Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

"Ωρα για αποτέλεσμα", λένε στην Κομοτηνή


Ο Αμπέλ Καρτιέ στον πάγκο Στις τάξεις του Πανθρακικού υπάρχει μεν η ικανοποίηση για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, όμως υπάρχει και η απογοήτευση για το γεγονός ότι και πάλι δεν κατακτήθηκε θετικό αποτέλεσμα. Πλέον ο αγώνας με την Λάρισα είναι καθοριστικός για την συνέχεια.

Αν η ομάδα της Κομοτηνής δεν μπορέσει και τώρα να κατακτήσει την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα, τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα για την συνέχεια και μοναδικός στόχος θα είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχει δράση την Τρίτη, καθώς οι παίκτες έχουν ρεπό και οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν την Τετάρτη. Ο Αλμπέρ Καρτιέ θα περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι και οι τραυματίες παίκτες του.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λάρισα: "Από την ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοινώνονται οι τιμές εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕ Λάρισας :

Θύρα 7 � VIP : 50 ευρώ

Θύρα 1 : 30 ευρώ

Θύρα 2 (νέο πέταλο) και Θύρα 6 : 15 ευρώ

Θύρα 5 (πρώην θύρα-2) : 20 ευρώ

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από την Πέμπτη (πρωϊ-απόγευμα) και την Παρασκευή (πρωϊ-απόγευμα). Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι 2:00 μ.μ και την Κυριακή από το πρωϊ στο εκδοτήριο της Θύρας-1.

Λαμπράκης: "Ομάδα-διαφήμιση ο Εργοτέλης"


Ο Σταύρος Λαμπράκης Ο γενικός αρχηγός του Εργοτέλη, Σταύρος Λαμπράκης, με δηλώσεις του την Τρίτη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Οπως τόνισε οι "κιτρινόμαυροι" του Ηρακλείου είναι "ομάδα-διαφήμιση" για την πόλη τους, αλλά και την Κρήτη γενικότερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα των επτά πρώτων αγωνιστικών: "Είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα και από το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα στους περισσότερους αγώνες. Δείχνουμε ότι είμαστε αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι. Η εικόνα της ομάδας είναι εκείνη που μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ακόμα περισσότερο για το μέλλον".

Για τους παράγοντες που συντελούν στην καλή πορεία του Εργοτέλη: "Κάθε χρόνος που περνάει μας γεμίζει με εμπειρίες. Η σταθερότητα στον διοικητικό τομέα και στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών, που ήρθαν στην ομάδα, αποτελούν τους παράγοντες της επιτυχίας".

Για τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Είναι απαραίτητο να υπάρχει η ίδια πίστη και η ίδια σοβαρότητα. Ακολουθεί μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών αρχής γενομένης από το Σάββατο και πρέπει να αποδείξουμε ότι δίκαια ορισμένοι μας κατατάσσουν στις καλές ομάδες της Super League και σαν μια ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος".

Για τους τραυματισμούς που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες: "Υπάρχουν κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς σημαντικών ποδοσφαιριστών, ωστόσο αυτό είναι μέρος της καθημερινότητας για μια ποδοσφαιρική ομάδα. Στον Εργοτέλη φέτος υπάρχουν πολλοί παίκτες έτοιμοι να βρεθούν στην ενδεκάδα, να καλύψουν τα κενά και να προεφέρουν".

Για τη συμπαράσταση των φιλάθλων: "Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται και όσο η ομάδα συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο θεωρώ ότι κάθε Κυριακή θα έρχονται στο Παγκρήτιο όλο και περισσότεροι. Οι φίλαθλοι αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που γίνεται και τους ευχαριστούμε για αυτό. Ολοι σιγά σιγά αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα � διαφήμιση για το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη".

Στον αγωνιστικό τομέα, την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ζολτ Πόζα, ο οποίος επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά την άδεια που του είχε χορηγηθεί, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Tελευταία "απώλεια" ο Καστελέν



Ο Ρομέο Καστελέν Μεγαλώνει η λίστα τραυματιών στο Αμβούργο, καθώς σήμερα η διοίκηση του γερμανικού συλλόγου ανακοίνωσε ότι ο Ρομέο Καστελέν πιθανότατα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε άλλη μία επέμβαση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να μείνει επ' αόριστον εκτός δράσης.

Ο Ολλανδός δέχθηκε χθες χτύπημα στο αριστερό γόνατο, αγωνιζόμενος με την ομάδα νέων του Αμβούργου, και πήγε στη Χαϊδελβέργη, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι ο 26χρονος άσος, ο οποίος έμεινε εκτός δράσης για 1,5 χρόνο και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις, προτού επιστρέψει τη φετινή σεζόν στην ενεργό δράση, θα πρέπει να ξαπλώσει γι' ακόμη μια φορά στο χειρουργικό τραπέζι.

"Πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε άλλη μία επέμβαση στο γόνατό του εντός των επομένων ημερών", δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αμβούργου, Γιόρν Βολφ, ενώ ο ίδιος ο Καστελέν τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: "Αυτή η αναποδιά είναι πικρή, τώρα που μόλις είχα επιστρέψει στην ομάδα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από τον Καστελέν, οι ’λεξ Σίλβα, Κόλιν Μπέντζαμιν και Πάουλο Γκερέρο έχουν τεθεί για μήνες εκτός «μάχης», λόγω ρήξης χιαστών, ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς χάνει το υπόλοιπο του 2009, εξαιτίας προβλήματος στον αστράγαλο. Επιπρόσθετα, ο Μπάστιαν Ράινχαρτ έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Νέος τεχνικός της Τσεχίας ο Μίχαλ Μπίλεκ


Ο Μίχαλ Μπίλεκ Ο 44χρονος Μίχαλ Μπίλεκ είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Τσεχίας. Ο παλαίμαχος διεθνής διαδέχεται στο "τιμόνι" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον Ιβάν Χάσεκ, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά τα καθήκοντά του ομοσπονδιακού τεχνικού, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του ως προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (CMFS).

"Ο βασικός αντικειμενικός στόχος του νέου εκλέκτορα είναι η πρόκριση για το EURO 2012", δήλωσε ο Χάσεκ μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, η οποία ακολούθησε τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της CMFS, και συμπλήρωσε: "Το συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Πολωνία και την Ουκρανία".

Η εθνική Τσεχίας δεν θα δώσει το "παρών" στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, καθώς κατετάγη τρίτη στον 3ο όμιλο με 16 βαθμούς, μένοντας πίσω από Σλοβακία (22) και Σλοβενία (20 βαθμοί). Τους τελευταίους μήνες ο Μπίλεκ ήταν βοηθός του Χάσεκ στην εθνική, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί παλιότερα στη Σπάρτα Πράγας, ενώ είναι ο τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει την εθνική Τσεχίας από την αρχή του χρόνου, καθώς προηγήθηκαν οι Πετρ Ράντα, Φράντισεκ Στράκα και Ιβάν Χάσεκ.

Ο Μπίλεκ θα κάνει ντεμπούτο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18 Νοεμβρίου στο Ντουμπάι, με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ιράκ και του Αζερμπαϊτζάν.

Στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής καριέρας του ο Μπίλεκ, ο οποίος φόρεσε 35 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο (11 γκολ), αγωνίστηκε στη Σπάρτα Πράγας και την Μπέτις. Το 1989 αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην Τσεχοσλοβακία, ενώ την επόμενη χρονιά έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στην Ιταλία. Ως προπονητής, έχει εργαστεί στις Σπάρτα Πράγας, Τσμελ Μπλσάνι, Τέπλιτσε και Βικτόρια Πλζεν, καθώς και στο εξωτερικό (στη Σλοβακία με τη Ρουζόμπεροκ και στην Κόστα Ρίκα με την Καρταγκίνες).
(20/10 18:51)

Απολύθηκε ο Ρουότολο από τη Λιβόρνο


Ο Τζενάρο Ρουότολο Ο Τζενάρο Ρουότολο πλήρωσε την κακή πορεία της Λιβόρνο στο ιταλικό πρωτάθλημα, η οποία μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στην τελευταία θέση με 3 μόλις βαθμούς. Ο Ιταλός προπονητής απολύθηκε μετά την 5η φετινή ήττα της ομάδας, την Κυριακή από την Παλέρμο (2-1) για το Καμπιονάτο, η οποία δεν έχει ακόμη γνωρίσει τη χαρά της νίκης, παρά μόνο 3 ισοπαλίες.

Ο Ρουότολο ανέλαβε το 2008 στη Λιβόρνο βοηθός του Λεονάρντο Ακόρι, μετά την απομάκρυνση του οποίου έγινε πρώτος προπονητής. Ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα στην Τζένοα, ενώ το 1991 είχε και μια κλήση στην εθνική Ιταλίας.

Με την απόλυσή του από τη Λιβόρνο έγινε ο 4ος φέτος προπονητής που χάνει τη θέση του στο πρωτάθλημα, μετά τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, που αποχώρησε μετά από 6 αγώνες στη Νάπολι, τον Αντζελο Γκρεγκούτσι, ο οποίος απομακρύνθηκε έπειτα από 4 ήττες με την Αταλάντα, ενώ είχε προηγηθεί η απόλυση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τη Ρόμα, μετά τις πρώτες 2 ήττες της ομάδας στη φετινή διοργάνωση.

Εκλεισε η πόρτα της εθνικής για τον Ερικσον


Ο Σβεν Γκόραν Ερικσον Η περίπτωση ανάληψης της τεχνικής Σουηδίας από τον Σβεν Γκόραν Ερικσον αποκλείστηκε σήμερα δια στόματος του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Λαρς-Ακε Λάργκελ. Ο "ισχυρός άνδρας" της ομοσπονδίας επικοινώνησε με τον 61χρονο προπονητή την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος βρισκόταν στα υπόψη των υπευθύνων για το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή.

"Είχαμε ένα εξαιρετικό διάλογο, αλλά όπως μας ενημέρωσε λόγω του συμβολαίου που έχει με τη Νοτς Κάουντι δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει και την εθνική ομάδα" ανέφερε με δήλωσή του ο Λάργκελ. Πρόσθεσε ακόμη ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης του αντικαταστάτη του Λαρς Λάγκερμπακ, ο οποίος απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την αποτυχία της εθνικής ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.

Με τον Ερικσον να τίθεται "εκτός μάχης", οι φήμες θέλουν το δίδυμο Χανς Μπάκε και Γιόργκεν Λέναρτσον, να είναι "προ των πυλών" του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο Μπάκε συνεργάστηκε με τον Ερικσον στο παρελθόν, ενώ έχει περάσει και από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Λέναρτσον είναι στο τιμόνι της εθνικής ομάδας κάτω των 21 ετών.

Αλλο ένα όνομα που "παίζει" είναι του Σουηδού, Ερικ Χάμρεν, ο οποίος αυτή την περίοδο δουλεύει στη Ρόζενμποργκ.

Στου Ρέντη ο Κόκκαλης


Στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το μεσημέρι ο Σωκράτης Κόκκαλης, λίγες ώρες πριν απο την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τον Ζίκο με τον οποίο μίλησαν για τον αγώνα με τους Βέλγους ενώ χαιρέτησε και τους παίκτες που πέτυχε στους διαδρόμους του Ρέντη.

Όλη η προσοχή του επιτελείου του Ολυμπιακού έχει πέσει στον Βασίλη Τοροσίδη με την συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή. Ο "Τόρο" εξετάστηκε το μεσημέρι από τον γiατρό της ομάδας Γιάννη Αναγνωστόπουλο, έδειξε να είναι καλύτερα και πλέον το θέμα είναι ανάμεσα στον παίκτη ακι τον Ζίκο. Τοροσίδης και Ζίκο θα μιλήσουν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον βραζιλιάνο προπονητή να αποφασίζει για την συμμετοχή ή όχι του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού. Ο Τόρο προορίζεται για δεξί μπακ απο τον Ζίκο, αν πάντως δεν τα καταφέρει την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Ζεβλάκοφ.

Μπάχαλο με την εγγυητική!

gipedosss.jpgΑπίστευτα πράγματα και πάλι για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό! Σήμερα η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού με επιστολή της αρνείται να παραδώσει εγγυητική επιστολή ούτε τώρα αλλά πιθανότατα ούτε ποτέ, κάτι που προκαλεί την οργή των ανθρώπων των «πρασίνων» που θεωρούν ότι στο τέλος της επιστολής υπάρχει ειρωνική διάθεση!




Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ η συγκεκριμένη επιστολή είναι εντελώς αβάσιμη νομικά και υπάρχει προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα με βάση την σύμβαση που έχει υπογραφεί.

Οπως και να έχει στον Παναθηναϊκό και στους νομικούς της ΓΗΠΕΛ δεν υπάρχει καμία διχογνωμία και η σύμβαση είναι απολύτως καθαρή για αυτά που λέει. Αν ο δήμος δεν θέλει να τα τηρήσει τότε οι άνθρωποι των πρασίνων είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Ιταλός ο Καρντόσο

cardoso.jpgΚάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου θα είναι πλέον ο Οράσιο Καρντόσο και πλέον αδειάζει μια θέση ξένου στον Αστέρα Τρίπολης. Τσεκάρουν ένα Αργεντινό μπακ





Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησαν οτι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης καθώς ο Οράσιο Καρντόσο απέκτησε κοινοτικό διαβατήριο λόγω της Ιταλικής καταγωγής της γυναίκας του. Το συγκεκριμένο δεδομένο επιτρέπει στους Αρκάδες να τσεκάρουν αρκετούς παίκτες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περνάει από το «κυανοκίτρινο» μικροσκόπιο ένας Αργεντινός αριστερός μπακ. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολο΄πυθησαν οι Ρίος, Καρντόσο και Νταμόντε

Φλερτ Ίντερ με Μπόατενγκ

boa.jpg Ο Ζερόμ Μπόατενγκ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο αμυντικός του Αμβούργου σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι στην λίστα του Πορτογάλου τεχνικού και μάλιστα ο δρόμος είναι ανοιχτός για την μεταγραφή του παίκτη στο Μιλάνο.






Και αυτό γιατί υπάρχε ρήτρα στο συμβόλαιο του διεθνή άσου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2012. Η ρήτρα αποδέσμευσης του είναι στα 12εκ. ευρώ. Όπως είναι λογικό αυτή η παράμετρος τον κάνει ακόμη πιο προσιτό τόσο στην Ίντερ όσο φυσικά και στους υπόλοιπους υποψηφίους.

Στην Αρσεναλ μέχρι τα 70!


Ο Αρσέν Βενγκέρ εξομολογείται... Το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της Αρσεναλ και δικαίως, όπως αποδεικνύεται, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ, που έχει συμβόλαιο με τους "κανονιέρηδες" μέχρι το 2011, δηλώνει στα 60ά του γενέθλια ότι θέλει να παραμείνει στο πάγκο της λονδρέζικης ομάδας μέχρι τα 70 του!

"Η καρδιά μου είναι δεμένη με αυτόν τον σύλλογο", δήλωσε σχετικά ο Βενγκέρ. "Στόχος μου είναι να βοηθήσω να δημιουργήσουμε τις βάσεις για τις επόμενες γενιές. Η Αρσεναλ είναι ο σύλλογος της ζωής μου. Απολαμβάνω την απόλυτη εμπιστοσύνη των ανθρώπων της και μπορώ απερίσπαστος να επιτελέσω το έργο μου για να φτάσουμε στους στόχους μας. Έχω ευθύνη απέναντι στους οπαδούς, αλλά και στους παίκτες".

Ο Γάλλος προπονητής γίνεται 60 χρονών την Πέμπτη και αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει μέχρι τα 70: "Δεν θέλω να πάω πουθενά αλλού. Όσο έχω την υγεία μου θα δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Δεν παίζει πάντα ρόλο η ηλικία, αλλά είναι σημαντικός παράγοντας. Δεν μπορεί να είσαι 75 και να βρίσκεσαι στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά υπάρχει το παράδειγμα του Τραπατόνι, που παραμένει στα γήπεδα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία..."

Χωρίς Ρόμπεν κόντρα στην Μπορντό



Ρόμπεν και Ριμπερί πανηγυρίζουν Αν και πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του στη δράση, ο Αριεν Ρόμπεν θα πρέπει να την καθυστερήσει για λίγο ακόμα. Ετσι, ο Ολλανδός θα παραμείνει εκτός μάχης εν όψει του αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Μπορντό για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξάγεται την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα των Βαυαρών, ο προπονητής της Μπάγερν Λουίς Φαν Χαλ είχε αρχικά ελπίσει ότι θα έχει στη διάθεσή του τον συμπατριώτη του τόσο στο ματς με τους Γάλλους, όσο και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η υποτροπή σε έναν παλιότερο τραυματισμό στο γόνατο υποχρέωσε τον Ρόμπεν να μείνει εκτός προπόνησης τη Δευτέρα, βγάζοντάς τον από τα σχέδια του Φαν Χαλ για τους προσεχείς αγώνες της γερμανικής ομάδας.

Επιμένουν στους Βραζιλιάνους


Ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα Βραζιλιάνος έφυγε, Βραζιλιάνος έρχεται στη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας της Νότιας Αφρικής, αφού μετά την αποχώρηση του Ζοέλ Σαντάνα οκτώ μήνες πριν το Μουντιάλ που διεξάγει η χώρα, η ομοσπονδία της φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα.

Η συνεργασία με τον Σαντάνα τερματίστηκε μετά από μια σειρά κακών εμφανίσεων των Νοτιοαφρικανών, οι οποίοι μετρούν οκτώ ήττες στα τελευταία τους εννέα ματς, με μοναδική νίκη (1-0) στο φιλικό με τη Μαδαγασκάρη. Ο 60χρονος προπονητής έμεινε στον πάγκο της ομάδας για 18 μήνες, με απολογισμό 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Οσον για τον Παρέιρα, αποχώρησε πέρυσι από την εθνική της Νότιας Αφρικής, λόγω ασθένειας της συζύγου του, αλλά τώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία των επαφών και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση της επιστροφής του.

Μπουφόν: "Ο Μουρίνιο είναι ειδικός στις προσβολές!"


Ο Μπουφόν σε προσπάθεια του Ο Τζίτζι Μπουφόν μπορεί να συμφωνεί ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας καλός προπονητής, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εξαπολύσει επίθεση εναντίον του για τη συμπεριφορά του απέναντι στις αντίπαλες ομάδες. Ο γκολκίπερ της Γιουβέντους μίλησε με σκληρά λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό της Ιντερ.

"Ο Ζοσέ είναι πολύ έξυπνος και επίσης είναι πολύ καλός στο να τραβάει πάνω του την προσοχή", δήλωσε ο Μπουφόν στην ιταλική κρατική τηλεόραση. "Όμως, δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό να προσελκύει τα μέσα ενημέρωσης προσβάλλοντας άλλους ανθρώπους. Το δύσκολο είναι να μπορεί να συζητά για σημαντικά πράγματα", σχολίασε ο 32χρονος τερματοφύλακας.

Βοσνιάδης: "Στόχος παραμένει η σωτηρία"


Ο Αλέκος Βοσνιάδης Η πέμπτη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Γ' Εθνικής βρήκε την Αναγέννηση Επανομής στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας άπαντες παραμένουν... προσγειωμένοι και διατηρούν χαμηλούς τόνους μιας και γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια.

Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης επισημαίνει ότι στόχος της ομάδας ήταν και παραμένει η παραμονή στην κατηγορία: "Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας. Δεν πρόκειται να πάρουν τα μυαλά μας... αέρα", τόνισε ο έμπειρος προπονητής, που έχει στρέψει την προσοχή του στη συνάντηση με τον Μακεδονικό.

Ενθουσιασμός στην Καβάλα


Οι φίλαθλοι του ΑΟ Καβάλας Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Καβάλας έπειτα από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι» στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλη εκδρομή ετοιμάζουν οι οπαδοί της Καβάλας στο εκτός έδρας ματς με την Σκόντα Ξάνθη και δείχνουν να είναι ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα που έχει κάνει ο AOK. Οι οπαδοί της Μακεδονικής ομάδας αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή έδρα» μέσα στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα ζήτησε από τη διοίκηση της Ξάνθης τον αριθμό των 1000 εισιτηρίων, (στο πέταλο, πίσω από την εστία), τα οποία σήμερα αναμένεται να σταλούν και να αρχίσει η προπώληση. Όμως, υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια. Για να δώσει η Ξάνθη τα εισιτήρια, θα πρέπει η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης να δώσει το «πράσινο φώς» και εάν τέτοιο δε γίνει, τότε δε μπορεί η Καβάλα να διαθέσει εισιτήρια. Η λογική λέει βέβαια, ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα, όμως μέχρι τώρα πολλά έχουμε δει...

Φυσικά, πέραν των 1000 εισιτηρίων, θα υπάρχουν έξω από τα εκδοτήρια και άλλα εισιτήρια. Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εισιτήρια που θα στείλει η Ξάνθη, θα κοστίζουν 25 ευρώ.

Απολογήθηκε στη διοίκηση της ΠΑΕ ο Σάρλς Ιτάνζ και έδωσε εξηγήσεις για την αντίδραση του πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η οποία οδήγησε και στον Γιάννη Παπακώστα στην απόφαση του να τον αποκλείσει από την αποστολή. Κρίθηκε επαρκείς οι εξηγήσεις του Γάλλου πορτιέρο, που την Τρίτη το πρωί πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Χαμόγελα για Νάτσο Γκαρσία


Ντόσεκ και Νάτσο Γκαρσία μονομαχούν στον αέρα Ο Ιομάρ Μαζίνιο είδε μετά από πολύ καιρό το Νάτσο Γκαρσία να βγάζει όλο το πρόγραμμα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σήμερα το απόγευμα θα υποβληθεί σε υπέρηχο και εφόσον είναι καθαρός θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι. Ο Ρονάλντο Γκιάρο και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και επίσης θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή για να διαπιστωθεί αν από αύριο μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Φυσιοθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα για τον Μιχάλη Σηφάκη λόγω ενοχλήσεων στην μέση. Η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και από αύριο θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας που περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου.
Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή στις 16:45 στο Κλ. Βικελίδης.

Μετά την προπόνηση στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη MEDIA DAY με τις δηλώσεις ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Την Παρασκευή, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου του Κλ. Βικελίδης, θα τοποθετηθεί για τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Ιομάρ Μαζίνιο.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε από το ARIS MOBILE, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 1-3-4.........15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2..................25 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9..........35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7 (επίσημα)..50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP..............150 ΕΥΡΩ

Αραμπατζής: "Αρχίζω να βρίσκω ρυθμό"


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Αραμπατζή Ο Αραμπατζής θα πρέπει να συγκαταλέγεται στους πιο βελτιωμένους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Για την περίοδο που διανύουμε. Αυτό καταδεικνύει η απόδοσή του στην αναμέτρηση με τα Γιάννενα. Ο άσος του "δεκιφάλλου" είχε να σκοράρει τρία χρόνια μέχρι το περασμένο Σάββατο.

«Το γκολ ήταν στην ίδια εστία, μπροστά από τη Θύρα 4», θυμήθηκε ο Νίκος Αραμπατζής για ένα γκολ σε βάρος της ΑΕΚ. Μιλώντας στην εφημερίδα Μετροσπορτ, ο Σερραίος αμυντικός αναφέρει:

«Το γκολ επί της ΑΕΚ ήταν με το δεξί πόδι, ενώ επί των Ιωαννίνων ήταν με το αριστερό. Το σημαντικό δεν είναι το γκολ που πέτυχα εγώ, αλλά η νίκη της ομάδας, η οποία συνεχίζει την ανοδική πορεία που είχε τον τελευταίο καιρό. Για μένα πιο σημαντικό από το γκολ ήταν το γεγονός ότι έχω πάρει ορισμένα συνεχόμενα παιχνίδια, αρχίζω να βρίσκω ένα ρυθμό και πατάω όλο καλύτερα μέσα στο γήπεδο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό μου. Νομίζω ότι η ομάδα βρίσκει στο δρόμο της και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη».

Ακόμη, για την προσπάθεια να σκοράρει με μακρινά σουτ, είπε: «Ο κ. Σάντος μας ενθαρρύνει όλους μέσα στην ομάδα να δοκιμάζουμε τα πόδια μας και να σουτάρουμε όταν βρεθούμε έξω από την αντίπαλη περιοχή. Εγώ το έκανα 2-3 φορές το περασμένο Σάββατο με τα Γιάννινα και μία από αυτές δικαιώθηκε στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα.»

Για να πει ακόμη σχετικά με την πορεία του ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια ότι τις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια πήραμε 2Χ2 νίκες και βελτιώσαμε την βαθμολογική μας θέση. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ξέρουμε ότι τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός δείχνει φέτος ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από πέρυσι, ξέρουμε ότι θα δεχθούμε μεγάλη πίεση αλλά εφόσον παίξουμε όπως πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να πάρουμε το διπλό ή τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ασκήσεις τακτικής, τεχνικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Οι Φιλομένο, Αμπουμπακάρι, Μουσλόμοβιτς, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Κονσεϊσάο έτρεξε προληπτικά μόνος του, λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό.

«Χτυπάει» Μπαστόν η Παρτιζάν

baston_maccabi-osfp.jpgΠριν λίγες μέρες είχε βγει στη δημοσιότητα η είδηση πως η Παρτιζάν είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λόρενς Ρόμπερτς, όμως κατά δήλωση του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς ανάμεσα στους στόχους των πρωταθλητών Σερβίας ήταν και άλλοι παίκτες με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται αρκετά σύντομα. Σύμφωνα με την «Sport» του Βελιγραδίου, η Παρτιζάν είναι έτοιμη να κάνει το κόλπο γκρόσο συμφωνώντας με τον Ματσέο Μπαστόν.



Ο 33χρονος Αμερικάνος σέντερ υπέγραψε πριν από 20 μέρες μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Ιντιάνα Πέισερς. Σε επικοινωνία που είχε με Σέρβους δημοσιογράφους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Παρτιζάν και πως η επιλογή να αγωνιστεί στη Σερβία βρίσκεται ανάμεσα στις σκέψεις του. Παρόλα αυτά ο εκ των σταρ της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην χρυσή τριετία της (2003-06) περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στο ΝΒΑ ούτως ώστε σε πιθανή αρνητική εξέλιξη να στραφεί προς την Ευρώπη.

Ξύλο με πρωταγωνιστή τον Μπέκαμ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η αναμέτρηση των Χιούστον Ντάιναμο με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι που έληξε δίχως σκορ.

Την παράσταση έκλεψε άθελα του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, στον οποίο επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις δύο ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων.

Αφορμή στάθηκε η αντίδραση του Άγγλου σούπερ σταρ σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Ρικάρντο Κλαρκ, καθώς προσπάθησε να τον πατήσει με τις τάπες του.

Ο Κλαρκ δίχως χρονοτριβή χτύπησε τον "Μπεκς" στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του και ο Μπράιαν Τσινγκ θέλοντας να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του.

Ο τελευταίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δίκτυο παραδέχθηκε πως άξιζε την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο 81΄.

"Ο διαιτητής μου είπε πως άγγιξα τον Μπέκαμ στο πρόσωπο και με απέβαλε. Ήταν λάθος μου".

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗ: Παραίτηση Λεωνίδα Σ. Παπαβασιλάκη


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, την Διοίκηση και όλους τους συνεργάτες μου στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, για την ειλικρινή συνεργασία, που είχαμε, όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας μου. Εύχομαι το καλύτερο, τόσο στο δύσκολο έργο της Διοίκησης, όσο και στην ομάδα, σε αγωνιστικό επίπεδο.

Λεωνίδας Σ. Παπαβασιλάκης

«Θέλει να φύγει και να μας το χρεώσει»

«Θέλει να φύγει και να μας το χρεώσει»

Στο «Αθλητικό Metropolis» φιλοξενήθηκε και η θέση της «Αυτόνομης Θύρας 10″, παράλληλα με τις τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Δήμου Πολύκαρπου στον αέρα. «Ούτε ο Σπανουδάκης τα έκανε αυτά…», ήταν κάποια στιγμή το χαρακτηριστικό σχόλιο του μέλους της «Αυτόνομης Θύρας 10″ στους «95,5″ για να αναλυθεί στη συνέχεια: «Είναι επικίνδυνη για τον κόσμο η διοίκηση. Για χάρη μίας ηλίθιας κόντρας, ενός εγωισμού γίνονται όλα αυτά. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να έρθουμε σε σύγκληση απόψεων πολλές φορές. Μακάρι να έχουμε άδικο ότι η διοίκηση θα έφευγε ή ότι έψαχνε τρόπο να φύγει, αν γινόντουσαν επεισόδια στο παιχνίδι της Κυριακής», υπογραμμίστηκε σχετικά.

«Τα πάντα ήταν… στημένα»

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του συνδέσμου, σημείωσε: «Το ζήτημα είναι πως ξέραμε γι’ αυτή την εξέλιξη και μάλιστα με λεπτομέρειες από άνθρωπο του Γ.Σ. Τα πάντα ήταν στημένα, αυτό πιστεύουμε εμείς», είπε ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ για να συμπληρώσει: «Όταν θα φύγει η διοίκηση, να μη τα χρεώσει στον κόσμο. Απορώ πως δεν έχει «εκραγεί» ο κόσμος και ευτυχώς κρατάμε τη ψυχραιμία μας» ήταν τα λόγια του.

Η… στιχομυθία

Παράλληλα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι στα όσα ακούστηκαν χθες το απόγευμα και θα πρέπει φυσικά να μεταφέρουμε είναι πώς τουλάχιστον δυο φορές ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ επικαλέστηκε κάποιες ατάκες, που ειπώθηκαν παρουσία εκπροσώπου του ΓΣ από την πλευρά του Αντώνη Ρέμου με αποδέκτες τους… οργανωμένους οπαδούς.

«Καυτανζόγλειο υπό κατοχή»

Έγινε πολύς λόγος για την έντονη παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων το απόγευμα της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο. Σε ένα εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή, χωρίς να υπάρχει μεγάλος αριθμός φιλοξενούμενων, υπήρχαν πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από τις εισόδους που θα εισέρχονταν στο γήπεδο οι οπαδοί της ομάδας. Το γεγονός σχολιάστηκε από τον εκπρόσωπο της «Αυτόνομης Θύρας 10″ που τοποθετήθηκε παράλληλα και για την αποχώρηση του κύριου όγκου των φιλάθλων από το 65′ και μετά: «Η αποχώρηση πολλών από το γήπεδο δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας, αλλά έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Καυτανζόγλειο ήταν υπό κατοχή. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε την Κυριακή. Έτσι όπως ήταν η κατάσταση ή πήγαινε για εξακρίβωση ή πήγαινε για συλλήψεις. Ήταν έξι διμοιρίες των ΜΑΤ γύρω από τρεις θύρες! Το Καυτανζόγλειο ήταν «ζωσμένο» από αστυνομικούς».

«Σχέδιο να μας κυκλώσουν»!

Συνεχίζοντας επί του θέματος ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ είπε: «Ενημερωθήκαμε από οπαδούς του Πανιωνίου, που έμαθαν κάποια πράγματα από τον υπεύθυνο ασφαλείας τους, πως υπάρχει σχέδιο της Αστυνομίας να μας κυκλώσουν και να συλλάβουν όσους περισσότερους από εμάς γίνεται», για να προσθέσει: «Στο 20% είναι η ευθύνη που αντιστοιχεί στην Αστυνομία και το υπόλοιπο στην ΠΑΕ. Θα κατηγορούσαμε την Αστυνομία, όμως εντός του περιβάλλοντα χώρου του σταδίου αποκλειστική υπεύθυνη είναι η ΠΑΕ».

«Επικίνδυνη για τον κόσμο η διοίκηση»

Ο εκπρόσωπος της «Αυτόνομης Θύρας 10″ παράλληλα υπογράμμισε πως δεν γίνεται για πρώτη φορά φέτος κάτι τέτοιο: «Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Από το ματς της Κομοτηνής κρατάει μια στάση πρόκλησης, ώστε συνέχεια να ανεβάζουμε τους τόνους, ενώ γίνονται προσπάθειες να πέσουν», είπε για να συνεχίσει αναφερόμενος στη διοίκηση: «Θέλει να φύγει και να χρεώσει τη φυγή της στον κόσμο. Την Κυριακή ο κόσμος συμπεριφέρθηκε άψογα. Έχουμε αξιοπρέπεια. Ο κ. Ρέμος και οι σύμβουλοι του, θα έφευγαν αηδιασμένοι, λέγοντας οι χούλιγκαν, οι αλήτες, οι κακοί και όλα αυτά…» για να κλείσει λέγοντας: «Εμείς από τον Ηρακλή δεν φεύγουμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα». Χθες, μάλιστα, στην ιστοσελίδα της «Αυτόνομης Θύρας 10″ στο διαδίκτυο «ανέβηκε» νέο μήνυμα που ανέφερε: «Αηδιάσαμε. Για τις διμοιρίες, τις συλλήψεις, το κατεχόμενο Καυτανζόγλειο, την αγωνιστική κοροϊδία, κανείς δεν έχει τι να πει… Τα λέει όλα η σιωπή. Γίνατε πλέον επικίνδυνοι», με μια φωτογραφία του άδειου πετάλου ως φόντο του κειμένου.

Οι… γρίφοι και τα μπερδέματα

Οι… γρίφοι και τα μπερδέματα

Τελικά ποιος από όλους είναι πιο μπερδεμένος;
Ο Κόκε με τον Γκρασιάν που έχουν «πέσει» ο ένας πάνω στον άλλο και …λαθεύουν τις θέσεις τους;
Ο Ιομάρ Μαζίνιο, που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τους ρόλους μέσα στην ομάδα ;
Ή μήπως «φταίει»ο κόσμος που είναι απαιτητικός ή στην τελική η διοίκηση(!!!) που φρόντισε να συγκεντρώσει 26 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο προπονητής δεν ξέρει ποιόν να «πρώτο χρησιμοποιήσει»;
Ό,τι κι΄ αν συμβαίνει, όσο μικρό ή μεγάλο κι΄ αν είναι το πρόβλημα πρέπει να λυθεί.
Τα πράγματα δεν είναι ιδανικά στον Άρη και αυτό που οφείλουν να κάνουν οι έχοντες και κατέχοντες είναι να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση όσο είναι νωρίς

Ο σχεδιασμός του καλοκαιριού

Αυτοί που ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το νέο Άρη ήταν αναμφίβολα δύο άνθρωποι. Ο Μαζίνιο και ο Κόντης. Αυτοί επέλεξαν ποιους θα κρατήσουν από τους παλιούς για το σκελετό της ομάδας, αυτοί εντόπισαν τους καινούριους, κι΄ αυτοί προχώρησαν στην μεγάλη υπέρβαση, ξεπερνώντας με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης το περσινό μπάτζετ.
Τι δεν πήγε καλά και γιατί δεν πέτυχε -μέχρι στιγμής- το μπόλιασμα, το ξέρουν μόνο ο προπονητής και ο συνεργάτης του, ο Ντονάτο Σίλβα, ούτε καν ο εκτελεστικός διευθυντής ο οποίος «βγήκε πλέον από το παιχνίδι». Για τη δουλειά στο γήπεδο και τις τελικές επιλογές ευθύνονται μόνο οι δύο Βραζιλιάνοι, κατά κύριο λόγο ο Μαζίνιο και δευτερευόντως ο Ντονάτο.
Όπως τα έμπλεξαν μπορούν και να τα ξεμπλέξουν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης πέταξε το μπαλάκι στον προπονητή και μάλιστα του άναψε και το πράσινο φως για να προχωρήσει σε ό,τι είδους αλλαγές κρίνει ο ίδιος αρκεί να συνέλθει η ομάδα.

Ο πρώτος γρίφος η συνύπαρξη Γκρασιάν-Κόκε

Από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτα κιόλας φιλικά, φάνηκε το πρώτο μεγάλο μπέρδεμα αναφορικά με τη συνεννόηση του Γκρασιάν με τον Κόκε. Όλοι οι παροικούντες στο Κλ. Βικελίδης προβληματιζόμασταν για τη συνύπαρξη των δύο αστέρων με κίνδυνο να παρεξηγηθούμε. Τελικά, το πόσο δίκιο είχαμε φάνηκε στην πορεία, αφού όχι μόνο δεν μπορούν να συνδυαστούν οι δύο τους αλλά προβληματίζουν κιόλας -αμφότεροι -με τις μέτριες εμφανίσεις τους.
Εδώ που έφτασαν τα πράγματα οι πειραματισμοί του τύπου «να χωρέσουν και οι δύο» με τον Κόκε να παίζει αριστερό εξτρέμ και τον Αργεντίνο να κάνει μόνος του παιχνίδι μάλλον απέτυχαν. Το ίδιο και το αντίθετο «τρικ».Κάτι πρέπει να αλλάξει επομένως. Ας το βρει ο Μαζίνιο.

Ο δεύτερος γρίφος με τον Φερναντέζ έρχεται…

Κι ΄αν πιστεύετε ότι το δίλημμα αυτό είναι το μόνο που απασχολεί κάνετε μέγα λάθος. Εκτός από το Ναφτί που επέστρεψε, σιγά- σιγά με το καλό γυρίζει και ο Νάτσο. Ποιος θα παίξει και ποιος θα μείνει εκτός; Κι΄ αν για τον Φλάβιο είναι πιο εύκολο να οπισθοχωρήσει στον πάγκο, ο Φερνάντεζ που θα χωρέσει; Όμορφος προβληματισμός που φέρνει όμως αρκετά δυνατό πονοκέφαλο.
Ο Ιομάρ Μαζίνιο έχει και τη στήριξη και την ανοχή ενώ απολαμβάνει και της καθολικής εμπιστοσύνης των παραγόντων. Ας προχωρήσει λοιπόν και ας βρει τη λύση. Αυτός έχει το μαχαίρι αυτός και το καρπούζι. Πηγη Μετροσπορ

MVP ο Σκόκο, καλύτερο γκολ του Ονουάτσι


Λύτρωσε την ΑΕΚ ο Σκόκο O Νάτσο Σκόκο της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, αφήνοντας πίσω του τον Ζαϊρί. Καλύτερο γκολ ψηφίστηκε αυτό του Μπέντζαμιν Ονουάτσι της Καβάλας, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:

-Νάτσο Σκόκο (ΑΕΚ) 43,6%
-Μετίν Τουμέρ (Λάρισα) 33,3%
-Ηλίας Αναστασάκος (Ατρόμητος) 23,2%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:

-Μπέντζαμιν Ονουάτσι (Καβάλα) 47,1%
-Ζαουάντ Ζαϊρί (Ολυμπιακός) 33,2%
-Μπερτράν Ρομπέρ (Πανθρακικός) 19,6%

Καλο εεεεεεεεεεεεεεε?Γοργόνα βγήκε στην στεριά!

Δοκιμάζεται στη Μπλάκμπερν ο Τζιμπούρ

djembour.jpgΟ Ραφίκ Τζιμπούρ αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα για την ΑΕΚ, αφού δεν υπολογίζεται από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τόσο καιρό αναζητείται λύση που θα ικανοποιήσει και τις δύο πλευρές. Δεν αποκλείεται αυτή η λύση να έρθει από το Νησί και συγκεκριμένα από την Μπλάκμπερν. Όπως έγινε γνωστό, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός θα περάσει τις επόμενες ημέρες από το μικροσκόπιο του Σαμ Άλαρνταϊς και αν ικανοποιήσει με τη παρουσία του να αποκτηθεί τον Ιανουάριο από τα «ρόδα».

Στην Αγγλία για να δοκιμαστεί από την Μπλάκμπερν θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα περάσει από το μικροσκόπιο του Σαμ Άλαρνταϊς κι εφόσον ικανοποιήσει με τη παρουσία του να αποκτηθεί από την αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο.

Ο Τζιμπούρ βρίσκεται σε άδεια που του έχει παραχωρήσει η ΑΕΚ η οποία είναι διατεθειμένη να του δώσει όσες ημέρες χρειάζεται να παραμείνει στο Νησί για να πείσει τον προπονητή της Μπλάκμπερν να τον κάνει κάτοικο «Ίγουντ Παρκ». Η Μπλάκμπερν βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, αφού μετά την αποχώρηση του Ρόκε Σάντα Κρουζ δεν βρήκε ποτέ αξιόλογη λύση για να αντικαταστήσει τον Παραγουανό επιθετικό.

Έχρισε τον διάδοχό του

rolando_golden_ball.jpgΦαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της «Χρυσής Μπάλας» έχρισε τον Λιονέλ Μέσι, ο περυσινός κάτοχος Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι και πάλι υποψήφιος για το τρόπαιο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς μίλησε στο «France Football» για τον διαγωνισμό.

«Ο Μέσι είναι σίγουρα το φαβορί. Αν κερδίσει το τρόπαιο σημαίνει πως το αξίζει. Ήταν από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα που ξεχώρισαν, επειδή βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει τίτλους. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί παίκτες από την Μπαρτσελόνα που μπορούν να πάρουν το βραβείο, όπως ο Ετό και ο Τσάβι. Αλλά ο Μέσι είναι το μεγάλο φαβορί», τόνισε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρονάλντο στη συνέχεια μίλησε για τους στόχους του, οι οποίοι δεν τελειώνουν ποτέ παρά το γεγονός ότι κατέκτησε τα πάντα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Αισθάνομαι ότι ξεκίνησε η καριέρα μου. Πρέπει να κάνω ότι έκανα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ, πρωταθλήματα τα και κύπελλα. Πιστεύω ότι βρίσκομαι στην κατάλληλη ομάδα για να το κάνω. Ξεκινάω πάλι από το μηδέν».

Βάσεις πρόκρισης στο Καραϊσκάκη

karaiskaki.jpgΤο Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει και πάλι τις πύλες του μετά από διακοπή τριών εβδομάδων και οι παίκτες του στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης νικώντας την Σταντάρ Λιέγης απόψε στο Καραϊσκάκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδος διαθέτουν καλύτερη ομάδα από τους Βέλγους και με τον «ερυθρόλευκο» κόσμο στο πλευρό του μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το τρίποντο.
Η Ιντερ μετά την καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στη Τζένοα (5-0) έχει όλα τα φόντα να πετύχει μια ανάλογη εμφάνιση με πολλά γκολ ενάντια σε μια ομάδα που μπορεί να συνεισφέρει ώστε να γίνει το ματς οver.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
101 ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΡΣΕΝΑΛ Over 1,55
102 ΙΝΤΕΡ - ΝΤΙΝΑΜΟ Κ. Over 1,65
106 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ 1 1,70

Redoto_BET

geia sas aderfia...................
enopsei c.l. exo dei ta matsakia....den yparxei kati aman aman....parola ayta vlepo mia triada polu zesta pou duskola tha spasei gia diplasiasmo omas...gia merokamataki....INTER-1 me duo isopalies os twra den xwraei tip alo....o mourinio tha to parei... polu sovara to mats...terastia diafora dynamikotitas.....GIOUVE-1 me duo isopalies k ayti isxyoun oti k gia tin inter polu duskola den tha vgei o assos....PORTO-1 eee pia o apoel kalos xrysos ala os ekei....den tha exei panta astro.....den exei kamia tyxi sto oporto....gia osous den tous ikanopoiei vlepo kai niki tis megalis LIVERPOUL.....ego pantos pao gia diplasiasmo.....ena merokamataki mou arkei.......salute magkes.....oi aposdoseis pou pira eine apo tin bet365

Το νέο αμόρε του άσου της Ιντερ Γουέσλεϊ Σνέιντερ

Φωτο Ημέρας

Κι όμως υπάρχουν και έλληνες που χάρηκαν που κληρώθηκε η Εθνική με την Ουκρανία

Αθλητικός Τύπος 20/10/2009

Sportday
Goal news
Εξέδρα

Φως
Φίλαθλος
Ώρα των σπορ

Πρωταθλητής
Πράσινη
Score

Derby news
Η Γάτα
Metrosport

Σπορ του Βορρά
Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης
Αθλητικά Νέα

The Match
Πατρίς Sport

Ειπε..........................

"Εντάξει για να λέμε την αλήθεια, είχαμε μια προτίμηση στη Σλοβενία και δεν θα θέλαμε να παίξουμε με την Ουκρανία και το ΕΪΡΕ. Ομως, είναι δύο παιχνίδια και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση"

Κώστας Χαλκιάς

(...ο διεθνής γκολκίπερ σχολιάζοντας στο sport.gr την κλήρωση της Εθνικής μας με την Ουκρανία)

Ψιθυροι......................

  • Αγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε κατάστημα ιδιοκτησίας του διεθνούς διαιτητή Γιώργου Δαλούκα στο Βόλο, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

  • Το παιχνίδι ΑΕΚ-Λάρισα πήρε μετάθεση κατά μια μέρα, ελέω... Μπιγιονσέ. Η συναυλία της... πληθωρικής τραγουδίστριας στο κλεισό του ΟΑΚΑ την Κυριακή (8/11) οδήγησε την Σούπερ Λίγκα να πάει το ποδοσφαιρικό ματς την επομένη (9/11), καθώς η παράλληλη διεξαγωγή συναυλίας και αγώνα σε αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη, θα δημιουργούσε μεγάλο πρόβλημα...
  • Η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης συναντήθηκε με τους οπαδούς που επίσης επέστρεφαν Αθήνα. Αρκετοί από αυτούς στάθηκαν στην ομάδα, παρά το ισόπαλο 2-2, ενώ κάποιοι - σε ήρεμους τόνους - ζήτησαν από τον Κατσουράνη να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του

"Βουνό" τα προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Τουάμα με αντίπαλο τον Μπαλάφα Δεν έφτανε η ήττα στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ, ήρθαν να προστεθούν και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ο Γιώργος Παράσχος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, είδε αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες να αντιμετωπίζουν τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι Στάθης, Ντιμπαλά και Σαϊτιώτης, έκαναν μόνοι τους προπόνηση την Δευτέρα. Ο Ελευθερόπουλος παραμένει στην Αθήνα για θεραπεία στην μέση του, ενώ το μόνο ευχάριστο είναι η επιστροφή του Μπαλάφα σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς αποθεραπεύτηκε

Νίκη ανάσα για τη Φούλαμ, 2-0 τη Χαλ


Καμαρά και Ζαμόρα πανηγυρίζουν Με τον Μπόμπι Ζαμόρα να πετυχαίνει ένα γκολ και να δημιουργεί άλλο ένα, η Φούλαμ επικράτησε της Χαλ με 2-0 για την Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας στους 10 βαθμούς, ενώ η Χαλ έμεινε στις τελευταίες θέσεις.
Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι, έχοντας δεχτεί δέκα γκολ στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια τους, ταμπουρώθηκαν στην άμυνα και η Φούλαμ δεν μπορούσε να τους διασπάσει.
Ομως στο 43' ένα σουτ του Νταφ απέκρουσε ο Μάιχιλ, και ο Μπόμπι Ζαμόρα έφτασε πρώτος στη μπάλα, για να την στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα.
Στο 64' ήλθε και το δεύτερο γκολ, για να κρίνει τον αγώνα. Ο Ζαμόρα από τα δεξιά γύρισε τη μπάλα και ο Ντιομανσί Καμαρά από κοντά πλάσαρε κάνοντας το 2-0.