Σάββατο 23 Μαΐου 2015

«Κάζο» για Εφές!

Την ήττα με 88-83 γνώρισε η Εφές Αναντολού από την Τουρκ Τέλεκομ στο δεύτερο αγώνα της σειράς για τα play offs στην Τουρκία. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί την ερχόμενη Τρίτη στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

«Κάζο» για Εφές
«Σκούρα» τα βρήκε η Εφές Αναντολού στην Άγκυρα. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς γνώρισε την ήττα με 88-83 από την Τουρκ Τέλεκομ στο δεύτερο προημιτελικό των πλέι οφ Τουρκίας και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός της πρώτης τετράδας. Η πρόκριση θα κριθεί οριστικά σε τρίτο αγώνα στο «Αμπντί Ιπεκτσί» την ερχόμενη Τρίτη.

Η Εφές μπήκε μουδιασμένα στο παρκέ και βρέθηκε με -11 στην πρώτη περίοδο και ήταν πίσω σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η αντεπίθεσή της στα τελευταία λεπτά έπεσε στο... κενό και οι πρωτευουσιάνοι κράτησαν τη μεγάλη νίκη, που τους κρατάει "ζωντανούς" στο όνειρο της πρόκρισης.

Κορυφαίος της μεγάλης νίκης για τους γηπεδούχους ήταν ο Τζόνσον με 22 πόντους, που είχε και την αμέριστη συμπαράσταση του ΜακΚόλεϊ και του Βάλτερς με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα. Αντίθετα, για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεχώρισαν ο Κρστιτς με 22 πόντους και ο Σάριτς με 18, ενώ δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό ο Στράτος Περπέρογλου.

Τα δεκάλεπτα: 28-17, 44-39, 62-52, 88-83
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: