Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας που θέλει τον ΠΑΟ!!

Ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ονομάζεται Μοχάμεντ Αμπντούλ Ραχμάν Αλ-Χαρούν και δραστηριοποιείται στις κατασκευές.

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας που θέλει τον ΠΑΟ
Είναι 26 ετών και είναι μέλος μιας οικογένειας που έχει να επιδείξει επιτυχές έργο στις κατασκευές την τελευταία δεκαετία.
Η οικογένεια αναφέρει πως σκοπός της είναι να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του έθνους της Σαουδικής Αραβίας. Η εταιρία της είναι η MHCE, το ακρωνύμιο δηλαδή του ονόματός του, και δραστηριοποιείται στο εμπόριο, τις κατασκευές, και τη δημιουργία πηγών ενέργειας και ανάπτυξης.
Πρόκειται για μία πραγματικά μεγάλη εταιρία, η οποία αριθμεί προσωπικό 650 εξειδικευμένων ατόμων, μηχανικούς, τεχνικούς και μάνατζερς.
Η ίδρυσή της σημειώνεται το 2005, ενώ η οικογένειά του έχει μια μακρά ιστορία 50 ετών που στα οποία προσέφερε πολλά και σημαντικά κατασκευαστικά έργα στη χώρα.
Η ίδρυση της εταιρίας που φέρει το όνομα του 26χρονου αποσκοπούσε εξαρχής στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της, ενώ επιβεβαιώνει και το ρεπορτάζ του contra.gr για τη θέλησή του να δημιουργήσει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, χωρητικότητας 48.000 θεατών.
Πηγή: contra.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: