Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ενθουσιασμός στην Καβάλα


Οι φίλαθλοι του ΑΟ Καβάλας Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Καβάλας έπειτα από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι» στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλη εκδρομή ετοιμάζουν οι οπαδοί της Καβάλας στο εκτός έδρας ματς με την Σκόντα Ξάνθη και δείχνουν να είναι ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα που έχει κάνει ο AOK. Οι οπαδοί της Μακεδονικής ομάδας αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή έδρα» μέσα στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα ζήτησε από τη διοίκηση της Ξάνθης τον αριθμό των 1000 εισιτηρίων, (στο πέταλο, πίσω από την εστία), τα οποία σήμερα αναμένεται να σταλούν και να αρχίσει η προπώληση. Όμως, υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια. Για να δώσει η Ξάνθη τα εισιτήρια, θα πρέπει η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης να δώσει το «πράσινο φώς» και εάν τέτοιο δε γίνει, τότε δε μπορεί η Καβάλα να διαθέσει εισιτήρια. Η λογική λέει βέβαια, ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα, όμως μέχρι τώρα πολλά έχουμε δει...

Φυσικά, πέραν των 1000 εισιτηρίων, θα υπάρχουν έξω από τα εκδοτήρια και άλλα εισιτήρια. Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εισιτήρια που θα στείλει η Ξάνθη, θα κοστίζουν 25 ευρώ.

Απολογήθηκε στη διοίκηση της ΠΑΕ ο Σάρλς Ιτάνζ και έδωσε εξηγήσεις για την αντίδραση του πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η οποία οδήγησε και στον Γιάννη Παπακώστα στην απόφαση του να τον αποκλείσει από την αποστολή. Κρίθηκε επαρκείς οι εξηγήσεις του Γάλλου πορτιέρο, που την Τρίτη το πρωί πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: