Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Φαν ντερ Σαρ: «Πρωταθλήτρια η Γιουνάιτεντ»


Φαν ντερ Σαρ: «Πρωταθλήτρια η Γιουνάιτεντ»
Με «όπλο» την εμπειρία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταφέρει στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα αν δεν ηττηθεί στο αποψινό ντέρμπι με τη Σίτι στο «Έτιχαντ», σύμφωνα με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα των «κόκκινων διαβόλων», Έντγουιν Φαν ντερ Σαρ. Λογικά τα «σκαμπανεβάσματα» στην κορυφή μέσα στη σεζόν, τόνισε ο πρώην γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ.

Οι δύο ομάδες «συγκρούονται» με τη διαφορά τους να είναι στους τρεις βαθμούς. Σε περίπτωση νίκης των «πολιτών», οι τελευταίοι ανεβαίνουν πρώτοι, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη συμπολίτισσα, ενώ, αν οι φιλοξενούμενοι πάρουν θετικό αποτέλεσμα, όλα θα είναι στα χέρια τους.

«Η Γιουνάιτεντ θα πάρει το τρόπαιο και φέτος, καθώς στο ματς σήμερα ευνοείται με δύο αποτελέσματα και νομίζω ότι θα πάρουν, έστω, την ισοπαλία. Έπαιξα έξι χρόνια στην ομάδα και παραμένω ‘κόκκινος’. Ελπίζω ότι θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα και θα διατηρήσουν την πρωτοπορία τους. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά, γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία τόσα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος Ολλανδός στην επίσημη ιστοσελίδα της Premier League και συμπλήρωσε για των απώλεια των οκτώ βαθμών της ομάδας:

«Δεν είναι θέμα πίεσης που έχασε τη διαφορά η Γιουνάιτεντ. Δέχτηκαν δύο γκολ σε επτά λεπτά στο τέλος με την Έβερτον, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Είχε μεγαλύτερη απόσταση μέσα στη σεζόν για αρκετό διάστημα, αλλά ανέκαθεν ανατρέπονται τα δεδομένα εύκολα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Με την εμπειρία του Φέργκιουσον στον πάγκο, όλα είναι υπέρ τους», κατέληξε ο Φαν ντερ Σαρ.


πηγή: sportfm.gr

Της έκανε την ζημιά!!

Της έκανε την ζημιά
Ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με την Καλαμάτα, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Football League 2. Η ομάδα του Μίλτου Γκόφα επικράτησε 2-0 των Καλαματιανών με γκολ των Σκόνδρα και Μανιά.

Μάλιστα η ομάδα του Μπένου είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Μπεγέτη αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας, ο οποίος είναι δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε το δρόμο για την μεγάλη νίκη με σουτ. Το 2-0 έκανε ο Μανιάς στο 72’ με νέο σουτ. Με δέκα παίκτες τελείωσε η Καλαμάτα καθώς αποβλήθηκε ο Τσιμικλής.

Στο παιχνίδι υπήρξε και μικρή διακοπή καθώς οι οπαδοι του Ρουφ προσπαθησαν να ρίξουν τα κυκλιδώματα και στην εξέδρα του γηπέδου πήρε θέση μια διμοιρία των ΜΑΤ! Το ματς άρχισε ξανά με 4λεπτη καθυστέρηση!

1ος Όμιλος

Απόλλων Σμύρνης - Ζάκυνθος : 1-0
Αστέρας Μαγούλας-Πανηλειακός : 0-0
Προοδευτική-ΑΟ Γλυφάδας : 0-2
Ρούβας-Χανιά : 0-0
ΠΑΟ Ρουφ – Καλαμάρα: 2-0

Βαθμολογία 1ου ομίλου

Απόλλων Σμύρνης 32
Πανηλειακός 30
ΑΟ Γλυφάδας 24
Καλαμάτα 23
Ζάκυνθος 23
Ρούβας 22
Χανιά 18
Ηλυσιακός 17
ΠΑΟ Ρουφ 16
Προοδευτική 16
Αστέρας Μαγούλας 16

Επόμενη αγωνιστική (19η, 09/05)

Πανηλειακός-Ζάκυνθος
Καλαμάτα-Αστέρας Μαγούλας
ΑΟ Γλυφάδας-Απόλλων Σμύρνης
Χανιά-Προοδευτική
Ρούβας-Ηλυσιακός

Ρεπό: ΠΑΟ Ρουφ

2ος Όμιλος

Τηλυκράτης-Ηρακλής: 1-1
Απόλλων Καλαμαριάς-Εθνικός Γαζώρου: 2-1
Βατανιακός-Οδυσσέας Αναγέννησης: 4-0
Οικονόμος Τσαριτσάνης -Τύρναβος: 2-1
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Αετός Σκύδρας : 4-5
Δόξα Κρανούλας- Νίκη Βόλου: 0-2


Βαθμολογία 2ου Ομίλου

Εθνικός Γαζώρου 37
Απόλλων Καλαμαριάς 33
Τηλυκράτης 31
Νίκη Βόλου 31
Οικονόμος Τσαριτσάνης 29
Τύρναβος 28
Ηρακλής 26
Δόξα Κρανούλας 19
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 19
Βατανιακός 18
Οδυσσέας Αναγέννησης 13
Αετός Σκύδρας -4*

*Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε με ποινή αφαίρεσης 11 βαθμών.


Επόμενη αγωνιστική (19η, 09/05)

Εθνικός Γαζώρου-Οδυσσέας Αναγέννησης
Νίκη Βόλου-Απόλλων Καλαμαριάς
Τύρναβος-Βατανιακός
Ηρακλής-Δόξα Κρανούλας
Αετός Σκύδρας-Οικονόμος Τσαριτσάνης
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας-Τηλυκράτης


πηγή: sportfm.gr

Στη ΓΑΔΑ ο Ψωμιάδης!!

Στη ΓΑΔΑ ο Ψωμιάδης
Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος σήμερα εκδόθηκε στις ελληνικές Αρχές από την ΠΓΔΜ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Καβάλας, και ένας από τους κύριους κατηγορούμενους για την υπόθεση των στημένων αγώνων αύριο θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα και να αποφασισθεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθεί καθώς οι Αρχές τον έχουν κηρύξει προφυλακιστέο.

Ο Μάκης Ψωμιάδης οδηγήθηκε στο κτίριο της ΓΑΔΑ από το γκαράζ καθώς αρκετές τηλεοπτικές κάμερες βρίσκονταν έξω από την κύριο είσοδο.

Στη ΓΑΔΑ βρίσκονται οι δικηγόροι του ο γιός του και η κόρη του για να τον επισκεφθούν.

Σήμερα θα διανυκτερεύσει εκεί και αύριο θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει τις φυλακές που θα κρατηθεί. Θυμίζουμε ότι οι ελληνικές Αρχές έχουν ήδη αποφασίσει την προφυλάκισή του.

πηγή: sportfm.gr

Ομπράντοβιτς: «Θα μάθω αν είναι αλήθεια για τους Ρώσους»

Ομπράντοβιτς: «Θα μάθω αν είναι αλήθεια για τους Ρώσους»
Στην κούραση της ομάδας του από τα συνεχόμενα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό εστίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το τέλος του ημιτελικού αγώνα της Α1μπάσκετ με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στο φιλολογικό ενδιαφέρον των Ρώσων για την αγορά της ομάδας, λέγοντας πως θα ήθελε να γνωρίζει αν ισχύει πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια του Κολοσσού και για ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κολοσσό και για τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και για τα αποτελέσματα. Ήταν το έκτο παιχνίδι σε 12 ημέρες και για μας και για τον Κολοσσό. Η κούραση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών και των δύο ομάδων. Γι’ αυτό υπήρχαν άλλωστε και αρκετά άστοχα σουτ και λέι-απ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η θέληση και η μαχητικότητα που δείξαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι στη Ρόδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την είσοδο μας σ’ έναν ακόμη τελικό. Θα έχουμε μπροστά μας μιάμιση μέρα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το φάιναλ-φορ».

Για το ενδιαφέρον απόκτησης της ομάδας από τους Ρώσους, τόνισε: «Δεν γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς με τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων, αλλά ελπίζω να μάθω τις επόμενες μέρες τι ακριβώς θα γίνει. Θέλουμε να μάθουμε αν αυτά που ακούστηκαν είναι αληθή ή αναληθή. Ελπίζω ότι πριν φύγουμε για την Κωνσταντινούπολη, να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Αν έχουν βάση ή είναι απλά σενάρια. Όποια και να είναι απόφαση, θέλουμε να ξέρουμε πριν από το φάιναλ-φορ. Η δική μας δουλειά είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για το φάιναλ-φορ. Αυτό μας απασχολεί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας. Θέλουμε όμως να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Μάικ Μπατίστ είναι καλύτερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα κάνει ξανά μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό τιμ την πρόοδο της υγείας του».

Από την πλευρά των παικτών, ο Στράτος Περπέρογλου, ανέφερε:«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού. Και στα δύο παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στην επίθεση είχαμε τα ίδια προβλήματα. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το φάιναλ-φορ, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι. Καλή επιτυχία στον Κολοσσό, στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όταν ήμουν στη Ρόδο, ο Κολοσσός ήταν στη Γ’ Εθνική. Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Α1. Είναι μεγάλη η επιτυχία του. Ελπίζω να έχει και συνέχεια, γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες».

«Να παίξουμε με το πνεύμα της Θύρας 4»!

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη NOVA για την κατάσταση της ομάδας του ΠΑΟΚ, την κανονική περίοδο και τα πλέι οφ που ακολουθούν, σημειώνοντας οτι ο πιο καθοριστικός παράγοντας για να πετύχει ο "Δικέφαλος" σε αυτό το μίνι-πρωτάθλημα θα είναι "η νοοτροπία των παικτών".
«Να παίξουμε με το πνεύμα της Θύρας 4»!
Τι γεύση σας άφησε η πρώτη σας κανονική περίοδο στο ελληνικό πρωτάθλημα;
«Αναμφίβολα είμαι πολύ πιο έμπειρος πια έχοντας ιδίαν άποψη της ελληνικής λίγκας. Γνωρίζω καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις συνθήκες που το διέπουν. Αλλά νομίζω πως είναι τόσα πολλά πράγματα στα οποία θα μπορούσα να σταθώ που λίγα λεπτά δεν αρκούν. Ισως αυτό στο οποίο θα μπορούσα να περιοριστώ είναι πως ήταν ... ωραία, με ενθουσιασμό κι ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε καλά»
- Σύμφωνα με τους στόχους που είχατε θέσει στο ξεκίνημα της σεζόν είστε ικανοποιημένος για όσα κατάφερε η ομάδα;
«Ικανοποιημένος .... Εχω την αίσθηση πως καταφέραμε ορισμένα καλά πράγματα, όμως γνωρίζω πως χάσαμε ορισμένους αγώνες για τους οποίους λυπάμαι μεν αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν μπορεί όλα να είναι θετικά κι ακόμη περισσότερο όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όπως δηλαδή συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες»
- Ξεκινάτε τη διαδικασία των πλέι οφ μαζί με την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Ποιος μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά;
«Ειλικρινά δεν πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει μόνον ένας τέτοιος. Θεωρώ πως το πιο σημαντικό στοιχείο θα είναι η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών»
- Πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος αγώνας στη διαδικασία, που στη συγκεκριμένη περίπτωση σας θέλει να υποδέχεστε την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας;
«Είναι τόσο σημαντικός όσο κι όλοι οι άλλοι αγώνες. Δε θέλω να φορτώσω τους ποδοσφαιριστές μου με ακόμη περισσότερη πίεση και νομίζω πως η άποψή μου ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ολες οι αναμετρήσεις είναι εξίσου σημαντικές κι αυτό είναι ένα μάθημα που μας το δίδαξε κι η κανονική περίοδος»
- Ποια στοιχεία επιθυμείτε να δείτε από την ομάδα σας στα πλέι οφ;
«Είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Χρειαζόμαστε να παίξουμε με το πνεύμα της θύρας '4'. Αυτό προτιμώ ...», ολοκλήρωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

"Να βρει κουράγιο και δύναμη ο Παναιτωλικός"

Στο περιθώριο της βράβευσης του ως MVP της 29ης αγωνιστικής, ο Άγγελος Χαριστέας ευχήθηκε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, "να έχει κουράγιο και δύναμη να ανεβάσει ξανά την ομάδα εκεί που ανήκει"...
"Να βρει κουράγιο και δύναμη ο Παναιτωλικός"
«Δυστυχώς ο υποβιβασμός της ομάδας μου δεν μου επιτρέπει να χαρώ το βραβείο, όπως στην περίπτωση που η ομάδα είχε εκπληρώσει τους στόχους της.
Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και με ανέδειξαν σ’ αυτή τη θέση την 29η αγωνιστική, όταν ο Παναιτωλικός σημείωσε μια ιστορική νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Το βραβείο το αφιερώνω στους ανθρώπους της ομάδας. Κυρίως στον πρόεδρο που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Αυτό που θέλω να του πω είναι να έχει κουράγιο και δύναμη να ανεβάσει ξανά την ομάδα εκεί που ανήκει», τόνισε ο 32χρονος φορ.

Χαιρέτησε κι έφυγε ο Νέτο!!

Τελευταίο αντίο για τον Ντάρσι Νέτο το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ν. Ρύσιο,, καθώς μετά από πέντε συναπτά έτη παραμονής στον Αρη, ο βραζιλιάνος αμυντικός είπε «αντίο» στους συμπαίκτες του, καθώς έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα.
Χαιρέτησε κι έφυγε ο Νέτο
Ο Νέτο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στη πατρίδα του, προκειμένου να σκεφτεί τις προτάσεις που έχει στα χέρια του (από Κύπρο και Βραζιλία), προτού καταλήξει στον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός πως τον «δένει» ένας ακόμα χρόνος συμβολαίου με τον Αρη.
Ωστόσο τα χρήματα που προβλέπονται είναι πολλά και οι Θεσσαλονικείς συναινούν στην αποδέσμευσή του, καθώς πέραν του ότι ικανοποιούν την επιθυμία του για φυγή, γλιτώνουν και ένα σημαντικότατο χρηματικό ποσό.
Πηγή: novasports.gr

Επιστροφή Σιαλμά στην 11άδα!!

Η απρόσμενη απουσία του Βίκτορα Κλωναρίδη από το ματς της Τούμπας αλλάζει τα σχέδια του Νίκου Κωστένογλου, ο οποίος θα επαναφέρει στην 11αδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ μετά από περίπου 40 ημέρες τον Δημήτρη Σιαλμά.
Επιστροφή Σιαλμά στην 11άδα
Ο Σιαλμάς θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, με τον Λεονάρντο στο άλλο και τον Λυμπερόπουλο στην θέση του σέντερ φορ. Άλλες λύσεις δεν υπάρχουν και οι μοναδικοί που μπορούν να βοηθήσουν για τις θέσεις της επίθεσης είναι ο Μπέλεκ και ο νεαρός Τσίτας, μια και ο Γκούντγιονσεν είναι ξανά στα… πιτς και οι υπό προϋποθέσεις οι Κάρλος και Λαγός.
Πηγή: aek365.gr

"Ο Κούγιας που έχει δεκαπλάσια περιουσία, θα ελεγχθεί ποτέ;"

Ο μάνατζερ Άγγελος Τραυλός, εκ των κατηγορουμένων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι "η νέα κατάθεση του προέδρου της Παναχαϊκής είναι γενική και αόριστη" και έβαλλε κατά του Αλέξη Κούγια...
"Ο Κούγιας που έχει δεκαπλάσια περιουσία, θα ελεγχθεί ποτέ;"
"Εγώ ελέγχθηκα για τα 27 εκ.ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό μου. Ο Κούγιας που έχει δεκαπλάσια περιουσία από μένα, έχει ελεγχθεί ποτέ; Είχα καταγγείλει τα διπλά συμβόλαια της Παναχαϊκής και βρήκε τρόπο να σταματήσει τη διαδικασία. Θα αποκαλύψω στον ανακριτή το όνομα του ανθρώπου που καλύπτει τον Κούγια. Κάνω μια πρόταση: Να ελεγχθούμε και οι δύο σε δημόσιο νοσοκομείο για να δούμε αν είναι αλήθεια αυτό που λέει η πιάτσα περί ψυχασθενούς".
Ο κ.Τραυλός αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση του με τον Β.Γκαγκάτση ("μάλωσα μαζί του και έχω να πω καλημέρα εδώ και 13 χρόνια") και τόνισε:
"Η μόνη ομάδα που έχει τιμωρηθεί για στημένο ματς -εκτός της Ηλιούπολης- είναι η Παναχαϊκή, η οποία τελευταία έχει διαρκείς ανατροπές στα αποτελέσματά της.Ο Κούγιας πήρε τον Βούζα προπονητή ενώ τον είχε κατηγορήσει για εμπλοκή του σε σικέ αγώνα στην πρώτη κατάθεσή του στον ανακριτή.
Και τον απέλυσε μετά την ήττα από την Καλλιθέα. Δηλώνει εφοπλιστής! Είναι στην Ενωση εφοπλιστών και δεν το ξέρω; Είχα βεβαιωμένα κέρδη από τον ΟΠΑΠ μέχρι το 2004, τότε που δεν υπήρχε ελληνικό στοίχημα. Αν ο ανακριτής βρεί στοιχηματισμούς μου σε στημένα παιχνίδια, τότε είμαι ένοχος".

Ο Ότο το πιστεύει...!!

Μέχρι το τέλος θα πρέπει να παλέψουν οι παίκτες της Χέρτα Βερολίνου, τονίζει ο Ότο Ρεχάγκελ. Ο πρώην ομοσπονδιακος μας τεχνικός εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα 4-0 στο ματς με την Σάλκε, όμως τόνισε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα, στη «μάχη» του υποβιβασμού.
Ο Ότο το πιστεύει...
«Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο και η Κολωνία να χάσει, όμως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι εντός έδρας δεν παίζουμε όπως θα περίμενα. Όμως, νομίζω ότι έχουμε ακόμα κάποιες ελπίδες και πρέπει να τις κυνηγήσουμε όσο μπορούμε. Πρέπει να δουλέψουμε στο πως θα πάρουμε αυτό το ματς, με την βοήθεια και των οπαδών μας».

Ο Ετό έγινε... αστυνόμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάμουελ Ετό πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στο 3-1 της Ανζί με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, μαζί την Αστυνομία που ήταν στο γήπεδο, φορώντας μάλιστα και το... καπέλο ενός οργάνου της τάξης...
Ο Ετό έγινε... αστυνόμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καλοκαιρινό σεξ έχει τις δυσκολίες του!!

Το καλοκαιρινό σεξ είναι ωραίο αλλά ενέχει πολλούς κινδύνους.
Το καλοκαιρινό σεξ έχει τις δυσκολίες του
Οι καυτές βραδιές του καλοκαιριού συχνά βγάζουν στην επιφάνεια τα πιο βαθιά και πιο έντονα συναισθήματα αγάπης και πόθου. Γιατί να περιοριστούμε στο σεξ στην κρεβατοκάμαρα, ή γενικότερα στο σπίτι, όταν υπάρχουν οι παραλίες, οι πισίνες αλλά και.. οι μπανιέρες για να φιλοξενήσουν τις πιο ιδιωτικές μας στιγμές;
Υπάρχουν κάποιοι λόγοι, όπως αποδεικνύεται. Όσο αντισεξουαλικό και αν ακούγεται, το «καλοκαιρινό σεξ» κρύβει κινδύνους για την υγεία αλλά και πρακτικές δυσκολίες.
Αν και οι απαγορεύσεις δε χωράνε στο σεξ, καλό είναι να παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις:
Προφυλακτικά + νερό = παγίδα
Δε θέλουμε να ρίξουμε κρύο νερό στις φαντασιώσεις σας -κοινώς να σας ξενερώσουμε- αλλά μήπως να σκεφτείτε πιο «ξηρές» στάσεις;
Αν και τα προφυλακτικά θεωρούνται συμβατά με λιπαντικά με βάση το νερό, δε θα πρέπει να βυθίζονται πλήρως στο νερό. Οι εταιρίες προφυλακτικών δε δοκιμάζουν τα προϊόντα τους σε τέτοια κατάσταση, και συνεπώς δεν μπορούν να εγγυηθούν για την αποτελεσματικότητά τους όταν χρησιμοποιούνται σε πισίνες, μπανιέρες και άλλες τέτοιες «παράτολμες» καταστάσεις.
“Αν και το αλάτι του θαλασσινού νερού δεν έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο υλικό των προφυλακτικών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ισχύει το ίδιο και για τις χημικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται στις πισίνες, όπως είναι το χλώριο και το όζον για παράδειγμα” δήλωσε για το θέμα εκπρόσωπος της εταιρίας Durex.
Η θερμότητα θα μπορούσε να σπάσει το προφυλακτικό. Άσε που είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να μπει το προφυλακτικό μέσα στο νερό.
Ήλιος, άμμος και … βακτήρια
Μήπως έχετε σχέση και είστε μονογαμικός τύπος, οπότε δε χρησιμοποιείτε προφυλακτικά; Και πάλι μπορεί να υπάρχει λόγος να αποφύγετε το σεξ στο νερό, αφού οι κακώς συντηρημένες πισίνες, μπανιέρες και τα υδρομασάζ δε αποκλείεται να είναι χώροι αναπαραγωγής βακτηρίων.
Έρευνα, που πραγματοποίησε πρόσφατα το Πανεπιστήμιο του Oregon, απέδειξε ότι το καλοκαίρι είναι η χειρότερη εποχή για λοιμώξεις από βακτήρια, με τις σοβαρές λοιμώξεις, που προκαλούνται από βακτήρια να φτάνουν και το 17% για κάθε αύξηση της θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς.
Τέτοια βακτηρίδια, επισημαίνουν οι ερευνητές, αποτελούν συχνή αιτία γαστρεντερικών και αναπνευστικών λοιμώξεων, αλλά και άλλων παθήσεων, όπως η πνευμονία και οι μολύνσεις στο αίμα. Επιπλέον, τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις ουροποιητικού συστήματος, για τα οποία η σεξουαλική επαφή αποτελεί γνωστό παράγοντα κινδύνου.
Το να ζήσετε τον έρωτά σας στην αμμουδιά μπορεί επίσης να μην είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία σας. Μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην έκδοση του Ιουλίου του 2007 του περιοδικού Περιβαλλοντικής Επιστήμης & Τεχνολογίας (Environmental Science & Technology), υποστηρίζει ότι τα επικίνδυνα μικρόβια, που εντοπίζονται μέσα στη θάλασσα, μπορούν να βρεθούν και στην άμμο.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, το 91% των παραλιών στη μελέτη είχαν ανιχνεύσιμα επίπεδα του εντερόκοκκου (βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις του ουροποιητικού, εκκολπωματίτιδα και μηνιγγίτιδα), και 62% είχαν ίχνη από την E. coli. Αυτό το βακτήριο, όταν βρεθεί σε υψηλά επίπεδα στο νερό, μπορεί να προκαλέσει δερματικά εξανθήματα ή λοιμώξεις στο αυτί.
Οι κίνδυνοι των «καταδύσεων»
Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να σας αλλάξουν τη γνώμη, τι θα λέγατε αν σας πληροφορούσαμε και για το εξής: Το ζεστό νερό της μπανιέρας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υπογονιμότητας στους άνδρες.
Μελέτη, που έγινε το 2007 από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο, διαπίστωσε ότι η συνολική σωματική έκθεση σε υγρή θερμότητα μπορεί να εξασθενήσει τόσο την παραγωγή του σπέρματος όσο και την κινητικότητά του. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα χρησιμοποιούσαν ζεστή μπανιέρα ή θερμαινόμενο Jacuzzi σε θερμοκρασία μεγαλύτερη από τη θερμοκρασία του σώματός τους για 30 λεπτά ή περισσότερο κάθε εβδομάδα για τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από τη συμμετοχή τους στο πείραμα.
Οι ερευνητές ζήτησαν από τους εθελοντές να σταματήσουν όλες τις θερμές «καταδύσεις» για τρεις ή περισσότερους μήνες και το 45% των ανδρών ανέφεραν μέση αύξηση της συνολικής κινητικότητας των σπερματοζωαρίων τους κατά 491% μετά από τρεις με έξι μήνες. Παράλληλα η μελέτη απέδειξε ότι το 85-90% των περιπτώσεων υπογονιμότητας μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με φαρμακευτική θεραπεία ή με χειρουργική επέμβαση.
Πηγή: kamarinia.gr

Επικύρωση με πολλά "ναι μεν, αλλά..."

Με απόντες τον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό, το σημερινό ΔΣ της Super League αποφάσισε να επικυρώσει μερικώς τη βαθμολογία της φετινής σεζόν...
Επικύρωση με πολλά "ναι μεν, αλλά..."
Κάποιες ομάδες ζητούσαν ολική επικύρωση, υπήρχαν όμως και άλλες που περιμένουν τις εξελίξεις για να αμφισβητήσουν θέσεις και την τελική κατάταξη.
Τελικά, εφτά ομάδες ψήφισαν υπέρ της ολικής επικύρωσης (ΠΑΟΚ, Άρης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Κέρκυρα) και άλλες εφτά την μερική. Στην ισοβαθμία μέτρησε διπλή η ψήφος του προεδρεύοντα Γιώργου Μποροβήλου.
Αποφασίστηκε λοιπόν ότι θα επικυρωθεί η βαθμολογία για τις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ και για τους υπόλοιπους μένει εκκρεμότητα.
Από εκεί και πέρα σήμερα στη Λίγκα αποφασίστηκε ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 25 και 26 Αυγούστου, ενώ η νέα μπάλα θα προέρχεται από την Adidas.


πηγή: sportdog.gr

Η ΕΠΟ τιμώρησε την ΑΕΛ μετά από 4 μήνες...!!

Έπειτα από 4 μήνες, η ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει τη Λάρισα με χρηματικό πρόστιμο για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναιτωλικό, ο οποίος διεξήχθη τον Δεκέμβριο το 2011.
Η ΕΠΟ τιμώρησε την ΑΕΛ μετά από 4 μήνες...
Στις 21 Δεκεμβρίου 2011 διεξήχθη ο αγώνας της Λάρισας με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας, στον οποίο οι Αγρινιώτες πήραν την πρόκριση στα πέναλτι.
Κατά τη διάρκεια της... ρώσικης ρουλέτας κάποιοι οπαδοί των «βυσσινί» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή, Πέτρο Κωνσταντινέα, να τη διακόπτει για μερικά δευτερόλεπτα.
Έπειτα, λοιπόν, από τέσσερις μήνες και μια εβδομάδα, και αφού έχει γίνει και ο τελικός του θεσμού, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει τους Θεσσαλούς για το συμβάν αυτό με χρηματικό πρόστιμο ύψους 7.500 ευρώ.


πηγή: sportdog.gr

Aν προκριθούμε, μην... κληρωθούμε εκεί!!

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η κλήρωση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ του Λονδίνου. Όμιλος «φωτιά» ο πρώτος με τη συμμετοχή των ΗΠΑ, Γαλλίας, Αργεντινής, Τυνησίας και των πρώτων δύο ομάδων του Προολυμπιακού τουρνουά.
Aν προκριθούμε, μην... κληρωθούμε εκεί!
Το δεύτερο γκρουπ στελεχώνουν οι εξής ομάδες: Κίνα, Μ. Βρετανία, Βραζιλία, Αυστραλία, Ισπανία και η ομάδα που θα τερματίσει τρίτη στο Προολυμπιακό τουρνουά. Κάτι που σημαίνει πως εάν η Εθνική ομάδα τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του Προολυμπιακού τουρνουά θα βρει απέναντι της τις ΗΠΑ, Τυνησία, Γαλλία και Αργεντινή, αλλά μετά θα έχει καλό... χιαστί ενώ εάν τερματίσει τρίτη, τότε θα βρει απέναντι της τις ομάδες του δεύτερου γκρουπ.
1ος Όμιλος
Πρώτη Προολυμπιακού
Τυνησία
ΗΠΑ
Γαλλία
Δεύτερη Προολυμπιακού
Αργεντινή
2ος Όμιλος
Κίνα
Μ. Βρετανία
Βραζιλία
Αυστραλία
Τρίτη Προολυμπιακού
Ισπανία
Την πρόκριση στους "8" παίρνουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες από κάθε γκρουπ.

Πριμ… 50 λίρες στη μάχη του Μάντσεστερ!!

Λίγες ώρες πριν την σέντρα στο ματς της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ ο Βασίλης Γαλούπης... γυρίζει στο 1968 και γράφει για την μάχη του Μάντσεστερ!
Πριμ… 50 λίρες στη μάχη του Μάντσεστερ!
Ανεβαίνουμε στην μηχανή του χρόνου και γυρνάμε στο θρυλικό 1968! Όχι, όμως, για τον περιβόητο Μάη, μιας και σε λίγο είναι ούτως ή άλλως η Πρωτομαγιά, αλλά για τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς.
Και συγκεκριμένα κάνουμε φλας μπακ στις 27 Μαρτίου 1968, όταν έγινε το ματς της σεζόν στην Αγγλία. Καλή ώρα σαν απόψε με το Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναμένεται να καθηλώσει τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού σε μεγάλο ποσοστό θα κριθεί ο τίτλος για την πρέμιερ. Έτσι και τότε…
Έσπαγε καρδιές…
Η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Αγγλίας έσπαγε καρδιές. Τον τίτλο διεκδικούσαν Λιντς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Λίβερπουλ.
Στις 27 Μαρτίου 1968 έγινε το ντέρμπι του Μάντσεστερ (στο Όλντ Τράφορντ αυτή τη φορά), που σε σημαντικό βαθμό έκρινε τον πρωταθλητή.
Η Σίτι ήταν και τότε με μειονέκτημα βαθμολογικό, αφού βρισκόταν 2 βαθμούς πίσω (η νίκη έδινε 2 β., όχι 3 β. όπως τώρα).
Η Γιουνάιτεντ, που εκείνη τη σεζόν κατέκτησε λίγο αργότερα το κύπελλο πρωταθλητριών κόντρα στην Μπενφίκα, είχε εκτός των άλλων παικταράδων και τον τεράστιο Τζορτζ Μπεστ. Ο μεγάλος Μπεστ, μάλιστα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με το ξεκίνημα του ντέρμπι, αλλά η Σίτι με εκπληκτική εμφάνιση το γύρισε και κατάφερε να κάνει το 1-3, που ουσιαστικά της έδωσε το πλεονέκτημα για τον τίτλο, έτσι ώστε να κατακτήσει το δεύτερο (και τελευταίο ως τώρα) πρωτάθλημα της ιστορίας της.
Στην κορυφή!
Η βαθμολογία στις 27 Μαρτίου 1968, μετά το διπλό της Σίτι στο Όλντ Τράφορντ την 33η αγωνιστική, είχε διαμορφωθεί ως εξής:
1. Λιντς 45 βαθμούς, 2. Μάντσεστερ Σίτι 45 β., 3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 45 β., 4. Λίβερπουλ 43 β.
Σε εκείνο το συναρπαστικό πρωτάθλημα η τελική βαθμολογία την 42η αγωνιστική ήταν:
1. Μάντσεστερ Σίτι 58 β., 2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 56 β., 3. Λίβερπουλ 55 β., 4. Λιντς 53 β.
Μνημειώδες ματς!
Την επόμενη μέρα από το ντέρμπι του Μάντσεστερ, πριν από 44 χρόνια, έγραφε η Daily Mail: «Είναι μια από τις πιο μνημειώδεις συναντήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες».
Οι ομοιότητες και οι διαφορές
Βλέπω πως ο αγγλικός Τύπος παραλληλίζει πάρα πολύ το σημερινό ντέρμπι με εκείνο του 1968. Κάτι λογικό, αφού και τώρα η διαφορά των δυο ομάδων είναι μια νίκη, όπως και τότε, με την Γιουνάιτεντ να προπορεύεται πάλι.
Απλά, αυτή τη φορά ο αγώνας έχει γηπεδούχο την Σίτι, ενώ τα περιθώρια για να ρεφάρουν οι δυο ομάδες κάποιες από τις απώλειες, είναι σαφώς λιγότερα απ’ ό,τι τότε. Η έκβαση, δηλαδή, του ντέρμπι απόψε θα είναι σίγουρα πιο καθοριστική.
Οι παλιοί θυμούνται…
Μου έκαναν εντύπωση κάποια πράγματα που διάβασα στις αγγλικές εφημερίδες πριν λίγο από πρωταγωνιστές του τότε. Άλλες εποχές… Και συγκεκριμένα οι κουβέντες είναι του Μάικ Σάμερμπι από την Σίτι και του Άλεξ Στέπνι από την Γιουνάιτεντ. Και οι δυο είχαν αγωνιστεί στο ντέρμπι του 1968.
Λέει ο 69χρονος παλαίμαχος εξτρέμ της Σίτι, Μάικ Σάμερμπι σε ένα σημείο: «Τότε τα ματς ήταν συγκλονιστικά γιατί και οι δυο ομάδες έπαιζαν πάντα πολύ επιθετικά. Εκείνο το ντέρμπι παίχτηκε μπροστά σε 63.000 θεατές, οι οποίοι πλήρωσαν από 5 σελίνια (!) για ένα εισιτήριο. Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζαμε επαγγελματικά, αλλά τα ντέρμπι στο Μάντσεστερ ήταν πολύ πιο έντονα. Μετά από κάθε ντέρμπι ο ένας οπαδός πήγαινε στη δουλειά του χαμογελαστός, ενώ ο ηττημένος με πεσμένα τα μούτρα».
Ποιο ροτέισον;
Ο επίσης 69χρονος βετεράνος γκολκίπερ Στέπνι της Γιουνάιτεντ γυρνάει πίσω τις μνήμες του:
«Δεν ήταν όπως τώρα. Δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα και συνδρομητικά κανάλια. Όλη η πόλη μαζευόταν στο γήπεδο και οι παίκτες κάναμε τα πάντα για τη νίκη. Τότε εμείς είχαμε και το μυαλό μας στην Ευρώπη. Η Σίτι, πάντως, ήταν πολύ καλή ομάδα και η νίκη τούς έδωσε φτερά για τον τίτλο. Από την πλευρά μας δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Αντίθετα με την σημερινή εποχή, δεν χρησιμοποιούνταν τότε άλλοι παίκτες στη μια διοργάνωση κι άλλοι στην π.χ. ευρωπαϊκή, ώστε να ξεκουραζόμαστε λίγο. Είχαμε μόνο 15 ποδοσφαιριστές α’ γραμμής για όλες τις διοργανώσεις. Οι ίδιοι παίκτες αγωνίζονταν παντού».
Ο κουμπάρος Τζορτζ Μπεστ!
Και οι δυο ποδοσφαιριστές θυμούνται ότι οι σχέσεις μεταξύ των «αντίπαλων» παικτών ήταν τότε άριστες. Συγκεκριμένα λέει ο Σάμερμπι: «Ο Τζόρτζ Μπεστ ήταν ο κουμπάρος στον γάμο μου, στον οποίο παραβρέθηκαν ακόμα εφτά παίκτες της Γιουνάιτεντ. Ακόμα και τώρα βρισκόμαστε μερικοί και κάνουμε παρέα, άσχετα με το τι φανέλα φορούσαμε».
Τι πριμ το 1968;
Θέλετε και κάτι ακόμα, έτσι για φινάλε, αφού υπάρχει κοντράστ με το σήμερα; Ξέρετε τι πριμ πήραν οι ποδοσφαιριστές της Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου το 1968; Από 50 λίρες ο καθένας!
Σήμερα, αν καταφέρουν να κάνουν το ίδιοι οι νυν ποδοσφαιριστές, θα κολυμπήσουν στο χρυσάφι με τόσα πετροδόλαρα που υπάρχουν στην Σίτι. Κάτι που, βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολο, κι εννοώ να πάρει τον τίτλο η φιλόδοξη Σίτι, αφού η έμπειρη Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραμένει διψασμένη κι εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά στην βαθμολογία.
Ένα είναι το σίγουρο. Οι Εγγλέζοι είδαν με κομμένη την ανάσα εκείνο το ντέρμπι του 1968. Έτσι κι απόψε εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι σε όλη τη γη θα παρακολουθήσουν με την ίδια αγωνία και την τωρινή μονομαχία του Μάντσεστερ…

πηγή: gazzetta.gr

Αυτόνομη Θύρα 10 κατά πάντων!!

Με μία ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή δίνουν την δική τους διάσταση σχετικά με τον πέμπτο τελικό στην Μίκρα. Επισημαίνουν πως στο ματς με τον Φοίνικα δεν έγινε το παραμικρό κι μιλούν ξεχωριστά για τους Ταρνατώρο, Μπιτσαξή, Παλιόπορτα και δημοσιογράφους.
Αυτόνομη Θύρα 10 κατά πάντων!
Από την πρώτη στιγμή που αναβλήθηκε ο πέμπτος τελικός ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου στην Μίκρα, είχαμε αναφέρει πως θα αρχίσει ένας… πόλεμος ανακοινώσεων από όλες τις πλευρές, προσπαθώντας η κάθε μία να γνωστοποιήσει το θέμα από την δικιά της σκοπιά. Όπως αναφέραμε και στην συνέντευξη του Θεόφιλου Κολύμπατζη, εμείς παραθέτουμε όλες τις απόψεις και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.
Μετά την ΕΣΑΠ, τον Ηρακλή και τον Φοίνικα, ανακοίνωση με την οποία έδωσε την δική της άποψη για τα όσα συνέβησαν, εξέδωσε και η «Αυτόνομη Θύρα 10» το βασικό συνδεσμιακό κίνημα του «γηραιού». Στην ανακοίνωσή τους αυτή οι οπαδοί των «κυανόλευκων» ξεκαθαρίζουν πως δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο στην Μίκρα και μιλάει ξεχωριστά για τους Ταρνατώρο, Μπιτσαξή, Πιαλιόπορτα, δημοσιογράφους και τον Ηρακλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Αν και είχαμε την ελπίδα ότι η αντίδραση του επίσημου Ηρακλή θα ισοπέδωνε όλους τους ψεύτες, λασπολόγους και μπουρδολόγους που τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε έναν διαγωνισμό για το μεγαλύτερο ψέμα και την πιο επιτυχημένη χάλκευση των γεγονότων, εν τούτοις αναγκαζόμαστε μέσω αυτής της ανακοίνωσης να παρουσιάσουμε την αλήθεια όπως τη ζήσαμε εμείς, μέσα από τη Μίκρα και όχι μέσα σε ένα γραφείο μπροστά από έναν υπολογιστή, για να μπουν επιτέλους κάποια πράγματα στη θέση τους.
Προς Ταρνατώρο: Δεν ξέρουμε σε πιο παράλληλο σύμπαν ζεις και ποια ιδέα έχεις για τον εαυτό σου. Κατέβα από το καλάμι και κοίταξε τη πραγματικότητα όσο πικρή κι αν είναι για σένα και την ομάδα σου. Δήλωσες σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας ότι σε απειλούν οι οπαδοί του Ηρακλή. Σε διαβεβαιώνουμε ότι το 99% των οπαδών του Ηρακλή αγνοεί την ύπαρξη σου σε αυτόν τον πλανήτη ενώ το 100% δεν έχει δει ποτέ τα μούτρα σου. Πραγματικά θα ήσουν ο τελευταίος με τον οποίο θα ασχολούμασταν το Σάββατο στη Μίκρα. Σταμάτα λοιπόν, να δημιουργείς κλίμα και να ψεύδεσαι προσπαθώντας να γλυτώσεις το ξύλο από τους οπαδούς της δικής σου ομάδας!
Προς Παλιόπορτα (πρόεδρο Φοίνικα Σύρου): Οι κροτίδες που λες ότι έφαγες, εκτός από το μάτι, προφανώς σου θόλωσαν και το μυαλό. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι όταν η ομάδα σου βγήκε για ζέσταμα σε αυτή τη χαώδη κατάσταση την οποία περιγράφεις επιμένατε τόσο εσύ όσο και ο προπονητής της Σύρου και το δηλώνατε σε όλους τους τόνους ότι επιθυμείτε να ξεκινήσει ο αγώνας ενώ μετά από δυο μέρες ανακαλύψατε «συνθήκες ζούγκλας» σύμφωνα με την ανακοίνωση σας. Όσο για τις υπόλοιπες σου δηλώσεις, εμείς μπορεί να είμαστε ζώα και να ζούμε σε στάβλους τουλάχιστον όμως δεν είμαστε ψεύτες, φερέφωνα και τσουτσέκια κανενός!
Προς το trio stooges της δημοσιοκαφρίλας: Ντροπή και τσίπα είναι σίγουρο ότι δεν έχετε πάνω σας. Αξιοπρέπεια επίσης. Τη μονή αλήθεια που ξέρετε είναι αυτή που σας επιβάλλουν τα αφεντικά σας. Είστε λάτρεις του δόγματος του «γκέμπελς»: «πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει». Ακριβώς επειδή οι παραπάνω σειρές σας χαρακτηρίζουν απόλυτα δεν θα ασχολούμασταν μαζί σας όμως έτσι για την ιστορία και μόνο θα μπούμε στη διαδικασία να απαντήσουμε σε ορισμένες από τις ηλιθιότητες που δημοσιεύετε, αφού βεβαία πρώτα γυρίσαμε από την Κέρκυρα όπου αντιμετωπίζαμε τον Τυληκράτη για το πρωτάθλημα της ΄Δ Εθνικής (πιο βλάκας πεθαίνεις).
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή ήταν αυτοί οι οποίοι ήθελαν όσο τίποτε άλλο να γίνει ο αγώνας το Σάββατο. Ζητήσαμε επανειλημμένος τόσο από τον κύριο Καραμπέτσο όσο και από τον κύριο Γεροθόδωρο να μας πουν τι ακριβώς θέλουν να κάνουμε για να ξεκινήσει ο αγώνας. Αρχικά μας είπαν να ανοίξει ο χώρος μπροστά από τις εισόδους του γηπέδου πράγμα το οποίο αν και ήταν δύσκολο το καταφέραμε. Έπειτα μας είπαν να μην περιφέρεται κόσμος μέσα στο γήπεδο, το κάναμε και αυτό. Λίγο πριν βγουν οι ομάδες για ζέσταμα μας ζήτησαν να εγγυηθούμε ότι δε θα συμβεί το παραμικρό, όπως και έγινε. Οι αθλητές της Σύρου βγήκαν για ζέσταμα και όσο και να σας πονάει, όσο και να μην θέλετε να το παραδεχτείτε, δεν έπεσε ούτε χαρτάκι! Και ενώ ο κύριος Γεροθόδωρος μας ενημέρωνε ότι όλα πάνε καλά, ο κύριος Καραμπέτσος πήρε την απόφαση να μην ξεκινήσει το παιχνίδι.
Από εκεί και ύστερα δεν θέσαμε κανένα βέτο, δεν κάναμε καμία συζήτηση για την ημερομηνία του τελικού ούτε με τη διοίκηση ούτε με κανένα γιατί πολύ απλά όποτε και να γίνει ο τελικός εμείς θα είμαστε εκεί και μάλιστα σας προσκαλούμε στο πάντα φιλόξενο πέταλο μας για να δούμε παρέα τον αγώνα όποτε και αν αυτός γίνει και να «συσφίξουμε» τις σχέσεις μας! Τέλος αν σας ενοχλεί ότι ο Ηρακλής αγωνίζεται σε ένα γήπεδο κλουβί θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε συμπαραστάτες και πρωτοπόρους στον αγώνα που δίνουμε για την αξιοποίηση των Χορτατζήδων και τη κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ το οποίο θα μπορεί να στεγάσει τη τρέλα του λαού του Ηρακλή!
Προς Μπιτσαξή: Ο λαός του Ηρακλή στις 6 Μάη θα στείλει εσένα και το «κώμα» σου εκεί που πρέπει, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας!
Προς Διοίκηση Ηρακλή: Όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που έχει στηθεί δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από τη τιμωρία του Ηρακλή και τη διεξαγωγή του 5ου τελικού είτε χωρίς τη παρουσία οπαδών, είτε σε άλλο γήπεδο. Το γεγονός ότι ο 5ος τελικός δε ξεκίνησε ποτέ αποτελεί σκάνδαλο το οποίο δεν μπορέσατε να αποτρέψετε, ελπίζουμε τουλάχιστον να αποτρέψετε το νέο σκάνδαλο που βρίσκεται στα σκαριά!

Και τώρα πάει Πόλη!!

Ο Παναθηναϊκός έκανε τελικά το 3-1 στη σειρά με τον Κολοσσό, καθώς επικράτησε με 74-66 και πλέον οι παίκτες του Ομπράντοβιτς συγκεντρώνονται για το Final Four της Κωνσταντινούπολης.
Και τώρα πάει Πόλη

Ο Κολοσσός έσπασε το αήττητο 35 αγώνων που είχε ο Παναθηναϊκός, σε προημιτελική και ημιτελική φάση των play offs του πρωταθλήματος, το προηγούμενο Σάββατο με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ομπράντοβιτς να παραμείνουν άλλες δύο ημέρες στο «σμαραγδένιο νησί».
Μετά από μία κακή εμφάνιση λοιπόν, οι «πράσινοι» ήθελαν να καθαρίσουν τη σειρά κάνοντας παράλληλα και μία δυνατή προπόνηση ενόψει Final Four. Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε... φουριόζος το ματς και τον Κολοσσό να μην έχει να χάσει τίποτα από το παιχνίδι, καθώς η νίκη που έκανε δύο μέρες νωρίτερα ήταν μεγάλη επιτυχία για τους παίκτες του Φραγκιά.
Η διαφορά στο ημίχρονο δημιουργήθηκε από τα ριμπάουντ που πήρε ο Παναθηναϊκός, καθώς σε θέμα ευστοχίας τα πράγματα ήταν ισορροπημένα μεταξύ των δύο ομάδων. Με τον Βουγιούκα να έχει φτάσει τους 12 πόντους μετά από δύο δεκάλεπτα, ο Εξάστερος πήγε στα αποδυτήρια με το +6 (27-33), τη στιγμή που ο Κολοσσός συνέχιζε να προβληματίζει το Τριφύλλι και τον Λιακόπουλο να έχει σημειώσει 11 πόντους.
Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά δεν άφησε τους Ροδίτες να του κάνουν τη ζημιά και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Βενετόκλειο» με 74-66 και να βρεθεί στους τελικούς και να συναντήσει για ακόμα μία φορά τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.
Κορυφαίος για τους Πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους και ακολούθησε ο Καϊμακόγλου με 13. Από την άλλη, για τον αξιόμαχο Κολοσσό, ο Λιακόπουλος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και σημείωσε 20 πόντους.

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιας): Λιακόπουλος 20 (6/8δίπ., 2/3τρίπ., 2/2β.), Χάτεν 5 (0/2τρίπ.), Καλαϊτζής (0/1τρίπ., 2λ.), Πάνος 2 (2λ.), Γεωργαλής 7 (2/5τρίπ., 3λ.), Ασημακόπουλος 8 (0/1τρίπ., 8ρ.), Μπόικιν (2λ.), Χαρίσης 5, Τσάμης 15 92/3τρίπ., 5ρ., 3ασ., 3λ.), Χόπσον 4 (0/1τρίπ., 2κλ.)
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 3, Περπέρογλου (0/3τρίπ., 5ρ., 2κλ.), Λόγκαν 6 (0/4τρίπ., 3ασ.), Σάτο 5 (1/2τρίπ.), Καλάθης Π., Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 6 (0/2τρίπ., 2ασ.), Βουγιούκας 17 (5/10δίπ., 7/11β., 2κοψ.), Καλάθης Ν. 9 (0/2τρίπ.), Σμιθ5 (1/2τρίπ.), Καϊμακόγλου 13 (1/2τρίπ., 6ρ.), Γιασικεβίτσιους 8 (2/3τρίπ., 3ασ.)
Συνολική στατιστική:
Κολοσσός Ρόδου:
17/35δίπ., 6/16τρίπ., 14/21β., 23-8ρ., 6ασ., 4κλ., 1κοψ., 14λ.
Παναθηναϊκός: 19/38δίπ., 5/20τρίπ., 21/31β., 23-15ρ., 11ασ., 6κλ., 3κοψ., 7λ.
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 27-33, 45-57, 66-74

πηγή: sportdog.gr

"Άμεση τροποποίηση του Αθλητικού Νόμου"

Με ανακοίνωσή της η Σούπερ Λίγκα, τάσσεται κατά των διατάξεων της κυβέρνησης περί αστικής και ποινικής ευθύνης και καλεί τα κόμματα να δεσμευτούν ώστε να τροποποιήσουν τα σχετικά άρθρα του Αθλητικού Νόμου.

Η ανακοίνωση:

"Σε συνέχεια της απόφασης αναστολής της 23ης αγωνιστικής ημέρας του τρέχοντος πρωταθλήματος και της εκδήλωσης της πρόθεσης παραίτησης του προέδρου του Ολυμπιακού, λόγω των διατάξεων του Αθλητικού Νόμου που προβλέπουν την αστική και την ποινική ευθύνη των προέδρων και των μελών των Δ.Σ. των ΠΑΕ σε περίπτωση επεισοδίων εκτός αγωνιστικών χώρων, η Super League για άλλη μία φορά θέτει προ των ευθυνών τους εκείνους οι οποίοι ποινικοποιούν την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και επιβάλλουν νόμους που οδηγούν στην δαιμονοποίηση του ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την προεκλογική δέσμευση των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά και από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές, να προχωρήσουν στην άμεση τροποποίηση των σχετικών άρθρων περί αστικής και ποινικής ευθύνης".

Σε σταυροδρόμι ΠΑΟΚ και Αρης!!

Η οικονομική κρίση η οποία μαστίζει την Ελλάδα, ήταν επόμενο να «γεννήσει» πρόσθετα προβλήματα, στις ήδη «λαβωμένες», ΠΑΕ της Super League.
Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Κάθετη πτώση των προϋπολογισμένων εσόδων με αποτέλεσμα την διεύρυνση της «μαύρης τρύπας» των ΠΑΕ. Ποιες όμως μπήκαν σε αδιέξοδο; Εκείνες που επένδυσαν στην διευρυμένη λαϊκή βάση, φοβούμενες την καπηλεία της δυναμικής της ομάδας από οικονομικά ισχυρούς παράγοντες.
Εν μέρει δεν ήταν άστοχη αυτή η επιλογή καθώς και οι τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ, Αρης και Ηρακλής είχαν κακό προηγούμενο από το πέρασμα ισχυρών οικονομικών παραγόντων από τη διοίκηση.
Προσωπικά πιστεύω ότι η εμπλοκή ενός ισχυρού οικονομικού παράγοντα με μία ΠΑΕ δεν αποτελεί κατ? ανάγκη προπομπό κακών μαντάτων, ούτε από την άλλη ότι η απουσία του επενδυτή μαθηματικά οδηγεί στην καταστροφή μία αθλητική ανώνυμη εταιρεία.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Αρκεί και στις δύο περιπτώσεις να προσδιοριστούν τα όρια των κόκκινων γραμμών.
Τα σχήματα λαϊκής βάσης, θεωρητικά αναδύουν υγεία και πολύ… συναίσθημα το οποίο πολλές φορές υποχρεώνει τους προέδρους να πάρουν ακόμη και εσφαλμένες αποφάσεις.
Σε μία εποχή όμως όπου η κάθε ελληνική οικογένεια υποχρεούται να σφίξει το ζωνάρι, μικραίνει ο αριθμός των φίλων των ομάδων που θα βοηθήσουν περιφερειακά (έστω και με την αγορά ενός διαρκείας) την μεγάλη τους αγάπη.
Στο νέο περιβάλλον γίνεται πλέον αναγκαία η δημιουργία διοικητικών σχημάτων στα οποία θα ηγείται ένας οικονομικά ισχυρός παράγοντας.
Κι αυτό είναι το δύσκολο σταυροδρόμι στο οποίο βρίσκονται πλέον πολλές ομάδες, όπως και οι δύο ιστορικές της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ και ο Αρης.
Η παρουσία του επενδυτή-επιχειρηματία φαντάζει μονόδρομος. Το ζήτημα όμως είναι με ποιους όρους θα πάρει στα χέρια του την ομάδα. Μία άνευ όρων παράδοση συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες σε λίγους μήνες η ομάδα να βρεθεί και πάλι σε αδιέξοδο. Από την άλλη κανείς δεν έρχεται σε μία ομάδα να βάλει ούτε ένα σεντς εάν δεν περιμένει να προκύψουν κάποια οφέλη για τον ίδιο, όχι κατ? ανάγκη οικονομικά.
Εάν τα κύτταρα του συλλόγου αντιμετωπίσουν φοβικά οποιαδήποτε επενδυτική πρόταση ή με δογματισμό το πιθανότερο είναι η ομάδα να οδηγηθεί αργά ή γρήγορα στην παρακμή καθώς κουβαλάει χρέη του παρελθόντος. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να γεννηθεί μία βιώσιμη λύση η οποία να αποβεί προς όφελος όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.
Σε καμία όμως περίπτωση οι έχοντες την τελική απόφαση δεν θα πρέπει να πέσουν θύματα εκβιαστικών διλημμάτων. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται προετοιμασία και καθαρές προθέσεις. Στοιχεία τα οποία λογικά όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα πρέπει να τα διαθέτουν.

πηγή: metrosport.gr

Καρατζιοβαλής: « Μπορούμε την απ' ευθείας άνοδο»

Στο “Αθλητικό Μetropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρης Καρατζιοβαλής . Για τη συνέχεια του Απόλλωνα: “Εάν ήμαστε το ίδιο καλοί και στα επόμενα παιχνίδια μπορούμε ακόμα και την πρώτη θέση γιατί ο Γάζωρος έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι με πιο ευρύ σκορ. Αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος”.
Για την ανατροπή: “Μας έδωσε πολύ μεγάλη ώθηση ο κόσμος. Παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ οι παίκτες πίστεψαν πολύ στον εαυτό τους και καταφέραμε την ανατροπή. Είχαμε ένα νεκρό δεκάλεπτο και παραλίγο να δεχθούμε και δεύτερο γκολ”.
Για τους αγώνες που προηγήθηκαν: “Δεν ήμασταν ουσιαστικοί σε πολλά παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι το γκολ Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Γκολ που δεν χάνονται. Θα ήμασταν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία”.
Για το αν μπορεί ο Απόλλων κατ ευθείαν την άνοδο: “Έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια με ..και Ηρακλή. Από αυτά τα παιχνίδια θα κριθεί εάν η ομάδα θα πάρει απ ευθείας την άνοδο ή θα διεκδικήσει την άνοδο στα πλέι οφ. Ο Γάζωρος έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς”.
Για το αν βοήθησε η παρουσία του νέου προπονητή: “Πάνω από όλα μας βοήθησε η διακοπή του Πάσχα γιατί μπορέσαμε να δουλέψουμε με τον κ.Μπαξεβάνο”.


πηγή: metrosport.gr

Ορφανός: « Έπρεπε ο ΠΑΟΚ να είχε κινηθεί νωρίτερα...»

Στο Αθλητικό Metropolis και στο “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ στην Α΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός.

Για την πολιτική εκστρατεία : “Υπάρχουν πολλά προβλήματα . Παλιότερα είχαμε πιο γλυκιές αντιδράσεις τώρα ο καθένας ψηφοφόρος εκφράζει τις αντιδράσεις του με την ένταση που ζει το πρόβλημα”.
Για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη στην Ελλάδα: “Η σημαντική παρουσία όλων εκείνων που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Κινούμαστε σε μία καλύτερη κατεύθυνση. Είναι ένα θετικό βήμα. Δεν το υπερεκτιμώ αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να βρίσκεται εδώ ο άνθρωπος που κατηγορείται”.
Για τα χρήματα του ΟΠΑΠ: “Ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι η διεκδίκηση των χρημάτων της ΟΠΑΠ ΑΕ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν μειωθεί επικίνδυνα. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αθλητισμό όταν τα κολυμβητήρια και τα γήπεδα δεν δεν έχουν θέρμανση και ζεστό νερό. Χρειάζεται καλύτερη οργάνωση πέρα από το οικονομικό. Υπάρχουν αθλήματα που μπορεί να μην είναι πρώτα στη σκέψη των πολιτών αλλά φέρνουν επιτυχίες. Αρχικά ο ΟΠΑΠ έδινε 217 εκατομμύρια. Το 2007 πήγαμε στα 207 εκατομμύρια. Υπάρχει μια σχετική μείωση και για το 2011. Σίγουρα χρειάζεται να συμμαζέψουμε τις δαπάνες.
Να βρούμε τη χρυσή τομή και να δούμε σε ποιο σημείο μπορούν να συναντηθούν οι ανάγκες της χώρας με τις ανάγκες του αθλητισμού. Στον αθλητισμό δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι.
Οι πραγματικές οικονομικές δυνατότητες μπορούν να έρθουν σε ένα επίπεδό έτσι ώστε να μπορεί να προχωρήσει ο αθλητισμός”.

Για τα χρέη των ΠΑΕ : “ Η ρύθμιση που είχε ψηφίσει η Ελληνική Βουλή αφορούσε τα χρέη μέχρι το 2007. Δεν αφορά καινούρια χρέη. Ο ΠΑΟΚ ίσως να έπρεπε να το δει νωρίτερα αυτό το θέμα. Έγιναν κάποιες προσπάθειες το 2008 και το 2010 αλλά ήταν αποτυχημένες. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε κινηθεί πιο γρήγορα για να μην είναι σήμερα αναγκασμένος να καλύψει 5εκατομμύρια. Τα χρέη που είχε ο ΠΑΟΚ το 2007 ήταν 32εκατιομμύρια. Με τη ρύθμιση πήγε στα 12 εκατομμύρια και είχε 120 δόσεις χωρίς τόκους. Δυστυχώς τώρα είναι μια δύσκολη εποχή επειδή όλα αυτά τα πράγματα είναι συσχετισμένα με την Τρόικα. Μέχρι τώρα υπήρχαν ρυθμίσεις 48δόσεων και τώρα η Τρόικα ζητάει οι δόσεις να γίνουν 24. Εγώ βλέπω ξεκάθαρα υπόθεση. Υπάρχει καλή διάθεση από τη δική μας πλευρά.
Εάν εμένα μου δοθεί μια ευκαιρία θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ τη θέση του ΠΑΟΚ αλλά το θέμα αυτό είναι αντικείμενο συζητήσεων μια γενικότερης κατάστασης. Υπάρχει ένα τρίτος στην όλη υπόθεση”.
Για την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να γίνει ένα υπερυπουργείο Παιδείας , Αθλητισμού και Πολιτισμού: “Η σχέση παιδείας και αθλητισμού είναι προφανής. Ο αθλητισμός υπάγεται εδώ και πολλά χρόνια στο Υπουργείο Πολιτισμού. Στόχος είναι η μείωση δαπανών και η καλύτερη οργάνωση της δημόσιας διοίκησης. Χρειάζεται δουλειά και οργάνωση . Αλλά αυτό είναι ούτως η άλλως το ζητούμενο, αν θέλουμε να δούμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Είναι μια πολύ καλή πρόταση”.
Για το τι θα κάνει εάν αναλάβει το Υπουργείο Αθλητισμού ή ένα του ζητηθεί να βοηθήσει; “Επειδή ήμουν Υφυπουργός Αθλητισμού έχω τη δική μου κοσμοθεωρία για τον αθλητισμό. Ο κόσμος το έχει εκτιμήσει θετικά. Εάν μου ζητηθεί να βοηθήσω θα το κάνω γιατί είναι απαραίτητο ο καθένας μας να βάλει ένα κομμάτι, στην αναγέννηση της Ελλάδας”.


πηγή: metrosport.gr

«Επιβράβευσε» τον Κουαλιαρέλα η Γιουβέντους!!

«Επιβράβευσε» τον Κουαλιαρέλα η Γιουβέντους
Τη φανέλα της Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2015 θα συνεχίσει να φοράει ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.

Το τελευταίο διάστημα η «Γηραιά Κυρία» ασχολείται με τα συμβόλαια που λήγουν ή θέλει να επιβραβεύσει τους ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν στην διαφαινόμενη κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο 29χρονος επιθετικός εντάχθηκε στο δυναμικό των «μπιανκονέρι» το 2010 με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι, ενώ ένα χρόνο αργότερα έδωσαν 15 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν με κανονική μεταγραφή.

Τη φετινή σεζόν ο Κουαλιαρέλα έχει παίξει σε 24 ματς (21 στο πρωτάθλημα και 3 Κύπελλο Ιταλίας), έχοντας 7 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν έχουν αποφασίσει για προπονητή στην Παλέρμο!!

Δεν έχουν αποφασίσει για προπονητή στην Παλέρμο
Στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσουν στην Παλέρμο για την υπόθεση του νέου προπονητή που θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε ο Μουρίτσιο Τσαμπαρίνι στην εφημερίδα «La Sicilia».

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας έχει αλλάξει τρεις διαφορετικούς προπονητές την φετινή αγωνιστική περίοδο και ο τελευταίος είναι ο Μπορτόλο Μούτι, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντέβις Μάνγκια τον Δεκέμβριο.

«Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για το θέμα του προπονητή», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Σικελίας και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή προπονητής μας είναι ο Μούτι. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με μεράκι και επαγγελματισμό. Στο τέλος της σεζόν θα ζυγίσουμε τα πράγματα και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».


πηγή: sport-fm.gr