Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ερχεται ο αδελφός του Ρόνι!!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Ρομπέρτο Ασίς θα είναι στην Αθήνα για επαφές.
Ερχεται ο αδελφός του Ρόνι
«Ελα στο Ρίο να τα βρούμε» αναφέραμε χθες ότι ήταν το μήνυμα του αδερφού του Ροναλντίνιο, Νούνο Ασίς Μορέινα, προς την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, αλλά τελικά μέσα από τις επαφές των δύο μερών αποφασίστηκε το αρχικό ραντεβού να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.
Και κατόπιν, εάν και εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, να γίνει η καθοριστική συνάντηση στο Ρίο που θα αφορά και τη διοίκηση της Φλαμένγκο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νούνο Ασίς Μορέινα πρόκειται να βρίσκεται στα τέλη της εβδομάδας στη χώρα μας και να έχει συνάντηση με τον Βλάσση Τσάκα και τον Δημητρίου για το θέμα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, την ίδια στιγμή που στη Φλαμένγκο έχει δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός από τις διεθνείς αναφορές.
Στη βραζιλιάνικη ομάδα υπάρχει δυσφορία, καθώς θεωρούν ότι η πλευρά του παίκτη ψάχνεται να αποχωρήσει εξαιτίας του ότι υπάρχουν κάποιες οφειλές προς τον παίκτη, αλλά και ορισμένες συστάσεις για την αύξηση των βραδινών του εξόδων.
Υπολογίζοντας ότι δεν είναι τυχαία η φημολογία που αφορά την αποχώρησή του, με πιθανούς σταθμούς τον Παναθηναϊκό, την Παρί και την Κίνα. Η πρόεδρος της Φλαμένγκο, Πατρίσια Αμορίμ, πάντως, επαναλάμβανε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ χθες: «Στηρίζω τον Ροναλντίνιο σε όλα. Δεν υπάρχει θέμα. Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει σε μας».
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: