Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Δυνατός ΠΑΟΚ, 75-70 τον Πανιώνιο

Δυνατός ΠΑΟΚ, 75-70 τον Πανιώνιο

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε του Πανιωνίου με 75-70 στο «Παλατάκι». Ο δικέφαλος παρά το μέτριο ξεκίνημα του, κατόρθωσε να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα, μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Πανιώνιος με διαδοχικά τρίποντα, ξαναπήρε προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ όντας πιο ψύχραιμος και ανώτερος στα τελευταία λεπτά, πήρε μία πολύ σημαντική νίκη.

1ο Δεκάλεπτο: 24-18
2ο Δεκάλεπτο: 38-35
3ο Δεκάλεπτο: 50-55
4ο Δεκάλεπτο: 75-70

A1 - 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 29/12/09
Ολυμπιακός-Περιστέρι 78-70
Άρης-Κολοσσός Ρόδου 51-47
Πανελλήνιος-ΓΣ Ολύμπια Λάρισας 83-71
Καβάλα-Ηλυσιακός 68-70

Με άγχος ο Άρης, 51-47 τον Κολοσσό

Με άγχος ο Άρης, 51-47 τον Κολοσσό

Με πολύ άγχος ο Άρης επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 51-47 σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και τα τελευταία λεπτά. Από τους «κίτρινους» απουσίαζαν οι τραυματίες Μιχάλης Κακιούζης και Νίκος Μπάρλος. Ο Κολοσσός πήρε αρχικά ένα προβάδισμα, με τον Άρη να ισορσοπεί και να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο χαμένες επιθέσεις του Κολοσσού στα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά και η ψυχριαμία των παικτών του Άρη, έφεραν τη νίκη για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη.

1ο δεκάλεπτο: 8-8, 8-12, 14-20.
2ο δεκάλεπτο: 14-23, 19-27, 24-30.
3ο δεκάλεπτο: 29-32, 33-32, 39-36, 39-40.
4ο δεκάλεπτο: 39-43, 48-43, 48-47, 51 – 47.

Το γκολ του Μπέργκαμπ κορυφαίο της δεκαετίας

Ο Μπέργκαμπ άνοιξε το σκορ Μια εκπληκτική έμπνευση του Ντένις Μπέργκαμπ τον Μάρτιο του 2002, είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει ο Ολλανδός το καλύτερο γκολ της δεκαετίας για την Αρσεναλ, όπως ψηφίστηκε από τους οπαδούς των "κανονιέρηδων".

Στο 9ο λεπτό του προημιτελικού κυπέλλου εναντίον της Νιούκαστλ (3-0), ο Μπέργκαμπ έχοντας τον Νίκο Νταμπίζα στην πλάτη του, "τσίμπησε" τη μπάλα από μεταβίβαση του Πιρές και με μια απίστευτη περιστροφή βρέθηκε μπροστά από τον Ελληνα αμυντικό και πλάσαρε τον Σέι Γκίβεν για να γράψει το 2-0, αφού το σκορ είχε ανοίξει ο Πιρές μόλις στο 2ο λεπτό.

Οι φίλοι της Αρσεναλ έδωσαν... αυτοδυναμία στο γκολ αυτό, αφού το ανέδειξαν κορυφαίο της δεκαετίας με 34%, ποσοστό διπλάσιο από το δεύτερο, που είχε σημειώσει ο Τιερί Ανρί. Με 16% λοιπόν, ήταν το μακρινό σουτ με το οποίο ο "Τιτί" άφησε "άγαλμα" τον Μπαρτέζ και χάρισε στην (τότε) ομάδα του τη νίκη 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την 1η Οκτωβρίου 2000.

Στην τρίτη θέση (15%) βρέθηκε ο "κεραυνός" του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο ματς με την Τσάρλτον, στις 30 Σεπτεμβρίου του 2006. Στον αγώνα εκείνο ο Ολλανδός είχε σημείωσει και τα δύο γκολ στη νίκη 2-1 της Αρσεναλ.

ΠΑΟΚ Θλάση ο Σορλέν, θεραπεία ο Τσιρίλο


Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η προπόνηση της Τρίτης. Απών ήταν ο Μπιζέρα, που πήρε παράταση της άδειάς του, λόγω προσωπικού προβλήματος και ο Αμπουμπακάρι. Στην προπόνηση συμμετείχε ο Μίλιεβιτς της ομάδας νέων. Ο Ολιβιέ Σορλέν υποβλήθηκε το πρωί σε εξετάσεις μαγνητικού τομογράφου καθώς είχε παραπονεθεί μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη για ενοχλήσεις στο δικέφαλο και φάνηκε ότι υπέστη θλάση. Ο Μπρούνο Τσιρίλο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ προληπτικά αποχώρησαν από την προπόνηση ο Βλάνταν Ίβιτς, λόγω ενόχλησης στο στομάχι και ο Στέλιος Μαλεζάς λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Ο Λούσιο Φιλομένο ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Για την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις. Μία στις 10:00 και μια 16:00 το απόγευμα. Πριν την πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε αιματολογικό έλεγχο.

Βόλεϊ - A1 Ανδρών Αλλαγή σκυτάλης στον Ηρακλή

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/1a297e161049658ae858cccab818b481_L.jpg?1262085899?1262085899?1262085899

O Xάρι Μπρόκινγκ πλήρωσε το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων της ομάδας βόλε'ι' του Ηρακλή και απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία. Τη θέση του πήρε ο βοηθός του Φρέντι Μπρουκς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή αποτελεί ο Ολλανδός προπονητής Χάρι Μπρόκινγκ. Την θέση του θα πάρει ο βοηθός στον πάγκο, Φρέντι Μπρουκς, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο για την 13η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ Ηρακλής αναφέρει τα εξής:

«Το ΤΑΠ Ηρακλής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ.Χάρι Μπρόκινγκ. Οι λόγοι της απόφασης αυτής είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου εκτιμά ότι ο κ.Χάρι Μπρόκινγκ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που έθεσε από την αρχή της σεζόν ο σύλλογος. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο κ.Φρέντι Μπρουκς».

Την Μπάρτσα στον τελικό θέλει ο Κριστιάνο


Από την παρουσιάση του Κριστιάνο Ρονάλντο Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φάνηκε σίγουρος για τη συμμετοχή της Ρεάλ μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει φέτος στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να βρει εκεί αντίπαλο την κάτοχο του τροπαίου Μπαρτσελόνα.

"Θα ήταν υπέροχο σόου να βρεθούν αυτές οι δύο ομάδες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν ωραίο τόσο για τους παίκτες, όσο και για τις ομάδες. Εκλπίζω να φτάσει στον τελικό η Μπαρτσελόνα για να τη νικήσουμε", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος άσος της "Βασίλισσας".

Και ο Βίντιτς στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης


"Καθάρισε" ο Βίντιτς Ολοι οι κορυφαίοι παίκτες της Ευρώπης θα περάσουν από τη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τελευταίος που γράφτηκε σε αυτή είναι ο Νεμάνια Βίντιτς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Marca", ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει αφού έχει βάλει στο μάτι τον Μπρούνο Αλβες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη στην άμυνα τόσο της Πόρτο, όσο και της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Ετσι στη Μαδρίτη, εκτός από την ενίσχυση στην επίθεση κοιτούν να βάλουν στα γρανάζια τους και έναν αμυντικό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν.

Και η Μπαρτσελόνα στο κυνήγι του Σίλβα


Ο Νταβίντ Σίλβα Ακόμα μία ομάδα προστέθηκε στους μνηστήρες του Νταβίντ Σίλβα. Η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον άσο της Βαλένθια, όχι όμως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά σε αυτή του καλοκαιριού. Ο 23χρονος προορίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, για αντικαταστάτης του Τιερί Ανρί, ο οποίος ίσως να διανύει την τελευταία του σεζόν στο Καμπ Νου.

Ο Γάλλος άσος στα 32 του χρόνια δεν έχει την ίδια απόδοση με πέρσι και ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης ψάχνει από τώρα τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Ανρί στην ενδεκάδα την επόμενη σεζόν.

Τον Σϊλβα τον θέλει τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Γιουβέντους, η οποία είχε καταθέσει πρόταση που ξεπερνούσε τα 20 εκ. ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ στο πλευρό του Φαν Ντερ Σαρ


Ο Έντουιν Φαν ντερ Σαρ Στην Ολλανδία για όσο χρειαστεί θα παραμείνει ο Ενγουιν Φαν Ντερ Σαρ, καθώς η γυναίκα του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική αιμορραγία. Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ έδωσε άδεια επ αορίστου στον έμπειρο γκολκίπερ έτσι ώστε να παραμείνει δίπλα στη σύζυγο του.

Ο Φέργκιουσον με δηλώσεις του τόνισε ότι οι γιατροί θεωρούν ότι είναι καλύτερα για τη γυναίκα του Φαν Ντερ Σαρ να βρίσκεται στην Ολλανδία και δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα του να αρνηθεί στον ποδοσφαιριστή άδεια για όσο διάστημα χρειαστεί. "Δεν υπάρχει λόγος ο Εντγουιν να βρίσκεται εδώ μαζί μας, αλλά δίπλα στη γυναίκα του για όσο χρειαστεί", δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Ο Καλόπουλος στο ντέρμπι


Ο Δημήτρης Καλόπουλος Ο Δημήτρης Καλόπουλος θα διευθύνει το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που θα γίνει την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτρης Σαραϊδάρη και ο Χρήστος Μπαλάς. Το Παναθηναϊκός-Εργοτέλης θα σφυρίξει ο Μιχάλης Τσινιάρης, ενώ στην αναμέτρηση της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, ο Γιώργος Δαλούκας.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου
16:45 Δ.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Καβάλα-Λεβαδειακός
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Α' Βοηθός: ΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)
Β' Βοηθός: ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος Διαιτητής: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Παρατηρητής: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

16:45 ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Α' Βοηθός: ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΧΑΙΑΣ)
4ος Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Παρατηρητής: ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΞΑΝΘΗΣ)

19:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Ατρόμητος-Aρης
Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Α' Βοηθός: ΓΚΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Β' Βοηθός: ΔΑΛΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)
4ος Διαιτητής: ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Παρατηρητής: ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΛΕΣΒΟΥ)

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου
16:45 Ο.Α.Κ.Α
Παναθηναϊκός-Εργοτέλης
Διαιτητής: Μιχαήλ Τσινιάρης (Αθηνών)
Α' Βοηθός: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
4ος Διαιτητής: ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (ΗΛΕΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΠΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)

19:00 Α.Σ. ΠΑΟΚ ΤΟΥΜΠΑΣ
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Α' Βοηθός: ΑΚΡΙΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Β' Βοηθός: ΓΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)
4ος Διαιτητής: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ (ΚΑΒΑΛΑΣ)
Παρατηρητής: ΤΣΑΧΕΙΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

14:30 ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη
Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΠΑΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ0 (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)
4ος Διαιτητής: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ ΝΑΟΥΜ (ΣΕΡΡΩΝ)

14:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ηρακλής-Πανθρακικός
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Α' Βοηθός: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ (ΑΙΤ/ΝΙΑΣ)
4ος Διαιτητής: ΝΤΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΞΑΝΘΗΣ)
Παρατηρητής: ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

19:00 ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Μακεδονίας)
Α' Βοηθός: ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Β' Βοηθός: ΜΠΑΛΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΧΑΙΑΣ)
4ος Διαιτητής: ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
Παρατηρητής: ΜΠΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

Αθλητικός Τύπος 29/12/2009

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Derby news
Η Γάτα
Metrosport

Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
Αθλητικά Νέα

The Match
Πατρίς Sport

ΜΑΛΑΓΑ: Αρνητικός ο Σεμπαστιάν Αμπρέου

Δεν φαίνεται ότι θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Μάλαγα, ο Σεμπαστιάν Αμπρέου. Ο επιθετικός του Άρη, δεν τα βρήκε στο οικονομικό με την Ισπανική ομάδα και έτσι φαίνεται ότι ναυαγεί η μεταγραφή του. Ο Αμπρέου εντός των ημερών θα λύσει την συνεργασία του με τους «κίτρινους», ενώ έχει και μία πολύ καλή πρόταση από την Καβάλα.

Ο Ελιάχου στέλνει τους παίκτες στο ταμείο...


Ο Αντώνης Ρέμος Ο Αντώνης Ρέμος έχει πουλήσει ο 50% των μετοχών του στον Εβραίο επενδυτή (από το Βέλγιο, ο οποίος δραστηριοποιείται σε μεγάλες κατασκευές). Αγοράζει, λοιπόν, τις μισές από τις μετοχές που βρίσκονται στην κατοχή του νυν προέδρου του "Γηραιού. Ο Εβραίος συνοδεύει την παρουσία του με ένα σημαντικό ποσό που θα διατεθεί για τις πρώτες μεταγραφές. Ο Αντώνης Ρέμος χειρίστηκε αυτή τη φορά και το θέμα των μεταγραφών και κατά συνέπεια το κεφάλαιο που προέκυψε για να ενισχυθεί άμεσα η ομάδα του και ο Σάββας Κωφίδης έχει εγκρίνει τις μεταγραφικές κινήσεις.

Μια από τις πρώτες και ουσιαστικές κινήσεις για τη νέα διοίκηση, πέρα από τις μεταγραφές, θα είναι η εξόφληση των ποδοσφαιριστών. Έχουν να εισπράξουν περίπου τριών μηνών δόσεις κάτι που αποτελεί το σημαντικότερο εμπόδιο τη στιγμή που υπάρχουν απαιτήσεις για να αποδώσουν καλύτερα σε κρίσιμες αναμετρήσεις. Πηγη Novasports

Ξορκίζει την ατυχία ο Άρης

Ξορκίζει την ατυχία ο Άρης

Αποφασισμένοι να αφιερώσουν τη νίκη στον άτυχο Μιχάλη Κακιούζη αλλά και παράλληλα να «ξορκίσουν» την ατυχία που φαίνεται ότι τους «κυνηγά» είναι όλοι στον Άρη ενόψει της σημερινής αποφασιστικής αναμέτρησης με τον Κολοσσό (17.00, Αθλητικό Metropolis). Ο Κακιούζης υπέστη διάστρεμμα και είναι ο… 5ος σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη φέτος, ενώ καλά – καλά δεν έχουν περάσει καν τρεις μήνες απ’ την έναρξη της σεζόν! Μετά τους Κλαρκ, Μπάρλο που είναι ακόμη τραυματίας, Αργυρόπουλο, Ντικούδη έρχεται και η απώλεια του Κακιούζη, που βεβαίως και είναι πολύ σημαντική.

Ο Κατσικάρης

Ο Φώτης Κατσικάρης μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά και για τη γενικότερη κατάσταση στον Άρη τόνισε χθες ότι: «Είναι αλήθεια ότι περνάμε δύσκολες στιγμές εξαιτίας των αποτελεσμάτων σε συνδυασμό με τους στόχους που έχει η ομάδα. Οι ήττες μας έφεραν σε δύσκολη θέση αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Τα προβλήματα να μας κάνουν ποιο δυνατούς. Δυστυχώς πληρώσαμε κάποιες αδράνειες και συγκέντρωση σε πρωτάθλημα και κύπελλο αν και αξίζαμε κάποια θετικά αποτελέσματα» ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε για την ομάδα του και την μέχρι τώρα πορεία της και συνέχισε: «Η ομάδα έχει δυναμική. Παρ’ όλες τις αδυναμίες μπορούμε να παίξουμε στα ίσια με κάθε αντίπαλο. Είναι αλήθεια ότι μετά τον τραυματισμό των Μπάρλου, Κακιούζη γινόμαστε πιο ευάλωτοι μέσα στην ρακέτα. Μας λείπει ένας ψηλός παίκτης. Στους περιφερειακούς εκεί είναι η δύναμη μας, πρέπει να το εκμεταλλευθούμε. Βέβαια και εκεί έχουμε κάποιους προβληματισμούς και πρέπει να το λύσουμε τεχνικά». Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε τι ψηλό παίκτη ψάχνει να βρει: «Θέλουμε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας. Δεν θέλουμε έναν παίκτη με συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης. Και άλλες ομάδες θέλουν τέτοιο παίκτη αλλά η αγορά είναι φτωχή. Δεν θα πάρουμε έναν οποιονδήποτε παίκτη γιατί δεν έχουμε την οικονομική άνεση αν δεν μας βγει να τον αλλάξουμε. Ψάχνουμε κάτι καλό ».
Για τον τραυματισμό του Κακιούζη: «Η απουσία του είναι σημαντική για μας γιατί μας βοηθάει όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά και στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Πρέπει με πολύ δουλειά να καλύψουμε το κενό του. Να βρούμε λύση εκ των έσω». Και για την παρουσία του Χουάν Ντίξον τόνισε: «Είναι από τα καλύτερα γκάρντ που αγωνίζονται στην Ευρώπη . Βέβαια θα πρ΄ρπει να τον βάλουμε στον Ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει να το λύσουμε αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να τα καταφέρουμε .Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να διορθώσουν κάποια πράγματα. Δεν αναφέρομαι μόνο στο σκοράρισμα αλλά στην χημεία της ομάδας. Έγιναν αλλαγές σε καίριες θέσεις. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Θέλω να γίνουμε πιο σκληροί, πιο δυνατοί, πιο αποφασιστικοί και να μάθουμε από τα λάθη μας. Είναι ανταγωνιστική η ομάδα του Άρη. Αν είχαμε κερδίσει Πανιώνιο και ΑΕΚ που μπορούσαμε, θα λέγαμε τώρα άλλα πράγματα.» Για τον Κίκι Κλάρκ και την αμφισβήτηση που υπάρχει γι’ αυτόν είπε: «Ο Κλάρκ ήταν σκόρερ αλλά και πλέι μέικερ. Από την στιγμή που γύρισε από την Αμερική μετά τον θάνατο του θείου του δεν είναι 100% έτοιμος. Σε κάποια ματς βλέπω να γυαλίζει το μάτι του αλλά σε άλλα όχι. Δεν θα πρέπει να τον κρίνουμε μόνο από το σκοράρισμα αλλά και από την άμυνα και τον τρόπο που μοιράζει το παιχνίδι. Έχω μιλήσει μαζί του και πιστεύω να αντιδράσει γρήγορα. Υπάρχει χώρος για όλους στην ομάδα. Και ο Χρυσικόπουλος θα έχει τις ευκαιρίες του. Για τον Σκορδίλη πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στην άμυνα, κάνει κάποια λάθη γιατί είναι ενθουσιώδης. Βαδίζει σωστά και χρόνο με τον χρόνο θα είναι πιο έτοιμος. Είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές αλλά απλά περιμένουμε να ωριμάσει στην αμυντική του προσφορά». Τέλος για την σημερινή «μάχη» με τον Κολοσσό πρόσθεσε: «Θέλω την νίκη και πιστεύω ότι θα την πάρουμε. Χρειάζεται προσοχή ο αντίπαλος μας. Είναι ομάδα ισορροπημένη με καλό προπονητή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα κυρίως στην περιφέρεια. Η βοήθεια του κόσμου μας θα παίξει σημαντικό ρόλο για να έρθει η νίκη. Πιστεύω ότι σύντομα θα μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών γιατί το αξίζει αυτός ο κόσμος. Δεν έχω μάθει να τα παρατάω όπου έχω δουλέψει όσες δυσκολίες και αν αντιμετώπισα. Θα είμαι εδώ για να παλέψουμε και στο τέλος να πετύχουμε».Πηγη Μετροσπορ

Εξετάζει την περίπτωση του Τζόνσον


Ο Εντι τζόνσον... Την περίπτωση του Έντι Τζόνσον εξετάζουν στον Αρη, ως μια από τις δέκα τουλάχιστο που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους «κίτρινους» και ο Έκτορ Κούπερ μελετά τα χαρακτηριστικά του προκειμένου να αποφανθεί για την απόκτησή του. Ο Έντι Τζόνσον είναι γεννημένος στις 31 Μαρτίου του 1984 (25 ετών) και αγωνίζεται στην γραμμής κρούσης (ύψος 1.83 μέτρα). Γεννήθηκε στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και έχει αγωνιστεί με όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας του. Από το 2004 μάλιστα είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας των ΗΠΑ, έχοντας 12 γκολ σε 39 συμμετοχές.

Σε συλλογικό επίπεδο, ο Έντι Τζόνσον έκανε τα πρώτα του βήματα στο πρωτάθλημα Αμερικής με την φανέλα του Ντάλας, από το 2001 έως το 2006 (84 συμμετοχές/24 τέρματα). Στην συνέχεια μεταγράφηκε στην ομάδα του Κάνσας. Σε δύο σεζόν, όπου αγωνίστηκε, σημείωσε 17 γκολ σε 43 συμμετοχές. Το μεγάλο άλμα του ο 25χρονος το έκανε την περσινή χρονιά, με την Φούλαμ να ξοδεύει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, η παρουσία του στην Premier League δεν ήταν αυτή που περίμενε ο ίδιος, αλλά και οι άνθρωποι που τον επέλεξαν, καθώς αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια. Αποτέλεσμα αυτού να δοθεί δανεικός στην Κάρντιφ (ομάδα της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας), όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα (30 αγώνες/2 γκολ). Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Έντι Τζόνσον έχει αγωνιστεί σε όλα τα� στάδια της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ξεκίνησε από το τμήμα Under 17, όπου μέσα σε έναν χρόνο είχε 25 συμμετοχές με 23 γκολ!

Την αμέσως επόμενη σεζόν προωθήθηκε στην ομάδα Under 20, με την φανέλα της οποίας είχε 12 γκολ σε 21 συμμετοχές, ενώ με την ομάδα under 23, σημείωσε 2 γκολ σε 7 αγώνες.
Από το 2004 μέχρι και σήμερα είναι βασικό μέλος της πρώτης ομάδας, έχοντας μάλιστα 12 γκολ σε 39 συμμετοχές.

"Θα το παίζαμε και εμείς 'διπλό' για να οικονομήσουμε"!


Ο Τασίδης σε προσπάθεια του απέναντι στον Εθνικό Αστέρα... Δύο παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον Πιερικό, η οποία διερευνάται πλέον από τη Δικαιοσύνη ως... ύποπτη, μίλησαν στο novasports.gr και κατέθεσαν τη δική τους άποψη. Ο λόγος για τον Γιώργο Τασίδη, που μάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα της Κατερίνης και τον Χρήστο Καγκιούζη των γηπεδούχων.

Ο Τασίδης υπογράμμισε: "Μόλις τώρα το πληροφορήθηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε τέτοια πράγματα. Τελικά, από τη στιγμή που μπήκε το Στοίχημα στη ζωή μας, όλα είναι ύποπτα και τα πάντα θεωρούνται 'στημένα'. Αμα είναι έτσι, ας το σταματήσουμε. Λες και παλιά, όταν δεν υπήρχε Στοίχημα, δεν γινόνταν ανατροπές και εκπλήξεις. Τώρα, αν συμβεί κάτι τέτοιο, όλοι λένε ότι το παιχνίδι είναι 'στημένο'. Πάντως, θυμάμαι ότι το γκολ που είχα πετύχει απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, το είχα πανηγυρίσει σαν τρελλός! Αλλωστε, δεν βάζω και πολλά".

Από την πλευρά του, ο Καγκιούζης είπε: "Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν ασχολούμαι καν με το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται. Αν ήταν 'στημένο' θα το παίζαμε και εμείς 'διπλό' στο Στοίχημα και θα είχαμε οικονομήσει. Δυστυχώς, όλα αυτά μάς φέρνουν εμάς τους παίκτες σε δύσκολη θέση...".

Η Λέσχη πρωτοπορεί!

Η Λέσχη πρωτοπορεί!

Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα ανάλογη ημερίδα για τη μάστιγα του αθλητισμού, που είναι η βία. Η Λέσχη Φίλων Άρη διοργανώνει στις 9 Ιανουαρίου μεγάλη ημερίδα για το φαινόμενο αυτό και με ανακοίνωση της τονίζει: «Η βία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα προβλήματα του αθλητισμού με σημαντικές προεκτάσεις-επιπτώσεις και στην κοινωνία. Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ έχοντας συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια σχετικά με την Αθλητική Βία, τον Ρατσισμό, τις Κοινωνικές Προεκτάσεις της Αθλητικής Βίας, το Ρόλο και τις Ευθύνες των Αθλητικών και Πολιτικών Φορέων, έχει αναπτύξει συστηματική συνεργασία με αναγνωρισμένους και θεσμοθετημένους φορείς του εξωτερικού. Αντιλαμβανόμενη το μέγεθος του προβλήματος, συναισθανόμενη τις ευθύνες της ως φορέας του Ελληνικού αθλητισμού και κατέχοντας πλέον την απαραίτητη τεχνογνωσία, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο με θέμα τη Βία και το Ρατσισμό στον Αθλητισμό. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου 2010 και μέχρι στιγμής έχουν αποδεχθεί να λάβουν μέρος ως ομιλητές οι εξής:
- Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας
- Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής
- Ο πρ. Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας
- Ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) κ. Ευριπίδης Ρεβελάκης
- εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας
- εκπρόσωπος της Superleague
- οι Πρόεδροι του ΑΣ ΑΡΗΣ, της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ
- εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Football Against Racism in Europe (FARE), επίσημου συνεργάτη της FIFA και της UEFAσκοπός του οποίου είναι η εξάλειψη του ρατσισμού και της βίας στο ποδόσφαιρο
- εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Supporters Direct, σκοπός του οποίου είναι η προώθηση των δημοκρατικών διαδικασιών στο ποδόσφαιρο, η αύξηση της αξιοπιστίας του και η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ οπαδών και ομάδων
- εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Football Supporters Europe (FSE), σκοπός του οποίου είναι η διασαφήνιση της οπαδικής ιδιότητας, η προώθηση θετικής οπαδικής κουλτούρας και η πάταξη της βίας, του ρατσισμού και όλων των διακρίσεων στον αθλητισμό
- εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας Aston Villa FC με εμπειρία στις δράσεις των Βρετανικών Αρχών σχετικά με τη διαχείριση της αθλητικής βίας
- εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας Hamburg FC με εμπειρία στις δράσεις των Γερμανικών Αρχών σχετικά με τη διαχείριση της αθλητικής βίας
Ο πλήρης κατάλογος των ομιλητών, το οριστικό πρόγραμμα του Συνεδρίου και οι θεματικές ενότητες αυτού θα ανακοινωθούν προσεχώς. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίων Corona, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Πηγη Μετροσπορ

Φερνάντο Σάντος: «Μου αρέσει στον ΠΑΟΚ....»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Φερνάντο Σάντος μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» και αναφέρθηκε στην χρονιά που πέρασε αλλά και στην σεζόν που διανύουμε, ο κ. Σάντος τόνισε ότι το 2009 ήταν μια χρονιά με θετικό πρόσημο για την ομάδα και συμπλήρωσε ότι η ομάδα με 2-3 προσθήκες στο μέλλον θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, τόνισε επίσης ότι είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να δουλεύουν για την ομάδα άνθρωποι όπως οι κκ Ζαγοράκης, Βρύζας και Κονσεϊσάο ενώ για το μέλλον του στην ομάδα δεν είπε τίποτε αλλά τόνισε εμφατικά ότι του αρέσει να προπονεί τον ΠΑΟΚ


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Φερνάντο Σάντος, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου καθώς μίλησε εφ’ όλης της ύλης.
Αρχικά, ο κ. Σάντος έδωσε τις ευχές του (σε άπταιστα ελληνικά μάλιστα) στον κόσμο αλλά και στον ΠΑΟΚ :
«Εύχομαι υγεία και ευτυχία για όλους, αυτό είναι το σημαντικό. Για τον ΠΑΟΚ ελπίζω να συνεχίσει να σταθεροποιείται μέσα στις μεγάλες ομάδες και πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Η αθλητική εικόνα του ΠΑΟΚ να συμβαδίζει με την δυναμική του ως σύλλογο, είναι ένας στόχος που πιστεύω πως μπορεί να τον πετύχει, αυτό έχει δείξει άλλωστε και η πορεία του στα 3 χρόνια που ακολουθούμε το πλάνο μας»
Ερωτηθείς για την χρονιά που φεύγει, ο κ. Σάντος τόνισε τα εξής :
«Το 2009 είναι μια χρονιά με θετικό πρόσημο για τον ΠΑΟΚ, πετύχαμε αρκετά πράγματα στην διάρκεια της χρονιάς αυτής, κατακτήσαμε την 2η θέση στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε καιρό να συμβεί. Βέβαια, δεν πήραμε νίκες στα ντέρμπι με τις ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία και αυτό είναι κάτι που όλους, και εμένα περισσότερο με ενοχλεί αλλά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε στην συνέχεια και θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Συνολικά θα έλεγα πως στο 2009 ο ΠΑΟΚ έκανε βήματα προόδου»
Για την φετινή σεζόν, που η ομάδα είχε κάποια σκαμπανεβάσματα, ο κ. Σάντος ανέφερε :
«Η χρονιά φέτος ήταν δύσκολη και κάπως περίεργη για την ομάδας μας. Αρχικά ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας και λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων δεν είχαμε πολύ χρόνο για να μπορέσουμε να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε τον νέο τρόπο ανάπτυξης που θέλαμε να έχει η ομάδα. Συνέβησαν επίσης και μια σειρά από γεγονότα που μας καθυστέρησαν κι άλλο, ο Βιεϊρίνια, ένας παίκτης πολύ σημαντικός για εμάς στον τρόπο παιχνιδιού μας, άργησε να έρθει και ήταν 1 μήνα πίσω στις προπονήσεις. Επίσης καθυστέρησε πολύ και ο Βιτόλο, ένας ακόμη παίκτης κλειδί στο σύστημα που θέλαμε να υιοθετήσουμε ενώ είχαμε και τους τραυματισμούς των Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς, που είναι επίσης πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας. Στην συνέχεια ήρθε και το χαστούκι από την Χέρενφεν, αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς και αυτό έφερε ένα ταρακούνημα στην ομάδα, μας έλειψε η τύχη δυστυχώς. Επηρεάστηκε σαφώς η ομάδα από τον αποκλεισμό, μας έβγαλε από τον ρυθμό μας, μετά όμως αρχίσαμε να ανεβαίνουμε πάλι και έχουμε φτάσει τώρα σε ένα καλό επίπεδο. Υπάρχουν όμως ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι»
Το καλοκαίρι ο κ. Σάντος είχε δηλώσει ότι θα είναι αποτυχία για τον ΠΑΟΚ να τερματίσει φέτος σε απόσταση περισσότερη των 8-10 βαθμών από την κορυφή και σε σχετική ερώτηση, απάντησε ως εξής :
«Η άποψη μου δεν αλλάζει, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατές ομάδες και το πρωτάθλημα κινείται κυρίως γύρω από αυτές. Θεωρώ πάντως ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει 6-7 βαθμούς παραπάνω και να είναι ακόμη πιο κοντά. Υπήρξαν παιχνίδια που αδικηθήκαμε, όπως με τον Πανιώνιο αλλά και αγώνες που η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της, όπως με την Καβάλα. Αν είχαμε πάρει αυτούς τους βαθμούς, όπως μπορούσαμε κι έπρεπε θα είμασταν πολύ καλύτερα φυσικά. Πάντως δεν έχει χαθεί τίποτε ακόμη, το πρωτάθλημα συνεχίζεται, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας και η ομάδα βελτιώθηκε και θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στην συνέχεια. Εμείς λοιπόν θα προσπαθήσουμε να παίρνουμε τις νίκες, να φτάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή και στο τέλος θα δούμε τι έχει συμβεί»
Για την πιθανολογούμενη επιστροφή του κ. Ζαγοράκη στην ομάδα, ο κ. Σάντος σχολίασε ως εξής :
«Αυτό που πιστεύω είναι πως όλοι στην ομάδα, από κάθε πόστο, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Εγώ αυτό σκέφτομαι μόνο, πως θα μπορέσω να ανεβάσω ψηλότερα τον ΠΑΟΚ, αν όλοι λοιπόν σκέφονται έτσι, τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά. Πιστεύω ότι όσοι είναι κοντά στην ομάδα, αυτό ακριβώς έχουν στο μυαλό τους. Ο κ. Ζαγοράκης, ο κ. Βρύζας και ο κ. Κονσεϊσάο είναι γνωστό σε όλους τις δυνατότητες έχουν και τι μπορούν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ, τέτοιοι άνθρωποι είναι σίγουρα καλό για τον ΠΑΟΚ να δουλεύουν για την ομάδα»
Για το μοντέλο διοίκησης και ανάπτυξης του ΠΑΟΚ, με τον κόσμο ουσιαστικά επενδυτή, ήταν η επόμενη ερώτηση και ο κ. Σάντος είπε μεταξύ άλλων :
«Από την αρχή του πλάνου μας, ο στόχος μας ήταν να μπουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να μπορέσει στην συνέχεια να πάρει τίτλους. Έτσι πορευτήκαμε ωε τώρα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ τώρα, με 2-3 ποιοτικές προσθήκες στο μέλλον (όχι απαραίτητα τώρα τον Ιανουάριο) θα έχει το κατάλληλο υλικό ώστε να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας»
Κλείνοντας, ο κ. Σάντος ρωτήθηκε αν θα είναι εδώ και του χρόνου για να δώσει τις ευχές του στον κόσμο, ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε :
«Θα δούμε για του χρόνου, δεν το σκέφτομαι ακόμη, τώρα σκέφτομαι μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρους στόχους και όλοι ξέρουν τι είμαι εγώ και και τι μπορώ να προσφέρω ή όχι. Εγώ είμαι νικητής, θέλω να πετύχω, μου αρέσει που είμαι εδώ, μου αρέσει να προπονώ τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει στον ΠΑΟΚ, θα συνεχίσω να το κάνω και θα δούμε στην συνέχεια τι θα συμβεί και αν θα είμαι εδώ του χρόνου»

Εντίνιο: «Με έχει πλησιάσει ο ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τις φήμες που τον θέλουν να είναι στο μεταγραφικό "στόχαστρο" του ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε ο Εντίνιο μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Μάλαγα παραδέχθηκε πως οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» τον έχουν πλησιάσει και θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει και να αγωνιστεί στη χώρα μας. Στόχος του Πορτογάλου φορ είναι να κληθεί στην εθνική εν όψει του Μουντιάλ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζει περισσότερο κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στη Μάλαγα.

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τόνισε: «Πως το γνωρίζετε; Όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Σέρτζιο (σ.σ. Κονσεισάο) με έχει προσεγγίσει και με ρώτησε αν θέλω να ενισχύσω την ομάδα του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη. Θα μου άρεσε να πάω στη Θεσσαλονίκη. Ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής εκεί, ο Σέρτζιο τεχνικός διευθυντής και παίζει ο Βιεϊρίνια. Θα είναι και εύκολη η προσαρμογή μου, καθώς έχω αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. με τη φανέλα της ΑΕΚ)».

Για τη μικρή συμμετοχή του με την ομάδα της Μάλαγα, δήλωσε: «Αισθάνομαι καλά αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά για μένα εδώ. Αγωνίζομαι σπάνια. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για να ξαναπάρω ευκαιρίες. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να συνεχίζω ώστε να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζω πιο συχνά. Μόνο τότε θα ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του Κάρλος Κεϊρός και θα με καλέσει».

Θέλει Τζέραρντ η Ιντερ!


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η Ιντερ επιθυμεί να αποκτήσει τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ και εμφανίζεται διατεθειμένη να καταβάλει για αυτόν το σκοπό ένα ποσό κοντά στα 35 εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι», Ζοζέ Μουρίνο, εκτιμά απεριόριστα τις ικανότητες του 29χρονου μέσου και είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και την περίοδο που βρισκόταν στη Τσέλσι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε καταστεί δυνατό.

Τα δεδομένα τώρα είναι διαφορετικά καθώς η ομάδα του λιμανιού αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σκέφτεται την πώληση αρκετών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, όπως ο Τζέραρντ, ο Τόρες και ο Μασκεράνο, προκειμένου να βγει από τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Τζέισι: «Πολλά γκολ για τον ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την επιθυμία του να παίξει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ομάδα πετυχαίνοντας πολλά γκολ εξέφρασε σε συνέντευξή του ο υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά ο Τζέισι τόνισε μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν μπορέσω να δουλέψω με τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να σκοράρω. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, να καταξιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Γνωρίζω ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα στις πρώτες της χώρας και πως διαθέτει παίκτες με ποιότητα και με εμπειρία ακόμα και από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες η δουλειά σου γίνεται κατά 70% πιο εύκολη.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ήταν πολλοί φιλικοί μαζί μου. Παίζω δύο χρόνια στην Ευρώπη, η πρώτη χρονιά στο Βέλγιο ήταν δύσκολη γιατί έπρεπε να εγκλιματιστώ στις νέες συνθήκες.

Τόσο στον τρόπο παιχνιδιού όσο και στο κλίμα, γιατί στο Βέλγιο έχει πολύ κρύο σε σχέση τόσο με την Νιγηρία όσο και με το Μπαχρέιν. Εδώ στην Ελλάδα είναι ο κατάλληλος καιρό για μένα, καθώς ακόμα και τώρα που είναι Δεκέμβριος παρατηρώ ότι δεν έχει τόσο κρύο».

ΠΑΟΚ - Στο στόχαστρο του Κονσεϊσάο και ο Εντίνιο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» του βορρά φαίνεται πως δεν σταματούν να ψάχνουν για επιθετικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» εξετάζουν και την περίπτωση του πρώην άσου της ΑΕΚ και νυν της Μάλαγα, Εντίνιο.

Όπως αναφέρεται, την υπόθεση έχει αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον διεθνή συμπατριώτη του. Ο Εντίνιο δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα (6 μόλις συμμετοχές) και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του και με τη μορφή δανεισμού.

Επίσημα διαψεύδεται το θέμα από την ΠΑΕ, ανεπίσημα όμως γίνονται κινήσεις για τον 26χρονο άσος. Ο Κονσεϊσάο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χθες το βράδυ και σήμερα θα έχει συνάντηση τόσο με τον Φερνάντο Σάντος όσο και με τον Ζήση Βρύζα, προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα.

Οι παίκτες που έχει στα υπ' όψιν του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι αρκετοί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που του έχουν προταθεί, όμως τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή τους στέκονται εμπόδιο. Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Οκβουνβάνε, το θέμα του επιθετικού μείνει ανοιχτό για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός Βόλου: Τέλος ο Γλύκος


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γλύκο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Μια αναμενόμενη κίνηση, μιας και ο 23χρονος τερματοφύλακας βρισκόταν εκτός των πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

Στο μεταξύ, την ήττα με σκορ 3-2 από τα Τρίκαλα γνώρισε η ομάδα την Τρίτη, στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα από το ματς που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου θα διατεθούν στη «Φλόγα» Μαγνησίας, στο σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Βαγγέλης Αγγελής: Πρώτη επιλογή του Σαλπιγγίδη το εξωτερικό.


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην «Πτήση 9-11″ με τους Γιώργο Τραπεζανίδη, Γιώργο Μίνο και Κώστα Κούση, μίλησε ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο μελλοντικής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή. Χωρίς να αποκλείσει την περίπτωση επιστροφής του Σαλπιγγίδη στην Τούμπα δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Εγώ δεν είμαι μελλοντολόγος για να γνωρίζω ακριβώς τι θα κάνει ο Δημήτρης», αποκάλυψε ότι πρωταρχικός στόχος και πρώτη επιλογή του πελάτη του είναι ένα καλό συμβόλαιο με ομάδα του εξωτερικού κανοντας λόγο για προσφορές τόσο από την Αγγλία όσο και από τη Γερμανία. Ακόμη, ο κύριος Αγγελής είπε πως ο Σαλπιγγίδης μπορεί να περιμένει μέχρι και το τέλος της περιόδου και αφού πρώτα αγωνιστεί στο Mundial της Νότιας Αφρικής για καλύτερες προτάσεις χρησιμοποιώντας και το παράδειγμα των διεθνών του Euro 2004. Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις του Σαλπιγγίδη με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

ΛΑΡΙΣΑ: Προχωράει του Σαγκανόφσκι


Επιμέλεια: Δ.Μ.

ην υπόθεση του επιθετικού θέλουν να τελειώσουν άμεσα στη Λάρισα. Μετά την αρνητική έκβαση που είχε υπόθεση του Ερνάν Ρεντζίφο, οι «βυσσινί» φέρονται να ενδιαφέρονται περισσότερο για τον Μάρεκ Σαγκανόφσκι.

Ο Πολωνός παίκτης έμεινε ελεύθερος από τη Σαουθάμπτον, κάτι που διευκολύνει την απόκτησή του από την ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας για τον 31 ετών φορ, ο οποίος δεν σκόραρε σε έξι ματς στη League One.

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλοί τα έχουν βρει με τον Χουάν Βελάσκο του Πανθρακικού, αλλά η περίπτωσή του θα προχωρήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα του.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Πηλαδάκης βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας και θα έχει σειρά συζητήσεων με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ολα έτοιμα για την επιστροφή Ζαγοράκη


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για την εποχή «διαρχίας» στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ προετοιμάζονται στον "δικέφαλο", καθώς η επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσει σειρά επαφών τόσο με τον Ζήση Βρύζα όσο και με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος του "δικέφαλου".

Ο Ζαγοράκης θα έχει αυτή τη φορά στο πλευρό του τον Βρύζα, που όλα δείχνουν πως θα έχει θέση αντιπροέδρου, με αυξημένες όμως αρμοδιότητες. Η αλλαγή στον προεδρικό θώκο αναμένεται να είναι και αυτή «βελούδινη», όπως άλλωστε και η προηγούμενη πριν από σχεδόν τρεις μήνες. Αν υπάρχει κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι η πρώτη τοποθέτηση του Ζαγοράκη, που χρωστάει απαντήσεις για όσα τον οδήγησαν στην παραίτηση στις αρχές του Οκτώβρη.

Το θέμα των χρεών, της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, του προπονητικού κέντρου και του νέου γηπέδου είναι τα τέσσερα πλέον σημαντικά που θα αναλάβει εκ νέου ο Ζαγοράκης, αυτή τη φορά μαζί με τον Ζήση Βρύζα.

Επαφές με Βρύζα για μεταγραφικά

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο τεχνικός διευθυντής του «δικέφαλου» θα έχει σήμερα συνάντηση τόσο με τον Φερνάντο Σάντος όσο και με τον Ζήση Βρύζα, προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου. Η παρουσία του Τζέισι Οκβουνβάνε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως η αναζήτηση επιθετικού τελείωσε, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση, σε μια περίοδο που οι επιλογές είναι μετρημένες.

Ο Οκβουνβάνε αποτελεί επιλογή του Κονσεϊσάο, που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Βέλγιο και είχε ρίξει το βάρος του στην υπό διάλυση Μουσκρόν. Οι παίκτες που έχει στα υπ' όψιν του ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι αρκετοί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που του έχουν προταθεί, όμως τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή τους στέκονται εμπόδιο. Μπορεί η ανάγκη για την απόκτηση επιθετικού να είναι μεγάλη, όμως στον «δικέφαλο» δεν θέλουν να βιαστούν, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Οκβουνβάνε, το θέμα του επιθετικού μείνει ανοιχτό για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Πανθρακικός: Τα βρήκαν με Φαγιάρδο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κάτοικος Κομοτηνής και τη νέα σεζόν φαίνεται πως θα παραμείνει ο Ζοάο Φαγιάρδο (δεξιά στη φωτό).

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος είναι από τις ελάχιστες φετινές μεταγραφές που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις, έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους του Πανθρακικού αναφορικά με το ενδεχόμενο να παραμείνει και του χρόνου στην πόλη της Θράκης (το συμβόλαιό του λήγει το 2011).

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη γίνει πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους ανθρώπους του Πανθρακικού να ξεκαθαρίζουν στον ποδοσφαιριστή ότι τον υπολογίζουν και τη νέα χρονιά με βασική προϋπόθεση όμως να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές, γεγονός το οποίο έγινε δεκτό από τον Φαγιάρδο.

Οι πληροφορίες που έρχονται τα τελευταία 24ωρα από την Κομοτηνή αναφέρουν ότι ο παίκτης αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες μέρες και πάλι με τη διοίκηση του Πανθρακικού προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη νέα συμφωνία που θα επικυρωθεί με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Μένει προς το παρόν
Οσον αφορά το θέμα του προπονητή το τοπίο συνεχίζει να είναι θολό. Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο Θοδωρή Σαββάκη και τον Γάλλο πήρε εκ νέου αναβολή, με αποτέλεσμα τα πράγματα να συνεχίσουν να είναι ρευστά.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο είναι ο Καρτιέ να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε «διαζύγιο».

ΠΑΣάς ο Σίσιτς στα Γιάννινα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Επιστροφή στην Ελλάδα για έναν παλιό γνώριμο. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Μίρνες Σίσιτς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο "Αγιαξ της Ηπείρου" ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβένου μέσου για τους επόμενους έξι μήνες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος συμφώνησε με τον σύλλογο της Ηπείρου ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με προοπτική ανανέωσης αν και οι δύο πλευρές το επιθυμούν με την λήξη του πρωταθλήματος.

Αντσελότι: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφές"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί η Τσέλσι να έχει κερδίσει μόλις 2 από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει αλλά και να είναι αναγκασμένη να πορευτεί χωρίς τέσσερις σημαντικούς παίκτες της τον Ιανουάριο (Ντρογκμπά, Εσιέν, Καλού, Μίκελ) λόγω Κόπα Άφρικα, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να διατηρεί την ψυχραιμία του.

Μετά το 2-1 επί της Φούλαμ, αποτέλεσμα το οποίο ήρθε με επική ανατροπή μέσα σε διάστημα δύο λεπτών, ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την ανακούφισή του, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του δεν θα αποκτήσει παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς είναι σε θέση να αναπληρώσει τις απουσίες των παικτών που θα έχουν διεθνείς υποχρεώσεις στο ξεκίνημα του 2010.

"Το ματς με τη Φούλαμ δεν ήρθε σε καλή περίοδο για εμάς. Όμως το σημαντικότερο πράγμα απόψε ήταν η αντίδραση της ομάδας. Ήταν φανταστικοί οι παίκτες μου στο στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν ήταν εύκολο να αλλάξουμε το παιχνίδι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είδα τρομερή αποφασιστικότητα και διάθεση από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος.


Δεν ήταν ένας καλός Δεκέμβριος για εμάς αλλά τελείωσε. Θα πρέπει να δούμε μπροστά και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Μπορούμε να βελτιωθούμε και να διατηρήσουμε τη θέση μας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν θέλουμε να αλλάξουμε, επειδή τα πάμε καλά",
τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε πως δεν θα γίνουν μεταγραφές.

"Ο Ντιντιέ έχει πετύχει 19 τέρματα. Όμως χωρίς αυτόν, αυτό το χρόνο, τα έχουμε πάει πολύ καλά. Κερδίσαμε τρία ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς αυτόν. Και μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πιστεύω ότι το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου είναι επαρκές και για αυτό θα παραμείνει το ίδιο. Όσον αφορά στο Κόπα Άφρικα, στην Τσέλσι γνωρίζαμε από την αρχή της σεζόν ότι θα στερούμασταν εξαιτίας του αρκετούς παίκτες.

Δεν ανησυχώ πολύ για αυτό, αν σκεφτώ ότι τον Ιανουάριο θα επιστρέψει ο Ανελκά και θα ξαναέχω στη διάθεσή μου άλλους παίκτες".

Φωτο Ημέρας

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/3c394d48e46c67adc1dc432463a9320e_L.jpg?1262013047?1262013047?1262013047

«Μέχρι τα 16 μου περίμενα τον Άγιο Βασίλη και ακόμα τον περιμένω» δήλωσε η Paris Hilton και για του λόγου το αληθές φωτογραφήθηκε σε μια παραλλαγή του. Εδώ που τα λέμε δεν ντύθηκε, αλλά… γδύθηκε Άγιος Βασίλης

Μπάλα το λες εσύ αυτό;




Μπάλα το λες εσύ αυτό; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ποδόσφαιρο δεν έχει μόνο γκολ, άουτ, φάουλ, κόρνερ, τακτική, πανηγυρισμούς και διαμαρτυρίες.

Πολλές φορές έχει και την αστεία πλευρά του.

Ας θυμηθούμε μερικές ασυνήθιστες στιγμές των προηγούμενων χρόνων, που πρόσφεραν γέλιο στους θεατές και πικρά χαμόγελα ή απογοήτευση στους πρωταγωνιστές.

«Πάτησε» Μιλάνο ο Μπέκαμ




«Πάτησε» Μιλάνο ο Μπέκαμ

Η επιστροφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στη Μίλαν είναι γεγονός. Από το πρωί της Δευτέρας, ο Άγγλος διεθνής βρίσκεται στο Μιλάνο και ξεκίνησε προπόνησεις με τους «ροσονέρι».

Όπως αναμενόταν, αρκετοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Μαλπένσα» για να καλύψουν την άφιξη του Μπέκαμ ωστόσο, έμειναν με άδεια χέρια, καθώς ο παίκτης φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους της Μίλαν.

Ο 34χρονος άσος, ο οποίος θα παίξει και πάλι ως δανεικός στη Μίλαν από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι για το υπόλοιπο της σεζόν, πήγε απευθείας στο Μιλανέλο, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία έκανε τη πρώτη του προπόνηση.

Επίσκεψη στα γραφεία, συνθήματα υπέρ Κοζώνη και κλείσιμο της Κηφισίας




Επίσκεψη στα γραφεία, συνθήματα υπέρ Κοζώνη και κλείσιμο της Κηφισίας

Οι φίλοι της ΑΕΚ επιθυμούν άμεσα η ομάδα τους να αλλάξει χέρια και αυτό το μήνυμα προσπαθούν να στείλουν στους νυν μετόχους με κάθε τρόπο.

Έτσι λοιπόν για ακόμα μία φορά σήμερα συγκεντρώθηκαν περίπου 250 άτομα έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της διοίκησης από την οποία ζήτησαν να αποχωρήσει το συντομότερο. Πολλάές ήταν και οι αποδοκιμασίες κατά του Νίκου Θανόπουλου, ο οποίος είχε προνοήσει και είχε κλείσει τα γραφεία για σήμερα και αύριο.

Μάλιστα οι οπαδοί της ΑΕΚ έκλεισαν συμβολικά και την Κηφισίας για περίπου δέκα λεπτά, ενώ φώναξαν και συνθήματα υπέρ του Χαράλαμπου Κοζώνη!

Καλοοοοοοοοοοοο.................εεεεεεεεεεε?

Τύφλα να `χει ο Ταχτσίδης...

Ομόνοια και Αλ Νασάρ για Κλέιτον!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/312202a2ebc7199bec18e4f90cb1084e_L.jpg?1262029779?1262029779?1262029779

Ο Σίλβα Κλέιτον είναι και πάλι στην λίστα των παικτών που βρίσκονται υπό παραχώρηση και ήδη βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων. Μεταξύ άλλων η Ομόνοια και η Αλ Νασάρ.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος... κατάφερε από εκεί που βγήκε από την... ναφθαλίνη του Τεν Κάτε, να υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και να μην υπολογίζεται εκ νέου. Παράλληλα, για τον «Κλέι» υπάρχει... θέμα και από το Ντουμπάι με την Αλ Νασάρ να εξετάζει την περίπτωση του. Για τον πρώην άσο της Λάρισας φέρονται να ενδιαφέρονται η Λόκερεν και η Κοπεγχάγη.