Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Αφήνει εκτός τον Μέσι


Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι, είναι μια άλλη Μπαρτσελόνα.

Και αυτός που το ξέρει καλύτερα απ’ όλους, είναι ο προπονητής της, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο οποίος, καλείται να πάρει μια απόφαση η οποία θα απογοητεύσει όσους πάνε στο Καμπ Νου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Σαραγόσα στο Καμπ Νου.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», λογικά θα προφυλάξει τον σούπερ σταρ της ομάδας και θα τον αφήσει στον πάγκο, αφού ο Αργεντινός είναι υπερβολικά κουρασμένος.

Ο Μέσι, μόλις επέστρεψε από την Κολομβία που πήγε να αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι αρκετά σκληρό, με υψηλή θερμοκρασία, αρκετή υγρασία και έχει να ξεπεράσει και το τζετ-λαγκ από το μακρινό ταξίδι. Ο συναγερμός στο τεχνικό τιμ της Μπαρτσελόνα «χτύπησε» από τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Είμαστε όλοι… νεκροί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι.

Το απόγευμα ο Γκουαρντιόλα, θα έχει μία συζήτηση με τον επιθετικό του και λογικά, θα του μεταφέρει πως είναι καλύτερο να μην αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την Σαραγόσα. Ο Μέσι, από την άλλη, θέλει πάντα να παίζει και θα του κακοφανεί αυτό που θα ακούσει, αλλά σκοπός όλων στη Μπαρτσελόνα, είναι να προφυλαχθεί ο καλύτερός τους παίκτης. Διότι είναι καλύτερο να χάσει ένα παιχνίδι τώρα, παρά περισσότερα από τα επόμενα και κρίσιμα που έρχονται…
Sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: