Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τώρα οι ευκαιρίες από το ΝΒΑ είναι πραγματικές!!

Τους προηγούμενους μήνες οι ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δηλαδή, απείχαν συνειδητά από το... πανηγύρι των τρελών. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Τώρα οι ευκαιρίες από το ΝΒΑ είναι πραγματικές
Από τις μεγαλεπήβολες συμφωνίες με παίκτες από το ΝΒΑ και το όποιο ρίσκο είχαν οι περισσότερες από αυτές.
Πιθανότατα ήταν οικονομικός ο λόγος που αρκέστηκαν στο να παρακολουθούν τις διαπραγματεύσεις, σίγουρα υπήρχε και αγωνιστικός. Δεν είναι ο Ομπράντοβιτς και ο Ιβκοβιτς προπονητές που θα δέχονταν για λόγους... αεροδρομίου να έστηναν μια ομάδα γύρω από ένα σταρ που μπορεί σε ένα δυο μήνες να τους κούναγε μαντίλι.
Τώρα όμως τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά. Και θα είναι σίγουρα διαφορετικά αν ακυρωθεί οριστικά η σεζόν του ΝΒΑ. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορεί να αποκτηθεί παίκτης με βεβαιότητα ότι θα μείνει μέχρι τέλους. Θα μπορεί να αποκτηθεί παίκτης με λογικές απολαβές, αφού πλέον δεν θα... παρακαλάνε οι ομάδες για τη λεζάντα τους, αλλά οι αθλητές θα ψάχνουν για κάποιο συμβόλαιο μη μείνουν αδρανείς και απλήρωτοι για μια χρονιά.
athinΚυρίως όμως, μιλώντας για τις δικές μας ομάδες και τα «θέλω» των προπονητών τους, θα μπορεί να βρεθεί παίκτης με «λάμψη» ΝΒΑ μεν, αλλά που να προσαρμόζεται σε ομάδα και να παίζει γι’ αυτήν και όχι για να κάνει το κομμάτι του και να τους κοιτάζει όλους αφ’ υψηλού.
Πηγή: Eξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: