Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ρε Χόντζσον και πάλι Χόντζσον...!

Την άδεια της Γουέστ Μπρομ ώστε να μιλήσει με τον Ρόι Χότζον για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας ζήτησε και πήρε η FA!
Ρε Χόντζσον και πάλι Χόντζσον...
Η επίσημη ανακοίνωση της FA, για το θέμα της αντικατάστασης του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο των «τριών λιονταριών», ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο δεύτερος επικρατέστερος τεχνικός ομάδας της κορυφαίας κατηγορίας, ήταν αυτός που δέχθηκε κρούση από την αρμόδια αρχή και μάλιστα, είναι ο μοναδικός!
«Δεν έχουμε απευθυνθεί σε καμία άλλη ομάδα για κανέναν άλλον προπονητή» ανέφερε ο πρόεδρος της FA, Ντέιβιντ Μπερνστάιν, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση της Γουέστ Μπρομ και απέσπασε τη συγκατάθεσή της για να συζητήσει με τον Ρόι Χότζον!
Οι λόγοι που – ενδεχομένως – θα οδήγησαν την ομοσπονδία στην κρούση στους διοικούντες των «baggies», είναι πως ο Χότζον μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι και συν τοις άλλοις, η Γουέστ Μπρομ δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο στην Πρέμιερ Λιγκ.
«Δεν θα προχωρήσουμε σε καμία άλλη τοποθέτηση. Αυτή τη στιγμή προέχουν οι συζητήσεις με τον Ρόι Χότζον. Μέχρις ότου έχουμε κάποιο αποτέλεσμα, δεν θα γίνει κανένα άλλο σχόλιο» πρόσθεσε ο Μπερνστάιν.
Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: