Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Προετοιμάζεται για… παγίδα ο Σίλβα!

Στη διαπίστωση ότι η Ξάνθη θα δυσκολέψει αρκετά τον Ολυμπιακό έχει προχωρήσει ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του για το αυριανό παιχνίδι στα Πηγάδια. Τα πλάνα του Πορτογάλου.

Προετοιμάζεται για… παγίδα ο Σίλβα
Η μετάθεση της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έδωσε τη δυνατότητα στον Μάρκο Σίλβα να προετοιμάσει λίγο καλύτερα τον Ολυμπιακό, ύστερα από την ήττα με την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όλες αυτές τις μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε αρκετά σε αρκετούς τομείς της ομάδας εν όψει του αγώνα με τη Skoda στην Ξάνθη στα Πηγάδια, γνωρίζοντας ότι οι Ακρίτες είναι μία πολύ καλή ομάδα και κατάφεραν να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (και με τους δύο αναδείχθηκαν ισόπαλοι).

Ο 37χρονος προπονητής ξέρει ότι το συγκεκριμένο ματς είναι μία «παγίδα» για τους Πειραιώτες, αφού η ομάδα του Λουτσέσκου παίζει κλειστά και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Σίλβα έδειξε φάσεις από το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ζητώντας να είναι προσεκτικοί στις μεταβιβάσεις τους και να περιορίσουν στο ελάχιστο τα λάθη τους, ενώ παράλληλα τους είπε πως πρέπει να κοιτάξουν πώς θα έχουν περισσότερες επιλογές σε κάθε προσπάθεια με την μπάλα στα πόδια τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος έχει τέσσερις επιλογές για δύο θέσεις στα εξτρέμ. Πρόκειται για τους Ερνάνι, Πάρντο, Ντουρμάζ και Σεμπά που διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ιντέγε και πίσω του ο Φορτούνης αντί του Τσόρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: