Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ομπράντοβιτς: «Θα μάθω αν είναι αλήθεια για τους Ρώσους»

Ομπράντοβιτς: «Θα μάθω αν είναι αλήθεια για τους Ρώσους»
Στην κούραση της ομάδας του από τα συνεχόμενα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό εστίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά το τέλος του ημιτελικού αγώνα της Α1μπάσκετ με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ αναφέρθηκε και στο φιλολογικό ενδιαφέρον των Ρώσων για την αγορά της ομάδας, λέγοντας πως θα ήθελε να γνωρίζει αν ισχύει πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια του Κολοσσού και για ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κολοσσό και για τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και για τα αποτελέσματα. Ήταν το έκτο παιχνίδι σε 12 ημέρες και για μας και για τον Κολοσσό. Η κούραση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παικτών και των δύο ομάδων. Γι’ αυτό υπήρχαν άλλωστε και αρκετά άστοχα σουτ και λέι-απ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που με αφήνει ικανοποιημένο είναι η θέληση και η μαχητικότητα που δείξαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο μας παιχνίδι στη Ρόδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την είσοδο μας σ’ έναν ακόμη τελικό. Θα έχουμε μπροστά μας μιάμιση μέρα ξεκούρασης και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το φάιναλ-φορ».

Για το ενδιαφέρον απόκτησης της ομάδας από τους Ρώσους, τόνισε: «Δεν γνωρίζω τι γίνεται ακριβώς με τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον των Ρώσων, αλλά ελπίζω να μάθω τις επόμενες μέρες τι ακριβώς θα γίνει. Θέλουμε να μάθουμε αν αυτά που ακούστηκαν είναι αληθή ή αναληθή. Ελπίζω ότι πριν φύγουμε για την Κωνσταντινούπολη, να έχουμε μία καλύτερη εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Αν έχουν βάση ή είναι απλά σενάρια. Όποια και να είναι απόφαση, θέλουμε να ξέρουμε πριν από το φάιναλ-φορ. Η δική μας δουλειά είναι να ετοιμάσουμε την ομάδα για το φάιναλ-φορ. Αυτό μας απασχολεί και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας. Θέλουμε όμως να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Μάικ Μπατίστ είναι καλύτερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και την Τετάρτη θα κάνει ξανά μαγνητική τομογραφία για να δει το ιατρικό τιμ την πρόοδο της υγείας του».

Από την πλευρά των παικτών, ο Στράτος Περπέρογλου, ανέφερε:«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού. Και στα δύο παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά στην επίθεση είχαμε τα ίδια προβλήματα. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το φάιναλ-φορ, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι. Καλή επιτυχία στον Κολοσσό, στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όταν ήμουν στη Ρόδο, ο Κολοσσός ήταν στη Γ’ Εθνική. Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Α1. Είναι μεγάλη η επιτυχία του. Ελπίζω να έχει και συνέχεια, γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: