Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Γι' αυτό απέρριψε τη Γιουνάιτεντ ο Χούμελς!

Το λόγο που ο Ματς Χούμελς απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας την αμετάκλητη απόφαση να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αποκαλύπτει σε σημερινό (23/5) της δημοσίευμα η «Mirror».
Απορία προκάλεσε σε αρκετούς φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η επιλογή του Ματς Χούμελς να ρίξει «άκυρο» στην ομάδα τους, για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Ο Γερμανός διεθνής σκεφτόταν σοβαρά μέχρι πρότινος το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο η ανακοίνωση του Αθλητικού Διευθυντή των Βεστφαλών, Μίκαελ Τσορκ, περί παραμονής του αρχηγού τους, έβαλε τέλος στα όποια «όνειρα».
Σύμφωνα με τη «Mirror» λοιπόν, ο λόγος που ο 26χρονος έκανε στροφή 180 μοιρών και αποφάσισε να παραμείνει κάτοικος «Βεστφάλεν» είναι η... αργοπορία της Γιουνάιτεντ να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της!
Το γεγονός ότι παράλληλα με εκείνον, ο Λουίς Φαν Χάαλ εξέταζε και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, έκανε τον Χούμελς να αμφιβάλλει για το κατά πόσο τον ήθελε ο Ολλανδός κόουτς, με αποτέλεσμα να προτιμήσει τα σίγουρα και να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας ηγετικό ρόλο, στη Μπορούσια Ντόρτμουντ!
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: