Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Μηδενίζει «το κοντέρ» ο Παπαθανασάκης!!

Πανηγύρισε ακόμη μια σπουδαία νίκη της ομάδας, το χάρηκε όπως όλοι στο Καυτανζόγλειο, όμως στο... τεφτέρι του με τη βαθμολογία και τους υπολογισμούς επαναλάμβανε: «Δεν τελειώσαμε». Ασφαλώς το πιστεύει και περιμένει την τυπική επικύρωση της υλοποίησης του στόχου της ανόδου. Ο ίδιος όμως πετυχαίνει στο τέλος του μήνα έναν εξίσου σημαντικό και πολύ μεγάλο. Το μηδενισμό του κοντέρ των οφειλών προς πρώην ποδοσφαιριστές!

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης στον περίπου ένα χρόνο που καθοδηγεί διοικητικά τον Ηρακλή καταφέρνει να ισορροπήσει την κατάσταση των προηγούμενων δύο ετών. Σύμφωνα μ' όσα γίνονται γνωστά, στο τέλος του μήνα ο Ηρακλής τελειώνει τις οφειλές που υπάρχουν σε πρώην ποδοσφαιριστές. Σε παίκτες της προπέρσινης και της περσινής χρονιάς. Οφειλές που ήταν διακανονισμένες και τις τηρούσε η ΠΑΕ, αλλά και με περιπτώσεις στις οποίες τις «τελείωσε» με το... καλημέρα. Την ίδια στιγμή που το κοντέρ μηδενίζει από οφειλές σε πρώην παίκτες, τηρούνται οι διακανονισμοί σε ΙΚΑ-Εφορία όπου προοδευτικά μειώνεται το ποσό.

Οργανώνει το αύριο

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν και οι ημερομηνίες εισροής χρημάτων από τις δόσεις της διοργανώτριας, τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά, κάτι που ισχύει και για τον θεσμό του κυπέλλου όπου ο Ηρακλής έφτασε μια ανάσα από τον σημερινό τελικό.

Στις κινήσεις των ημερών στη Μίκρα έχουν οργανωθεί και στοχεύουν πολύ νωρίς να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ξεχωριστής σεζόν της επιστροφής στη Super League, ενώ καθορίζουν το μπάτζετ όσον αφορά στο «χτίσιμο» της ομάδας. Το πως θα κινηθεί ο Ηρακλής βέβαια είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από το θέμα της αδειοδότησης, αλλά και από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μπαίνοντας σ' αυτή τη διαδικασία οι «κυανόλευκοι» θα διεκδικήσουν υψηλότερο «κομμάτι της πίτας» αξιοποιώντας το ισχυρό brandname τους στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο. Οι γενικότερες κινήσεις οργάνωσης έχουν να κάνουν και με την ανάπτυξη της Μίκρας με εργασίες που επίκεινται με τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: