Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Πιλάβιος: "Ανθρωποι οι διατητές και κάνουν λάθη"


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, μίλησε στην εκπομπή "Champions Zone" του Novasports1 και αναφέρθηκε τόσο στη διαιτησία στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ, που προβληματίζει, όσο και στα της Εθνικής Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα το που θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία. Τί είπε για τον Ότο Ρεχάγκελ.

Αναλυτικά:

Για τη διαιτησία: "Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Μέσω του προγράμματος επιμόρφωσης προσπαθούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Όμως ίσως κάποτε πρέπει να σκεφτούμε ότι οφείλουμε να το αφήσουμε αυτή την υπόθεση. Είναι θέμα νοοτροπίας. Στο μέλλον δεν θα ανεχθώ δηλώσεις, υπονοούμενα και αιχμές, κατά προσώπων και θεσμών. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε μέτρα για να προστατέψουμε και τους διαιτητές...".

Για το που θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα την Ουκρανία στις 14 Νοεμβρίου: "Είναι ακόμα νωρίς. Ούτε οι Ουκρανοί έχουν ακόμα αποφασίσει το που θα παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Τις επόμενες μέρες θα μάθετε περισσότερα... Όπου και να γίνει πάντως πρέπει να αγκαλιάσουμε την Εθνική".

Τέλος για την υπόθεση της παραμονής του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θεώρησε ότι είναι άκαιρο να συζητηθεί αυτό το θέμα της συγκεκριμένη στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: