Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Δοξάκης: «Ακέφαλος ο Άρης»

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Γιώργος Δοξάκης. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Άρη τόνισε πως ο Άρης είναι ακέφαλος και εστίασε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά Άρης»
«Η τελευταία εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν ότι καλύτερο, εγώ είδα μια ομάδα που ψάχνει ακόμα την αγωνιστική της ταυτότητα. Γενικά ψάχνεται από διοίκηση αφού είναι ακέφαλη.
Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει ένας κορμός αλλά και αυτό δεν είναι εύκολο καθώς οι παίκτες δεν παίρνουν πάντα τα χρήματα που θα έπρεπε οπότε δεν έχουν λόγο να μείνουν στην ομάδα. Θα έπρεπε να υπήρχε καλύτερο ελληνικό στοιχείο μέσα στην ομάδα. Ο Άρης πρέπει να είναι ομάδα παραγωγής και να βγάζει παίκτες εφόσον δεν πηγαίνει καλά στα οικονομικά. Η Παρτιζάν χωρίς μεγάλο μπάτζετ και τα καταφέρνει πολύ καλά με την παραγωγή.
Οι οπαδοί του Άρη δεν έχουν υπομονή αλλά για να έρθει η πρώτη νίκη αυτό χρειάζεται. Η ομάδα θέλει ψυχραιμία και μια νίκη με τον Ίκαρο για να βρει ρυθμό».

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στην Εθνική!!


kg

Με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Κροατία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του EURO 2012.
Παράλληλα, το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην Ομοσπονδία είναι 60.000 ευρώ, ενώ η ΕΠΟ δεν θα ασκήσει έφεση.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρει:
«Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA τιμώρησε την έδρα της Εθνικής Ομάδας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και την Ομοσπονδία με χρηματικό πρόστιμο 60.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Κροατία.
Η ποινή θα εκτιθεί στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Η ΕΠΟ δεν θα ασκήσει το δικαίωμα της έφεσης».


πηγή: metrosport.gr

Βένος: «Ο Άρης έχει πολλά προβλήματα»


kg

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Γιάννης Βένος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση της ομάδας αλλά και στους νεαρούς παίκτες.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Έτσι απλά Άρης»
«Ο Άρης έχει πολλά προβλήματα, πολλά χρόνια είχε να βρεθεί τόσο χαμηλά στην κατηγορία. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο ο προπονητής, δε γίνεται τη μια να είναι ήρωας και την άλλη για διώξιμο.
Η έλευση του νέου προπονητή πιστεύω ότι θα άλλαξε την ψυχολογία των παικτών. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΌΦΗ και πρέπει οι παίκτες να τα δώσουν όλα. Ο ΌΦΗ έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και μόνο εύκολα δεν θα έρθει το τρίποντο. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής δείχνει ορεξάτος και αυτό θα βοηθήσει.
Όταν ήμουν εγώ στην ομάδα έπαιζαν αρκετά νέα παιδιά, χαίρομαι γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και τώρα νέοι παίκτες».


πηγή: metrosport.gr

Έξαλλος ο Κρόιφ με την πρόσληψη του Φαν Χάαλ!!


kg


Ο Γιόχαν Κρόιφ είναι έξαλλος από την απόφαση για την επιστροφή του Λούις Φαν Χαλ στον Άγιαξ τονίζοντας πως δεν τον ενημέρωσε κανείς.
«Δεν έχω τι να πω. Για αρχή, δεν ήξερα τίποτα. Πραγματικά τίποτα. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο και ξαφνικά συμβαίνει αυτό. Όλοι ξέρουν πως δουλεύουν αυτά, αλλά φυσικά η υπόθεση βρομάει», τόνισε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:
«Μέχρι την Τρίτη το απόγευμα ήμουν ακόμα στο Άμστερνταμ και μόνο τότε επέστρεψα στην Βαρκελώνη. Μεγάλη σύμπτωση πραγματικά ότι την επόμενη μέρα συγκλήθηκε το συμβούλιο της ομάδας. Προφανώς, δεν μπορούσα να είμαι εκεί».


πηγή: metrosport.gr

Η Superleague ενδιαφέρεται για Γενικό Διευθυντή!!


kg

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League, κάνει γνωστό πως θέλει άμεσα να προσλάβει Γενικό Διευθυντή. Μάλιστα στην ανακοίνωση η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος κάνει γνωστό και τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι για την συγκεκριμένη θέση.
«Προκήρυξη θέσης εργασίας.
Η Superleague ενδιαφέρεται να προσλάβει άμεσα Γενικό Διευθυντή.
Γενικός Διευθυντής (κωδικός θέσης:ΓΔ/1072)
Αρμοδιότητες
- Διοίκηση και συντονισμός των λειτουργιών όλων των Διευθύνσεων και Τμημάτων του Οργανισμού προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους
-Διερεύνηση των συνθηκών που διαμορφώνονται στην αγορά, παρακολούθηση των παγκόσμιων επιχειρηματικών εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα του επαγγελματικού αθλητισμού και προσδιορισμός επενδυτικών και αναπτυξιακών ευκαιριών
-Συστηματική παρακολούθηση του ετήσιου και μηνιαίου προϋπολογισμού του Οργανισμού και υποβολή των σχετικών αναφορών προς το Διοικητικό Συμβούλιο
-Κατάρτιση και αναθεώρηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Οργανισμού το οποίο εγκρίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο
-Εκπροσώπηση του Οργανισμού στις συναλλαγές του με τους κύριους προμηθευτές και πελάτες -χορηγούς της καθώς και Τρίτους Φορείς
-Επίβλεψη των επαφών με εταιρείες και οργανισμούς για την σύναψη εμπορικών συμφωνιών και την επίτευξη συμφωνιών χορηγιών και ολοκλήρωση των τελικών συμφωνιών ύστερα από την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου
-Ευθύνη για τις δημόσιες σχέσεις και την προβολή του Οργανισμού με γνώμονα τη δημιουργία θετικής «εικόνας» στη φίλαθλη κοινή γνώμη και την αγορά
-Διαμόρφωση του πλήρους προγράμματος αγώνων
-Επίβλεψη και εξασφάλιση της άψογης διοργάνωσης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος
-Έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας, του Κανονισμού Προμηθειών και του Οργανογράμματος και σχεδιασμός της μισθοδοτικής πολιτικής του Οργανισμού
Ο υποψήφιος:
-Πτυχίο ΑΕΙ
-Μεταπτυχιακός τίτλος
-Μεταπτυχιακός τίτλος με ειδίκευση σε Sport Management θα εκτιμηθεί ως επιπρόσθετο προσόν
-Απαραίτητη η σημαντική εμπειρία σε Διευθυντικές θέσεις και θέσεις ευθύνης
-Πολύ καλή γνώση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του ποδοσφαίρου
-Πολύ καλή γνώση της αγοράς του επαγγελματικού αθλητισμού
-Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και επιθυμητή η γνώση μίας δεύτερης ξένης γλώσσας
-Άριστες διαπραγματευτικές ικανότητες
-Άριστες οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες
-Άριστες ηγετικές και επικοινωνιακές ικανότητες
-Γνώσεις χρήσης Η/Υ
Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και άριστο εργασιακό περιβάλλον.
Όποιοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται, μπορούν να προωθήσουν την αίτησή τους, αναφερόμενοι στον κωδικό της θέσης ΓΔ/1072 έως τις 28/11/2011 υπόψη: Νίκου Πλουμάκη (nikos.ploumakis@gr.pwc.com)
Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν αυστηρά εμπιστευτικές. Μόνο οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν».

Γκορί: «Όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια»


kg

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο Μάρκους Γκορί. Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα του «Δικεφάλου» μέχρι τώρα, παράλληλα όμως δεν έκρυψε την αισιοδοξία του πως όλα θα πάνε καλύτερα στην πορεία.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»
Για το παιχνίδι με την Ρίγα: «Δεν ήμασταν κακοί, απλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λάθη, τους κλείσαμε αλλά δεν ήταν αρκετό».
Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει τους εις βάρος του επτά πόντους στον επαναληπτικό: «Όλα είναι πιθανά, στον επαναληπτικό θα παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και η φανταστική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα είναι έξτρα κίνητρο για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη».
Για τον αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Eurocup: «Φυσικά και μπορούμε, πρέπει φυσικά να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, ξεκινώντας από την Σόλε».
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει δύο παιχνίδια σε μια εβδομάδα: «Είναι δύσκολο αλλά η ομάδα διαθέτει επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι πρέπει να έχουν ψυχολογία αλλά και ικανότητα να τα καταφέρουν».
Για τις φήμες που θέλουν το Μαρούσι να μην κατεβαίνει στον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, εμείς δουλεύουμε για κάθε παιχνίδι το ίδιο. Με όποιον και να παίζουμε πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι για να παίρνουμε το αποτέλεσμα».
Τέλος για το μέχρι τώρα αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας δήλωσε: «Έπρεπε να ξεκινήσουμε καλύτερα, η ομάδα διαθέτει πολλούς καινούριους παίκτες και ακόμα δε βρισκόμαστε όπως θα έπρεπε. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια».


πηγή: metrosport.gr

Ανοίγουν τα χαρτιά τους!!

Δύο είναι οι συνεντεύξεις Τύπου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι δύο και θα δοθούν μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης.
Ανοίγουν τα χαρτιά τους
Ουσιαστικά το σκεπτικό είναι να μιλήσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την ΠΑΕ την Τρίτη, μαζί με τον Άλκη Μαυροφρύδη, ενώ την Τετάρτη να μιλήσουν οι Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης για το αγωνιστικό.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει το σενάριο να μιλήσει Τετάρτη ο Ζαγοράκης και την επόμενη οι Βρύζας – Κωνσταντινίδης.
Οι συγκεκριμένες συνεντεύξεις Τύπου αναμένεται να ορίσουν την γραμμή που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα, κάτι που έχει ανάγκη το κοινό της ομάδας όσο τίποτα άλλο.
Πηγή: paok24.gr

Στις φλόγες ο Βόλος!!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου και την πορεία που ακολούθησε βρήκαν ακόμα μια φορά την ευκαιρία να διαδηλώσουν για τον υποβιβασμό της ομάδας τους, μετά το σκάνδαλο με τα στημένα.
Στις φλόγες ο Βόλος!
Σύμφωνα με το Volos Fans, πάνω από 3.000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν μέσα στην μεγαλειώδη πορεία που έγινε στο κέντρο του Βόλου και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 10.000 Βολιώτες.
Δυστυχώς δεν έλειψαν για μια ακόμα φορά τα επεισόδια.
Η πορεία «ξέσπασε» την οργή της σε συγκεκριμένες τράπεζες ενώ όταν το μέτωπο της πέρασε από την Λεοφώρο Δημητριάδος μπροστά από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ,η μάχη που ακολούθησε με τα ΜΑΤ ήταν δριμύτατη. Τον πετροπόλεμο μεταξύ των φιλάθλων και της αστυνομίας ακολούθησε ρίψη πολλών δακρυγόνων.
Το κέντρο του Βόλου αποκλείστηκε και τα μαγαζιά έκλεισαν ταχύτατα. Αυτή την στιγμή συνεχίζεται ο κλεφτοπόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας

πηγή: sportdog.gr