Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Έδωσε το σύνθημα ο Ρέντναπ!!

Έδωσε το σύνθημα ο Ρέντναπ
Το γάντι στους παίκτες της Τότεναμ έριξε ο Χάρι Ρέντναπ, θέλοντας να τους εξηγήσει τη σημασία που έχουν για την ομάδα του τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και να παραμείνουν στην προνομιούχο τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

«Έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και πρέπει να τα κερδίσουμε οπωσδήποτε», τόνισε αναφερόμενος στα επερχόμενα ματς με Μπόλτον και Άστον Βίλα και συνέχισε: «Η Μπόλτον βρίσκεται σε καλή κατάσταση και παλεύει για την παραμονή της, ενώ η Βίλα θα χρειάζεται πιθανότατα ένα καλό αποτέλεσμα για “κλειδώσει” μία από τις θέσεις της παραμονής».

Στη συνέχεια, ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε: «Το εντός έδρας ματς με τη Φούλαμ θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να προσπαθούμε για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και αν τα καταφέρουμε, τότε θα έχουμε σίγουρη την τέταρτη θέση».

Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι απέναντι στα «ρόδα», ο πολύπειρος προπονητής αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την απόδοση της ομάδας του.

«Ήμασταν φανταστικοί στο πρώτο ημίχρονο και κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε τρία ή ακόμα και τέσσερα γκολ και να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο μέρος του ματς».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: