Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Μπουονανότε: «Δεν παίζω για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ΑΕΚ»

Το καλό της ΑΕΚ έβαλε πάνω απ’ όλους ο Ντιέγκο. «Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα θα παίξουμε», είπε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της «Ένωσης».

Μπουονανότε: «Δεν παίζω για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ΑΕΚ»
Πάνω απ’όλα προέχει το καλό της ομάδας όπως τόνισε, στο πλαίσιο της βράβευσής του ως MVP και σκόρερ του καλύτερου τέρματος της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε πως ανυπομονεί για το εκτός έδρας ντέρμπι της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με φανέλα βασικού μπόρεσα να κάνω καλά πράγματα για την ομάδα, η οποία και νίκησε. Αυτό είναι που μετράει. Καλοδεχούμενα και τα προσωπικά βραβεία, αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν παίζουμε για τα βραβεία, αλλά για το καλό της ομάδας με στόχο τη νίκη.

Στον καθένα αρέσει να τον τιμούν, να σκοράρει, όμως προτεραιότητα παραμένει η ομάδα. Στόχος είναι η ΑΕΚ να παλέψει για τίτλους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εφόσον όλοι δουλέψουν για το σύνολο και η ομάδα διεκδικήσει τίτλους, τότε αυτό θα έχει θετική επίδραση σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά».


Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Αν και δεν έχω αποκτήσει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχω καταλάβει ότι πρόκειται για ενα μεγάλο ντέρμπι. Έχω κατανοήσει τη σημασία αυτού του αγώνα. Όλοι θέλουν να παίζουν σ’ αυτά τα "καυτά" ματς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη έδρα πηγαίνουμε και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: