Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Μπερλουσκόνι: «Αν φύγει ο Αντσελότι, έρχεται σε εμάς»

Απ' τα πλέον επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε το σενάριο επιστροφής του Κάρλο Αντσελότι στην Μίλαν. Ο Σ. Μπερλουσκόνι είπε πως αν ο Ιταλός φύγει απ' τη Ρεάλ, τότε οι ροσονέρι θ' ανοίξουν την αγκαλιά τους.

Μπερλουσκόνι: «Αν φύγει ο Αντσελότι, έρχεται σε εμάς»

Σ' αυτό το σενάριο, η Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να τον προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία. Άλλωστε και ο ίδιος θα ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο (όπως έχει αποκαλύψει στο πρόσφατο παρελθόν).

Και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση για έναν πιθανό «γάμο» των ροσονέρι με τον Καρλέτο, δια στόματος Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

«Γενικά δεν είμαι πολύ φαν των επιστροφών, καθώς για να έφυγαν σημαίνει πως κάτι δεν δούλεψε σωστά στο παρελθόν. Ωστόσο, έχω πάρα πολύ στενή φιλική σχέση με τον Καρλέτο. Νομίζω πως θα ήταν άκρως θετικό να γύριζε στη Μίλαν. Αν η Ρεάλ τον αφήσει να φύγει, τότε θα επιστρέψει σε εμάς», είπε ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του.

Με τον Αντσελότι στον πάγκο, η Μίλαν κατέκτησε δύο Champions League (2002/03, 2006/07), δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης (2003, 2007), ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (2007), ένα πρωτάθλημα (2003/04) ένα Κύπελλο (2002/03) και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (2004). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: