Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΗΤΕΙΑ: Επίθεση τραμπούκων στον Θανάση Ασπρούλια!

Θύμα τραμπούκικης επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Θανάσης Ασπρούλιας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΑΛΗΤΕΙΑ: Επίθεση τραμπούκων στον Θανάση Ασπρούλια
Ένα ακόμα περιστατικό βίας κατά δημοσιογράφου, ήρθε να καταγραφεί το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο Θανάσης Ασπρούλιας έπεσε θύμα τραμπούκικης επίθεσης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο δημοσιογράφος που είναι και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΠΟΡ FM 94.6, επέστρεφε από τη Γαλλία, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για την κάλυψη του Ευρωμπάσκετ και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με οπαδούς του Ολυμπιακού που ταξίδευαν μαζί με την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Θανάσης Ασπρούλιας δέχθηκε αρχικά βίαιη λεκτική επίθεση από 5-6 άτομα που τον περικύκλωσαν και στη συνέχεια μια κλοτσιά, που του προκάλεσε τραύμα στον αστράγαλο.

Όλα έγιναν με αυτόπτη και απαθή μάρτυρα τον διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, που δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει τον δημοσιογράφο με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στα ίδια δημοσιογραφικά γραφεία.

Η επίθεση προφανώς και έγινε λόγω της εργασίας του Θανάση Ασπρούλια σε Μέσα ενημέρωσης που έχουν στοχοποιηθεί συστηματικά και επανειλημμένα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι απαίτηση πλέον η παρέμβαση της Πολιτικής Ηγεσίας αλλά και των Αστυνομικών και Εισαγγελικών αρχών, ώστε να πάρουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου που κατέγραψαν το περιστατικό και να προχωρήσουν άμεσα σε συλλήψεις.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να επικρατήσει η νομιμότητα ακόμα και εδώ. Στην Κολομβία των Βαλκανίων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: