Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς οπαδούς η Ξάνθη στο «Καυτανζόγλειο»!

Μόνο οπαδοί του Ηρακλή θα βρίσκονται το ερχόμενο Σάββατο στο «Καυτανζόγλειο», αφού η Ξάνθη ενημέρωσε τον «γηραιό» πως δεν θα πάρει εισιτήρια.

Χωρίς οπαδούς η Ξάνθη στο «Καυτανζόγλειο»
Χωρίς την στήριξη των φίλων της, θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο «Καυατανζόγλειο» η Ξάνθη, που δεν θα πάρει τελικά εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Η ακριτική ομάδα ενημέρωσε τους ανθρώπους των «κυανόλευκων», ότι δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος να έχει οπαδούς της στο γήπεδο και γνωστοποίησε για το λόγο αυτό πως δεν θα παραλάβει εισητήρια.

Ως εκ τούτου, στο γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο, θα βρίσκονται αποκλειστικά φίλοι του «γηραιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Σαββατιάτικου αγώνα του Ηρακλή με αντίπαλο τη SKODA Ξάνθη. Το «παρών», εκτός του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκη Σαρλή, έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο εκπρόσωπος της SUPER LEAGUE.

Εκπρόσωπος της SKODA Ξάνθη και της Δ.Ε.Α.Β δεν παρέστησαν στη συνάντηση.

Να σημειωθεί, πως από την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, απεστάλη σχετικό έγγραφο, το οποίο ενημέρωνε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν αιτούνται εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Έτσι, στον αγώνα της 26ης Σεπτεμβρίου (18:15), στις κερκίδες θα βρίσκονται μόνο οι οπαδοί του Ηρακλή».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: