Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικά στη Ρεάλ ο Νεϊμάρ!!

Το... σίριαλ που αφορούσε την μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης, έφτασε στο τέλος του. Το νέο μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται στη «Βασίλισσα» από το επόμενο καλοκαίρι, καθώς οι μαδριλένοι ήρθαν σε συμφωνία τόσο με την Σάντος, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Μια συμφωνία που θα αποφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ στην βραζιλιάνικη ομάδα και 7 εκατομμύρια ευρώ στον Νεϊμάρ για κάθε χρόνο τους εξαετούς συμβολαίου που θα υπογράψει.

Ένα ποσό που θα κάνει τον Βραζιλιάνο επιθετικό τον ποδοσφαιριστή με το τέταρτο υψηλότερο συμβόλαιο στην Ρεάλ, πίσω απ' τους Ίκερ Κασίγιας, Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας, πάντως, δεν αναμένεται να ανακοινωθεί πριν απότον ερχόμενο Δεκέμβριο. Και αυτό γιατί τότε θα πραγματοποιηθούν εκλογές για τη νέα διοίκηση της Σάντος και η ανακοίνωση της αποχώρησης του Νεϊμάρ θα πλήξει το προφίλ του τωρινού προέδρου της ομάδας, Λουίς Άλβαρο Ριμπέιρο. 
πηγή: theplayer.gr

Τζενάμο: «Μαγαζί γωνία ο Παναιτωλικός»

Για την εμπειρία του στον Παναιτωλικό και την διαφορετικότητά του σε σχέση με άλλες νεοφώτιστες ομάδες, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουίτζι Τζενάμο. 

Αναλυτικά είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική συγκομιδή μας. Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι με την Κέρκυρα και έχοντας δει το αγωνιστικό της πρόσωπο, περιμέναμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας θα βρει αρκετούς χώρους για αντεπιθέσεις φέτος. Έχουμε καταλάβει ότι θα πρέπει να παίξουμε σφιχτά και να δώσουμε περισσότερη σημασία στην άμυνα και στη συνέχεια στην επίθεση. Το γεγονός ότι έχουμε καλούς επιθετικούς δεν πάει να πει ότι είμαστε επιθετική ομάδα». 

Για το στόχο του Παναιτωλικού: «Στόχος μας δεν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Είναι η… γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Βγαίνουμε στα Μέσα και μιλάμε για να μην έχουν στο Αγρίνιο το κεφάλι ψηλότερα. Εννοώ ότι, στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο φαίνονται». 

Για την ομάδα του Αγρινίου: «Ήταν θέμα χρόνου να ανέβει στα… σαλόνια. Είναι μαγαζί γωνία η ομάδα, με τον πρόεδρο και την οργάνωση που έχει. Όχι, πλέον, μόνο για παίκτες Β ή, παλιότερα, Γ Εθνικής, αλλά και της Σούπερ Λίγκας. Οι βλέψεις μου συμπίπτουν με της ομάδας, γιατί είναι ανοδικές».

Ολυμπιακός και Αρσεναλ «τσεκάρουν» τον Αντι Πόλο!!

Τα… λαγωνικά του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε… κόντρα με αυτά της Αρσεναλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα αγγλικών site η Αρσεναλ είναι διατεθειμένη να υπογράψει έναν πιτσιρικά από το Περού. Πρόκειται για τον 16χρονο Αντι Πόλο, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έχει… συλληφθεί και από τα ραντάρ του Ολυμπιακού. 


Ο Πόλο είναι παίκτης της Ουνιβερσιτάριο και έλαμψε στο πρόσφατο Πρωτάθλημα εθνικών ομάδων κάτω των 17 της Λατινικής Αμερικής. 

Εχει σημειώσει τρία γκολ σε 12 εμφανίσεις, γεγονός που προσέλκυσε το ενδιαφέρον διάφορων ομάδων. 

Μια από αυτές είναι ο Ολυμπιακός, ενώ λέγεται πως τον παρακολουθούν ακόμα οι Ράγιο Βαγεκάνο, Ουντινέζε και Βιγιαρεάλ. Τον είχαν παρακολουθήσει στο Πρωτάθλημα Νοτίου Αμερικής κάτω των 17 που είχε γίνει στο Περού. 

Λέγεται ότι οι οικονομικές απαιτήσεις της Ουνβεριστάριο φτάνουν τις 800.000 λίρες, περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ… 
πηγή: theplayer.gr


Δείτε ένα βιντεάκι με τα κατορθώματά του 
 

Απολύθηκε απ´ τη Βουλγαρία ο Ματέους!!

Η προπονητική πορεία του Λόταρ Ματέους εξακολουθεί να... καταστρέφει το όνομα που είχε φτιάξει ο Γερμανός ως ποδοσφαιριστής.

Μπορεί να μην έχει περάσει ούτε ενάμισι μήνας από τότε που ο Ματέους ανανέωσε τη συνεργασία του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βουλγαρίας, αλλά οι «γείτονες» μας ανακοίνωσαν την απόλυσή του.

Αιτία, το ότι η Βουλγαρία δεν θα πάρει την πρόκριση για το Euro του 2012, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, να δίνει ακόμα μία εκδοχή: 

«Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να λυθή η συνεργασία με τον Ματέους. Δεν ήταν μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια. Συγκεντρώθηκε πολύ πίεση και αρνητικό κλίμα μέσα στην ομάδα κι έτσι η αλλαγή ήταν αναγκαστική».

Πλέον, ο 50χρονος Ματέους, βρίσκεται στην αναζήτηση του 8ου προπονητικού του σταθμού, καθώς πριν την Βουλγαρία, είχε καθίσει στους πάγκους των Ραπίντ Βιέννης, Παρτιζάν Βελιγραδίου, εθνικής Ουγγαρίας, Ατλέτικο Παραναένσε, Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και Μακάμπι Νετάνια. 
πηγή: theplayer.gr

«Κλείδωσαν» οι εκλογές για το Νοέμβριο!!

Ο κύβος ερρίφθη. Εκλογές το Νοέμβρη – εκτός κι αν έχουμε κάποιο βίαιο επεισόδιο (στάση πληρωμών στο εσωτερικό ή πρόβλημα στο Αιγαίο) οπότε οι εκλογές μπορεί να γίνουν και τον Οκτώβρη.

Κάτω από την πίεση της Κομισιόν που με κάθε τρόπο δείχνει την απόρριψή της στην κυβέρνηση Παπανδρέου (λόγω ατολμίας για την εφαρμογή συμφωνιών) τον τρόμο μίας αναπόφευκτής κοινωνικής έκρηξης αλλά και των αναμενόμενων διαρροών εντός του κυβερνητικού χώρου, όπου 15 τουλάχιστον βουλευτές είναι έτοιμοι να καταψηφίσουν νέα επαχθή, αντιλαϊκά μέτρα όταν αυτά έρθουν στη Βουλή, οι εκλογές θεωρούνται η έξοδος της σωτηρίας για την κυβέρνηση.


Διαβάστε στο Newsbomb το άρθρο του Κώστα Χαρδαβέλλα με τίτλο «Κλείδωσαν» οι εκλογές για το Νοέμβριο

"Θα ματώνω σε κάθε ματς τη φανέλα"

Ο Πέρο Άντιτς φαίνεται ότι θέλει να φορέσει με... τρέλα την φανέλα το Ολυμπιακού, όπως δήλωσε κατά την άφιξη της εθνικής ΠΓΔΜ στα Σκόπια.
"Θα ματώνω σε κάθε ματς τη φανέλα"
"Περιμένω τον Ολυμπιακό να μου καταθέσει πρόταση. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος με παράδοση στην Ευρώπη και θα αποδεχόμουν αμέσως μια τέτοια προσφορά. Αν τελικά παίξω στον Ολυμπιακό θα ματώνω σε κάθε ματς τη φανέλα", δήλωσε ο 29χρονος φόργουορντ.

O Μπούρμπος εκθέτει ακόμα τον Βασσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πόσο πληρώνεσαι από την ΑΕΚ;"! Αυτή ήταν η απάντηση του Κύρου Βασσάρα σε διαιτητή που τόλμησε να ρωτήσει για το πέναλτι που δεν είχε δώσει ο νυν αρχιδιαιτητής το 2005 σε μαρκάρισμα του Μόρις στον Μπούρμπο, σε καθοριστικό ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.
O Μπούρμπος εκθέτει ακόμα τον Βασσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Κύρος Βασσάρας παραβρέθηκε στη Σύρο, όπου διοργανώθηκε ημερίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, με σκοπό να προωθήσει να κάποιες αλλαγές στη διαιτησία.
Ως Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας ΕΠΟ, ο κ. Βασσάρας ήταν και ο κύριος ομιλητής και έδειξε στους ρέφερι κάποια βίντεο με αμφισβητούμενες φάσεις.
Σε ένα σημείο άρχισε να λέει στους διαιτητές ότι πρέπει να μειώσουν τα λάθη και τότε ένας από τους παρευρισκόμενους τον ρώτησε για την επίμαχη φάση που έκρινε το 2005 τη δεύτερη θέση για το Champions League, υπέρ του Παναθηναϊκού.
Δείτε το βίντεο εδώ. Η συγκεκριμένη συνομιλία βρίσκεται στο 7ο λεπτό.
 πηγή: sportdog.gr



 Δείτε και τη φάση με την ανατροπή του Χρήστου Μπούρμπου από τον Νασίφ Μόρις:

"Τα τυπικά για Ολυμπιακό"

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάννη Ζαραδούκα στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο ίδιος ο παίχτης με δηλώσεις του.
"Τα τυπικά για Ολυμπιακό"
Ο Ζαραδούκας τόνισε αρχικά στο "katimagiko.gr": "Απομένουν τα τυπικά για να κλείσω στον Ολυμπιακό. Περιμένω την απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου που θα βγει την Τρίτη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σίγουρα θα είναι για μένα πολύ σημαντικό το να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο".

Τέλος, ερωτηθείς για το εάν γνωρίζει το κατά πόσον θα δοθεί δανεικός σε άλλον σύλλογο ή όχι ο Ζαραδούκας απάντησε πως "δεν μου έχει πει κανείς κάτι τέτοιο. Δεν θα πάω κάπου αλλού δανεικός".

Αποδείξεις και εκατομμύρια...!!

Στην Ελλάδα αναμένεται να έρθουν τη Δευτέρα στελέχη της Petit Chateau η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται οι επαφές να ξεκινήσουν το βράδυ.
Αποδείξεις και εκατομμύρια...
Σύμφωνα με την ΠΑΕ όμως οι οικονομικές εγγυήσεις που ζητά η ΑΕΚ θα συζητηθούν το πρωί της Τρίτης. Με λίγα λόγια στην Ένωση θέλουν η εν λόγω εταιρεία να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον με την καταβολή 2 εκατομμύριων ευρώ.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την πορεία των συζητήσεων, κάτι που είχε τονιστεί σε επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για Βέλγιο.
Πάντως έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι η συνάντηση γίνεται αυτή την ώρα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.
πηγή: sportdog.gr

Μήπως βλέπει κάτι παραπάνω ο Τζόλε;

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για τις δηλώσεις του Τζόρτζεβις για τον Αμπντούν, τον οποίο χαρακτήρισε παίκτη με τεράστια προσόντα και αναρωτιέται αν ξέρει κάτι παραπάνω από τον κόσμο...
Μήπως βλέπει κάτι παραπάνω ο Τζόλε;
Στις σημερινές εφημερίδες φιλοξενούνται δηλώσεις του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Φεύγοντας χθες το βράδι από το γήπεδο είπε κάποια πράγματα για τον Αμπντούν που έχουν αρκετό ενδιαφέρον: «Ακούστε που σας λέω, στον Αμπντούν πρέπει να δοθούν ευκαιρίες. Μπορεί να αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό, αρκεί να τον στηρίξουν όλοι. Εγώ ξέρω τη θέση και βλέπω τον παίκτη. Έχει τεράστια προσόντα».

Αυτά είπε ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού. Λίγα λόγια και ξεκάθαρα. Μήπως βλέπει κάτι παραπάνω; Ξέρει ότι ο Αλγερινός προπονείται 3 εβδομάδες με την ομάδα συνεπώς δεν είναι εύκολο να μάθει το παιχνίδι της, αλλά και οι συμπαίκτες του τον τρόπο που κινείται ο ίδιος.

Ναι το γνωρίζουμε όλοι, Ολυμπιακός και υπομονή περπατάνε... παράλληλα εδώ και δεκαετίες, αλλά μήπως είναι να γίνει μια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα; Γιατί να «καούν» παίκτες χωρίς να έχουν πάρει τις ευκαιρίες που πρέπει;


Πηγή: Rednews.gr

"Εσείς ζαλίζεστε, αλλά αυτοί τα 220 εκ. τα 'χουν για πλάκα"

Άλλη μία συνέντευξη παραχώρησε ο εκπρόσωπος των Αράβων, Βλάσης Τσάκας, τονίζοντας ότι το ποσό των 220 εκ. είναι υπαρκτό, όπως και τα σχέδια των ενδιαφερομένων.
"Εσείς ζαλίζεστε, αλλά αυτοί τα 220 εκ. τα 'χουν για πλάκα"
Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάσης Τσάκας στο "contra.gr":

Η πρόταση που καταθέσατε είναι γραπτή;

"Ακριβώς. Εχει κατατεθεί γραπτώς και είναι αυτή που αποκαλύψατε. Πρόκειται για το 54,7% των μετοχών. Κάνουμε, δηλαδή, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και βάζουμε άμεσα 20 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Σαουδάραβας δεν αγοράζει κανενός το μερίδιο, απλώς μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου παίρνει το 54,7%".
-Μιλάμε για άμεσο χρήμα;
"Πιο άμεσο δεν γίνεται. Εφόσον γίνει αποδεκτή η πρόταση, θα μπουν άμεσα τα 20 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός".
-Yπάρχει περίπτωση να δούμε μια νέα πολυμετοχικότητα;
"Κοιτάξτε, βάζουν 20 εκ. ευρώ και παίρνουν το ποσοστό που ανέφερα. Από κει και πέρα, όποιος θέλει ακολουθεί".
Πως πείσατε τον Σαουδάραβα να ενδιαφερθεί για τον Παναθηναϊκό;
"Εγώ δεν έπεισα κανέναν. Ηθελε να επενδύσει στην Ελλάδα και εγώ του πρότεινα για αρχή, σαν πρώτο βήμα, τον Παναθηναϊκό. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός είναι ένα άλογο κούρσας και είναι λογικό να θέλει κάποιος να επενδύσει σε αυτό. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή αρχή".
Πάντως, αρκετές ελληνικές ομάδες το φυσάνε και δεν κρυώνει με περιπτώσεις Σαουδάραβων...
"Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο. Ολα είναι στη διάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός".
Τα 220 εκ.ευρώ της πρότασης προκαλούν ζαλάδα...
"Το ξέρω. Και εγώ ζαλίζομαι με αυτά τα ποσά. Το ξέρω πως είναι δύσκολες οι εποχές και υπάρχει οικονομική κρίση, αλλά, πιστέψτε με, σε αυτούς τα 220 εκ.ευρώ δεν προκαλούν ζαλάδα. Το ποσό είναι υπαρκτό, το ίδιο και τα σχέδιά τους".
Μέχρι στιγμής υπάρχει αντίδραση από την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη;
"Οχι καμία. Δεν έχω απάντηση και ούτε έχω επικοινωνήσει με κάποιον. Είμαι στην αναμονή".

Αν το βλέπαμε κι αυτό...!!

Λίγο έλειψε να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης ο Σακίλ Ο' Νιλ, σε πρωτάθλημα που οι περισσότεροι δεν θα περιμέναμε... Στο Βέλγιο!
Αν το βλέπαμε κι αυτό...
Η βελγική Σαρλερουά ήταν η ομάδα που κινήθηκε για την απόκτηση του Ο' Νιλ, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ της βελγικής ομάδας, Ζακ Στας, η Σαρλερουά έψαχνε ένα μεγάλο όνομα, λόγω και της συμμετοχής της στην Ευρωλίγκα και το όνομα του θηριώδους σέντερ ήταν πρώτο στη λίστα(!), ενώ είχε επιστρατευτεί και ο ξάδεφός του, Ντεμόντ Μαλέ, που αγωνίζεται στην ομάδα, για να βοηθήσει στο "deal".

Ωστόσο, αυτή η κίνηση δεν προχώρησε ποτέ εξαιτίας των πολλών τραυματισμών του "Σακ" τα τελευταία χρόνια...
πηγή: sportdog.gr

"Το προϊόν σας βρωμάει όσο τα δακρυγόνα της αστυνομίας"

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ "Θύρα 4".
"Το προϊόν σας βρωμάει όσο τα δακρυγόνα της αστυνομίας"
Να σημειώσουμε ότι, για ευνόητους λόγους, από την ανακοίνωση έχουν αφαιρεθεί ορισμένες ακραίες εκφράσεις. Όποιος επιθυμεί να διαβάσει αυτούσια την ανακοίνωση, μπορεί να μπει την ιστοσελίδα του συνδέσμου των φίλων του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

"Η ομάδα μας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να βάλει στο σακούλι της 3 πολύτιμους βαθμούς. Αν δεν υπήρχαν μάλιστα και κάποια σημεία επιπολαιότητας αυτό θα γινόταν ακόμα πιο εύκολα. Τώρα θα ασχοληθούμε με ποιους άλλους, μα με τους γνωστούς άγνωστους αγαπητούς μας μπάτσους, την τρύπια κυβέρνηση και την αστεία super league.
Ενώ λοιπόν όλα έδειχναν ότι η πρώτη φετινή μας εκδρομή στην Αθήνα κυλούσε ομαλά και αφού εναρμονιστήκαμε πλήρως στις απαιτήσεις της αστυνομίας και της super league (αγορά ονομαστικών εισιτηρίων, οργανωμένη μετακίνηση όπως όριζε το πρόγραμμα της αστυνομίας) θεωρήσαμε ότι θα περάσουμε ένα ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα. Αυτό κράτησε μέχρι το ημίχρονο.
Οι χακί μπάτσοι πήραν εντολή να εισέλθουν στην κερκίδα μας και να επιτεθούν με μανία στους οπαδούς μας, ίσως στον πιο ήρεμο εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ την τελευταία δεκαετία, με φίλους του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου να κάθονται και στην ίδια κερκίδα.
Εντύπωση μας προκάλεσε το σαδιστικό βλέμμα και η ηδονή, όταν χτυπούσαν με τα γκλομπ αδιακρίτως νεαρούς, ηλικιωμένους και γυναίκες. Η ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων (σαν αυτές που προκάλεσαν αναπηρίες στις πρόσφατες συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων) δεν ήταν τακτική διαχείρισης της μάζας, αλλά βασανισμού και εκδίκησης, που θα μπορούσε να έχει χτες πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Μάλιστα η απάνθρωπη στάση της αστυνομίας προκάλεσε και την αντίδραση των οπαδών του Πανιωνίου.
Επειδή λοιπόν η συμπεριφορά των συγκεκριμένων ανθρώπων δεν είναι φυσιολογική πρέπει να υποβληθούν άμεσα σε ψυχιατρικά τεστ, αλλά και τοξικολογικές εξετάσεις γιατί ίσως να δρουν και υπό την επήρεια ουσιών τις οποίες δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι τις χορηγούν οι ανώτεροί τους.
Είναι σίγουρο ότι τα ΜΑΤ δρουν ως συμμορία (σε γήπεδα, πορείες και συλλαλητήρια) με την ανοχή αλλά και την ενθάρρυνση της κυβέρνησης. Ίσως ο Παπουτσής να νομίζει ότι με το ξύλο θα κάμψει το φρόνημα του λαού για τα επόμενα μέτρα που πρόκειται να εφαρμόσει ο Γιωργάκης. Είμαστε όμως σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, όπως έδειξε η αντίδραση των οπαδών μας τόσο στο γήπεδο όσο και στην εθνική οδό.
Αηδία μας προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι από τα μεγάφωνα αντί να γίνουν εκκλήσεις να σταματήσει η αστυνομική αυθαιρεσία, γινόταν παρατηρήσεις στους οπαδούς μας για τα υβριστικά συνθήματα που ακολούθησαν.
Θέλουμε να ακούσουμε τώρα και τις θέσεις των κύριων Μπιτσαξή και Γερουλάνου για τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα που προκαλεί το κράτος και τι κυρώσεις θα έχουν οι υπεύθυνοι. Όπως λοιπόν εξυγίαναν το ποδόσφαιρο από τη διαφθορά έτσι θα λύσουν και το θέμα της βίας.
Πιλάβιε σε αφήσαμε στο τέλος. Το ότι έχεις απαξιώσει το άθλημα που αγαπάμε το ξέρουν και οι πέτρες. Το ότι στο τέλος οι μόνοι που θα ασχούνται με το ποδόσφαιρο θα είναι μόνο οι λίγες χιλιάδες φανατικοί οπαδοί είναι βέβαιο. Το προϊόν σας είναι είναι για τα μπάζα.
Κύριοι σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σας υποσχόμαστε ότι το σκληρό ροκ που θέλετε θα το χορέψουμε. Να δούμε ποιος θα αντέξει.
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΣΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"

Με τη βούλα… στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής!

Χωρίς καν να μπει το θέμα σε συζήτηση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ επικύρωσε τη Δευτέρα την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League 2, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. Επιμένει ο «γηραιός» στα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται την Τρίτη το πρωί.

Μία μέρα πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Ηρακλής στο Διοικητικό Εφετείο, με τα οποία ουσιαστικά ζητεί την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τον υποβιβάζει οριστικά στη Β’ Εθνική λόγω της πλαστογραφίας, το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας έβαλε και τη… σφραγίδα στον υποβιβασμό του στην τρίτη τη τάξει κατηγορία!

Η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ είχε λάβει την απόφαση να «ρίξει» τον Ηρακλή στη Football League 2 από την περασμένη εβδομάδα, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια, γεγονός που συνιστά παραβίαση του καταστατικού της ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ που συνεδρίασε τη Δευτέρα, έπρεπε να επικυρώσει το πρακτικό αυτής της απόφασης ώστε να ισχύσει. Κάτι που τελικά έγινε με… συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς αντιδράσεις και χωρίς να μπει το θέμα σε συζήτηση.

Με τον «γηραιό», λοιπόν, να βρίσκεται ήδη στη Γ’ Εθνική, το πρωί της Τρίτης εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει. Την ίδια στιγμή, δεν είναι καθόλου βέβαιο αν ο ιστορικός σύλλογος παραμείνει γενικώς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς θα πρέπει να αδειοδοτηθεί και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αν δεν του δοθεί πιστοποιητικό λόγω των σημαντικών ελλείψεων που φημολογείται πως υπάρχουν στον φάκελο του, θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί τελικά στο περιφερειακό πρωτάθλημα…nova spor fm

Δεν... τρελάθηκαν με τον Άραβα στο ΔΣ

Όπως ήταν λογικό η ξαφνική πρόταση του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού.
Δεν... τρελάθηκαν με τον Άραβα στο ΔΣ
Το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ το οποίο πραγματοποιήθηκε με σκοπό να μπει στην ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης της 4ης Οκτωβρίου και η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ μονοπώλησε η πρόταση του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία.
Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας ως όφειλε ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για τη συνάντηση που είχε με τον Βλάση Τσάκα και τη πρόταση που του μετέφερε. Τους έδειξε μάλιστα και τη γραπτή επιστολή με την πρωτότυπη υπογραφή του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία.
Φυσικά τα μέλη του Δ.Σ. δεν πέταξαν από τη χαρά τους αντιμετωπίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή το συγκεκριμένο θέμα και προσπαθώντας να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους μέχρι να δουν τι θα γίνει και ποιες θα είναι οι εξελίξεις.
Άλλωστε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που θα αποφασίσει το τι μέλει γενέσθαι σχετικά με την πρόταση που έφτασε στα χέρια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Από εκεί και πέρα στο Δ.Σ. το οποίο ήταν πολύ ήρεμο συζητήθηκε η ατζέντα για τη Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου και δόθηκε η έγκριση για να συζητηθεί η Αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου που είχε προτείνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά 15 εκ. ευρώ.
Αυτό που θα αποφασιστεί βέβαια στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης από τους μετόχους είναι το αν η αύξηση θα γίνει με 0.33 ευρώ για κάθε μετοχή ή με άλλη τιμή.
Οπότε πλέον οδηγούμαστε στη Γενική Συνέλευση της 4ης Οκτωβρίου από την οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον το0υ Παναθηναϊκού.
Πηγή: Prasinanea.gr

Επιστροφή από την… κόλαση του Χέιζελ

Στις 19 Σεπτεμβρίου του 1990 οι αγγλικές ομάδες αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά την πενταετή τιμωρία τους από την OYEΦΑ για τον αιματοβαμμένο τελικό του Χέιζελ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Γιουβέντους. (Η Λίβερπουλ θα έμενε τιμωρημένη για ακόμη ένα χρόνο και παρά το γεγονός ότι ήταν πρωταθλήτρια Αγγλίας δεν μπορούσε να συμμετέχει στο Κύπελλο Πρωταθλητριών).
Επιστροφή από την… κόλαση του Χέιζελ
Η επιστροφή γίνεται με τον καλύτερο τρόπο, καθώς βρίσκει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικά την ουγγρική Πετς με 2-0 στο «Ολντ Τράφορντ» για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Επίσης η Άστον Βίλα επικράτησε της τσέχικης Μπάνικ Οστράβα στο «Βίλα Παρκ» με 3-1 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», Κλέιτον Μπλάκμορ πέτυχε το πρώτο γκολ στην Ευρώπη, ύστερα από το τελευταίο τέρμα που είχε σημειώσει ο Κέβιν Σίντι για την Έβερτον, κάνοντας το 3-1 υπέρ των «ζαχαρωτών» στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης.
Αν και οι δύο εκπρόσωποι του Νησιού στην Ευρώπη ξεκίνησαν με το δεξί, μόνο η ομάδα του σερ
Άλεξ Φέργκιουσον κατάφερε να προχωρήσει, πραγματοποιώντας μια σπουδαία πορεία. Μάλιστα στις νοκ άουτ φάσεις κέρδισε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.
Μετά τη νίκη επί της Πετς στο Μάντσεστερ, συνέχισε με νίκη με 1-0 στη χώρα των Μαγυάρων.
Επόμενη αντίπαλος η ουαλική Ρέξαμ, κόντρα στην οποία πήρε την πρόκριση με δύο νίκες 3-0 και 2-0. Στα προημιτελικά η Μονπελιέ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Αγγλία, ωστόσο στον επαναληπτικό οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβλήθηκαν με 2-0 κι ακολούθως αντιμετώπισαν την Λέγκια Βαρσοβίας. Στην Πολωνία κέρδισαν με 3-1 και ο επαναληπτικός της Αγγλίας έληξε 1-1.
Ο τελικός έγινε στο στάδιο «Ντα Κάιπ» του Ρότερνταμ, στο ίδιο γήπεδο όπου η Έβερτον είχε πανηγυρίσει το μοναδικό ευρωπαϊκό της τρόπαιο το 1985, που ήταν και το τελευταίο των Άγγλων πριν την τιμωρία. Η Μάντσεστερ νίκησε την Μπαρτσελόνα του Γιόχαν Κρόιφ με 2-1. Μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την Γιουνάιτεντ, οι Άγγλοι έκαναν θριαμβευτική επιστροφή μετά την πενταετή απουσία. Παράλληλα το Κύπελλο ήταν η σφραγίδα της παραμονής στον πάγκο της ομάδας του Σκωτσέζου τεχνικού, ο οποίος νωρίτερα είχε αμφισβητηθεί έντονα.

Καρατζαφέρης υπέρ Ηρακλή... (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπέρ της παραμονής του Ηρακλή στη Superleague τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη ΔΕΘ με... μπροστάρη τον Γιώργο Ανατολάκη.
Καρατζαφέρης υπέρ Ηρακλή... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Καρατζαφέρης δήλωσε συγκεκριμένα: «Ποιος μπορεί να πει κακή κουβέντα για τον παλιό στόπερ του Ηρακλή, τον Γιώργο Ανατολάκη.
Και να το καταλάβουν εκεί κάτω στην Αθήνα, Ο Ηρακλής έχει θέση στην Α’ Εθνική κατηγορία! Εκεί είναι η θέση της ιστορικής αυτής ομάδος και όχι εκεί που θέλουν να την βάλουν οι γραφειοκράτες του ποδοσφαίρου. Οι ομάδες αναδεικνύονται στους αγώνες και όχι στα χαρτιά.»
πηγή: sportdog.gr  (κλικ πάνω στη φώτο)

«Με τον ΠΑΟΚ ήταν μπίζνα, τώρα υπάρχει συναίσθημα»

Ο Βλάσης Τσάκας, εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα που έκανε πρόταση για την αγορά των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει, για τα 220 εκατομμύρια που θέλουν να βάλουν στον σύλλογο, ενώ εξήγησε επίσης σε τι διαφέρει η τωρινή υπόθεση με αυτή του 2001, όταν συζητούσαν με τον Μπατατούδη για τον ΠΑΟΚ.
«Με τον ΠΑΟΚ ήταν μπίζνα, τώρα υπάρχει συναίσθημα»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103.3:
Για το όνομα του Σαουδάραβα: «Λέγεται η Αυτού Εξοχότης Σουλτάν Μπιν Νάσερ Εντιν Φαρχάν Αλ Σαούντ».
Για το αν έχει λεφτά: «Υπάρχουν 6.000 πρίγκιπες, ζωή να χουνε. Ο δικός μας τουλάχιστον έχει λεφτά. Η φιλική μου σχέση με τον πρίγκιπα και η ιδέα που είχαμε για επενδύσεις στην Ελλάδα… Είναι 26 ετών ο πρίγκιπας. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη Σαουδική Αραβία. Εχω φίλους εκεί και έχω την τιμή η οικογένειά του να είναι φίλη μου.
Εχω ρίξει την ιδέα για επενδύσεις στην Ελλάδα, την είδαν ζεστά και μετά ρίξαμε την ιδέα Παναθηναϊκός, επειδή είμαι εγώ Παναθηναϊκός. Περίπου 7-8 μήνες γίνεται η κουβέντα με τον πρίγκιπα. Συζητούσαμε το πράγμα, πώς, γιατί. Το γήπεδο είναι το ενδιαφέρον».
Για το αν μιλάμε για Βοτανικό ή άλλη περιοχή: «Οπουδήποτε κρίνουμε ότι είναι καλό, οπουδήποτε υποδειχθεί και εμείς συμφωνήσουμε. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Ο πρίγκιπας έχει και κατασκευαστική εταιρία, που δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Κατά βάση στην Ασία. Εχει κατασκευάσει γήπεδα, έχει την τεχνογνωσία».
Για το γήπεδο που έχει κατασκευάσει: «Θα δοθούν αύριο στη δημοσιότητα, θα τα δείτε όλα στο βιογραφικό του που θα δοθεί στη δημοσιότητα».
Για τα 220 εκατ. που θα μπουν στην ΠΑΕ: «Τα 150 εκατ. αφορούν στην κατασκευή του γηπέδου. Εμείς ξεκινήσαμε ουσιαστικά στις 5 του Σεπτέμβρη και φτάσαμε στις 14 του μήνα για να υπογράψει ο πρίγκιπας την προσφορά του. Εμείς εννοώ εμένα και την οικογένεια. Δεν υπάρχει άλλος Έλληνας μεσολαβητής. Αφορά εμένα και την οικογένεια του πρίγκιπα Σουλτάν».
Για τις δικές του επαγγελματικές δραστηριότητες: «Αν η επιστολή υπογραφόταν από τον Βλάση Τσάκα, να τον ξετινάζατε. Η ιδιότητά μου είναι μάνατζερ επιχειρήσεων. Ημουν σε ξενοδοχεία, ήμουν σε άλλες επιχειρήσεις, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο».
Για το γεγονός ότι ο ίδιος έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στην «επικαιρότητα»: «Αναφέρεστε στο 2001 και τον ΠΑΟΚ. Είναι ίδιο deal, με άλλη κατεύθυνση. Με μια μεγάλη διαφορά για μένα. Για μένα τότε ήταν μπίζνα, εδώ είναι και συναίσθημα. Τότε υπήρχαν προβλήματα στις επαφές με τον Μπατατούδη, καθυστέρησαν πολύ τα συμβόλαια, προέκυψε και η πτώχευση της οικονομίας της Αργεντινής, τέλος».
Για τη δυσαρέσκεια που υπήρχε τότε στη Θεσσαλονίκη προς το πρόσωπό του και τις καταγγελίες από την ένωση ξενοδοχοϋπαλλήλων: «Όχι, καμία ένωση ξενοδοχοϋπαλλήλων, αλλά από κάποιον ξενοδόχο με τον οποίο είχαμε τότε προσωπικές αντιδικίες, που αν τώρα τον πάρετε τηλέφωνο θα μιλήσει τελείως διαφορετικά. Είναι ο κ. Κουμαδάκης. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάτι άλλο».
Για το λόγο που συμφέρει τον πρίγκιπα να επενδύσει και αν βρίσκει ενδιαφέρων τον χώρο του ποδοσφαίρου: «Τον βρίσκω τον αθλητικό χώρο πρόσφορο όχι ως επένδυση αυτόν καθ' αυτόν αλλά ως ένα καλό όχημα για άλλες επενδύσεις για τον επενδυτή. Όχι μόνο για κατασκευαστικές».
Για το είδος των επιχειρήσεων που έχει ο πρίγκιπας: «Δεν ξέρω όλο το αντικείμενο των επιχειρήσεων του πρίγκιπα».
Για το ενδιαφέρον που υπήρχε το 2001 με τον ΠΑΟΚ: «Τότε με τον ΠΑΟΚ ήταν το γηπεδικό και η αγορά της ERGAS του Μπατατούδη για να πάρουμε έργα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Για το αν νιώθει ευτυχής που δεν προχώρησε η δουλειά με τον Μπατατούδη με βάση τις νομικές περιπέτειες που είχε εκείνος μετά: «Όχι, αυτό που ξέρω είναι ότι διέθεσε λεφτά στον ΠΑΟΚ. Μετά τι έκανε τι δεν έκανε, δεν ξέρω. Προσωπικά είχα γνωρίσει έναν έξυπνο άνθρωπο. Νιώθω στενοχωρημένος που δεν έγινε το deal εκείνο, πολύ στενοχωρημένος ήμουν τότε, γιατί είχαμε σχεδιάσει μια δουλειά που δεν βγήκε».
Για το αν η πρόταση έχει όρους, ή χρονικό όριο για απάντηση: «Είναι μια ξεκάθαρη πρόταση και περιμένουμε μια γραπτή απάντηση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι εντός των επόμενων ημερών θα την έχουμε. Δεν υπάρχει προθεσμία. Αναφέρονται τα πάντα, τι μπορεί να δώσει ο πρίγκιπας».
Για το αν υπάρχουν εγγυήσεις, εγγυητική επιστολή: «Γι αυτό δεν έβαλα εγώ το όνομά μου και να υπογράψω. Είναι σα να έρχεται ο Λάτσης και να σου ζητάει κάτι, εσύ δεν του ζητάς τίποτα. Ο πρίγκιπας προσφέρεται να δώσει όποια εγγύηση του ζητηθεί. Είναι μια μεγάλη οικογένεια».
Για το αν θα γίνει επικοινωνία του κ. Γόντικα και του πρίγκιπα: «Γιατί όχι; Ετσι και αλλιώς ως τις 2 του Οκτώβρη υπάρχει πρόγραμμα να έρθει ο πρίγκιπας στην Ελλάδα. Η ημερομηνία συμπίπτει με τη γενική συνέλευση».
Για το πού μπορεί κάποιος στο ίντερνετ να βρει πληροφορίες για τον πρίγκιπα: «Κάντε υπομονή αύριο, περιμένω το ραπόρτο σήμερα το βράδυ από τη Σαουδική Αραβία και θα το πάρετε».
Για το πού είναι η έδρα των επιχειρήσεών του: «Η έδρα των επιχειρήσεων είναι στην Τζέντα. Κάντε υπομονή μέχρι αύριο».

"Αδύναμος κρίκος ο Τζόρβας"

Αυστηρή κριτική από τον ιταλικό Τύπο, δέχθηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ύστερα από την ήττα της Παλέρμο από την Αταλάντα με 1-0, στην οποία φέρει ευθύνη για το γκολ της ομάδας του.
"Αδύναμος κρίκος ο Τζόρβας"
"Κλήθηκε να δώσει εμπειρία στην αδύναμη αμυντική τετράδα και αποδείχθηκε πως αυτός ήταν ο αδύναμος κρίκος... Ένας από τους παίκτες που φέρει ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι και ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Κλήθηκε να φέρει εμπειρία και σταθερότητα στην αμυντική γραμμή, η οποία δέχτηκε κριτική κατά την προετοιμασία, όμως ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, φόρεσε το μανδύα του πιο αδύναμου κρίκου στην αμυντική αλυσίδα.
Μίας άμυνας, η οποία δεν φαίνεται καθόλου βελτιωμένη σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν όπου σύσσωμοι ο Τύπος, ο πρόεδρος και οι οπαδοί κατηγόρησαν. Το γκολ που δέχτηκε από τον Ντένις ήταν προϊόν λανθασμένης εκτίμησης. Δεν σπεύδουμε να καταδικάσουμε οριστικά τον τερματοφύλακα, τώρα όμως εξαρτάται από τον ίδιο να πείσει την ομάδα και τους εργοδότες του", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιταλικός Τύπος.

"Δεν είπα τίποτα για Μπέο"

Σε διάψευση των όσων φέρεται να είπε σε ελβετική ιστοσελίδα για τον Αχιλλέα Μπέο, προχώρησε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Έλντιν Γιακούποβιτς.
"Δεν είπα τίποτα για Μπέο"
«Σήμερα πληροφορήθηκα πως πολλά αθλητικά sites έχουν δηλώσεις μου από μέσο της πατρίδας μου, στις οποίες φέρομαι να κατακρίνω τις κινήσεις του Αχιλλέα Μπέου και να τον κατηγορώ για τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός Βόλου.

Δηλώνω υπεύθυνα προς πάσα κατεύθυνση ότι παρ' ότι ερωτήθηκα πολλές φορές από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, ποτέ δεν εξέφρασα καμία θέση ή άποψη για τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας Αχιλλέα Μπέο»,
τόνισε ο Βόσνιος με ελβετική υπηκοότητα πορτιέρο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ναρκωτικά, όπλα, προστασία πίσω από τους συνδέσμους οπαδών!!

«Ο μεγάλος μάς είχε πει ότι αν δούμε τον Χ. στην καφετέρια να του την πέσουμε. Αλλά να ρίξουμε και μερικές καρέκλες στην τζαμαρία. Και μετά να φύγουμε. Αλλά να 'χουμε βγάλει τις πινακίδες απ' τα μηχανάκια». Ετσι έγινε. Εχουν περάσει περίπου είκοσι μήνες όταν σε μία από τις γνωστές πλατείες του Κορυδαλλού, ο Χ. έπινε καφέ μαζί με την κοπέλα του. Φορούσε κασκόλ της ομάδας του.

Ναρκωτικά, όπλα, προστασία πίσω από τους συνδέσμους οπαδών


Τρία «πειραγμένα» παπάκια, χωρίς πινακίδες αλλά και χωρίς σιγαστήρες στις εξατμίσεις τους, σταμάτησαν έξω από την καφετέρια, βγάζοντας ήχους σαν μικρό εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας. Πλησίασαν τον Χ., ο ένας έριξε δυο κλοτσιές στα πλευρά του, ο άλλος τον χαστούκισε με δύναμη και ο τρίτος σήκωσε την καρέκλα όπου καθόταν πριν πέσει στα πλακάκια του πεζοδρομίου και την εκτόξευσε στην τζαμαρία. Αμέσως μετά ανέβηκαν στα παπάκια και έφυγαν κάνοντας τον ίδιο θόρυβο εργοστασίου.
Ο Γ.Β., ένας από τους τρεις της παρέας των οργανωμένων οπαδών, είναι τώρα 27 ετών και κάνει μεροκάματα -όταν βρίσκει- σε οικοδομές. Μένει στον Πειραιά και είναι από τους λίγους που ανήκαν σε οργανωμένο γκρουπ οπαδών του Ολυμπιακού και πιο συγκεκριμένα στη σκληροπυρηνική ομάδα που έπαιρνε παραγγελιές -όχι για προσυμφωνημένο ξύλο με Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτζήδες αλλά για πιο μυστήρια πράγματα. «Μετά από εκείνη την επίθεση μάθαμε ότι ο "μεγάλος" τηλεφώνησε στο αφεντικό της καφετέριας και του είπε ότι αν δεν θέλει να μας ξαναδεί εκεί να δέρνουμε πελάτες του θα πρέπει να του δίνει κάποια λεφτά τη βδομάδα. Σε εμάς έδωσε από 80 ευρώ στον καθένα».
Ναρκωτικά, όπλα, προστασία, σεκιούριτι σε συναυλίες -ό,τι και αν σημαίνει αυτό-, κλοπές, εισπράξεις ιδιωτικών οφειλών είναι η γκάμα των δραστηριοτήτων που βρίσκονται πίσω από τους λεγόμενους οργανωμένους συνδέσμους οπαδών. Μοιάζουν με κέντρα εκπαίδευσης για κανονικές ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος. Ο θάνατος του Γιάννη Ρουσάκη, 21 ετών, στο Ηράκλειο της Κρήτης κατά τη διάρκεια συμπλοκής οπαδών του ΟΦΗ και του Ηρόδοτου, επανέφερε το θέμα στην επικαιρότητα και την ελληνική κοινωνία στη γνωστή κατάσταση «πέφτω απ' τα σύννεφα». Μια πολύπλοκη αλυσίδα βίας που υπό συνθήκες κρίσης πολλαπλασιάζεται.
Ο Δ. είναι 32 ετών, ζει στην περιοχή της Ηλιούπολης και ανήκε σε μία από τις περίπου 30 οργανωμένες δυνάμεις κρούσης οπαδών που υπάρχουν στο λεκανοπέδιο Αττικής. Υπολογίζεται ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι περισσότερες από διακόσιες και συσπειρώνονται γύρω από συλλόγους ομαδικών αθλημάτων που οι θεατές τους μπορεί να είναι λιγότεροι από αυτούς που παίζουν ξύλο...
«Νομίζετε ότι κάποιος πάει σε αυτούς τους συνδέσμους μόνο για την ομάδα του; Αυτό είναι πρόσχημα. Το μεροκάματο είναι η πραγματική αιτία. Οι τσαμπουκάδες που γίνονται κατά καιρούς είναι άλλοθι. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία για τον οργανωμένο είναι τρία πράγματα: εισιτήρια, συναυλίες, νταλαβέρια, εκδρομές...».
- Δηλαδή;
- «Απλά είναι τα πράγματα. Για τα εισιτήρια, είναι πασίγνωστο, οι ΠΑΕ δίνουν φτηνά εισιτήρια στους οργανωμένους κι εκείνοι τα πωλούν με καπέλο, αλλά πλέον το μεροκάματο δεν είναι καλό από εκεί. Οι οργανωμένοι των κερκίδων ελέγχουν με τον τρόπο τους και το χώρο των γηπέδων. Οταν, λοιπόν, γίνονται συναυλίες αυτοί που κάνουν χρέη σεκιούριτι είναι οι οργανωμένοι οπαδοί. Οι αντίπαλοι ξέρουν ποιοι κάνουν μεροκάματα στη συγκεκριμένη συναυλία και συνήθως γίνεται πανηγύρι. Οπως πέρσι στη συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ, όπου παίχτηκε χοντρό ξύλο μεταξύ Παναθηναϊκών και ΑΕΚτζήδων, που έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους. Και κάτι ακόμα πιο δελεαστικό: όταν ακούς τσαμπατζήδες που μπαίνουν στις συναυλίες νομίζεις ότι μπαίνουν τελείως τσάμπα; Οι οργανωμένοι που κάνουν σεκιούριτι, αν τους παίρνει, σπάνε κάποια κλειστή πόρτα και από εκεί που το εισιτήριο έχει 20 και 30 ευρώ, βάζουν τον κόσμο με 5 ευρώ. Βάζει διακόσια άτομα και βγάζει ένα χιλιάρικο για πλάκα».
Ο Δ., αφού μας εξήγησε το κόλπο με τις συναυλίες, επεκτάθηκε στα «νταλαβέρια» και τις «εκδρομές». Και τα δύο έχουν σχέση με ναρκωτικά. «Αφού στο γήπεδο μπορείς να βάλεις άνετα κροτίδες, φωτοβολίδες, βεγγαλικά, γιατί να μην μπορείς να βάλεις και ναρκωτικά. Μιλάμε για ποσότητες που αλλάζουν χέρια στις κερκίδες. Για παράδειγμα, οι ποσότητες που πήγαν φέτος το καλοκαίρι σε νησιά, μοιράστηκαν στα γήπεδα και τώρα, πίσω από κάποιες "μανούρες" που γίνονται δήθεν για το ποδόσφαιρο, είναι τα ριξίματα στις μοιρασιές».
Οσο για τις εκδρομές των οργανωμένων, όπως εξηγεί ο Δ., πρόκειται για ακόμη μια μικρή βιομηχανία παραγωγής χρήματος και εγκληματικότητας. «Για κάποιους είναι δεδομένο ότι το πούλμαν δεν ξεκινάει χωρίς να έχει "φορτωθεί''. Ρόπαλα, μολότοφ, ναρκωτικά. Βέβαια, από τότε που τυπικά απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών, οι τιμές στα πούλμαν έχουν ακριβύνει κατά πολύ και αυτοί που κλείνουν τις συμφωνίες με τα πρακτορεία έχουν άλλο μεροκάματο. Και ένα από τα παράδοξα της υπόθεσης που μοιάζει και με αστείο: Για να μη δίνουν στόχο τα πούλμαν των οπαδών μετέρχονται πολλά κόλπα. Ενα από αυτά είναι το πούλμαν που είναι γεμάτο οπαδούς έτοιμους για όλα να έχει στο παρμπρίζ χάρτινο ταμπελάκι με την ένδειξη: "Καθημερινά μπάνια" ή κάτι άλλο άσχετο»...
ΠΗΓΗ: enet.gr

Χάνετε ύπνο, αλλά κερδίζετε πολλά!!

Μια νέα μελέτη που έγινε στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Roehampton έρχεται να επιβραβεύσει όσους αναγκαστικά ή κατ' επιλογή ξυπνάνε νωρίς το πρωί.
Χάνετε ύπνο, αλλά κερδίζετε πολλά!
Όπως έδειξε η ανάλυση όλων των στοιχείων, οι εθελοντές που συμμετείχαν στην έρευνα και ξυπνούσαν καθημερινά χαράματα είχαν λιγότερες ενδείξεις κατάθλιψης και άγχους. Είχαν, επίσης, πολύ περισσότερες πιθανότητες να τρώνε πρωινό, το οποίο σχετίζεται με το φυσιολογικό σωματικό βάρος.

Ο δρ Γιόργκε Χούμπερ επεσήμανε επίσης στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας, ότι οι διαφορές που εντοπίστηκαν είναι μικρές αλλά στατιστικώς σημαντικές. Πιθανώς οφείλονται στο ότι όποιος κοιμάται όπως ο ανθρώπινος οργανισμός είναι προγραμματισμένος (δηλαδή όλο το βράδυ και με πρωινή έγερση) κοιμάται καλύτερα.

Ο καλός ύπνος το βράδυ, όμως, έχει σχετιστεί δεκάδες φορές με την καλύτερη ψυχοσωματική υγεία, το υγιές σωματικό βάρος και το αίσθημα ικανοποίησης από τη ζωή.

Πηγή: Newsbeast.gr

«Τίτλος στην Ελλάδα, πορεία στην Ευρώπη»

Ο Λίνο επανέλαβε πως θέλει φέτος να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως η νίκη τους στη Νέα Σμύρνη, τους έδωσε αυτοπεποίθηση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
«Τίτλος στην Ελλάδα, πορεία στην Ευρώπη»
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sport 103 fm":

Αρχικά ο Βραζιλιάνος άσος αναφέρθηκε στην ασίστ του Βιεϊρίνια στο γκολ του Αθανασιάδη: «Ήταν μια εξαιρετική πάσα. Η ενέργεια του Βιεϊρίνια ήταν πολύ όμορφη. Μετά το παιχνίδι κι ενώ όλοι ήμασταν χαρούμενοι για τη νίκη, τού έδωσα πολλά συγχαρητήρια. Πάντως γενικότερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Πιεστήκαμε από τον Πανιώνιο, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Και τα δύο γκολ που πετύχαμε ήταν ωραία. Πιστεύω ότι θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ».

Αναφερόμενος στην δουλειά του Λάζλο Μπόλονι, είπε: «Δουλεύει το ίδιο σκληρά είτε πρόκειται για φιλικό προετοιμασίας είτε για επίσημο αγώνα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Δουλεύει πάντα σε οικογενειακό κλίμα και μας έχει δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό μας κάνει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Και συνέχισε οριοθετώντας τους στόχους του «Δικεφάλου»: «Στόχος μας είναι μια καλή σεζόν. Να πάρουμε τίτλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά. Πάντως η φιλοσοφία μας δε θα αλλάξει. Θα βλέπουμε ένα, ένα τα παιχνίδια».

Κλείνοντας και με αφορμή τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη, σχολίασε: «Πριν να έρθω στον ΠΑΟΚ, δεν είχα γνωρίσει τέτοιους φιλάθλους, που στηρίζουν με τέτοιο τρόπο την ομάδα τους. Είμαστε ευγνώμονες που τους έχουμε και βρίσκονται πάντα δίπλα μας».

Δημοσιογράφος κάνει καριέρα μοντέλου! (ΦΩΤΟ)

Αναστενάζουν τα ΜΜΕ όταν η Αλεξάνδρα Νικολάου κάνει την εμφανισή της! Μπορεί να είναι δημοισογράφος, αλλά οι σέξι αναλογίες που έχει, της επιτρέπουν να κάνει καριέρα και στο modeling...
Δημοσιογράφος κάνει καριέρα μοντέλου! (ΦΩΤΟ)
Δείτε την τελευταία της φωτογράφηση, στην οποία πόζαρε με καυτό μαγιό και όλο νάζι, επιδεικνύοντας το δυνατό της σημείο που βρίσκεται αναμφισβήτητα στο πίσω μέρος του σωματός της.
Πηγή: sportygossip.com

"Ένα μεγάλο μπράβο"

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την Εθνική Ελλάδας για την παρουσία της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
"Ένα μεγάλο μπράβο"
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί από καρδιάς την Εθνική Ελλάδας για την επιτυχημένη πορεία της στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του Συνδέσμου, δίνει τα εύσημα στον Ηλία Ζούρου και στους συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη, Σωτήρη Μανωλόπουλο και Θανάση Μολυβδά για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε και στο οποίο η "επίσημη αγαπημένη" κατέκτησε την 6η θέση.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε το εισιτήριο για το Προλυμπιακό τουρνουά, το οποίο αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Σημαντικότερο, όμως, είναι το γεγονός ότι για ακόμη μια χρονιά η Ελλάδα παρέταξε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και παρά τις πολλές απουσίες και τα προβλήματα, έκανε τους φιλάθλους περήφανους με τη μαχητικότητα και την απόδοση της.
Συγχαρητήρια σε όλους κι ένα μεγάλο μπράβο"!

Απέδρασε ο Αχιλλέας!!

Τι έγινε, ρε παιδιά; Απέδρασε ο Αχιλλέας και μεταμφιέστηκε για να αγοράσει τον Παναθηναϊκό; Έμεινε αξούριστος κι έβαλε μαύρο γυαλί για να μην τον αναγνωρίσουν στο ΔουΣού; Γράφει ο Μίλτος ο Νταλικέρης.

Απέδρασε ο Αχιλλέας!
Άλλο πάλι και τούτο. Tελικά, ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς τα... καρτούν του, δεν γίνεται. Πάνω που μπαγλαρώσανε τον Αχιλλέα και τον Μάκη, τις πλέον κλασικές φιγούρες των τελευταίων χρόνων, νάσου ο Τσάκας. Όχι του Μπιγκ Μπράδερ.
Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Διακοπή σύνταξης σε συνταξιούχους κάτω των 55 ετών!!

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της τρόικας θα εφαρμόζεται έως τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου έτους ηλικίας.
Διακοπή σύνταξης σε συνταξιούχους κάτω των 55 ετών
Ασφαλείς πληροφορίες του «Βήματος» αναφέρουν ότι η τρόικα στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την 6η δόση, απαιτεί, πέραν των άλλων, τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε συνταξιούχους ηλικίας κάτω των 55 ετών κυρίως στο Δημόσιο.
Σύμφωνα με την απαίτηση της τρόικα η διακοπή καταβολής των συντάξεων θα εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους.
Το μέτρο έχει κυρίως συμβολικό χαρακτήρα και επιδιώκεται να καταγραφεί εμπράκτως η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για δημοσιονομική προσαρμογή. Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λ.π. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί.
Πηγή: tovima.gr

Στον κύριο μας με αγάπη (1)!!

Ο Φαίδων Ματθαίου έφυγε από τη ζωή και ο Βασίλης Σκουντής τον αποχαιρετά με τον τρόπο που (ο ίδιος ο "Πατριάρχης") θα ήθελε: με ανεξίτηλες στιγμές από τον βίο και την πολιτεία του στο μπάσκετ, με πλάκες και με τα κλασικά ανέκδοτα!

Στον κύριο μας με αγάπη (1)
Από σήμερα ο Φαίδων Ματθαίου θα αναπαύεται εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα απέδρα οδύνη, λύπη και στεναγμός. Έχει δίκιο ο παπάς του Ιερού Ναού του Αγίου Λαζάρου, που θα τα πει όλα αυτά στην εξόδιο ακολουθία, διότι όντως εκεί, όπου κατευθύνεται ο "Πατριάρχης" του ελληνικού μπάσκετ φτάνει να πει ένα από τα συνηθισμένα ανέκδοτα του για να αποδράσουν η οδύνη, η λύπη, ο στεναγμός και όλα τα συμπαρομαρτούντα!
Τον "Γόρο" (εκ του γορίλλας), όπως τον αποκαλούσαν (αλλά στα κρυφά, γιατί αν το άκουγε θα τους καρύδωνε) οι παλιοί του φίλοι, θα μπορούσα να τον αποχαιρετήσω με ένα σωρό τρόπους, καθότι ο βίος και η πολιτεία του στο παγκόσμιο αθλητικό γίγνεσθαι επιδέχονται πολλών τέτοιων: με την πολύ πλούσια και εντυπωσιακή βιογραφία του, με τις καινοτομίες και τις ρηξικέλευθες μεθόδους που εφάρμοσε, με δηλώσεις και απόψεις ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του (και από τις οποίες βρίθει το βιβλίο του "Εξήντα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ", που βγήκε το 2001 από τις Εκδόσεις "Κάκτος" με την επιμέλεια του Λουκά Παπαϊωάννου), με, με, με...
Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ερωτηματικά για τον Σαουδάραβα!!

H υπόθεση του Σαουδάραβα πρίγκιπα που θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Ποια είναι αυτά;
Ερωτηματικά για τον Σαουδάραβα
Πώς ολόκληρος διάδοχος του θρόνου εμπιστεύεται έναν Ελληνα με αμφιλεγόμενο παρελθόν, δηλαδή τον Βλάση Τσάκα και δεν στέλνει δικούς του εκπροσώπους;
Επίσης, είναι δυνατόν επίσημη πρόταση σε τέτοιο επίπεδο να γίνεται με γραπτή πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ και να μην υπάρχει νωρίτερα κάποια διερευνητική επαφή ή κρούση, ειδικά με επιχειρήσεις τέτοιου μεγέθους και με Σαουδάραβες που κλείνουν συμφωνίες με διαφορετικό τρόπο και όχι με εκπρόσωπο που πάει σε γραφεία με ταξί;
Γιατί ναυάγησε η αγορά του ΠΑΟΚ του 2001, στην οποία είχε μεσολαβήσει πάλι ο Τσάκας;
Εξάλλου, υπάρχει μεταξύ των εταιριών με την οποία συνεργάζεται ο Σαουδάραβας πρίγκηπας και η Aramco η οποία συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την Motor Oil συμφερόντων Βαρδινογιάννη...
Πηγή: gazzetta.gr

"Δεν με ενδιαφέρει να γυρίσω στην F1!"

Ο Φλάβιο Μπριατόρε διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην Formula 1 για λογαριασμό της Ferrari.
"Δεν με ενδιαφέρει να γυρίσω στην F1!"
"Δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Formula 1 σαν αφεντικό ομάδας. Η Ιταλία είναι η χώρα των φημών, αυτός είναι και ο λόγος που πάντα σχετίζομαι με την Ferrari, αλλά αυτά είναι ανοησίες . Δεν θα ήθελα ποτέ μαζί τον Αλόνσο και τον Φέτελ. Αυτό θα αποδυνάμωνε την ομάδα, η οποία θα χωρίζονταν σε δύο μέρη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπριατόρε.

Υπό διαρκή παρακολούθηση ο Φέισα

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα παρακολουθεί διαρκώς τον Λιούμπομιρ Φέισα με την κατάστασή του να αναμένεται να επανεκτιμηθεί την Τρίτη.



Ο Λιούμπομιρ Φέισα έχει μυϊκό αιμάτωμα στον προσαγωγό το οποίο είναι στα όρια της θλάσης. Όπως γράψαμε χθες ο Σέρβος θα λείψει για δέκα μέρες από την ενεργό δράση.
Από μέρους του το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να καθορίσει τον χρόνο της απουσίας του από τα γήπεδα. Η κατάστασή του πάντως θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη. Στο μεταξύ οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Δευτέρα. Θα επανέλθουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης.

Πηγή: gazzetta.gr

Κέρδισε... χρόνο για Σανκαρέ και Ντολεζάι

Ακόμα μία αναβολή πήρε η εκδίκαση των προσφυγών που έχουν καταθέσει οι Χαλίφα Σανκαρέ και Πίτερ Ντολεζάι, εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι Θεσσαλοί επικαλέστηκαν την απόφαση που αναμένεται να βγει αύριο, Τρίτη 20/09 από το Διοικητικό Εφετείο, σχετικά με την απόφαση της αίτησης για αναστολή της διαταγής των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει η ΓΓΑ και είχαν κερδιθεί αρχικά από τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

Αν η απόφαση δεν είναι θετική για τους «ερυθρόλευκους», αυτό θα σημάνει την οριστική αποβολή τους από τις επαγγελματικές κατηγορίες και την λύση της συνεργασίας με όλους τους παίκτες της ομάδας.

Έτσι, οι προσφυγές των Σανκαρέ και Ντολεζάι, μπορεί να μην εκδικαστούν και ποτέ.



Πηγή: theplayer.gr

Τέλος απο την Βόλφσμπουργκ ο Φρίντριχ

Παρελθόν απο την Βόλφσμπουργκ αποτελεί ο Αρνε Φρίντριχ. Ο Γερμανός αμυντικός λοιπόν, έλυσε τη συνεργασία του με τους «Λύκους» και πλέον έμεινε ελεύθερος...

Ο 32χρονος άσος επέστρεψε στις προπονήσεις της γερμανικής ομάδας ύστερα από έναν τραυματισμό στη μέση, αλλά δεν είχε  αγωνιστεί ακόμη στην πρώτη ομάδα μέσα στην τρέχουσα σεζόν, αφού δεν υπολογιζονταν.

Στην Βόλφσμπουργκ μετακόμισε απο την Χέρτα Βερολίνου, ωστόσο δεν ...έπιασε ποτέ στους «Λύκους». «Θα αποφασίσω μέσα στις επόμενες εβδομάδες ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φρίντριχ για το μέλλον του.







Πηγή: theplayer.gr

Σενάριο για Παρί και Ανελκά!

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμέν έχει μπει ο Νικολά Ανελκά. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, η ομάδα απο το Παρίσι θέλει να αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό και δεν αποκλείεται σύντομα να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τσέλσι.

Μάλιστα, η νέα διοίκηση της Παρί, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο, θεωρούν πως ο Γάλλος σταρ  έχει πολλά να προσφέρει και φυσικά τον θέλουν στο  «Παρκ Ντε Πρενς».

Απο την μεριά του ο παίκτης δεν θέλει να παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς με τους Ντρογκμπά, Τόρες και Λουκάκου δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε.







Πηγή: theplayer.gr

Με κόσμο στην Ξάνθη η ΑΕΚ

Την συμπαράσταση 1.000 οπαδών της θα έχει ΑΕΚ στην Ξάνθη. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η Ένωση παρέλαβε 1.000 εισιτήρια έναντι 25 ευρώ το ένα για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: 


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέλαβε για τον εκτός έδρας αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ (Τετάρτη 21/9, 18:30) 1.000 εισιτήρια των 25 ευρώ που αντιστοιχούν στη θύρα Δ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Με απόφαση της Αστυνομίας δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο την ημέρα του αγώνα για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Επίσης, κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς εισιτήριο.
Για τον λόγο αυτό την ημέρα του αγώνα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τις 10:00 έως τις 16:00 στο ξενοδοχείο ELENA (διεύθυνση: Λ. Στρατού 2 & Π. Τσαλδάρη, Ξάνθη).
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να μην επικοινωνούν με την διεύθυνση του ξενοδοχείου, αφού ουδεμία σχέση έχει με τη διάθεση των εισιτηρίων.
Υπεύθυνος διάθεσης: κ. Σπήλιος Φωτόπουλος».







Πηγή: theplayer.gr

Πληρώστε, ρε τομάρια!!

O Μάνος Αντώναρος από το blog του κάνει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) την αυτοκριτική του.
Πληρώστε, ρε τομάρια!
Μας είπε χθές ο αντιπρόεδρος της Κυβερνησης στο …διάγγελμά του, ότι η πολιτεία καταλαβαίνει το πρόβλημα, αλλά παρ’ όλα αυτά θα μας αφαλοκόψουν στα χαράτσια… επειδή υπάρχουν μερικοί (ολοι κατά τη γνώμη μου) που ελαφρά τη καρδία..τους κάνουν κριτική.
Τότε ξύπνησε μεσα μου η αλληλεγγυη προς τους συμπατριώτες μου.
Αφού καταλαβαίνουν τα προβλήματα του κόσμου και δεν ζουν σε άλλη χώρα … η Μύκονος δεν είναι άλλη χώρα έτσι δεν είναι;…. σημαίνει ότι είναι με το μέρος μας. Ένα το (θετικό) κρατούμενο…
Αφού λοιπόν γράφω κριτικά, και αυτοί ( οι αναγνώστες ντε) ανταποκρίνονται (εξαιρούνται τα κομματόσκυλα) καλό θα’ναι να σταματήσω για να …τους προστατέψω.
Η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι το 2011, σε ένα αντελώς δημοκρατικό μέσον, όπως το internet, θα έφτανε από τόοοοσο επίσημα χείλη, η απειλή ότι αν συνεχίσουμε να κάνουμε κριτική επειδή μας γδέρνουν, θα μας γδάρουν ακόμα πιο πολύ αν δεν σταματήσουμε να αντιστεκόμαστε.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν μπορεί…. Κάτι θα ξέρουν που εγώ δεν ξέρω…
Βρίσκομαι σε δύσκολη θέση μην τυχόν και με τα γραπτά μου γδάρουν τον παπούλη και τη γιαγιάκα του διπλανού διαμερίσματος που δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τα βράδια επειδή κτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο.
Αλλάζω λοιπόν (συγχωρέστε μου βρίζω) ΠΟΛΙΤΙΚΗ, φοράω τη μαύρη κουκούλα που λέει «ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!» (καλέ όχι μαζί σας… μαζί με την εξουσία εννοώ) και σας στηρίζω:
Κυρίες και κύριοι, ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!
Πληρώστε… μην ακούτε αυτούς που λένε «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»… υπακούστε! Ποτέ και κανείς σ’ αυτή τη χώρα του Εφιάλτη δεν έχασε επειδή υπάκουσε. Κι αν δεν έχετε χρήματα, μην κολώνετε: Δανειστείτε! Κι αν δεν έχετε κανέναν κολλητό ή συγγενή να σας δανείσει, πάρτε δάνειο… Δεν δίνουν δάνεια οι τράπεζες; Αντε καλέ που δεν δίνουν… δίνουν… αμα γονατίσετε και παρακαλέσετε, βαλετε υποθήκη το σπίτι σας (έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικό σας), την ηθική σας (που την βιάζουν καθημερινά)… την ηθική της κόρης σας (ρωτείστε την, παίζει –κανείς δεν ξέρει- να μην έχει βασικές αντιρρήσεις), τα όνειρα του έφηβου γιού σας (αντε το τσογλανο-κωλόπαιδο που μου θέλει και όνειρα)… Ορκιστείτε ότι δεν θα ξαναπάτε διακοπές, θα κόψετε το τσιγάρο (κάνει καλό στην υγεία… γιατί ως γνωστόν το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί στην Ελλάδα είναι να ΜΗΝ αρρωστήσεις), κόψτε τον καφέ (γιατί τεντώνει τα νεύρα και έχω την αίσθηση ότι το απαγορεύει το Σύνταγμα)… αν τα κάνετε όλα αυτά η Τράπεζα θα σας δώσει δάνειο, με αυτό θα πληρωσετε το συγκεκριμένο χαράτσι…. Μετα έχει ο Θεός… αν και δεν είμαι σίγουρος ένα έχει (κιο Θεός λεφτά… εδώ δεν έχει ο Βγενόπουλος) Και έτσι ΟΛΟΙ θα΄ναι happy.
Aπλά πράγματα!
Τι είστε φίλαθλος;
Αγαπάτε το ποδόσφαιρο;
Α-πα-γο-ρεύ-ε-ται!
Γι’ αυτό η ΕΠΟ, η ΠΕΠΟ, η ΠΟΔΕΠΟ και η ΦΑΟΥΛΕΠΟ… σας προτείνουν ματσάκια σε slow motion, με συγκαμένους ποδοσφαιριστές, διατητές που σφυράνε όταν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλαςο ένας πέφτει κάτω, με παράγοντες που αγοράζουν ελαττωματικά προϊόντα. Με άλλα λόγια απαγορεύονται κάθε είδους διεκδικήσεις. Δεν εξαιρούνται οι διεκδικήσεις νίκης, πρωταθλημάτων, κυπελων…
Επειδή στα γήπεδα μαζεύονται πλήθη, η πολιτεία σκέφτηκε ότι αυτό είναι επικίνδυνο, καθώς ο ενθουσιασμός μιας νίκης ή η απογοήτευση μιας ήττας είναι πιθανόν να διαταράξει την ήρεμη διεξαγωγή της πληρωμής των αλεπάλληλων χαρατσιών. Το προσυπογράφω.
Οσοι στην οικογένεια σας έχετε περισσότερους από έναν εργαζόμενο θα σας ανοίξουν φάκελο στην ΕΥΠ, διαφορετικά θα σας ανοίξουν φάκελο. Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείτε ό,τι κάτι περίεργο συμβαίνει στην οικογένειά σας. Ελπίζω –πραγματικά- το ελπίζω να ΜΗΝ κρύβετε κάποιον εργαζόμενο… Από σήμερα οι εργαζόμενοι δεν λέγονται εργαζόμενοι, αλλά σαμποτέρ. Επαναλαμβάνω: Ελπίζω να μην κρύβετε στο σπίτι σας κάποιον σαμποτέρ (του συστήματος).
Τι;
Ειστε με την αντιπολίτευση;
Α, δεν πειράζει. Είναι μιλημένη (η αντιπολίτευση)… ως γνωστόν σ’ αυτή τη χώρα η μετάβαση της εξουσίας από το ένα κόμμα στ’ άλλο είναι παλιό σπορ και στα απλά ελληνικά ονομάζεται: σκυταλοδρομία. Αθλητικό site είμαστε, προφανώς και καταλαβαίνετε, τί εννοώ. Δεν αλλάζει η σκυτάλη… ο αθλητής μόνο… Χαίρομαι που συνεννοηθήκαμε.
Εκτακτη εισφορά πληρώσατε;
Ναι;
Έκτακτα…έ-κτα-κτα… είμαι περήφανος για σας.
Τι είπατε ότι είστε;
Αγανακτισμένοι;
Αγανακτισμενοι…αγανακτισμένοι…. Τι διάολο μου θυμίζει αυτή η λέξη; Α-γα-να-κτισμ…. Αααααα τωρα θυμήθηκα….
Αγανακτισμένοι… Καλέ δεν πειράζει.
Μπορείτε να είστε οσο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ θέλετε… στα παπάρια μας.
Μάνο Αντώναρος
ΥΓ. Αααααααααααααα παραλίγο να το ξεχάσω… και σε λίγο καιρό μην ξεχάσετε να ξαναψηφίσετε…. Ποιους; Τους ίδιους! Ποιους άλλους;
ΥΓ2: Παρακαλώ τον παπούλη και τη γιαγιάκα του διπλανού διαμερίσματος να μην κτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο βραδιάτικα, γιατί θα τους κάνω μήνυση για διατάραξη κοινής ησυχίας.
ΥΓ3. Τερμα το «Δεν πληρώνω!»… Παρακαλώ εγγραφείτε στο κίνημα «Δεν πληρώνομαι!», που βοηθά λογιστικά τη χώρα.
Πηγή: gazzetta.gr

"Πάω στα γραφεία της ΠΑΕ να αγοράσω φανέλες"!!

Διαβάστε την ατάκα που είπε στον ταξιτζή ο Βλάσης Τσάκας, ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σαουδάραβα πρίγκιπα που θέλει να αγοράσει τον Παναθηναϊκό.
"Πάω στα γραφεία της ΠΑΕ να αγοράσω φανέλες"!
Ο Βλάσης Τσάκας πήγε με ...ταξί  στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να καταθέσει την πρόταση του Σαουδάραβα πρίγκιπα για την αγορά του Παναθηναϊκού και είπε στον ταξιτζή χαριτολογώντας ..."πάω στα γραφεία της ΠΑΕ να αγοράσω φανέλες!". 

πηγή: sportdog.gr