Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ενδιαφέρον για Πιερικό από Συμεωνίδη- Πόδα!!

Νέα επενδυτική κίνηση (μετά την πρώτη των Μανίκα, Μανώλα, Ντούφα) «αχνοφαίνεται» στον ορίζοντα για τον Πιερικό, με μπροστάρη τον πρώην αντιπρόεδρο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιάννη Συμεωνίδη και τον παλαίμαχο Κώστα Πόδα και… αρωγούς έναν πολιτικό και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας, Δημήτρη Ελευθεριάδη!
Του Θεόφιλου Ψυχογιού
Μια δυνατή σύμπραξη και ένα «κράμα» ελπίδας έρχεται σταδιακά στο προσκήνιο για τους Κατερινιώτες ενόψει Γ΄ εθνικής, ακόμα σε ανεπίσημη μορφή, αφού δεν έγινε κρούση προς τον Ερασιτέχνη και τον Πασχάλη Τσιτιρόκη, παρά μόνο προπαρασκευαστικές διεργασίες ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, πριν το τελικό… ντου. Στην κίνηση εμπλοκής στον Πιερικό, που έχει αρκετά πρόσωπα, επικεφαλής φέρεται να είναι ο πρώην αντιπρόεδρος του «γείτονα» Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιάννης Συμεωνίδης (ιδιοκτήτης αλυσίδας αθλητικών ειδών), που δείχνει φαβορί για την προεδρία σε περίπτωση αίσιου τέλους. Στο πλευρό του είναι ο Κώστας Πόδας, παλιά δόξα των «μελανόλευκων» και επιτυχημένος τοπικός επιχειρηματίας (θα έχει οργανωτικό ρόλο), ενώ μεταξύ των υπολοίπων ατόμων φέρεται να βρίσκεται και ένας… πολιτικός!
Επίσης, τη στήριξη στο συγκεκριμένο εγχείρημα, βοηθώντας το εξωθεσμικά λόγω ασυμβίβαστου, φέρεται να έχει εκδηλώσει και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας (και άλλοτε πρόεδρος του Πιερικού), Δημήτρης Ελευθεριάδης! Η συγκεκριμένη κίνηση εξετάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες και πιθανότατα θα επιχειρήσει το επίσημο «μπάσιμο» προς την πλευρά Τσιτιρόκη από Δευτέρα, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη κίνηση προσεχώς, από διαφορετική κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, ο Ερασιτέχνης θα έχει… επιλογές στις 3 Ιουνίου, όταν λήγει η διορία που έδωσε σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο για να εκδηλωθεί. Πάντως, με οποιοδήποτε «μοντέλο» διοίκησης, οι στόχοι θα είναι πρωταγωνιστικοί και οι αλλαγές στο περσινό ρόστερ μάλλον θα είναι μεγάλες.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: