Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Πανθρακικός: Τα βρήκαν με Φαγιάρδο


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Κάτοικος Κομοτηνής και τη νέα σεζόν φαίνεται πως θα παραμείνει ο Ζοάο Φαγιάρδο (δεξιά στη φωτό).

Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος είναι από τις ελάχιστες φετινές μεταγραφές που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις, έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους του Πανθρακικού αναφορικά με το ενδεχόμενο να παραμείνει και του χρόνου στην πόλη της Θράκης (το συμβόλαιό του λήγει το 2011).

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ήδη γίνει πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους ανθρώπους του Πανθρακικού να ξεκαθαρίζουν στον ποδοσφαιριστή ότι τον υπολογίζουν και τη νέα χρονιά με βασική προϋπόθεση όμως να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές, γεγονός το οποίο έγινε δεκτό από τον Φαγιάρδο.

Οι πληροφορίες που έρχονται τα τελευταία 24ωρα από την Κομοτηνή αναφέρουν ότι ο παίκτης αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες μέρες και πάλι με τη διοίκηση του Πανθρακικού προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη νέα συμφωνία που θα επικυρωθεί με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Μένει προς το παρόν
Οσον αφορά το θέμα του προπονητή το τοπίο συνεχίζει να είναι θολό. Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί να γίνει ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο Θοδωρή Σαββάκη και τον Γάλλο πήρε εκ νέου αναβολή, με αποτέλεσμα τα πράγματα να συνεχίσουν να είναι ρευστά.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα το πιθανότερο είναι ο Καρτιέ να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε «διαζύγιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: