Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Εντίνιο: «Με έχει πλησιάσει ο ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τις φήμες που τον θέλουν να είναι στο μεταγραφικό "στόχαστρο" του ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε ο Εντίνιο μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Μάλαγα παραδέχθηκε πως οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» τον έχουν πλησιάσει και θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει και να αγωνιστεί στη χώρα μας. Στόχος του Πορτογάλου φορ είναι να κληθεί στην εθνική εν όψει του Μουντιάλ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζει περισσότερο κάτι το οποίο δεν συμβαίνει στη Μάλαγα.

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τόνισε: «Πως το γνωρίζετε; Όντως υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Σέρτζιο (σ.σ. Κονσεισάο) με έχει προσεγγίσει και με ρώτησε αν θέλω να ενισχύσω την ομάδα του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση ακόμη. Θα μου άρεσε να πάω στη Θεσσαλονίκη. Ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής εκεί, ο Σέρτζιο τεχνικός διευθυντής και παίζει ο Βιεϊρίνια. Θα είναι και εύκολη η προσαρμογή μου, καθώς έχω αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. με τη φανέλα της ΑΕΚ)».

Για τη μικρή συμμετοχή του με την ομάδα της Μάλαγα, δήλωσε: «Αισθάνομαι καλά αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο ευνοϊκά για μένα εδώ. Αγωνίζομαι σπάνια. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά για να ξαναπάρω ευκαιρίες. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να συνεχίζω ώστε να κληθώ στην εθνική Πορτογαλίας. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να παίζω πιο συχνά. Μόνο τότε θα ξανακερδίσω την εμπιστοσύνη του Κάρλος Κεϊρός και θα με καλέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: