Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Κόντρα στην Νάπολι το «αντίο» του Ντελ Πιέρο!!

Κόντρα στην Νάπολι το «αντίο» του Ντελ Πιέρο
Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας (20/05) απέναντι στην Νάπολι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο 37χρονος δήλωσε ότι αισθάνεται ότι παίζει όπως πριν από δύο χρόνια, όμως παρουσιάστηκε έτοιμος να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι» στο τέλος της σεζόν.

«Πότε θα αποσυρθώ; Δεν θέτω στον εαυτό μου κανένα όριο, αλλά ξέρω ότι δεν θα είμαι σε θέση να παίζω μέχρι να φτάσω τα 60. Ξέρω ότι η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της. Νομίζω ότι μπορώ να παίξω καλά για τα επόμενα ένα ή δύο χρόνια, τότε θα πρέπει να βλέπουμε την κατάστασή μου σε ετήσια βάση», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της «Γηραιάς Κυρίας» και πρόσθεσε:

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα, το τελευταίο μου παιχνίδι θα είναι εκείνο με τη Νάπολι. Παρόλα αυτά, αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι οι τρεις αγώνες που έχουν απομείνει για το πρωτάθλημα».

Καταλήγοντας, ο Ντελ Πιέρο που βρίσκεται από το 1993 στην ομάδα μίλησε για τους οπαδούς της «Γιούβε»: «Η αγάπη που μου έχουν δείξει η ομάδα σε καθημερινή βάση είναι απίστευτη και τους ευχαριστώ. Ωστόσο, σε κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι μόνο το γήπεδο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: