Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Τζέισι: «Πολλά γκολ για τον ΠΑΟΚ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την επιθυμία του να παίξει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει την ομάδα πετυχαίνοντας πολλά γκολ εξέφρασε σε συνέντευξή του ο υπο δοκιμή ποδοσφαιριστής Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά ο Τζέισι τόνισε μεταξύ άλλων:

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και θα είμαι πολύ ικανοποιημένος αν μπορέσω να δουλέψω με τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να σκοράρω. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, να καταξιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Γνωρίζω ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα στις πρώτες της χώρας και πως διαθέτει παίκτες με ποιότητα και με εμπειρία ακόμα και από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί όταν έχεις τέτοιους συμπαίκτες η δουλειά σου γίνεται κατά 70% πιο εύκολη.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και ήταν πολλοί φιλικοί μαζί μου. Παίζω δύο χρόνια στην Ευρώπη, η πρώτη χρονιά στο Βέλγιο ήταν δύσκολη γιατί έπρεπε να εγκλιματιστώ στις νέες συνθήκες.

Τόσο στον τρόπο παιχνιδιού όσο και στο κλίμα, γιατί στο Βέλγιο έχει πολύ κρύο σε σχέση τόσο με την Νιγηρία όσο και με το Μπαχρέιν. Εδώ στην Ελλάδα είναι ο κατάλληλος καιρό για μένα, καθώς ακόμα και τώρα που είναι Δεκέμβριος παρατηρώ ότι δεν έχει τόσο κρύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: