Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

"Θα το παίζαμε και εμείς 'διπλό' για να οικονομήσουμε"!


Ο Τασίδης σε προσπάθεια του απέναντι στον Εθνικό Αστέρα... Δύο παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Εθνικού Αστέρα με τον Πιερικό, η οποία διερευνάται πλέον από τη Δικαιοσύνη ως... ύποπτη, μίλησαν στο novasports.gr και κατέθεσαν τη δική τους άποψη. Ο λόγος για τον Γιώργο Τασίδη, που μάλιστα πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα της Κατερίνης και τον Χρήστο Καγκιούζη των γηπεδούχων.

Ο Τασίδης υπογράμμισε: "Μόλις τώρα το πληροφορήθηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε τέτοια πράγματα. Τελικά, από τη στιγμή που μπήκε το Στοίχημα στη ζωή μας, όλα είναι ύποπτα και τα πάντα θεωρούνται 'στημένα'. Αμα είναι έτσι, ας το σταματήσουμε. Λες και παλιά, όταν δεν υπήρχε Στοίχημα, δεν γινόνταν ανατροπές και εκπλήξεις. Τώρα, αν συμβεί κάτι τέτοιο, όλοι λένε ότι το παιχνίδι είναι 'στημένο'. Πάντως, θυμάμαι ότι το γκολ που είχα πετύχει απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, το είχα πανηγυρίσει σαν τρελλός! Αλλωστε, δεν βάζω και πολλά".

Από την πλευρά του, ο Καγκιούζης είπε: "Στην Ελλάδα βρισκόμαστε και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν ασχολούμαι καν με το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται. Αν ήταν 'στημένο' θα το παίζαμε και εμείς 'διπλό' στο Στοίχημα και θα είχαμε οικονομήσει. Δυστυχώς, όλα αυτά μάς φέρνουν εμάς τους παίκτες σε δύσκολη θέση...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: