Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στη Ρωσία πάει καλά…!

Κοντά στην πρόκρισή της στους τελικούς της VTB League βρίσκεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κόντρα στη Νίζνι Νόβγκοροντ με 97-77. Την Τρίτη διεξάγεται ο τρίτος ημιτελικός.

Στη Ρωσία πάει καλά…
Στην Ευρωλίγκα δυσκολεύεται να φτάσει μέχρι το τέλος, όμως εντός των συνόρων η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το απόλυτο αφεντικό. Μία «ανάσα» από την πρόκρισή της στους τελικούς της VTB League είναι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Οι Ρώσοι δείχνουν να ξεπερνούν σιγά-σιγά το μεγάλο «κάζο» που τους επεφύλασσε στο final-4 της Μαδρίτης ο Βασίλης Σπανούλης και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και υπέταξε 97-77 τη Νίζνι Νόβγκοροντ στην πρωτεύουσα, κάνοντας το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Έτσι, χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της VTB League. Την ερχόμενη Τρίτη, είναι το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στο Νόβγκοροντ.

Πρώτος σκόρερ των Μοσχοβιτών ήταν ο Σόνι Ουίμς με 20 πόντους και ακολούθησαν ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Νάντο ντε Κολό και ο Άαρον Τζάκσον με 15 έκαστος, ενώ από τους φιλοξενούμενους διασώθηκαν ο Τάρενς Κίνσεϊ και ο Τρέι Τόμπκινς, που σημείωσαν 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 52-38, 72-53, 97-77
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: