ενώ για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ όλα δείχνουν πως την Κυριακή θα ‘ναι σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον πάγκο ο Καπετάνος!!

Με «προσεκτικό» σχήμα θα κατέβει η Ξάνθη στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε στον πάγκο τον Παντελή Καπετάνο.

Στον πάγκο ο Καπετάνος!
Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστή και ενδεκάδα της Ξάνθης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έδωσε φανέλα βασικού στον Παντελή Καπετάνο, αναθέτοντας στους Κλέιτον και Σολτάνι το επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γούτας, Καρυπίδης, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Κλέιτον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Στο ΟΑΚΑ με την αποστολή του Ολυμπιακού ο Μοδεστό!

Παρών στο ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο Φρανσουά Μοδεστό. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη.

Στο ΟΑΚΑ με την αποστολή του Ολυμπιακού ο Μοδεστό
Ένας παλιός γνώριμος του Ολυμπιακού, ο Φρανσουά Μοδεστό, εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό (20:30) του Κυπέλλου ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» με την Skoda Ξάνθη. Μάλιστα, βρίσκεται μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών.

Ο 36χρονος -πλέον- μεσοαμυντικός αγωνίζεται στην Μπαστιά, όπου είχε συμπαίκτη τον Τζιμπρίλ Σισέ τη φετινή σεζόν, στην οποία έκανε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (με δυο γκολ), τέσσερις στο Λιγκ Καπ και μια στο Κύπελλο.

Ο Κορσικανός φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών από το 2010 έως το 2013 και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου δύο φορές. Το 2011-12 κόντρα στον Ατρόμητο (2-1 στην παράταση) και το 2012-13 με τον Αστέρα (3-1 στην παράταση). *Πηγή: sport-fm.gr*

Πανόπουλος: «Ποντάρουμε στα λάθη και στην πίεση του Ολυμπιακού»

Την αγωνιστική ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνώρισε ο Χρήστος Πανόπουλος, τονίζοντας πως η Ξάνθη θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την πίεση και τα λάθη, που ενδεχομένως να υποπέσουν οι ερυθρόλευκοι.

Πανόπουλος: «Ποντάρουμε στα λάθη και στην πίεση του Ολυμπιακού»
Δηλώσεις κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε ο Χρήστος Πανόπουλος. Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης παραδέχθηκε το γεγονός πως οι παίκτες του Περέιρα έχουν το πάνω χέρι, όμως δήλωσε πως οι Ακρίτες θα «χτυπήσουν» στην πίεση και τα λάθη των αντιπάλων.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα παιχνίδι. Ένας τελικός. Ο Ολυμπιακός είναι πιο καλή ομάδα από την Ξάνθη. Εμείς θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάντα ήρεμος θα είμαι εγώ. Εμείς θα ποντάρουμε στο να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό και με την πίεση που θα του έχουμε ασκήσει να κάνει λάθη» *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού!

Δείτε τους εκλεκτούς του Βίτορ Περέιρα για τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη. Φανέλα βασικού πήραν οι Ντοσεβί και Χάρα, εκτός ο Μήτρογλου.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Μία έκπληξη έκρυβε ο Βίτορ Περέιρα για τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη (20:30, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κάτω απ' τα δοκάρια θα 'ναι ο Ρομπέρτο, με τον Σαλίνο δεξί μπακ (αντί του τραυματία Ομάρ), αριστερά ο Μαζουακού και δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Μποτία, Σιόβας.

Στην τριπλέτα του άξονα θα παίξουν ως αμυντικά χαφ οι Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς με τον Τσόρι πιο μπροστά τους σε οργανωτικό ρόλο.

Στο ένα άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Ντοσεβί, στο άλλο ο Φουστέρ (προτιμήθηκε απ' τους υπόλοιπους που διεκδικούσαν μια θέση στην αρχική σύνθεση), ενώ μοναδικός προωθημένος ο Χάρα (αντί του Μήτρογλου).

Οι πρώτοι 11 του Περέιρα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Φουστέρ, Τσόρι, Χάρα




*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο ΟΑΚΑ οι αποστολές των ομάδων!


Με λίγη ώρα διαφορά έφθασαν οι αποστολές Ολυμπιακού και Skoda Ξάνθης στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου, χωρίς να σημειωθεί κάτι απρόοπτο.

Στο ΟΑΚΑ οι αποστολές των ομάδων
Στο ΟΑΚΑ βρίσκονται πλέον οι αποστολές του Ολυμπιακού και της Skoda Ξάνθης ενόψει του τελικού του Κυπέλλου (20:30).

Πρώτα έκανε την εμφάνιση του το πούλμαν της ακριτικής ομάδας, λίγο μετά τις 18:30, ενώ περίπου στις 19:00 έφθασαν και οι «ερυθρόλευκοι» στο γήπεδο.

Όλα κύλησαν ομάδα, χωρίς να σημειωθεί κάποιο… παρατράγουδο. Οι θέσεις που αντιστοιχούν στους 4.000 φίλους της Ξάνθης έχουν γεμίσει ήδη.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει Πλατεία ο Ουζουνίδης!

Τα ηνία του Πανιωνίου και την επόμενη σεζόν θα κρατάει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως ανακοίνωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, μετά τη συνάντηση του τεχνικού με τον Νίκο Ζαμάνη.

Μένει Πλατεία ο Ουζουνίδης
Τα βρήκαν σε όλα Μαρίνος Ουζουνίδης και Πανιώνιος, με την συνέχεια της συνεργασίας τους να ανακοινώνεται και για την επόμενη σεζόν.

Ο Εβρίτης τεχνικός, που οδήγησε τους «κυανέρυθρους» με επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους την περασμένη σεζόν, συναντήθηκε με τον Νίκο Ζαμάνη και έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας. Σύντομα, μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, με κάποιες κινήσεις να έχουν ήδη συζητηθεί.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Ελληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκο Ζαμάνη και συμφώνησαν να συνεχιστεί η άκρως επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών και τη νέα χρονιά.

Αλλωστε από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, καθώς η φιλοσοφία του έμπειρου προπονητή είναι απολύτως ταυτόσημη με αυτή της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του Μαρίνου Ουζουνίδη και πλέον ξεκινάει τον σχεδιασμό για την κατάρτιση του ρόστερ της νέας περιόδου
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καρέλης: «Δεν αφήνω το μυαλό μου να… πετάξει»

Συγκεντρωμένος στη δουλειά του, κλείνοντας τα αυτιά του στις μεταγραφικές «σειρήνες» δηλώνει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Νίκος Καρέλης. «Πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε στα play off».

Καρέλης: «Δεν αφήνω το μυαλό μου να… πετάξει»
Το όνομα του «παίζει» πολύ εσχάτως στα μεταγραφικά σενάρια, καθώς φαίνεται ότι δεν περνάει απαρατήρητο στο εξωτερικό το γεγονός ότι έχει κάνει πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Νίκος Καρέλης, μιλώντας στη Nova τόνισε ότι είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «πράσινους». Παράλληλα, σχολίασε ότι είναι πολύ σημαντικό το να πάρει η ομάδα του την Κυριακή (24/5, 20:30) τη νίκη με τον Ατρόμητο, στην δεύτερη αγωνιστική των play off.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη νίκη (4-0) επί του Αστέρα στην Τρίπολη: «Είδα ότι κάναμε σκληρή δουλειά όλοι μέσα στο γήπεδο και μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα, με μια δύσκολη ομάδα. Τα καταφέραμε και με καλό τρόπο».

- τη μάχη των play-off: «Πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε τώρα τον Ατρόμητο μέσα στην έδρα μας, ώστε να έχουμε απόσταση από τους υπόλοιπους αντιπάλους. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια, όμως είναι δύσκολα διότι πρόκειται για play off. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και θα πρέπει να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι».

-την καλή φυσική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Ναι, έτσι είναι. Θα προσπαθήσουμε για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει ολόκληρη τη σεζόν να τα δώσουμε όλα».

-τα ματς με τον Ατρόμητο: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πιστεύω. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Θα είναι σημαντικό να συμβεί αυτό. Δεν θα έχει μετά ψυχολογία ο Ατρόμητος. Εφόσον παίζουμε και στην έδρα μας θα έχουμε ένα μεγάλο συν για εμάς».

-τον Ατρόμητο και την πολύ καλή άμυνα που παίζει: «Έχουμε ξαναπαίξει με τον Ατρόμητο. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στον Ατρόμητο. Θα ακούσουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για να βγάλουμε αυτά μέσα στο γήπεδο».

-την βελτίωση που έχει δείξει, παίζοντας στον Παναθηναϊκό: «Ναι, μέσα από τη σκληρή δουλειά βγήκε αυτό και από την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα μου. Από τη βοήθεια που μου δίνουν οι συμπαίκτες μου, ώστε να πετύχω και να τους βοηθήσω όσο καλύτερα μπορώ».

-το αν παρασύρεται από τα μεταγραφικά σενάρια: «Σε αυτό το κομμάτι δεν είμαι όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά πιστεύω. Είμαι πιο χαμηλών τόνων. Δεν αφήνω το μυαλό μου να πετάξει, όπως λέμε. Προσπαθώ να δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθώ την ομάδα μου».

«Χάθηκε» ο δίσκος της Αναγνωστοπούλου...!

Μια «ανάσα» από το φετινό της στόχο βρέθηκε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου με τη βολή στα 60.59 που έριξε το Σάββατο στα «Σπανίδεια».

«Χάθηκε» ο δίσκος της Αναγνωστοπούλου...
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έριξε βολή στα 60.59 στο μίτινγκ ρίψεων «Σπανίδεια» 2015»που διεξάγονται στο Καυταντζόγλειο και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σημειώνοντας την έβδομη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στο αγώνισμα, ενώ βρίσκεται μόλις δύο εκατοστά πριν το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου τον ερχόμενο Αύγουστο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, ήτοι τα 61 μέτρα.

Έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται στους επόμενους αγώνες να φτάσει στο στόχο της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Εσιέν μπορεί… να περιμένει!

Μπορεί η μεταγραφή του Εσιέν στον Παναθηναϊκό να βαδίζει εξαιρετικά, όμως αύριο υπάρχει αγώνας για πλέι οφ. Και ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε… ίδια αποστολή για το 2x2 με τον Ατρόμητο.

Ο Εσιέν μπορεί… να περιμένει
Ο Παναθηναϊκός έχει… αγγίξει την απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν.

Για λίγο όμως μπορούν τα μεταγραφικά να «τρενάρουν» καθώς την Κυριακή δίνεται ακόμα ένα κρίσιμο ματς στα πλέι οφ με τους πράσινους να θέλουν να κάνουν το 2x2 απέναντι στον Ατρόμητο, στη Λεωφόρο και να διατηρηθούν στην κορυφή.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε την αποστολή που δεν έχει αλλαγές σε σχέση με αυτή που πέρασε θριαμβευτικά απ’ την Τρίπολη.

Εκτός είναι οι Χουχούμης, Πέτριτς, οι οποίοι δεν είναι ακόμα έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, καθώς και ο Μέντες που πλέον δεν υπολογίζεται. Ο Λαγός που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού τελευταία, είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» δείχνοντας πως το ξεπέρασε.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μπερίσα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η μεν Ευρώπη, η δε στο… σταυροκόπι!

Χρύσωσε το χάπι η Ντόρτμουντ! Στο «αντίο» του Κλοπ στο «Signal Iduna», οι παίκτες του λύγισαν την Βέρντερ (3-2), κλειδώνοντας το Europa. Και φέτος στα μπαράζ το Αμβούργο. Σώθηκαν Στουτγκάρδη-Στέφενς.

Η μεν Ευρώπη, η δε στο… σταυροκόπι
Το μίνιμουν των υποχρεώσεών του έφερε εις πέρας ο Γιούργκεν Κλοπ, στο τελευταίο του εντός έδρας ματς στον πάγκο της Ντόρτμουντ.

Στο ντέρμπι για την τελευταία θέση (7η) του Europa League, οι Βεστφαλοί νίκησαν 3-2 την Βέρντερ Βρέμης και «χρύσωσαν» το χάπι της αποτυχημένης τους σεζόν στο πρωτάθλημα. Στον πάγκο έμεινε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Συγκινητικό «αντίο» από τους οπαδούς των γηπεδούχων, που γέμισαν το «Signal Iduna Park», στον 47χρονο τεχνικό αλλά και στον αρχηγό της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ, που κρεμάει τα παπούτσια του μετά και τον τελικό του Κυπέλλου.

Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα τα πράγματα για το Αμβούργο. Οι «δεινόσαυροι» έκαναν το καθήκον τους νικώντας την Σάλκε (2-0), όμως για να μην σταματήσει το ρολόι της «ΙΜΤΕC Arena», που μετράει την παραμονή της ομάδας στην Bundesliga, θα πρέπει να πάρουν το μπαράζ (με τον 3ο της Β΄ κατηγορίας).

Κι αυτό γιατί η Στουτγκάρδη, πέρασε από την έδρα της Πάντερμπορν, που διεκδίκησε μέχρι τέλους τις λιγοστές πιθανότητές της για παραμονή. Τελικά, οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη 2-0, που τους χάρισε και την απευθείας παραμονή στην κατηγορία.

Πλήρωσε… το μάρμαρο η Φράιμπουργκ. Το Αννόβερο δεν χαρίστηκε, έπαιξε για την ζωή του και δικαιώθηκε, αφού με το 2-0 στην «HDI Arena» κλείδωσε την σωτηρία, καταδικάζοντας παράλληλα την ομάδα του Στράιχ, που του χρόνου θα βρίσκεται στην Β’ κατηγορία.

Στο ρελαντί η Μπάγερν. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα συνήλθαν από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και χωρίς να πατήσουν ιδιαίτερα το πόδι στο γκάζι έφτασαν εύκολα στο 2-0 κόντρα στην Μάιντζ στην «Allianz Arena».

Φτηνά την γλίτωσε η Χέρτα. Οι Βερολινέζοι παρότι δεν είχαν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή (ήθελαν ένα βαθμό) ηττήθηκαν στην έδρα της Χόφενχαϊμ (2-1), όμως δεν το πλήρωσαν και δεν μπήκαν σε περιπέτειες.

Αναλυτικά η τελευταία αγωνιστική

Σάββατο 23/5 (16:30)

Αμβούργο-Σάλκε 2-0
(49’ Όλιτς, 58’ Ραϊκοβιτς)

Αννόβερο-Φράιμπουργκ 2-1
(3’ Κιγιοτάκε, 84’ Κρμας αυτ. – 90+2’ Πίτερσεν)

Γκλάντμπαχ-Άουγκσμπουργκ 1-3
(36’ Ράφαελ – 72’ Χότζμπεργκ, 77’ Μάταβς, 90+5’ Μόλντερς)

Κολωνία-Βόλφσμπουργκ 2-2
(3’ Οσάκο, 61’ Κνόκε αυτ. – 8’ Λουίζ Γκουστάβο, 15’ Πέρισιτς)

Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς 2-0
(25’ Λεβαντόφσκι, 48’ Σβαϊνστάιγκερ)

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης 3-2
(15’ Καγκάβα, 17’ Ομπαμεγιάνγκ, 42’ Μχιταριάν – 26’ Οστουνάλι, 85’ Γκεμπρεσιλασί)

Πάντερμπορν-Στουτγκάρδη 1-2
(4’ Βουτσίνοβιτς – 36’ Ντινταβί, 72’ Γκίντσεκ)

Χόφενχαϊμ-Χέρτα Βερολίνου 2-1
(8’ Μοντεστέ, 80’ Φιρμίνο – 82’ Μπίρενς)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-1
(4’ Σεφέροβιτς, 39’ Μάντλουνγκ – 6’ Μπελαραμπί) *Πηγή: sport-fm.gr*

Κι όμως... ντεμπούτο για Βερμάελεν!!


Αυτό κι αν είναι είδηση... Κόντρα στην φιέστα του Καμπ Νου, κόντρα στο αντίο του Τσάβι, οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα 'χουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά φέτος τον Τόμας Βερμάελεν!

Κι όμως... ντεμπούτο για Βερμάελεν!
Έστω και την... ύστατη (κυριολεκτικά) στιγμή ο Τόμας Βερμάελεν κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της Μπαρτσελόνα! Ο Βέλγος αμυντικός ξεκινά βασικός απέναντι στη Ντεπόρτιβο Λα Κορούνια (19:00) και θα καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή απ' όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Ένας παίκτης που ήρθε με διάθεση να πάρει την φανέλα βασικού... σπίτι του, ωστόσο δύο σοβαροί τραυματισμοί τον κράτησαν στα πιτς. Πλέον, ευτυχώς, είναι μια χαρά κι έτοιμος να παρουσιαστεί στο κοινό των Καταλανών, περιμένοντας πλέον του χρόνου για να αποδείξει τις δυνατότητές του (κι ενώ οι μπλαουγκράνα έχουν να παίξουν ακόμα σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και Κυπέλλου).

Φυσικά πέραν αυτής της είδησης, το κλίμα σήμερα στο Καμπ Νου θα 'ναι εορταστικό απ' τη μία, καθώς θα γίνει η φιέστα κατάκτησης του 23ου πρωταθλήματος, απ' την άλλη συγκινητικό καθώς οι φίλοι της Μπάρτσα θα αποχαιρετήσουν έναν θρύλο της ομάδας τους, τον Τσάβι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «αντίo» του Φουστέρ στον Μέγιερι!! (pic)


Το δικό του αντίο στον Μπάλαζ Μέγιερι είπε ο Νταβίντ Φουστέρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. «Σ’ ευχαριστώ για όλα φίλε μου», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Το «αντίo» του Φουστέρ στον Μέγιερι (pic)
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο Νταβίντ Φουστέρ αποχαιρέτησε τον Μπάλαζ Μέγιερι, μια μέρα μετά το δημόσιο «αντίο» του τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» στους συμπαίκτες του.

Οι δύο παίκτες έχουν φανερώσει και στο παρελθόν τη φιλία που τους δένει, με τον Ισπανό μέσο να τον αποχαιρετά με μια φωτογραφία τους απ' τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και το εξής μήνυμα:

«Άσε το χαμόγελό σου να αλλάξει τον κόσμο, αλλά μην αφήσεις τον κόσμο να αλλάξει το χαμόγελό σου. Ελπίζω πως κάθε μέρα της ζωής σου θα είναι τόσο υπέροχη όσο εσύ. Σ’ ευχαριστώ για όλα φίλε μου».

Let your smile change the world, but don't let the world change your smile. I hope that every day in your life will be as brilliant as you are! Thanks for everything my friend! WDGAF team!
Posted by David Fuster on Saturday, May 23, 2015


*Πηγή: sport-fm.gr*

Κιτρινόμαυρη «σπόντα» για Ολυμπιακό στο twitter!!


Ανάρτηση που εύλογα θεωρήθηκε «σπόντα» για τον Ολυμπιακό έκανε ο Αλέκος Δέδες. Ο διευθυντής της ΠΑΕ (η οποία έκανε retweet) αναφέρθηκε σε διάταξη της UEFA για ομάδες που έχουν μέτωπα με τη δικαιοσύνη.

Κιτρινόμαυρη «σπόντα» για Ολυμπιακό στο twitter
Ένα μήνυμα με υπονοούμενο, που σαφώς μπορεί να ερμηνευτεί ως «καρφί» στον Ολυμπιακό, έστειλε η ΑΕΚ.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Αλέξης Δέδες αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη διάταξη που υπάρχει στη φόρμα που συμπληρώνουν οι ομάδες για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και βάσει της οποίας πρέπει να δηλώσουν αν έχουν ανοικτά μέτωπα με τη δικαιοσύνη.

Στην ίδια διάταξη, δε, προβλέπεται ότι θα πρέπει να ενημερώσουν την UEFA αν υπάρξει κάποια σχετική εξέλιξη στα μέσα της σεζόν. Εκτός της αναφοράς, λοιπόν, σε αυτή την παράγραφο, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ (και επί χρόνια στέλεχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας) αναρωτιέται ρητορικά «interesting. No»;

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον του θέματος, πάντως, είναι ότι η συγκεκριμένη θέση υιοθετήθηκε κι από την ίδια την «Ένωση», αφού λίγο αργότερα έγινε retweet από τον δικό της επίσημο λογαριασμό.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*