Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Περί χρεών και αγωνιστικών...!!

Περίπου 4,5 ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο ασχολήθηε κυρίως με το θέμα των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο, εκεί όπου ετοιμάζεται νέα πρόταση, ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε και για το αγωνιστικό τμήμα.
Περί χρεών και αγωνιστικών...
Επίσης, αποφάσισε να εκδώσει και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους απερχόμενους συμβούλους. Η ανακοίνωση αναμένεται σε λίγα λεπτά.
Όσον αφορά τους νυν παράγοντες, σήμερα συγκροτήθηκαν σε σώμα. Πρόεδρος είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης, αντιπρόεδρος ο Ζήσης Βρύζας και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι απλοί σύμβουλοι.
Σήμερα επίσης επιβεβαιώθηκε ότι στο νέο συμβούλιο ΔΕΝ θα υπάρχουν συγκεκριμένοι ρόλοι και αρμοδιότητες, εκτός από τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη οι οποίοι θα είναι οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος.
Από εκεί και πέρα δύο ήταν τα θέματα που κυρίως συζητήθηκαν σε αυτό το συμβούλιο. Το οικονομικό και το αγωνιστικό.
1) Όσον αφορά τα οικονομικά, το πρώτο θέμα συζήτησης αφορά την αδειοδότηση της ΠΑΕ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με βάση και τα νέα δεδομένα του Financial Fair Play.
Παράλληλα, μεγάλη έκταση στο συμβούλιο πήρε το θέμα των χρεών της ΠΑΕ προς το δημόσιο. Επ’ αυτού η ΠΑΕ θα συστήσει τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Θόδωρο Ζαγοράκη, Δημήτρη Σαχπατζίδη και Θανάση Κατσαρή η οποία θα αναλάβει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να κάνει νέα συνάντηση με τους υπευθύνους του υπουργείου οικονομικών. Αυτή η συνάντηση θα αποτελεί συνέχεια της τελευταίας επαφής με τον κ. Οικονόμου τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Πολύ σημαντική είναι η σημερινή απόφαση που φέρνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ -σε αυτή τη νέα συνάντηση- να καταθέτει νέα συγκεκριμένη πρόταση όσον αφορά την αποπληρωμή των χρεών στο Δημόσιο.
Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώθηκε και επίσημα ότι νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ είναι ο Άλκης Μαυροφρύδης.
2) Όσον αφορά την ομάδα τα μέλη της διοίκησης συζήτησαν τα αίτια της κακής πορείας στο πρωτάθλημα και άκουσαν τις δύο εισηγήσεις που έκαναν Ζήσης Βρύζας και Παντελής Κωνσταντινίδης.
Ταυτόχρονα με αυτά τα θέματα εγκρίθηκε και το οργανόγραμμα που αφορά την λειτουργία όλων των τμημάτων της ΠΑΕ, ενώ αποφασίστηκε ότι άμεσα θα προκηρυχτεί νέα Γενική Συνέλευση με στόχο βέβαια τη νέα αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Το επόμενο συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Πηγή: paok24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: