Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Συμπληρώνεται το… παζλ του Ολυμπιακού!!

Πλήρες θα είναι το ρόστερ του Ολυμπιακού στο τουρνουά του Ζαντάρ! Οι Λοτζέσκι και Μάντζαρης ξεκίνησαν τη Δευτέρα προπονήσεις, με τους Σπανούλη, Πρίντεζη, Χάκετ και Μιλουτίνοφ να «μπαίνουν» την Πέμπτη.

Συμπληρώνεται το… παζλ του Ολυμπιακού!

Ωστόσο, η παραμονή των πρωταθλητών Ελλάδας στην Αθήνα δεν θα είναι μεγάλη, καθώς από τις 23 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά που θα γίνει στο Ζαντάρ, όπου εκτός από τη ομώνυμη διοργανώτρια θα λάβουν μέρος οι Ερυθρός Αστέρας, Φενερμπαχτσέ, Νταρουσάφακα και Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, επί κροατικού εδάφους αναμένεται να συμπληρωθεί το «ερυθρόλευκο» παζλ, καθώς την Πέμπτη (24/9) θα ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι διεθνείς που αγωνίστηκαν στο Ευρωμπάσκετ, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Ντάνιελ Χάκετ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Από ‘κει και πέρα, στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας αναφέρθηκε ο εκ των συνεργατών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστος Μαρμαρινός:

«Ο βασικός στόχος της προετοιμασίας ήταν να μάθουν οι καινούργιοι τη φιλοσοφία της ομάδας και να πάρουν παραστάσεις οι νεαροί μας παίκτες. Όλα τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά έχοντας προσήλωση στο 100%. Παρά τις πολλές απουσίες, η ομάδα σ’ όλα της τα φιλικά έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο πάνω στις αρχές του παιχνιδιού μας και μπορεί να μην μετράνε τα αποτελέσματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά οι νίκες απέναντι στη Λιμόζ και τη Γαλατασαράι είναι κάτι.

Τώρα επιστρέφουν και οι διεθνείς μας και πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί στο λίγο χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Με τους διεθνείς που ήταν και πέρσι στην ομάδα δεν θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία, αλλά έχουμε και δυο νέα παιδιά που πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα.

Η ομάδα μας ετοιμάζεται για μαραθώνιο και πρέπει να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει ως το τέλος
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: