Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

«Ψάχνεται» για τον τραυματισμό του ο Μπέλεκ!!

Στην Ιταλία για να εξεταστεί από τους γιατρούς της Ουντινέζε ταξίδεψε ο Στιβ Μπέλεκ, ο οποίος μάλλον αγχώθηκε με τον τραυματισμό του.
«Ψάχνεται» για τον τραυματισμό του ο Μπέλεκ
Ο Καμερουνέζος φορ δεν έλαβε μέρος στην χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, πρόβλημα το οποίο επανεμφανίστηκε, καθώς σε αυτό το σημείο είχε τραυματιστεί στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού απέναντι στην Οντράνσι. Τότε βιάστηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις και όπως αποδείχθηκε δεν έγινε σωστή αποθεραπεία.

Για αυτό τον λόγο, ο Μπέλεκ πήρε σήμερα σχετική άδεια και πήγε στο Ούντινε, ώστε να εξεταστεί και από τους Ιταλούς γιατρούς. Άλλωστε, αυτό αναφέρει και η συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.


Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, σε αυτή δεν συμμετείχαν οι Φαμπιάν Βάργκας και Στιβ Μπέλεκ, οι οποίοι βρίσκονται σε άδεια.

Ο Τραϊανός Δέλλας, ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης, ο Νίκος Εγγλέζου και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην των διεθνών γυμνάστηκαν κανονικά.

Με την ομάδα προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν 20χρονος μέσος Φώντας Φέτσης. Την Τρίτη η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: