Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Σε αντιπαράθεση για αναβολή!!

Σε ανοιχτή αντιπαράθεση ήρθαν στον αέρα του "Αθλητικού Metropolis" και της εκπομπής "Στη σέντρα" ήρθαν οι εκπρόσωποι του Φοίνικα Σύρου Γιώργος Λεονταρίτης και του ΤΑΑ Ηρακλής, Θεόφιλος Κολύμπατζης, για τα όσα συνέβησαν στη Μίκρα, που οδήγησαν στην αναβολή του πέμπτου τελικού.

"Ο κόσμος του Ηρακλή ήρθε στο γήπεδο να απολαύσει το παιχνίδι. Ήθελαν να στηρίξουν την ομάδα. Εμείς κάναμε αυτό που μπορούσαμε για να τηρηθεί η τάξη, δεν ακούστηκε από τους οπαδούς του Ηρακλή, κανενός είδους βωμολοχία. Δεν βάζουμε εμείς τρικλοποδιές στο άθλημα. Στον Φοίνικα συνέφερε αυτή η αναβολή. Στην ανακοίνωση που έβγαλε το ΤΑΑ Ηρακλής, καταγράφονται τα πράγματα όπως ακριβώς είναι" τόνισε ο κ. Κολύμπατζης.

Από την πλευρά του ο κ. Λεονταρίτης ανέφερε: "Είναι ντροπή αυτό που συνέβη έξω από το γήπεδο της Μίκρας. Η ΕΣΑΠ δεν μπορεί να δίνει εντολές στην αστυνομία. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να τηρηθεί η τάξη, όταν ξέφυγε η κατάσταση από τον ελέγχο. Η διοίκηση του Ηρακλή έδειξε αδυναμία να ελέγξει την συμπεριφορά των φιλάθλων εντός και εκτός του γηπέδου. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους νόμους και τους θεσμούς για να ευχαριστήσουμε τους φίλους μιας ομάδας.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής; Τορναρότος: "Μας λυπεί ότι ο λόγος διακοπής του αγώνα ήταν εξωαγωνιστικός. Τα προχθεσινά γεγονότα είναι καταδικαστέα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που λένε οι κανονισμοί και η προκήρυξη"


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: