Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Διαλέγοντας αντίπαλο...!!

Τα γκρουπ του Euro δημιουργήθηκαν. Διαβάστε τους λόγους που θέλουμε αλλά... και δεν θέλουμε να κληρωθούμε με κάθε μια από τις ομάδες που μπορούμε να βρούμε στον δρόμο μας.

Διαλέγοντας αντίπαλο... Η Εθνική μας ομάδα – ως γνωστόν – στην κλήρωση στις 2 Δεκεμβρίου θα είναι στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και ως εκ τούτου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα ομάδα από το 4ο γκρουπ, στη 2η αγωνιστική μία εκ των «ισχυρών» και στην τελευταία ομάδα από το δεύτερο γκρουπ. Διαβάστε παρακάτω για κάθε μία ομάδα ξεχωριστά τους λόγους που είναι καλή αλλά και... κακή αντίπαλος για την «γαλανόλευκη».  
Από το 1ο γκρουπ
Θέλουμε την Πολωνία γιατί...
Είναι η ομάδα που είναι περισσότερο από όλες του γκρουπ των θεωρητικά «ισχυρών» στα μέτρα μας. Βρίσκεται εκεί μιας και είναι διοργανώτρια, και αποτελεί μία ομάδα την οποία θα μπορούσαμε να νικήσουμε μια και η «γαλανόλευκη» έχει αποδείξει ότι τις ομάδες που είναι στα μέτρα της, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Δεν έχει κάποιο ρόστερ που να φοβίζει και είναι ίσως η ιδανικότερη επιλογή για να «κλείσουμε» τα παιχνίδια στον όμιλο.
Ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: