Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ενισχύσει το αγωνιστικό τμήμα στο λυκαυγές της μεταγραφικής περιόδου, την ώρα που οι διοικητικές εξελίξεις δρουν ως τροχοπέδη για τον Λάζλο Μπόλονι.
Στην σημερινή συνάντηση στα γραφεία της Τούμπας συμμετείχαν οι κ.κ. Σαχπατζίδης και Φλωρίδης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας, όμως παρών ήταν και ο Λάζλο Μπόλονι. Οι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησαν από τους Ζαγοράκη και Βρύζα να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις και στην συνέχεια θα καλύψουν ότι ποσό χρειαστεί μέσα από την επένδυση που ισχυρίζονται ότι θα κάνουν.
Οι τελευταίοι από την πλευρά τους δείχνουν διστακτικοί, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο η ΕΕΑ να μην αφήσει να προχωρήσει η επένδυση των συγκεκριμένων επενδυτών. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό και ο ΠΑΟΚ «ανοιχτεί» στις τρεις μέρες που απομένουν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ στον ΠΑΟΚ, αφού η «τρύπα» της ΠΑΕ θα πάρει τέτοιες διαστάσεις που θα είναι καταστροφικές για τον σύλλογο.
Οι υποψήφιοι επενδυτές από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι σε λίγες ώρες θα βρεθεί ο τρόπος για να γίνει η καταβολή ρευστού, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για μεταγραφές. Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση κοστίζει στον Δικέφαλο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο Ρουμάνος τεχνικός από την πλευρά του ξεκαθάρισε στους διοικούντες πως από την στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ενός «δυνατού» ονόματος για την θέση του σέντερ φορ, επιθυμεί την απόκτηση ενός περιφερειακού επιθετικού ο οποίος θα υποστηρίζει από τα άκρα τους υπάρχοντες «φουνταριστούς», με τα κύρια χαρακτηριστικά του να είναι η ταχύτητα και η διεισδυτικότητα.
πηγή: gazzetta.gr