Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αυτός ξέρει…στους άλλους δεν λέει!!

Αυτός ξέρει…στους άλλους δεν λέει
Βέβαιος για το τι θα κάνει στο μέλλον είναι ο Λούις Ενρίκε, με τις φήμες να τον θέλουν να φεύγει από τη Ρόμα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να γνωστοποιήσει τις αποφάσεις του, δηλώνοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το επόμενο παιχνίδι με την Κιέβο.

«Ξέρω 100% τι θα κάνω στο μέλλον. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα μάθετε και εσείς τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή το μόνο που με απασχολεί είναι η αναμέτρηση με την Κιέβο», ήταν τα λόγια του προπονητή των «τζιαλορόσι», ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του, αλλά προτιμά να δουλεύει.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της Serie A και ο Λουίς Ενρίκε εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

«Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και θα δούμε στο τέλος αν τελικά ήταν κάτι καλό ή κακό. Δεν είναι ώρα αυτή να μιλάμε για άλλα θέματα εκτός από τα αγωνιστικά», συμπλήρωσε ο 42χρονος τεχνικός.

Όσον αφορά τη Ρόμα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μία ομάδα που έχει μέλλον μπροστά της και μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: