Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η «βόμβα» της Μάλτση πίσω από το κέντρο!! (video)

Με το απίστευτο τρίποντο της Εβίνα Μάλτση πίσω από το κέντρο και μάλιστα σε «νεκρό χρόνο», η Μπότας νίκησε 70-69 την Μπελέντιγε.

Η «βόμβα» της Μάλτση πίσω από το κέντρο! (video)
Ένα τρομερό highlight χάρισε η Εβίνα Μάλτση στην αναμέτρηση της Μπότας με την Μπελέντιγε. Η αντίπαλη ομάδα πέρασε μπροστά (67-69) χάρη σε τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα, ωστόσο δεν υπολόγισε τη διεθνή γκαρντ, η οποία πήρε την μπάλα στα 1,4’’ και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο καλάθι που διαμόρφωσε το τελικό 70-69!







Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Εβίνα Μάλτση σκοράρει από το… σπίτι της σε «νεκρό χρόνο», καθώς κάτι ανάλογο είχε κάνει και στο πρωτάθλημα Τσεχίας πριν από δύο χρόνια!

 
 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

ΑΛΗΤΕΙΑ: Επίθεση τραμπούκων στον Θανάση Ασπρούλια!

Θύμα τραμπούκικης επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΑΛΗΤΕΙΑ: Επίθεση τραμπούκων στον Θανάση Ασπρούλια
Ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά δημοσιογράφου, ήρθε να καταγραφεί το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο Θανάσης Ασπρούλιας έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο δημοσιογράφος που είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM 94.6, επέστρεφε από τη Γαλλία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για την κάλυψη του Ευρωμπάσκετ και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδευαν μαζί με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Θανάσης Ασπρούλιας δέχθηκε αρχικά βίαιη λεκτική επίθεση από 5-6 άτομα που τον περικύκλωσαν και στη συνέχεια μια κλοτσιά, που του προκάλεσε τραύμα στον αστράγαλο.

Όλα έγιναν με αυτόπτη και απαθή μάρτυρα τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, που δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον δημοσιογράφο με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στα ίδια δημοσιογραφικά γραφεία.

Η επίθεση προφανώς και έγινε λόγω της εργασίας του Θανάση Ασπρούλια σε Μέσα ενημέρωσης που έχουν στοχοποιηθεί συστηματικά και επανειλημμένα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι απαίτηση πλέον η παρέμβαση της Πολιτικής Ηγεσίας αλλά και των Αστυνομικών και Εισαγγελικών αρχών, ώστε να πάρουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου που κατέγραψαν το περιστατικό και να προχωρήσουν άμεσα σε συλλήψεις.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να επικρατήσει η νομιμότητα ακόμα και εδώ. Στην Κολομβία των Βαλκανίων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όλη η Ιταλία στο πλευρό του Νικόλο Μπριγκέντι!!

Αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Νικόλο Μπριγκέντι. Αποχώρησε από την μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την εγχείριση στο πάγκρεας.

Όλη η Ιταλία στο πλευρό του Νικόλο Μπριγκέντι!
Σοκαρισμένη η Ιταλία παρακολουθεί με αγωνία την προσπάθεια του Νικόλο Μπριγκέντι να κρατηθεί στη ζωή!

Ο αμυντικός της Βιντσέντζα βάσει των πληροφοριών που μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ παραμένει στο νοσοκομείο αλλά όχι στην μονάδα εντατικής θεραπείας κάτι που έχει φέρει ελπίδα για βελτίωση της υγείας του στους υπεύθυνους.

Ο Μπριγκέντι μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο όταν ξαφνικά ένιωσε έντονους πόνους, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην κοιλιά στο παιχνίδι με την Κόμο. Εκεί αποδείχθηκε πως η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή. Μετά από εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη στο πάγκρεας με αποτέλεσμα να πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Πρόκειται για μια εξαιρετικά περίπλοκη επέμβαση, η οποία τελικά ήταν επιτυχής. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά θα πρέπει να δούμε και την εξέλιξη της υγείας του. Μπορεί να χρειαστούν τέσσερις ή πέντε ημέρες για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του. Είναι πραγματικά εξαιρετικά σπάνιο αυτό που του συνέβη», υπογράμμισε ο γιατρός της Βιτσέντζα μετά την επιτυχημένη εγχείρηση που έκανε.

Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πλήγμα με Μάτζουκιτς!

Σοβαρός ο τραυματισμός του Μάριο Μάτζουκιτς από το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Τζένοα.

Πλήγμα με Μάτζουκιτς
Τις υπηρεσίες του Μάριο Μάτζουκιτς θα στερηθεί η Γιουβέντους για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο Κροάτης άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Τζένοα.

Σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα. Αυτές έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον μηριαίο δικέφαλο. Εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 20 ημέρες, όπως ενημέρωσε και επίσημα η Γιουβέντους.

Εκτός του Μάτζουκιτς πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Μοράτα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Ισπανός επιθετικός δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Φροζινόνε θα ξεκαθαρίσει τις πιθανότατα αύριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κλείνει χρόνο με 100% νίκες ο Σάντος στην Πορτογαλία!!

Βρήκαν το άνθρωπό τους. Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Πορτογαλία, όταν βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, όμως τα πρώτα του… γενέθλια στον πάγκο τον βρίσκουν καβάλα στ’ άλογο για τα τελικά του Euro.

Κλείνει χρόνο με 100% νίκες ο Σάντος στην Πορτογαλία!

Ο 60χρονος τεχνικός κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο μετά την ντροπιαστική ήττα των Ιβήρων απ΄ τους Αλβανούς στο Αβέιρο (1-0). Δεν ήταν μόνο το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά και το γεγονός πως η πρεμιέρα για τα προκριματικά του Euro 2016 δεν έφερε ούτε βαθμό. Έτσι, στην Ομοσπονδία πήραν την απόφαση να απολύσουν τον Πάουλο Μπέντο και να τον αντικαταστήσουν με τον Φερνάντο Σάντος.

Αυτός μέχρι στιγμής τους δικαιώνει στο έπακρον. Έχοντας το απόλυτο, 5/5 στα ματς για τα γήπεδα της Γαλλίας και την Πορτογαλία στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου. Μάλιστα, στα τρία παιχνίδια η επικράτηση ήρθε με το «αγαπημένο» του 1-0.

Εκτός απ’ τα επίσημα, στα φιλικά, αν εξαιρέσει κανείς την απρόσμενη ήττα από το Πράσινο Ακρωτήρι (2-0), ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ
και του ΠΑΟΚ, έχει επίσης θετικό απολογισμό. Δύο νίκες απέναντι σε Ιταλία (1-0) και Αργεντινή (1-0) και δύο ήττες κόντρα στην Γαλλία (2-1 και 1-0). *Πηγή: sport-fm.gr*

Με υπηρεσιακό μέχρι νεωτέρας η Γκλάντμπαχ!

Ο τεχνικός των ακαδημιών της Γκλάντμπαχ ανέλαβε –μέχρι νεωτέρας- χρέη προπονητή μετά την αποχώρηση του Φαβρ.

Με υπηρεσιακό μέχρι νεωτέρας η Γκλάντμπαχ
Αποφασισμένη να βρει τον καλύτερο δυνατό αντικαταστάτη του Φαβρ είναι η διοίκηση της Γκλάντμπαχ. Έτσι σήμερα οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να δώσουν το χρίσμα στον Αντρέ Σούμπερτ, τον προπονητή της ομάδας των ακαδημιών.

Ο Σούμπερτ θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας για πρώτη φορά την Τετάρτη στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ.

«Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρώτη προπόνηση του Αντρέ είναι πάρα πολύ καλές. Η ομάδας φαίνεται να είναι καλά», ανέφερε ο Μαξ Έμπερλ, αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μπλακ άουτ στον Άγιο Κοσμά!

Νέο πρόβλημα προέκυψε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, αφού η σφοδρή κακοκαιρία προκάλεσε σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα και μπλακ άουτ στο αθλητικό κέντρο.

Μπλακ άουτ στον Άγιο Κοσμά
Σοβαρό πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά προέκυψε μετά την σημερινή σφοδρή κακοκαιρία.

Όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ, οι ενέργειες έχουν ξεκινήσει για την αποκατάσταση της ζημιάς, όμως προς το παρών δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ξενώνες και τα γραφεία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Κατά τη διάρκεια της σημερινής σφοδρής κακοκαιρίας προέκυψε σοβαρό ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στους ξενώνες των αθλητών και στους χώρους της διοίκησης.
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνει ότι η διοικούσα επιτροπή του Αθλητικού Κέντρου έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος. Άμεσα κλήθηκε ηλεκτρολόγος της εταιρείας που ελέγχει τους υποσταθμούς και διαπίστωσε ότι έχει υποστεί σοβαρότατη βλάβη ο κεντρικός μετασχηματιστής μέσης τάσης 1000 KVA, που ηλεκτροδοτεί το σύνολο των ξενώνων και των γραφείων της διοίκησης.

Η διοικούσα επιτροπή του Αγίου Κοσμά ενημέρωσε τους αθλητές που διαμένουν στους ξενώνες και δραστηριοποιήθηκε για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης
».

Συμπληρώνεται το… παζλ του Ολυμπιακού!!

Πλήρες θα είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Ζαντάρ! Οι Λοτζέσκι και Μάντζαρης ξεκίνησαν τη Δευτέρα προπονήσεις, με τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Χάκετ και Μιλουτίνοφ να «μπαίνουν» την Πέμπτη.

Συμπληρώνεται το… παζλ του Ολυμπιακού!

Ωστόσο, η παραμονή των πρωταθλητών Ελλάδας στην Αθήνα δεν θα είναι μεγάλη, καθώς από τις 23 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα γίνει στο Ζαντάρ, όπου εκτός από τη ομώνυμη διοργανώτρια θα λάβουν μέρος οι Ερυθρός Αστέρας, Φενερμπαχτσέ, Νταρουσάφακα και Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, επί κροατικού εδάφους αναμένεται να συμπληρωθεί το «ερυθρόλευκο» παζλ, καθώς την Πέμπτη (24/9) θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι διεθνείς που αγωνίστηκαν στο Ευρωμπάσκετ, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από ‘κει και πέρα, στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας αναφέρθηκε ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστος Μαρμαρινός:

«Ο βασικός στόχος της προετοιμασίας ήταν να μάθουν οι καινούργιοι τη φιλοσοφία της ομάδας και να πάρουν παραστάσεις οι νεαροί μας παίκτες. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά έχοντας προσήλωση στο 100%. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα σ’ όλα της τα φιλικά έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο πάνω στις αρχές του παιχνιδιού μας και μπορεί να μην μετράνε τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά οι νίκες απέναντι στη Λιμόζ και τη Γαλατασαράι είναι κάτι.

Τώρα επιστρέφουν και οι διεθνείς μας και πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί στο λίγο χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Με τους διεθνείς που ήταν και πέρσι στην ομάδα δεν θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά έχουμε και δυο νέα παιδιά που πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται για μαραθώνιο και πρέπει να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει ως το τέλος
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Αθανασιάδης: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»

Να σταματήσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ θέλει ο Κλάους Αθανασιάδης ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα φορούσε ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού. Διαβάστε τη συνομιλία του με οπαδούς μέσω του twitter της ομάδας.

Αθανασιάδης: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα μέχρι και το τέλος της καριέρας του, ενώ ξεκαθάρισε ότι στον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιζόταν ποτέ.

Ο Αθανασιάδης υποστήριξε ότι ο προπονητής είναι αυτός ο οποίος πρόκειται να αποφασίσει για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να αγωνιστεί μαζί με τον Μπερμπάτοφ, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή από τους οπαδούς.

Διαβάστε αναλυτικά τις απαντήσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

"Ξεκίνησε η συνέντευξη του Κλάους. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να απαντηθούν περισσότερες ερωτήσεις, όσες έχουν το ίδιο σχεδόν περιεχόμενο θα ομαδοποιούνται. Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι χαρούμενος που θ' απαντήσω στις ερωτήσεις σας σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη"

Ερώτηση: Τι να περιμένουμε από την ομάδα με τα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ντόρτμουντ...;
Απάντηση: Να περιμένετε να παλέψουμε και στα τρία παιχνίδια με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη.

Ερώτηση: Ο Berbatov με την εμπειρία και την κλάση του δίνει συμβουλές σε εσένα που είσαι φορ και στους υπολοίπους ?? Πως νιώθεις που που συνεργάζεσαι με τον Μπερμπατοφ? Πιστεύεις πως η παρουσία και μόνο του Μπερμπάτοφ μπορεί να βελτιώσει το ποδοσφαιρικό επίπεδο του Π.Α.Ο.Κ. ?
Απάντηση: O #Berbatov με την εμπειρία του δίνει συμβουλές σε όλους μας. Είναι πολύ όμορφο να συνεργάζεσαι με ένα τόσο σπουδαίο παίκτη.

Ερώτηση: Πώς ένιωσες όταν σκόραρες κόντρα στην Βέροια, δεδομένης της πολύμηνης απουσίας σου από την ομάδα,αλλά & από τον πίνακα των σκόρερ; η επιστροφή σου με γκολ που συνδυάστηκε με τον ερχομό του Μπερμπατοφ, σε επηρέασε ως προς την άνοδο της ψυχολογίας σου? Πώς ένιωσες όταν σκόραρες στη Βέροια μετά από πολλούς μήνες εκτός;; Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το γκολ σου στην Βέροια για την ψυχολογία
Απάντηση: Ένιωσα πολύ ωραία που αγωνίστηκα έπειτα από δύο μήνες και το χρειαζόμουν πάρα πολύ αυτό το γκολ.

Ερώτηση: Ποια ήταν η καλύτερή και ποια η χειρότερη στιγμή σου όλα αυτά τα χρονιά στον ΠΑΟΚ;
Απάντηση: Η καλύτερη στιγμή μου είναι το γκολ με την Τότεναμ και η χειρότερη ο χαμένος τελικός που αναγκάστηκα να τον δω από την εξέδρα.

Ερώτηση: Προτιμάς να παίξεις σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας ή σε ένα παιχνίδι που κρίνεται ο πρωταθλητής Ελλάδας;
Απάντηση:Σε παιχνίδι που κρίνεται το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Προτιμάς τον εαυτό σου μόνος σου ως φορ, με δεκάρι πίσω σου ή με παρτενέρ στην κορυφή? Με τον Σαλπι είχατε καλή συνεργασία?
Απάντηση: Αυτό είναι κάτι που μόνο ο προπονητής μπορεί να το αποφασίσει. Και με τον #Salpi είχαμε άριστες σχέσεις.

Ερώτηση: Πιστεύεις ότι η ομάδα φέτος μπορεί να πετύχει κάτι παραπάνω από πέρσι?
Απάντηση: Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ομάδα χρειάζεται υπομονή και δουλειά κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Ερώτηση: Θα άφηνες τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσεις στο εξωτερικό?
Απάντηση: Είμαι πολύ ικανοποιημένος στον #PAOK και δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Για το μέλλον κανείς δεν πρέπει ν' αποκλείσει τίποτα.

Ερώτηση: Ποια ήταν η χειρότερη σου χρόνια στον ΠΑΟΚ και αν έχεις αισθανθεί ποτέ τόσο "αγανακτισμένος" ώστε να σκεφτείς να πας εξωτερικό; Πέρυσι δεν ήταν και τόσο καλή χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Ήσουν απογοητευμένος; Σκέφτηκες να φύγεις σε άλλη ομάδα;
Απάντηση: Η περσινή ήταν μία από τις χειρότερες. Ναι, έχει περάσει από το μυαλό μου να πάω στο εξωτερικό, αλλά όχι στα δύσκολα του. Έχω μάθει να μην τα παρατάω στα δύσκολα και να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα.

Ερώτηση: Πέρσι,ο κακός προγραμματισμός ήταν η βασική αιτία της αποτυχίας. Φέτος, τι άλλαξε ως προς τον προγραμματισμό της νέας σεζόν;
Απάντηση: Το πιο σημαντικό είναι όλοι να λειτουργούμε ως μια ομάδα και πάνω απ’ όλα να είναι ο σύλλογος.

Ερώτηση:Μπορείς να μας πεις κάποια απ' τα στοιχεία που έφερε - που πέρασε στην ομάδα ο νέος τεχνικός διευθυντής, Frank Arnesen ???
Απάντηση: Την εμπειρία και την ηρεμία του. Είναι ένας πολύ έμπειρος και ικανός άνθρωπος του ποδοσφαίρου και η παρουσία του μας βοηθά.

Ερώτηση: πλέον στην ομάδα έχουν καθιερωθεί και οι Κάτσε - Κίτσιου - Κωσταντινίδης- Πέλκας. Ομάδα ΠΑΟΚτσίδικη. Πιστεύεις σ' αυτό το πλάνο ?
Απάντηση: Πιστεύω πως όλες οι ομάδες έτσι κι ο #PAOK πρέπει να στηρίζονται στα δικά τους παιδιά.

Ερώτηση:Υπάρχει κάποιος παίχτης που έφυγε και θα τον ήθελες με τα 1000 πίσω ? πχ Νάτχο ή Βιειρίνια ή ... ?
Απάντηση:Τον Βιεϊρίνια.

Ερώτηση: Μετά την ισοπαλία στο Αζερμπαιτζαν και το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σας ανησυχεί η εικόνα σας ως προς την συνέχεια;
Απάντηση: Καθόλου γιατί δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Ερώτηση: πρωτάθλημα υπάρχει περίπτωση ν χτυπήσουμε κάποια στιγμή;; Γτ μόνο έτσι θα μπούμε ομίλους
Απάντηση: Όπως είπα και πριν δουλεύουμε συνεχώς για να φτάσουμε στο σημείο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Ο Τουντορ εμπνέει την εμπιστοσύνη στους παλιούς? Βοηθάει στην εξέλιξη των νεότερων? η φιλοσοφία του έχει περάσει μέσα στην ομάδα?
Απάντηση: Θα βοηθήσει πάρα πολύ τους νέους λόγω εμπειρίας. Ναι, εμπνέει εμπιστοσύνη και κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά για να προσαρμοστούμε στο νέο αγωνιστικό στυλ που θέλει να μας περάσει.

Ερώτηση: 1)Αν σου ερχόταν μία καλή πρόταση από το εξωτερικό, θα τη δεχόσουν? 2) Πιστεύεις οτι φέτος υπάρχει ένα πλάνο στην ομάδα?
Απάντηση: Ναι, πιστεύω ότι υπάρχει πλάνο και αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο #PAOK.

Ερώτηση: Πως σου φαίνεται η φετινή ομάδα; Θα πάρετε το κύπελλο;
Απάντηση: Θα προσπαθήσουμε. Κι όπως είπα και πριν η ομάδα χρειάζεται δουλειά και υπομονή.

Ερώτηση: Πώς είναι να είσαι ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ;Θα μπορούσες να μου δώσεις μια φανέλα με την υπογραφή σου;
Απάντηση: Είναι σπουδαίο να είσαι αρχηγός του #PAOK. Οσο για τη φανέλα θα το κανονίσουμε...

Ερώτηση: Πως θα αξιολογούσες την δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται από τον Τούντορ για αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού?
Απάντηση: Δεν είναι δική μου δουλειά ν' αξιολογήσω τον κύριο Τούντορ. Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και ν' ακολουθώ τις οδηγίες του.

Ερώτηση: Πιστεύεις πως ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να διεκδικήσει φέτος κάποιον τίτλο μέχρι τέλους ?
Απάντηση: Θα το λέω συνεχώς κι ας γίνει κουραστικό. Είμαστε μια νέα ομάδα και χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή.

Ερώτηση: Ποια θεωρείς πως είναι (ή θα είναι) η αλλαγή ανάμεσα στον περσινό Π.Α.Ο.Κ και στον Π.Α.Ο.Κ, που θα δούμε φέτος ?
Απάντηση: Υπάρχει μια νέα φιλοσοφία και από τα πρώτα ματς φαίνονται οι διαφορές.

Ερώτηση: Τι θα επέλεγες ανάμεσα στην κατάκτηση κυπέλλου , πρωταθλήματος και καλής θέση στο europa league ?
Απάντηση: Γιατί να πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σ' αυτά; Και τα τρία!

Ερώτηση: Τι θα ήθελες να πεις στους <<γκρινιάρηδες>> οπαδούς της ομάδας μας και στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. γενικότερα ?
Απάντηση: Να κάνουν υπομονή.

Ερώτηση: Τελικά μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει 3-5-2;
Απάντηση: Το σύστημα δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί μέσα στο γήπεδο ανεξαρτήτως συστήματος.

Ερώτηση: Όλοι ξέρουμε πως είσαι παοκι. Για πόσο ακόμη θέλεις εσύ να μείνεις στην ομάδα που αγαπάς;
Απάντηση: Μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο...

Ερώτηση: Ποιά η σχέση σου με το Τζαβέλλα και τη γνώμη έχεις για αυτόν;
Απάντηση: Έχουμε καλές σχέσεις, είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και δίνει το 100% για την ομάδα.

Ερώτηση: Θα πήγαινες στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή;
Απάντηση: Όχι.

Ερώτηση: Πιστεύεις πως μπορεί να χάσεις την θέση σου εξαιτίας του Μπερμπατοφ ?
Απάντηση: Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής.

Ερώτηση: Αν σας χωρέσει ο προπονητής εσένα και τον Μπερμπατοφ, δέχεσαι να κάνεις την "βρώμικη" δουλειά για χάρη του Μπερμπατοφ;
Απάντηση: Δέχομαι να κάνω τη... βρώμικη δουλειά για την ομάδα μου γενικότερα. Αυτό είναι το σημαντικότερο.

Ερώτηση: πως ένιωθες που με τον τραυματισμό σου δεν μπορούσες να παίξεις για αρκετό καιρό? . Πως ήσουν εκείνο το διάστημα?
Απάντηση: Ένιωθα πολύ άσχημα ψυχολογικά και περίμενα τη στιγμή που θα παίξω ένα επίσημο παιχνίδι.

Ερώτηση: Ο Αλέξανδρος Τζόρβας βοήθησε ένα κορίτσι να ξεπεράσει τη λευχαιμία. Θα έκανες κάτι παρόμοιο ;
Απάντηση: Φυσικά, είναι πάντα ωραίο να βοηθάς ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη.

Ερώτηση: για πες μας για το όνομα και τον αριθμό της φανέλας σου. Ποιος σου έδωσε την ιδέα για το "όνομα" Κλάους???
Απάντηση: O νονός μου με βάφτισε Νικόλα που είναι το ελληνικό όνομα για το #Klaus κι έτσι μου έμεινε.

"Σας ευχαριστώ όλους για τις ερωτήσεις σας. Πρέπει να σας αφήσω, διότι έχουμε προπόνηση εν όψει του σημαντικού αγώνα με την ΑΕΚ. Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Καλή συνέχεια σε όλους". *Πηγή: sport-fm.gr*

«Οι οπαδοί μας προκλήθηκαν από εκείνους του Ολυμπιακού και η Αστυνομία λειτούργησε βιαίως»!

Θέση για τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη», με αιχμές για την αντίδραση της αστυνομίας, πήρε η Μπάγερν. Επιστολή διαμαρτυρίας των Βαυαρών στην UEFA, που στέκονται στην συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

«Οι οπαδοί μας προκλήθηκαν από εκείνους του Ολυμπιακού και η Αστυνομία λειτούργησε βιαίως»!

Oι Βαυαροί τονίζουν πως οι οπαδοί τους απάντησαν σε προκλήσεις που δέχτηκαν από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων και πως στην συνέχεια ακολούθησε βίαιη επίθεση της αστυνομίας προς το μέρος τους. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν, πως σε επίπεδο συλλόγων η συνεργασία ήταν πολύ στενή.

Τέλος, επισημοποίησαν την αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας στην UEFA.

Αναλυτικά:

«Η Μπάγερν Μονάχου τις τελευταίες ημέρες συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες και θα ήθελε να τοποθετηθεί για τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση του Champions League στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στον Ολυμπιακό:

Ένα μέρος των οπαδών μας απάντησε στις προκλήσεις που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, που έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Τότε η Αστυνομία πλησίασε τους οπαδούς μας και λειτούργησε με μεγάλη βία. Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν τραυματίστηκαν και χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες. Έπειτα από αυτή την αντίδραση της ελληνικής Αστυνομίας η Μπάγερν έστειλε μία επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA. Επίσης, η ομάδα μας θα ήθελε να κάνει ξεκάθαρο στο σημείο αυτό, πως η συνεργασία των δύο συλλόγων στο συγκεκριμένο ματς ήταν πολύ στενή και υπήρχε εμπιστοσύνη. Η Μπάγερν αναμένει τη μη βίαιη μεταχείριση και των σεβασμό όλων των οπαδών της στα παιχνίδια».

«Δεν έχουμε υπογράψει… σύμβαση για να παίρνουμε μετάλλια»

Δεν θεωρεί αποτυχία την μη κατάκτηση μεταλλίου από την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ ο Γιώργος Καλαφατάκης όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ δεν έδειξε να συμφωνεί με πιθανή απομάκρυνση του Φώτη Κατσικάρη.

«Δεν έχουμε υπογράψει… σύμβαση για να παίρνουμε μετάλλια»
Το σχόλιο του για την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ 2015 έκανε ο Γιώργος Καλαφατάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Άρη Ασβεστά, Βασίλη Παπαθεοδώρου. «Αν το δούμε καθαρά από πλευράς αποτελέσματος είναι αποτυχία, αλλά δεν το βλέπω έτσι», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός και έδειξε αντίθετος σε μια ενδεχόμενη απομάκρυνση του Φώτη Κατσικάρη από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

-τα όσα είδαμε στο Ευρωμπάσκετ: «Ωραίο μπάσκετ είδαμε, δεν μπορώ να πω. Αλλά είναι πολλές οι 24 ομάδες. Θα ήταν πιο σωστό να παίζουνε 16 ομάδες. Θα έχουν τους λόγους τους, θα γίνεται για εμπορικούς λόγους. Ας ανοίξουν όμως άλλες αγορές. Είναι πολλά τα παιχνίδια για τους παίκτες, που προέρχονται και από γεμάτη σεζόν, που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της σεζόν».

-την πορεία της Εθνικής και την μη κατάκτηση ενός μεταλλίου: «Αν παίρναμε το μετάλλιο θα λέγαμε ότι μια χώρα με προβλήματα είχε μια τέτοια επιτυχία. Τον έναν στόχο που ήταν το Προολυμπιακό τον πετύχαμε. Το χω πει ξανά, ότι έχουμε γεμάτο ρόστερ. Αυτό δεν σου δίνει μόνο του το μετάλλιο. Θα έπρεπε να βρούμε τη χρυσή τομή, πρέπει να συνδυάσεις το σετ παιχνίδι με το γρήγορο. Πιστεύαμε ότι θα κάνουμε περίπατο. Δεν σημαίνει ότι αποτύχαμε, διότι το χάσαμε και στο ένα σουτ. Αν θέλουμε να το δούμε μόνο βάσει αποτελέσματος, ναι αποτύχαμε. Δεν έχουμε υπογράψει… σύμβαση για να παίρνουμε μετάλλια».

-το που οφείλεται το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε ο στόχος: «Ας προβληματιστούμε σωστά. Το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι μόνο Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Πρέπει να μπούμε σωστά στο πρόβλημα. Στο ελληνικό μπάσκετ παίζουνε τέσσερις-πέντε πολύ καλοί παίκτες και αρκετοί καλοί ξένοι. Θέλω να πω ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Έχουμε μέσα μας και την υπερβολή, όπως και εσείς οι δημοσιογράφοι. Από τη μια τους αποθεώνουμε και την επόμενη ημέρα λέμε τα αντίθετα. Είμαστε οι Έλληνες του ύψους ή του βάθους».

- το γεγονός ότι αυτή η διοργάνωση ήταν τελευταία του Σπανούλη με την Εθνική και μπορεί να γίνει το ίδιο με τους Ζήση, Μπουρούση: «Εμένα με στενοχωρεί για τον Μπουρούση, τον Ζήση και τον Σπανούλη. Έπεσε μεγάλο βάρος στον Σπανούλη. Εντάξει είναι μεγάλο όνομα, παίρνει πολλά λεφτά, αλλά δεν είναι κομπιούτερ που θα πατήσεις το κουμπί και θα γίνουν όλα όπως τα θες. Τόσα χρόνια τώρα λέμε Σπανούλης ή Διαμαντίδης. Εγώ λέω ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό στις άλλες χώρες, αν γίνεται για παράδειγμα στη Γαλλία. Όλοι οι καλοί χωράνε. Θέλουμε να είμαστε στην ίντριγκα. Μας αρέσει να το κάνουμε, αλλά για όνομα του Θεού. Θα ήθελα να πάει κόντρα και να πει ο Σπανούλης ότι θα πάω τελικά».

-τον Φώτη Κατσικάρη: «Σε κάθε διοργάνωση που δεν πάμε καλά αλλάζουμε. Μόνο πέρυσι τον κρατήσαμε. Δεν νομίζω ότι είναι λύση. Αυτοί όμως που αποφασίζουμε έχουν και το κόστος των επιλογών. Εγώ πάντως δεν είδα προπονητές της προκοπής στο Ευρωμπάσκετ. Είδα πρακτικές που ήταν παιδικές. Δεν είδα για παράδειγμα μια βοήθεια στον Ραντούλιτσα, ακόμα και στον Γκασόλ».

-τους προπονητές του Ευρωμπάσκετ: Ο Σκαριόλο είναι σε μεγάλες ομάδες, αλλά δεν θεωρείται ότι είναι από τους μεγάλους προπονητές στο τεχνικό κομμάτι και είναι καλός και στις δημόσιες σχέσεις. Η δική μας η διαχείριση ήταν πιο δύσκολη στο κομμάτι αυτό. Μιλάμε για παίκτες όπως για παράδειγμα ο Παπανικολάου, ο Περπέρογλου, ο Σλούκας, ο Μάντζαρης που έχουν συνηθίσει να είναι στην πεντάδα στις ομάδες τους. Όπως στο Euro που δεν πήρε Ζήκο, Στολτίδη ο Ρεχάγκελ, αλλά το κατακτήσαμε και δεν είπε τότε κανείς τίποτε. Εκ του ασφαλούς όλα είναι απλά».

«Έκλεισε» Μπάρλο το Λαύριο!!

Αρκετή εμπειρία πρόσθεσε στο ρόστερ του το Λαύριο, καθώς οι νεοφώτιστοι στη φετινή Α1 ήρθαν σε συμφωνία με τον Νίκο Μπάρλο.

«Έκλεισε» Μπάρλο το Λαύριο
Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε το Λαύριο! Οι νεοφώτιστοι στη φετινή Α1 έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Νίκο Μπάρλο, προσθέτοντας έτσι αρκετή εμπειρία στο ρόστερ τους.

Τη σεζόν που πέρασε, ο 36χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν στην Κηφισιά με την οποία είχε κατά μέσο όρο 6,4 πόντους, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Άρη και Πανιωνίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νοκ άουτ μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό!

Τις υπηρεσίες του Ράντι Κουλπέπερ θα στερηθεί η Λιμόζ για τις επόμενες έξι εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο τουρνουά του Κάλιαρι.

Νοκ άουτ μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό
Σημαντική απώλεια για τη Λιμόζ! Ο Ράντι Κουλπέπερ τραυματίστηκε σοβαρά στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Κάλιαρι και σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεών του έχει υποστεί εξάρθρωση στο δεξί του χέρι, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας στον όμιλο της Ευρωλίγκας, αυτή τη στιγμή έχει βγει στην αγορά για να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπουονανότε: «Δεν παίζω για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ΑΕΚ»

Το καλό της ΑΕΚ έβαλε πάνω απ’ όλους ο Ντιέγκο. «Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα θα παίξουμε», είπε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της «Ένωσης».

Μπουονανότε: «Δεν παίζω για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ΑΕΚ»
Πάνω απ’όλα προέχει το καλό της ομάδας όπως τόνισε, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP και σκόρερ του καλύτερου τέρματος της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε πως ανυπομονεί για το εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με φανέλα βασικού μπόρεσα να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα, η οποία και νίκησε. Αυτό είναι που μετράει. Καλοδεχούμενα και τα προσωπικά βραβεία, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουμε για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ομάδας με στόχο τη νίκη.

Στον καθένα αρέσει να τον τιμούν, να σκοράρει, όμως προτεραιότητα παραμένει η ομάδα. Στόχος είναι η ΑΕΚ να παλέψει για τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εφόσον όλοι δουλέψουν για το σύνολο και η ομάδα διεκδικήσει τίτλους, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά».


Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Αν και δεν έχω αποκτήσει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ενα μεγάλο ντέρμπι. Έχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα "καυτά" ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα πηγαίνουμε και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας».

Βρήκε ομάδα στη Ρωσία ο Λόρια!!

Στη ρωσική Κρίλια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκιόρκι Λόρια μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Βρήκε ομάδα στη Ρωσία ο Λόρια
Συμβόλαιο 1+1 χρόνων με την Κρίλια υπέγραψε ο Γκιόρκι Λόρια.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, αλλά η παραμονή του Ρομπέρτο σε συνδυασμό με τον ερχομό του Καπίνο εκμηδένισαν κάθε πιθανότητα να υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρολεύκων» φέτος, γι’ αυτό και έμεινε ελεύθερος.

Στη ρωσική ομάδα, η οποία είναι 6η στο τρέχων πρωτάθλημα, θα φορά το Νο17 στην πλάτη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάτρα: Αφέθηκε ελεύθερος ο προπονητής που ήταν εγκέφαλος σπείρας ληστών!!

Προφυλακιστέοι οι τρεις Αλβανοί συγκατηγορούμενοί του - Το Συμβούλιο Πρωτοδικών θα αποφασίσει για τον 49χρονο

Πάτρα: Αφέθηκε ελεύθερος ο προπονητής που ήταν εγκέφαλος σπείρας ληστών
Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 49χρονος Πατρινός, προπονητής Ολυμπιονικών του ταε κβο ντο, που κατηγορείται πως ήταν εγκέφαλος σπείρας ληστών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, η διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή οδήγησε στο να αφεθεί ελεύθερος και για την τύχη του να αποφασίσει το Συμβούλιο Πρωτοδικών.

Οι τρεις Αλβανοί που κατηγορούνται ως συνεργοί του, μετά την απολογία τους, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

O γνωστός προπονητής δηλώνει αθώος, αφού όπως λέει δεν ήταν αυτός ο «εγκέφαλος» της απόπειρας ληστείας.

Πηγή: Protothema.gr

Παρουσιάστηκε ο Ελευθερόπουλος!!

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως προπονητής του Πανθρακικού έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος μίλησε για την νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του σε συνέντευξη Τύπου.

Παρουσιάστηκε ο Ελευθερόπουλος
Παρουσιάστηκε απ’ τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής μίλησε για το έργο που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας, τονίζοντας την ελευθερία που του έχει παραχωρηθεί απ’ τους διοικούντες, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θεωρείται δεδομένη.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο για τα λόγια που είπαν τόσο για εμένα όσο και για τον προηγούμενο προπονητή, διότι αυτό δείχνει πως ο Πανθρακικός είναι μια ομάδα στην οποία υπάρχει σεβασμός προς αυτούς που δουλεύουν γι' αυτήν. Εγώ επικεντρώνομαι κυρίως στη δουλειά που έχουμε αρχίσει. Το σημαντικό είναι ότι με τη διοίκηση υπάρχει ταύτιση απόψεων, όσον αφορά τη φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο. Σε εμένα και το Στέλιο δόθηκε εξαρχής απόλυτη ελευθερία, κάτι που στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτονόητο».

Για τις πρώτες εικόνα που έχει δει τις μέρες που έχει αναλάβει την ομάδα σχολίασε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όσα έχω συναντήσει κι έχω δει αυτές τις πρώτες ημέρες που βρίσκομαι στον Πανθρακικό. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν δείξει ότι έχουν τη φιλοδοξία για να πετύχουν πράγματα. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και κοιτάζουμε καθένα από αυτά ξεχωριστά. Αυτά μας ενδιαφέρουν εμάς. Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια νέα αρχή στον αγώνα της Τετάρτης».
Μετά την αρχική του τοποθέτηση, ο νέος προπονητής της ομάδας μας απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής: «Σίγουρα θα μας λείψει ο Χρήστος (σ.σ. Τζάνης), ενώ αμφίβολη είναι κι η συμμετοχή του Ίγκορ. Ποτέ, πάντως, δε θα με ακούσετε να χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία τα όποια προβλήματα τραυματισμών και τις απουσίες. Για εμάς ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι αυτό που αγωνίζεται κι όχι αυτός που για κάποιον λόγο λείπει».

Για τη σημασία της στήριξης του κόσμου: «Βεβαίως, είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου, όπως σημαντικό είναι και το να δίνουμε εμείς χαρές στον κόσμο μας. Κι όταν έχεις χάσει κάτι θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να το κερδίσεις ξανά».
Για το γεγονός ότι ο Πανθρακικός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει σκοράρει: «Για εμένα ο πρώτος επιθετικός είναι ο τερματοφύλακας κι ο πρώτος αμυντικός είναι ο επιθετικός. Δεν είναι πρόβλημα ατομικό ή της επιθετικής λειτουργίας, αλλά πρόβλημα όλης της ομάδας. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ πλέον, οι γραμμές έχουν έρθει πολύ κοντά και κάθε κομμάτι του παιχνιδιού είναι υπόθεση όλης της ομάδας
».

Για το τι σκοπεύει να αλλάξει στην ομάδα: «Ποτέ δε μου άρεσαν οι προπονητές που αναλάμβαναν μια ομάδα κι έλεγαν ότι θέλουν να τα αλλάξουν όλα, λες κι ο προηγούμενος δεν ήταν προπονητής. Σιγά, σιγά θα προσθέσουμε δικά μας στοιχεία, αλλά αυτό που μπορώ σίγουρα να σας πω είναι ότι θα αλλάξουμε το σύστημα, διότι δεν είναι κακό ένας προπονητής να επιθυμεί να έχει και να χρησιμοποιεί το δικό του σχηματισμό».

Για το γεγονός ότι ως προπονητής, μέχρι τώρα, έχει δουλέψει κι έχει αναδείξει αρκετούς νεαρούς παίκτες: «Είμαι πολύ μεγάλος αντιρατσιστής κι αυτό το αποκόμισα κι από τη θητεία μου στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ανεξάρτητα από το αν ένας ποδοσφαιριστής είναι νεαρός ή πιο μεγάλος σε ηλικία, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ένα “κράτος δικαίου”, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φράση, μέσα στην ομάδα, γιατί, όταν συμβαίνει αυτό, ο παίκτης δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Έτσι, θα παίζουν αυτοί που είναι καλύτεροι σε κάθε προπόνηση και πιο έτοιμοι κάθε φορά. Και, πραγματικά σας το λέω, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ όταν ο πρόεδρος μου είπε να μην αντιμετωπίζω τους παίκτες με βάση τα συμβόλαια που έχουν, αλλά ανάλογα με την αγωνιστική τους κατάσταση».

Για το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του: «Πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ καλό υλικό και με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Καραολάνης: «Ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία μας»
Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ’ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο μίλησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης, ενώ σχολίασε και όσα είχαν ακουστεί για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Τζελέπη.

«Έπειτα από τη λύση της συνεργασίας μας με τον Μάνουελ Ρόκα, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε καθώς και για την προσφορά του στην ομάδα, κάνουμε μια νέα αρχή, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλου να είναι ο νέος προπονητής του Πανθρακικού.

Ο Δημήτρης ήταν η πρώτη μας επιλογή εξαρχής για τη θέση του προπονητή. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έκανε πολύ μεγάλη καριέρα σαν ποδοσφαιριστής κι έχει μπροστά του μια λαμπρή καριέρα κι ως προπονητής. Είναι νέος, εργατικός, φιλόδοξος, με φρέσκιες ιδέες για το ποδόσφαιρο κι ιδιαίτερα καταρτισμένος. Ταιριάζει, δηλαδή, απόλυτα στη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα, όσον αφορά τους ανθρώπους με τους οποίους επιθυμούμε να συνεργαζόμαστε. Τα ίδια ισχύουν και για τον Στέλιο Βενετίδη, που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια άψογη συνεργασία κι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς.

Κλείνοντας, με την ευκαιρία αυτή, αν και δε θα έπρεπε να επισκιαστεί ούτε στο ελάχιστο η παρουσίαση του νέου μας προπονητή, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά τα όσα κακόβουλα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τις σχέσεις μας με τον Δημήτρη Τζελέπη. Όσοι μας ζουν και μας ξέρουν γνωρίζουν καλά ότι είμαστε μια γροθιά, είμαστε σαν οικογένεια και ακολουθούμε μια κοινή γραμμή σε ό, τι αφορά τον Πανθρακικό
».

Τζελέπης: «Σίγουροι για την επιλογή που κάναμε»

Από την μεριά του ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης, ανέφερε: «Σε αυτές τις περιπτώσεις τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Κάνουμε μια νέα αρχή, όμως. Από τη μια πλευρά, τα συναισθήματα είναι δυσάρεστα, μετά τη λήξη της συνεργασίας με έναν φίλο πάνω απ' όλα, με τον οποίο πέρυσι κάναμε μια εκπληκτική χρονιά. Από την άλλη, τα συναισθήματα είναι ευχάριστα, γιατί ξεκινάμε τη συνεργασία μας με έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο και προπονητή. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο αλλά και τον Στέλιο Βενετίδη, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, στην οικογένεια του Πανθρακικού μας.

Είμαστε σίγουροι για την επιλογή που κάναμε. Ο Δημήτρης διέγραψε μια τεράστια καριέρα σαν ποδοσφαιριστής, ενώ παράλληλα και τα πρώτα του προπονητικά βήματα ήταν επιτυχημένα. Στο παρελθόν είχαμε συζητήσει ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας μας, αλλά οι συγκυρίες δεν είχαν επιτρέψει να φτάσουμε σε συμφωνία. Ανοίγουμε, έτσι, ένα κεφάλαιο κι ήδη οι πρώτες εντυπώσεις είναι ιδιαίτερα θετικές. Πιστεύουμε ότι την Τετάρτη θα έχουμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο γήπεδο και είμαστε σίγουροι πως με το Δημήτρη θα πετύχουμε τους στόχους μας
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Διαρκείας από 60 ευρώ στον Άρη!!

Αναπροσαρμογή στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη στις θύρες 1-3. Από 100 ευρώ αποφασίστηκε μείωση στα 60!

Διαρκείας από 60 ευρώ στον Άρη!
Νέες τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας του Άρη στο ποδόσφαιρο. Οι κίτρινοι ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να αναπροσαρμόσουν την τιμή του πακέτου εισιτηρίων για τις θύρες 1-3 από τα 100 στα 60 ευρώ!

Αναλυτικά στην ανακοίνωση:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι αύριο, Τρίτη (22/09), ξεκινάει η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων για το σύνολο των επίσημων αγώνων στο Κλεάνθης Βικελίδης της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 (θα διατίθεται από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, επί της οδού Αλκμήνης, καθημερινά, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 20:00).

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ αντιλαμβανόμενο τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε την αναπροσαρμογή της τιμής του πακέτου εισιτηρίων για τις Θύρες 1-3 από τα 100 στα 60 ευρώ.

* Εκτός από τους άνεργους (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της ανανεωμένης κάρτας ανεργίας τους), έκπτωση 25% στα πακέτα εισιτηρίων θα έχουν –επίσης- οι συνταξιούχοι και οι φοιτητές με την προσκόμιση του ανάλογου αποδεικτικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φιέστα με… Ίβκοβιτς θα κάνει η ΑΕΚ!!

Σε… φιέστα θα μετατραπεί το φιλικό ματς της ΑΕΚ με την Αναντολού Εφές, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο ΟΑΚΑ.

Φιέστα με… Ίβκοβιτς θα κάνει η ΑΕΚ
Πιο πολύ γιορτή, παρά… φιλικό θα θυμίζει το ματς της ΑΕΚ με την Αναντολού Εφές, στο ΟΑΚΑ, το οποίο ορίστηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της νέας ευρωπαϊκής φανέλας, αλλά και των παικτών, ενώ θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τον κόσμο που θα δώσει το «παρών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H πιο μεγάλη ημέρα της προετοιμασίας της ΑΕΚ πλησιάζει.

Οι διαδικασίες για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με «αντίπαλο», μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης, την Κυπελλούχο Τουρκίας 2015, Αναντολού Εφές, την Τρίτη (29/09/15) βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ανακοινώνεται, ότι η αναμέτρηση - φιέστα θα ξεκινήσει στις 19:00, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και θα καλυφθεί από τον ΟΤΕ TV.

H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει, ότι πριν από την έναρξη του αγώνα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ευρωπαϊκής φανέλας (FILA) της νέας περιόδου, αλλά και των παικτών της ομάδας. Θα υπάρξουν εκπλήξεις για όλους όσοι έλθουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Ωστόσο, ο αγώνας έχει συμβολισμό “βαρύ σαν ιστορία”, καθώς πρόκειται να τιμηθούν οι προπονητές των σύγχρονων τίτλων της “Βασίλισσας”.

Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Ντράγκαν Σάκοτα, ήτοι ο κόουτς του Πρωταθλήματος 2002, και ο τεχνικός της Εφές, Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος οδήγησε την “Ένωση” στην κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα (2000) και δύο Κυπέλλων Ελλάδος (2000, 2001).
Είναι αυτονόητο ότι η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ ειδικά στην αναμέτρηση αυτή κρίνεται επιβεβλημένη
».

Μεγάλη χορηγική συμφωνία Bayer-ΑΕΛ!!

Μια πολύ σημαντική χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε η ΑΕΛ η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Bayer CropScience.

Μεγάλη χορηγική συμφωνία Bayer-ΑΕΛ

Η ανακοίνωση:

«Κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, συμφωνήθηκε η διαφημιστική προβολή των προϊόντων φυτοπροστασίας και ολοκληρωμένων λύσεων για τη γεωργία της Bayer CropScience εντός του γηπέδου ΑΡΕΝΑ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του κου Απόστολου Κλοντζάρη, Country Head της Bayer CropScience και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΑΕΛ κου Αλέξη Κούγια.

Εχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα τον Ελληνα αγρότη, η εταιρία καθιέρωσε το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών BayWin στην ελληνική αγορά. Ιδιαίτερα στον τομέα των σπόρων, η εταιρία πρόσφατα εγκαινίασε το πιλοτικό πρόγραμμα για το βαμβάκι «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» (Certified Sustainable FiberMax/CSF).

Πεπεισμένη για την αναγκαιότητα εφαρμογής αειφόρων πρακτικών στην γεωργία, η Bayer CropScience τονίζει την πολυετή παρουσία της στην «καρδιά της αγροτικής κοινωνίας» την οποία υποστηρίζει ενεργά προσφέροντας τόσο καινοτόμα προϊόντα φυτοπροστασίας όσο και σπόρους αλλά και προϊόντα υγειονομικής σημασίας για επαγγελματίες».

Βράνκοβιτς: «Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας» (video)

Ανυπομονεί να δει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού... Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς πάτησε το πόδι του και πάλι στην Αθήνα μίλησε για την σχέση του με τους πράσινους φιλάθλους.

Βράνκοβιτς: «Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας» (video)
Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς... γέρασε αλλά τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του δεν άλλαξαν.

Ο Κροάτης σέντερ έφτασε στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι ενόψει της παρουσίας του στο φιλικό παιχνίδι του τριφυλλιού με την Παρτιζάν στο οποίο θα βραβευτεί ως μέλος της καλύτερης πεντάδας στην ιστορία της ομάδας.

«Πάντα αισθάνομαι καλά όταν βρίσκομαι εγώ. Πέρασε πολύ καιρός από την τελευταία φορά αλλά το περίμενα πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του «Στόικο» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνέχισε:

«Στη ζωή και την καριέρα μου είχα διάφορες διακρίσεις αλλά αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη και είμαι υπερήφανος για αυτό. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους αγαπώ, είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο».

inner

Τέλος αναφέρθηκε και στο Ευρωμπάσκετ το οποίο ολοκληρώθηκε χθες...

«Το τουρνουά ήταν λίγο περίεργο από την αρχή του. Η Ισπανία δεν ξεκίνησε πολύ καλά αλλά το κατέκτησε. Είδα τα πρώτα δυο παιχνίδια της Κροατίας με Σλοβενία και Ελλάδα, όπου η Κροατία έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Ελλάδα μόνο για τρία δεκάλεπτα», κατέληξε.


 
 

*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο ΠΣΑΤ στο πλευρό του Γάτα!!

Με σχετική επιστολή του ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τις πράξεις βίας κατά του Άρη Γάτα. Ο αθλητικός συντάκτης κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί απειλές κατά της ζωής του ενώ πως βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο.

Ο ΠΣΑΤ στο πλευρό του Γάτα
Απειλές για τη ζωή του κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί ο Άρης Γάτας ενώ προ ημερών βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο.

Ο ΠΣΑΤ στέκεται στο πλευρό του αθλητικού δημοσιογράφου και με επιστολή του καλεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να «επιληφθούν του σοβαρού αυτού ζητήματος και δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον συνάδελφο, στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν οι ένοχοι των συγκεκριμένων πράξεων βίας».

Ο ΠΣΑΤ πήρε θέση για τις καταγγελίες του αθλητικού συντάκτη και εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις πράξεις βίας εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλος του Συνδέσμου, Άρη Γάτα, όπως ο ίδιος καταγγέλλει με επιστολή του.

Η πρόκληση ζημιών στο αυτοκίνητο του συναδέλφου και πολύ περισσότερο η εκτόξευση απειλών εναντίον του ιδίου και της οικογένειάς του, αποτελούν πράξεις που δεν μπορούν να μείνουν απλώς στο επίπεδο της απλής καταγγελίας.

Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. καλεί τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να επιληφθούν του σοβαρού αυτού ζητήματος και δηλώνει ότι συμπαρίσταται στον συνάδελφο, στην προσπάθεια να αποκαλυφθούν και τιμωρηθούν οι ένοχοι των συγκεκριμένων πράξεων βίας.

Σε ό,τι αφορά πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας για δήθεν απόφαση και παραπομπή του συναδέλφου στα πειθαρχικά όργανα, το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ τις διαψεύδει κατηγορηματικά».

Αποχώρησε από τα Τρίκαλα ο Ρεντζιάς!!

Σε αναζήτηση νέου Γενικού Διευθυντή βρίσκονται τα Τρίκαλα μετά την αποχώρηση του Ευθύμη Ρεντζιά.

Αποχώρησε από τα Τρίκαλα ο Ρεντζιάς
Την παραίτησή του από την θέση του Γενικού Διευθυντή των Τρικάλων υπέβαλε ο Ευθύμης Ρεντζιάς. Ο παλαίμαχος σέντερ επικαλέστηκε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η ανακοίνωσή του:

«Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων υπέβαλλα την παραίτηση μου από την θέση του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην συνέχεια της πορείας στην Α1».

Μετά τιμής

Ευθύμης Ρεντζιάς».

Τετραήμερη πρεμιέρα στην Football League!!

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας και την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων ανακοίνωσε η Football League, που θα ξεκινήσει με τετραήμερο αγώνων.

Τετραήμερη πρεμιέρα στην Football League
Χορταστική πρεμιέρα θα κάνει η Football League, αφού η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί σε τέσσερις δόσεις.

Το πρώτο σφύριγμα του πρωταθλήματος θα δοθεί την Παρασκευή με το Κέρκυρα-Καλλιθέα και το τελευταίο της αγωνιστικής την Δευτέρα με το Εργοτέλης-ΑΟ Χανιά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 25/9
Κέρκυρα-Καλλιθέα (18.00-ΟΤΕ TV)

Σάββατο 26/9
Λάρισα-Λαμία (18.00 – ΟΤΕ TV)

Κυριακή 27/9
Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος (15.00)
Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή (16.00)
Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός
Τρίκαλα-Κισσαμικός
Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας

Δευτέρα 28/9
Εργοτέλης-ΑΟ Χανιά (18.00 - OTE TV) *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος χλοοτάπητας στην Τούμπα!!

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα είναι η «πρώτη» με τη νέα φανέλα για τον ΠΑΟΚ αλλά και η «πρώτη» του νέου χλοοτάπητα στην Τούμπα.

Νέος χλοοτάπητας στην Τούμπα

Οι εργασίες αλλαγής του ολοκληρώθηκαν και πλέον είναι έτοιμος προς χρήση. Ο ΠΑΟΚ μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία από την Τούμπα στην οποία έχει τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Η «καυτή» Κολομβιανή που παίζει το αθλητικό ρεπορτάζ στα δάχτυλα…!!

Η Alejandra Buitrago κρατάει το μικρόφωνο και αφήνει πίσω της θύματα...

Η «καυτή» Κολομβιανή που παίζει το αθλητικό ρεπορτάζ στα δάχτυλα…

Θα το δώσεις και θα πεις και ένα τραγούδι.

Και ας μην είναι το ρεπορτάζ η κύρια δουλειά της αφού είναι γνωστό μοντέλο στη χώρα της.

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σταματάει ο Μπάτον!!

Το τέλος της καριέρας του; Ο βρετανικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο Τζένσον Μπάτον πρόκειται να ανακοινώσει την απόφασή του να σταματήσει στο τέλος του εφετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1.

Σταματάει ο Μπάτον
Την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του έχει λάβει ο Τζένσον Μπάτον αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ.

Όπως υποστηρίζει η “Telegraph” o βρετανός πιλότος είναι αρκετά απογοητευμένος από την παρουσία του στο τρέχον πρωτάθλημα της F1 καθώς έχει κερδίσει μόλις δύο πόντους μέχρι τώρα.

Έτσι έχοντας μάθει και την πρόθεση του ιδιοκτήτη της McLaren, Ρον Ντένις να φρεσκάρει την ομάδα του για το νέο πρωτάθλημα έφτασε στην απόφαση να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του.

Πρόκειται να συνεχίσει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος F1 όταν και λήγει το συμβόλαιό του και μετά να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση, έχοντας στο παλμαρέ του το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009. Μέχρι τώρα, μετράει 15 νίκες, ενώ 50 φορές συνολικά έχει ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 35χρονος πιλότος εκτιμάται ότι θα ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του πριν το ιαπωνικό grand-prix, που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (26-27/09). *Πηγή: sport-fm.gr*

Λε Ταλέκ: «Ο Ατρόμητος είναι από τους διεκδικητές του τίτλου»

Μέσα στις ομάδες που μπορούν να «χτυπήσουν» τον τίτλο της Super League συμπεριλαμβάνει τον Ατρόμητο ο Αντονί Λε Ταλέκ. «Μίλησα με τον Αγκουαζί-Τζιμπούρ που μου είπαν τα καλύτερα», ανέφερε.

Λε Ταλέκ: «Ο Ατρόμητος είναι από τους διεκδικητές του τίτλου»
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο έχει στην άκρη του μυαλού του ο Αντονί Λε Ταλέκ, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του σε συνέντευξη του στο site της Super League (απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων).

«Βλέποντας όμως τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μπάγερν καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο», σχολίασε ωστόσο και μίλησε για τους ποιο εφικτούς στόχους των «μπλε». Ο 31χρονος αναφέρθηκε στην επικοινωνία που είχε με τον πρώην μέσο των Περιστεριωτών, Λοράν Αγκουαζί και στον πρώην επιθετικό τους και νυν της ΑΕΚ, Ραφίκ Τζεμπούρ. Επιπλέον, αποκαλύπτει πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα στην επαγγελματική του καριέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ο Ατρόμητος μπαίνει σε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσει και όπως έχει αποδείξει, έχει την ομάδα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχετε στο μυαλό σας την κατάκτηση του πρωταθλήματος; Συζητάτε με τους συμπαίκτες και τους προπονητές αυτό το ενδεχόμενο;
«Κοιτάξτε στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν 5-6 ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν ένα τίτλο και μέσα σε αυτές θα συμπεριλάβω και τον Ατρόμητο. Βλέποντας όμως τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μπάγερν καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο από τη δική μας πλευρά να πάρουμε την πρώτη θέση»

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να επιλέξετε την Ελλάδα και τον Ατρόμητο;
«Είχα αρκετές ευκαιρίες στο παρελθόν να έρθω στην Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μίλησα με τον Αγκουαζί και με τον Τζιμπούρ που μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να το κάνω αυτό το βήμα. Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ καλό club με σταθερότητα, που παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και έχει έδρα την Αθήνα κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

Ποιος είναι ο στόχος σας για φέτος;
«Νομίζω ότι οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Αρχικά να μπούμε στα πλέι οφ κι εκεί να διεκδικήσουμε το απευθείας εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μας ενδιαφέρει όμως και η διάκριση στο Κύπελλο, γνωρίζω ότι η ομάδα μου είχε παίξει σε δύο συνεχόμενους τελικούς αλλά δεν μπόρεσε να κατακτήσει για διαφορετικούς λόγους το τρόπαιο».

Τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά στον αγώνα με την Skoda Ξάνθη και γνωρίσατε την ήττα στο γήπεδό σας;
«Στο ποδόσφαιρο άμα δεν βάλεις γκολ δεν μπορείς να νικήσεις. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και δύο – τρεις φορές οι αμυντικοί της Ξάνθης έβγαλαν τη μπάλα πάνω από τη γραμμή. Πρέπει να πω όμως ότι ο αντίπαλος μας είχε πολύ οργάνωση και μας δυσκόλεψε. Το ξέραμε αυτό από πριν ότι δεν θα είχαμε εύκολο έργο».

Έχοντας αγωνιστεί κατά κύριο λόγο στη Γαλλία, ποιες θεωρείς ότι είναι οι διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και το γαλλικό πρωτάθλημα;
«Οι διαφορές είναι μεγάλες. Στην Γαλλία το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο με τακτική και τεχνική. Όσο και αν σας προκαλεί εντύπωση στη Γαλλία οι ομάδες παίζουν πιο κλειστά σε αντίθεση με την Ελλάδα που παίζουν πιο ανοικτά. Και σας το λέω εγώ που από τη μικρή μου πείρα στον Ατρόμητο βλέπω ότι μέσα στην έδρα μας όλες σχεδόν οι ομάδες θα μας παίζουν κλειστά».

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;
«Θα έλεγα ότι οι καλύτερες στιγμές μου ήταν δύο: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ17 που κατακτήσαμε με την Γαλλία καθώς και το κύπελλο Γαλλίας που πήρα με τη Σοσό κόντρα στη Μαρσέιγ. Όσο για τη χειρότερη στιγμή είναι οι τραυματισμοί. Ειδικά δεν μπορώ να ξεχάσω ένα τραυματισμό όταν ήμουν στην Οσέρ και με κράτησε για τρεις μήνες μακριά από την ομάδα που έπαιζε τότε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;
«Όταν ήμουν νέος δεν είχα ψυχραιμία. Μια φορά πήγα στον Ράφα Μπενίτεθ και του είπα «θέλω να παίξω». Ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Λίβερπουλ με έστελνε συνέχεια δανεικό».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Ατρόμητου;
«Είμαστε όλοι καλοί παίκτες και με ποιότητα. Να είναι σίγουροι ότι θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου. Θα ξεχάσουμε τη Ξάνθη και θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα από το παιχνίδι στα Γιάννινα».

Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος με την φανέλα του Ατρόμητου;
«Ποιος άλλος από το να σκοράρω πολλές φορές και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Κάτι που μου αρέσει επίσης πολύ είναι να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Εύχομαι να τα καταφέρω και στου δύο τομείς».

Πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα και την Αθήνα;
«Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η χώρα, αυτή η πόλη. Βασικά ο καιρός είναι θαυμάσιος. Προέρχομαι από τη Βόρειο Γαλλία όπου ο καιρός είναι βροχερός και κάνει συχνά κρύο. Η Αθήνα είναι μια καταπληκτική πόλη, έχει τα πάντα και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ».

Ποιο ήταν το πρόσωπο –κλειδί που σε έπεισε να έρθεις στην Ελλάδα σε μια περίοδο που υπήρχε capital control;
«Ο Παύλος Τοπίδης (σ.σ. ο Έλληνας εκπρόσωπος του). Μου είπε τα καλύτερα για τη χώρα αλλά και για τον Ατρόμητο. Μου είπε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και να μην έχω κανένα ενδοιασμό. Μέχρι στιγμής όλα πάνε μια χαρά και μιλώντας με τους συμπαίκτες του έχω καταλάβει ότι δεν θα συναντήσω κανένα πρόβλημα εδώ στον Ατρόμητο και το μόνο που θα με ενδιαφέρει θα είναι η δουλειά μου».

Ποιος συμπαίκτης σου σε έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής και θα έλεγες ότι μπορούσε ή μπορεί να κάνει ευρωπαϊκή καριέρα;
«Δεν θέλω να ξεχωρίσω ονόματα γιατί θα αδικήσω κάποια παιδιά. Εξάλλου η ποιότητα που διαθέτει ο καθένας φαίνεται. Πιστεύω πάντως ότι τέσσερα –πέντε παιδιά μπορούν άνετα να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη και το εύχομαι».

Όταν θα έρθει η ΑΕΚ…!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.grγια την πρόκληση που έρχεται την Τετάρτη (23.9), με την ΑΕΚ να φιλοξενείται στην Τούμπα.

Όταν θα έρθει η ΑΕΚ…

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα σωρό δικαιολογίες για τη μετριότητα, αλλά, όταν φέρνει το «διπλό» στη Βέροια ή όταν διαλύει την Μπρόντμπι, δεν υπάρχει… λόγος ανησυχίας. Προφανώς, όλα δουλεύουν ρολόι κι ο Τούντορ είναι ο καλύτερος.

Δεν θα περίμενε κανείς διαφορετική λογική είτε από την οπαδική προσέγγιση των πεπραγμένων, που ενδεχομένως, αν δεν υπήρχε το εντυπωσιακό διπλό στη Βέροια να γινόταν ήδη κουβέντα για την απομάκρυνση του Κροάτη, είτε από τον γνωστό δημοσιογραφικό χυλό, που στηρίζει προσωπικότητες με βάση τις διαθέσεις του και τις εισροή πληροφοριών…

Σε κάθε περίπτωση, αν απομονώσουμε ότι αυτός άνθρωπος από την Κροατία έχει ένα μικρό θέμα στην πειθαρχία που την εφαρμόζει επιλεκτικά… τη δουλίτσα του την κάνει κι αν βρεθεί κάποιος να τον στηρίξει μέχρι τέλος, δεν αποκλείεται να αρέσει σ΄ όλους μας. Να μας κάνει τον συμπαθήσουμε γι αυτό που έφτιαξε κι όχι για αυτά που λέει για να γίνει αρεστός.

Η ΑΕΚ στο δρόμο του ΠΑΟΚ, στο χρονικό που σημείο που έρχεται να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, είναι προφανώς μια πρόκληση και μοιάζει βουνό αν κοιτάξει κανείς ποια ακριβώς είναι η εικόνα του γηπεδούχου και ειδικά στην Τούμπα.

Και βέβαια, ποια είναι η εικόνα του αντιπάλου.

Το σίγουρο είναι ότι μοιάζει περισσότερο να είναι μια πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, ώστε να βρει την αφετηρία του, διότι ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, δε… φτουράει. Χρειάζεται να αποδείξει ότι οι αλλαγές που έγιναν και η προσθήκη ενός λαμπερού ονόματος, θα πρέπει να αποδώσουν ουσιαστικά.

Προσωπικά θα μπορούσα να δώσω περισσότερο χρόνο σε έναν προπονητή που προσπαθεί να αλλάξει πολλά και δεν ολοκλήρωσε ακόμη την αναδόμηση (έπεται συνέχεια τον Ιανουάριο), αλλά, ειδικά μέσα από τα μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό με την ΑΕΚ, δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια υπομονής και όλοι περιμένουν το απόλυτα θετικό.

Κάπως έτσι, με θετικά αποτελέσματα, έστω και με γρήγορους ρυθμούς, η νέα ομάδα αποκτά ταυτότητα και ο ΠΑΟΚ τη χρειάζεται.

Υ. Γ. Δεν συγκρίνουμε ποδοσφαιρικά μεγέθη. Να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Περέιρα, άργησε στην προπόνηση ξεκινώντας το ταξίδι του από την Αργεντινή, για να έρθει μάλιστα μία μέρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προετοιμασίας. Και τιμωρήθηκε με… εξοστρακισμό. Ο Μπερμπάτοφ ξεκίνησε από τη γειτονική Βουλγαρία, το αυτοκίνητό του «έμεινε» και έχασε ολόκληρη την προπόνηση κι ο… Ιγκόρ ο μάστορας μόνο που δεν έσπευσε να το επισκευάσει. Μάλιστα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Παρουσιάζεται η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ!!

Τρεις νέες φανέλες θα παρουσιάσει αύριο (Τρίτη 22/9) ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Macron που, όπως ανακοίνωσαν, θα είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα.

Παρουσιάζεται η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα παρουσιαστούν τρεις εμφανίσεις που θα είναι πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα.

Αναλυτικά:
«Η συνεργασία μεταξύ ΠΑΟΚ και MACRON πηγαίνει στο επόμενο στάδιο, καθώς το αποτέλεσμα της από κοινού σχεδίασης των νέων εμφανίσεων του Δικέφαλου για την περίοδο 2015-16 είναι γεγονός.

Οι τρεις ολοκαίνουργιες εμφανίσεις αναμένεται να κάνουν αίσθηση με την πρωτοποριακή τους σχεδίαση και την άψογη εφαρμογή τους πάνω στο σώμα των ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ πλέον διαφοροποιείται και σε αυτό το επίπεδο στο εγχώριο περιβάλλον. Η νέα χρονιά ήρθε και οι επιτυχίες της ομάδας θα γραφτούν με μοντέρνες και εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα λατρέψει ο κόσμος.

H παρουσίαση των νέων εμφανίσεων θα πραγματοποιηθεί σε εκδήλωση για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις 12.00, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, παρουσία των εκπροσώπων τηςMacron και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
».

Πιο όμορφη αδερφή… του Νεϊμάρ!! (pics)

Αφού εξαντλήθηκε το θέμα των συντρόφων (WAGs), Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα κάλεσε το κοινό να επιλέξει την ομορφότερη αδερφή ποδοσφαιριστή και η Ραφαέλα, του Νεϊμάρ, κέρδισε τη μάχη.

Πιο όμορφη αδερφή… του Νεϊμάρ (pics)
1. Ραφαέλα Σάντος (αδερφή Νεϊμάρ)
inner

2. Γκαμπριέλι Εμποάδα (αδερφή Όσκαρ)
inner

3. Ντανιέλε Φαβάτο (αδερφή Ρομαρίνιο, κόρη Ρομάριο)
inner

4. Κλαρίσα Αμπρέου (αδερφή Λόκο Αμπρέου)
inner

5. Ιβάνα Ικάρντι (αδερφή Μάουρο Ικάρντι)
inner

6. Στέφανι Ολιβέιρα (αδερφή Ματέους)
inner

7. Βάνια Λοβ (αδερφή Βάγκνερ Λοβ)
inner

8. Κάτια Αβέιρο (αδερφή Κριστιάνο Ρονάλντο)
inner

9. Μαρία Σολ Μέσι (αδερφή Λιονέλ Μέσι)
inner

10. Ζιζέλ Ροντρίγκες (αδερφή Πάτο)
inner


*Πηγή: sport-fm.gr*