Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Καθυστερεί τον Μουρίνιο η Ίντερ

http://www.sport24.gr/ast/cov/mo/mourinho_2010_5_27_18_4_53_b.jpgΗ άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης καθυστερεί λόγω της Ίντερ, η οποία δεν σπάει εύκολα το συμβόλαιό του.Η "βασίλισσα" απέλυσε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι την Τετάρτη και ανακοίνωσε πως νέος προπονητής θα είναι ο Μουρίνιο, από την στιγμή που θα λύσει το συμβόλαιό του με τους "νερατσούρι".

Στο συμβόλαιο αυτό πάντως υπάρχει ρήτρα 16.000.000 ευρώ, τα οποία ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, πως δεν πρόκειται να τα δώσει.

Έτσι, πρέπει να τα βρουν ο Μουρίνιο με την διοίκηση της Ίντερ, που δεν φαίνεται τόσο εύκολο προς το παρόν.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες, το πρωί της Πέμπτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, αλλά δεν τα βρήκαν.

Υπάρχει λοιπόν μια καθυστέρηση, έτσι οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρεάλ θα παρουσιάσει τον Μουρίνιο την επομενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας και Ευρώπης, ο Μοράτι θέλει τον Φάμπιο Καπέλο, ενώ περιμένει ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς με το... τηλέφωνο στο χέρι, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την Φιορεντίνα.

Στην Ελλάδα ο Κοζώνης



Ο Χαράλαμπος Κοζώνης άνοιξε τα χαρτιά του Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπομ Κοζώνης και αυτός ίσως να μπορεί να δώσει ελπίδες χαράς στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Λεπτομέρειες της άφιξής του δεν έχουν γίνει γνωστές, πλην όμως ο ίδιος θέλησε να αφιχθεί στη χώρα μας με άκρα μυστικότητα και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις του.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας ενδέχεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Εχει εκδηλώσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για να ασχοληθεί με τα κοινά της μπασκετικής ΑΕΚ και είναι δεδομένο πως οι διοικούντες την ΚΑΕ θα επιδιώξουν να συναντηθούν μαζί του. Πάντως μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρα. Το μοναδικό δεδομένο είναι πως ακόμα και αυτή η εξέλιξη μοιάζει με... φως στο τούνελ για την Ενωση.

Έξω φρενών o Κόκκαλης με τον Σ.Θεοδωρίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι εξοργισμένος με τον Σάββα Θεοδωρίδη και όσα είπε στην κασέτα και βέβαια τα αποδέχθηκε(δεν γινόταν και αλλιώς). Ο Κόκκαλης ασχολείται με την ουσία του θέματος και όχι με το πως και γιατί βγήκε η κασέτα. Ακούστηκανπράγματα που είναι πέρα από κάθε φαντασία αφού έβαλε στο στόμα του και τους γιους του Κόκκαλη αλλά και τον πραγματικό του γιο!!!
Ίσως αυτό να ήταν το μεγαλύτερο φάουλ. Δεν τα βαζεις ποτέ με το αίμα μιας οικογένειας. Πηγή troktiko.

Αποσύρει την προσφυγή για ΠΑΟ ο Ιωαννίδης

http://www.sport24.gr/ast/cov/ff/ff_2008_11_14_15_18_45_b.jpgΜία ακόμη προσφυγή έχει να αντιμετωπίσει από το μεσημέρι η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής με αυτήν που κατέθεσε ο Δημήτρης Γιάντσης για οφειλή 3.000 ευρώ την ίδια ώρα που ο Γιώργος Ιωαννίδης φέρεται διατεθειμένος να την αποσύρει στον δρόμο της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.Η κίνηση του Γιάντση ήταν επόμενο να εκπλήξει τους ιθύνοντες της ΠΑΕ όχι απλώς γιατί η προσφυγή του είχε να κάνει για το ποσό των 3.000 ευρώ αλλά και για τον λόγο ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε εισπράξει ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων του.

Με την κίνησή του ο Γιάντσης κάνει ξεκάθαρο ότι μοναδικός του στόχος είναι να αποκτήσει την ελευθερία του ενώ διεκδικεί και τα περίπου 20.000 ευρώ που θα εισέπραττε μέχρι τον Δεκέμβριο όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του κι ενώ προ μηνών σε σχετική συζήτηση είχε αρνηθεί την επέκτασή του.

Κι όσο για τον Ιωαννίδη; Κι ενώ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσύρει την προσφυγή του στον δρόμο που χάραξε ο Κώστας Γιαννούλης και να καταλήξει στον Παναθηναϊκό με την ΠΑΕ να βάζει στα ταμεία της ένα σημαντικό για αυτήν ποσό.

«Δεν νομιμοποιώ την παρανομία»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_DXmPbCVEF4.jpgΔεν θα πάρω θέση. Δεν νομιμοποιώ την παρανομία». Αυτή τη δήλωση πραγματοποίησε στον sportdog ο Σάββας Θεοδωρίδης.Απαντώντας στα θρυλούμενα, επανέλαβε πολλές φορές ότι «θα τα πούμε από Δευτέρα» και άφησε να εννοηθεί ότι για υποθέσεις που τον θίγουν θα κινηθεί δικαστικώς («εσύ τι λες;» απάντησε ρωτώντας ρητορικά σε σχετική ερώτηση).

Μίλησε για συρραφή υλικού «από εδώ και από εκεί», ενώ για τον τρόπο που θα ενεργήσει (αν δηλαδή μιλήσει για όσα γίνονται, ακούγονται, λέγονται) επανέλαβε: «Θα τα πούμε από Δευτέρα».

Σαλπιγγίδης: «Θα ανακοινώσω την απόφαση μου πριν το Μουντιάλ»

Σαλπιγγίδης: «Θα ανακοινώσω την απόφαση μου πριν το Μουντιάλ»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν αυτός που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ελβετία, όπου για μία ακόμη φορά πάντως απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα της δικής του μεταγραφής. Άλλωστε το θέμα της συνέντευξης είχε να κάνει κυρίως με την εθνική ομάδα και την προετοιμασία της. «Είναι πολύ ευχάριστο το κλίμα. Είναι πολύ καλές οι εγκαταστάσεις, που είναι γνώριμες σ’ εμάς. Έχουμε ξανάρθει εδώ. Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Δώσαμε και ένα φιλικό με την Βόρεια Κορέα, που είναι στο ίδιο στιλ με την Νότια Κορέα, όπου βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε» τόνισε αρχικά ο έλληνας επιθετικός που μίλησε και για τις διαφορές της Βόρειας με τη Νότια Κορέα: «Θα είναι ένα διαφορετικό ματς αυτό με την Νότια Κορέα από εκείνο με την Βόρεια. Δεν είναι ίδιες ομάδες και εμείς δεν θα παρουσιαστούμε όπως ήμασταν τότε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην ανάπτυξή μας και την τακτική μας».
«Να νικήσουμε στην πρεμιέρα»
Στην σημασία που έχει για την εθνική μας ομάδα το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Νότια Κορέα, στάθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που ρωτήθηκε και αν θα ήθελε να πετύχει το πρώτο γκολ της εθνικής σε Μουντιάλ: «Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα, δεν μετράει το ποιός θα βάλει το γκολ. Για εμάς είναι σημαντικό το να νικήσουμε στον εναρκτήριο αγώνα». Γενικότερα πάντως για τον όμιλο παραδέχθηκε ότι: «Στον όμιλό μας είναι όλα ανοιχτά. Το μόνο ξεκάθαρο φαβορί είναι η Αργεντινή». Για την εθνική ομάδα και τα βήματα προς τα εμπρός που έχει κάνει, ο Σαλπιγγίδης επισήμανε: «Η Εθνική έχει ήδη κάνει μεγάλα άλματα. Είμαστε ήδη σε ένα μεγάλο ραντεβού. Είμαστε ξανά σε ένα Παγκόσμιο μετά από 16 χρόνια».
«Όλα ξεκινούν από την άμυνα»
Παρότι επιθετικός, ο Σαλπιγγίδης δεν δίστασε να θέσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας, ως πρώτο χαρακτηριστικό γνώρισμα και εφαλτήριο για μία καλή πορεία: «Εμείς δεν είμαστε μία ομάδα μεγάλων αστέρων, όπως η Βραζιλία. Ούτε είμαστε μία ομάδα με την ποιότητα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Είμαστε μία ομάδα συνόλου που βγάζουμε μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο. Σε αυτό το Μουντιάλ θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Ολα ξεκινούν από την άμυνα, όμως θα πρέπει να έχουμε και καλή επίθεση. Έχουμε παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν μπροστά». Για την χαρά που μπορούν να δώσουν οι έλληνες παίκτες στους έλληνες σε δύσκολους καιρούς για την χώρα, ο διεθνής επιθετικός υπογράμμισε: «Μία ενδεχόμενη πρόκριση θα είναι ένα καλό σημάδι για τους δύσκολους αυτούς καιρούς. Θα δώσουμε χαρά στους Ελληνες. Μία αισιοδοξία και μία θετική αύρα σε τέτοιους καιρούς. Εμείς έχουμε πει ότι θα πάμε το χαρούμε. Θα παίξουμε χωρίς άγχος και μακάρι να έρθει η πρόκριση. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία στο Μουντιάλ».
«Ανακοινώνω πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο»
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν ήταν δυνατό να μην ερωτηθεί και για την δική του απόφαση σε ότι έχει να κάνει με την συνέχεια της καριέρας του: «Αυτήν την στιγμή είμαι επικεντρωμένος στην Εθνική ομάδα και το πως θα την βοηθήσω. Μετά θα δούμε», τόνισε αρχικά, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως: «Θεωρώ πως θα ανακοινώσω την απόφαση μου πριν από το Μουντιάλ».

Ο Αντριάνο επιστρέφει στην Ιταλία για τη Ρόμα


Ο Αντριάνο στην προπόνηση Οριστική είναι η μεταγραφή του Αντριάνο στη Ρόμα, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Ζίλμαρ Ρινάλντι. «Ο σχεδιασμός της Ρόμα αρέσει πολύ στον Αντριάνο. Τις προσεχείς ημέρες θα ταξιδεύσει στην Ιταλία για να συναντηθεί με τη Ροζέλα Σένσι και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες» είπε ο Ρινάλντι.

Ο 28χρονος επιθετικός δείχνει να ξαναβρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό στη Φλαμένγκο με 35 γκολ σε 47 αγώνες. Βέβαια, παραμένει ένας απρόβλεπτος χαρακτήρας, γι' αυτό άλλωστε τον αποδέσμευσε η Ιντερ το 2009. Τότε, είχε... εξαφανιστεί για αρκετούς μήνες από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, πέρασε περίοδο κατάθλιψης, χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του και επέστρεψε στην πατρίδα του. Οταν το πήρε απόφαση να επιστρέψει, τα κατάφερε εξαιρετικά στη Φλαμένγκο, ήταν όμως αργά για να προλάβει το "τρένο" του Μουντιάλ και έτσι έμεινε εκτός 23άδας της "Σελεσάο".

Έκλεισε το blog με την επίμαχη συνομιλία

Πριν λιγο εκλεισε το blοg που ειχε ανεβασει την συνομιλια του Σάββα Θεοδωρίδη με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Δουκάκο. Όπως δηλαδή σας τα λέγαμε από το πρωί το blog που το ανέβασε έβαλε λουκέτο. Είπε κανείς τίποτα γιατί το πρωί κάποιο blogs το έπιαζει νταής και έλεγε ότι δεν το βγάζουν και δώστε το σε εμάς να το βάλουμε. Αλλά έπρεπε να το έπαιρνε για να πουλάνε αλλού τις μαγκιές. Δεν θέλει κόπο. Θέλει τρόπο.

Με το πιστόλι περίμεναν να κατεβάσουν το troktiko που νόμιζαν ότι το είχε. Πηγη troktiko

Για τη συνομιλία Θεοδωρίδη - Δουκάκου

Βρε παιδιά ένας εισαγγελέας δε θα βρεθεί να ασχοληθεί με την υπόθεση των φερόμενων δηλώσεων Θεοδωρίδη; Μας έστειλαν ένα blog, με το όνομα theodoridisavas όπου υπάρχει ακουστικό υλικό που ο Θεοδωρίδης χώνει για τους πάντες. Λέει ότι ο Λεμονής ντόπαρε, βρίζει τονΚόκκαλη και τη Θύρα 7, ενώ λέει τι πρέπει να κάνει μια ομάδα για να πάρει πρωτάθλημα.

Ο ίδιος αρνείται ότι τα είπε, και λέει ότι ειναι προϊόν συρραφής παλαιοτέρων δηλώσεών του. Για νομικούς λόγους εμείς δεν μπορούμε να το βάλουμε, όμως πρέπει ένας εισαγγελέας να αναλάβει δράση.

Δηλαδή να ψάξει και αν είναι όντως συρραφή να βρεθούν οι ένοχοι. Αν όμως δεν είναι συρραφή και πραγματικά τα έχει πει αυτά ο Θεοδωρίδης τότε... Φωτιά στα μπατζάκια κάποιων.Πηγη troktiko.

Ιδού η μεγάλη αποκάλυψη - O Σάββας Θεοδωρίδης μιλάει στο ηχητικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ



Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παράγοντας που φέρεται να μιλάει στο τηλέφωνο είναι το μέλος του Δ.Σ του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Δουκάκο.

Το τι λέει μέσα στην κασέτα δεν λέγεται. Για ντόπιγκ του Λεμονή σε παίχτες, για τον Πιλάβιο που κάθεται σούζα στον Ν.Πατέρα, ύβρεις κατά του Κόκκαλης και της Θύρας 7, πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Ύστερα από αυτή την συνομιλία θα φύγει νύχτα από τον σύλλογο καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού και του ποδοσφαίρου δεν θέλει αυτή την νοοτροπία στο πρωτάθλημα.

Δεν απασχολεί κανέναν από τον κόσμο αν τα είπε off ή On the record! Σημασία έχει ότι όλα αυτά είναι γεγονότα.

Για να ακούσετε το ...

υλικό σύμφωνα με πληροφορίες μας(πάντα) υπάρχει ανεβασμένο σε blog με το όνομα του παράγοντα theodoridisavas.

H πληροφορία ήρθε πριν από λίγο από έναν αναγνώστη που άκουσε το υλικό από το blog.
Επειδή δεν γνωρίζουμε αν είναι προϊόν υποκλοπής ή μοντάζ συνεντεύξεων δεν μπορούμε να το βάλουμε σεβόμενοι την νομοθεσία. Όμως χρειάζεται η παρέμβαση της δικαιοσύνης γιατί σύμφωνα με πληροφορίες λέγονται σημαντικά πράγματα.Πηγη troktikο.

Πρώτη νίκη... Λεβαδειακού επί του Ηρακλή


Το σήμα της Σούπερ Λίγκα Η πρώτη δικαίωση για τον Λεβαδειακό, στο θέμα της παραμονής του ιδίου στην κατηγορία, στην θέση του Ηρακλή, ήρθε την Πέμπτη. Η Σούπερ Λιγκ δεν επικύρωσε την βαθμολογία του πρωταθλήματος, καθώς θα περιμένει την απόφαση του CAS για το τι θα γίνει τελικά με την υπόθεση Μπιλίτσκοφ.

Ετσι πλέον οι Βοιωτοί εντείνουν τις προσπάθειές τους με την συνδρομή του Ισπανού δικηγόρου που έχουν ορίσει στην υπόθεση, προκειμένου να δικαιωθούν και να παραμείνουν στην μεγάλη κατηγορία.

Ρέντναπ: "Δεν πωλείται ο Μόντριτς"


Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει το γκολ σε βάρος της Τσέλσι "Απαγορευτικό" εξέδωσε ο Χάρι Ρέντναπ, όσον αφορά στο ενδεχόμενο πώλησης του Λούκα Μόντριτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φήμες εντάθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα ο προπονητής της Τότεναμ να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και στη διοίκηση του δικού του συλλόγου.

«Αν θες να περάσεις σε υψηλότερο επίπεδο, δεν αρχίζεις να ξεφορτώνεσαι τους καλύτερους παίκτες σου, όποιος κι αν είναι ο ενδιαφερόμενος. Εχω μία εξαιρετική ομάδα και θέλω πολύ ο Λούκα Μόντριτς να παραμείνει μέλος της. Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει. Ο Λούκα είναι παίκτης κλειδί σε όλα όσα συμβαίνουν σ΄αυτήν την ομάδα», δήλωσε ο Ρέντναπ. Επίσης, διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Γκάρι Κέϊχιλ της Μπόλτον ή του Στίβεν Αϊρλαντ της Μάντσεστερ Σίτι, που φέρονταν ως μεταγραφικοί στόχοι των "Πετεινών".

"Μία ανάσα" από Αιντραχτ ο Τζαβέλλας


Ο Τζαβέλλας με τη φανέλα του Πανιωνίου... Στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Αιντραχτ Φρανγκφούρτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τζαβέλλας. Οπως αναφέρουν πληροφορίες από την πλευρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ουσιαστικά απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Το πρωί της Πέμπτης πάντως, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Κωνσταντίνος Τσακίρης, είχε τονίσει πως πρόθεσή του είναι να πουλήσει τον παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού και όχι στην Ελλάδα.

Πλέον όπως φαίνεται η επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα γίνει πράξη, καθώς οι Γερμανοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν στους "κυανέρυθρους" την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, που φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Θέλει τον Μπεν Αρφά η Εβερτον


Ο Μπεν Αρφά στον πάγκο της Μαρσέιγ "Μεγάλο ενδιαφέρον" για την απόκτηση του Χατέμ Μπεν Αρφά της Μαρσέιγ έχει εκφράσει η Εβερτον, σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο αγγλικός σύλλογος είχε κινηθεί για τον ίδιο παίκτη και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

"Η Εβερτον έχει ενδιαφερθεί γιαυτόν σοβαρά εδώ και αρκετό καιρό και πλέον η μεταγραφή συγκεντρώνει πιθανότητες", σχολίασε ο Φρεντερίκ Γκουερά μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun". Από την πλευρά του, ο Μπεν Αρφά έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Αγγλία θα ήταν "θαυμάσια εξέλιξη".

Προτιμά Λίβερπουλ ο Ακουιλάνι


Ο Ακουιλάνι πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της  Λίβερπουλ Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να επιστρέφει στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους έβαλε ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Ο Ιταλός διεθνής επέμεινε ότι δεν τον ενδιαφέρει η μεταγραφή στους "μπιανκονέρι", αλλά θέλει να αποδείξει την αξία του παραμένοντας στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ακουιλάνι επιθυμεί να γυρίσει στο καμπιονάτο, από τη στιγμή που δεν έχει βρει τη θέση του στην ενδεκάδα των "κόκκινων" από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό τους το προηγούμενο καλοκαίρι. Από την άλλη πλευρά, ο νέος προπονητής της Γιουβέντους Λουίτζι Ντελ Νέρι λέγεται να τον συγκαταλέγει στη λίστα των μεταγραφικών στόχων.

"Θα μείνω στη Λίβερπουλ, γιατί έχω να επανορθώσω για πολλά πράγματα, δεδομένου ότι έχω πλέον καταφέρει να ξεπεράσω και τον τραυματισμό μου στον αστράγαλο. Η Γιουβέντους με πλησίασε και στο παρελθόν και τώρα διαβάζω ότι ενδιαφέρονται και πάλι, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα γιαυτό", σχολίασε ο 26χρονος μέσος.

Ενδιαφέρον της Ατλέτικο για Λουιζάο


Ο Λουιζάο της Μπενφίκα πανηγυρίζει Σε κίνηση για την απόκτηση του Λουιζάο από την Μπενφίκα ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης για να ενισχύσει την άμυνά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "As", οι "ροχιμπλάνκος" βλέπουν τον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό ως την ιδανική λύση για τα μετόπισθεν.

Ως γνωστόν, ο Λουιζάο εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπενφίκα το 2003 από την Κρουζέιρο. Από τότε έχει εξελιχθεί σε αναντικατάστατη μονάδα στην ενδεκάδα της ομάδας της Λισσαβώνας, όπου έχει συμπληρώσει 150 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013 και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκατ. ευρώ, ποσό που θα δυσκολευτεί να καταβάλει η Ατλέτικο.

Ο Ντι Κάρλο νέος προπονητής της Σαμπντόρια


Ντομένικο Ντι Κάρλο Ο Ντομένικο Ντι Κάρλο είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Λουίτζι Ντελ Νέρι στην τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια, καθώς ο πρώην προπονητής της Κιέβο υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Γένοβας. Ο Ντελ Νέρι αποχώρησε από τους «μπλουτσερκιάτι», τους οποίους οδήγησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, προκειμένου να αναλάβει τα «ηνία» της Γιουβέντους. Από την πλευρά του, ο 46χρονος Ντι Κάρλο σχεδιάζει να στηριχθεί στη συνταγή, η οποία οδήγησε τη Σαμπντόρια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ""Σαμπ που μου έδωσαν την ευκαιρία να κοουτσάρω έναν μεγάλο σύλλογο σαν κι αυτόν. Μου φαίνεται ότι το 4-4-2 είναι το τέλειο σύστημα για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ μ΄ αυτήν την ομάδα» τόνισε ο Ντι Κάρλο σε συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: «Ο Κασάνο είναι ένας πρωταθλητής, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, και είμαι πεπεισμένος πως θα γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον. Το ταλέντο του θα είναι χρήσιμο σε μας».

Ανανέωσε με ΑΕΚ για τρία χρόνια ο Λάγος

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_kks6n7dbKh.jpgη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να φοράει μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ο Παναγιώτης Λαγός, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα επίσημα η 'κιτρινόμαυρη' ΠΑΕ.

Ο 25χρονος άσος είχε ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια, παρόλα αυτά πάλεψε και κατάφερε κερδίσει νέο συμβόλαιο από την 'Ένωση', με μειωμένες αποδοχές. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αμοιβή του θα φτάσει στις 200-220 χιλ. ευρώ, από τις 450 χιλ. ευρώ που λάμβανε ετησίως μέχρι τη φετινή περίοδο.


Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Λαγό. Η νέα συμφωνία με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή θα έχει διάρκεια μέχρι το 2013.

Ανακοίνωσε την 23άδα ο Φαν Μάρβαϊκ

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_W8nscqWStJ.jpgΗ ανακοίνωση της τελικής 23άδας της Ολλανδίας που θα πάει στο Μουντιάλ της Ν.Αφρικής δεν έκρυβε κάποια μεγάλη έκπληξη.πό τους 27 παίκτες της προεπιλογής «κόπηκαν» οι αμυντικοί Βούρνον Ανίτα (Αγιαξ) και Ρον Φλάαρ (Φέγεονορντ), ο μέσος της Αϊντχόφεν, Ορλάντο Ενχελαρ και ο επιθετικός της Αλκμααρ, Ζερμέν Λενς.

Αναλυτικά η 23άδα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ (Αγιαξ), Μίκελ Φορμ (Ουτρέχτη), Σάντερ Μπόσκερ (Τβέντε)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χαλίντ Μπουλαρούζ (Στουτγκάρδη), Εντσον Μπράαφχαϊντ (Σέλτικ), Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ (Φέγενορντ), Γιόρις Ματάισεν (Αμβούργο), Τζον Χάιτινγκα (Εβερτον), Αντρέ Οϊγερ (Αϊντχόφεν), Γκρέγκορι φαν ντερ Βίελ (Αγιαξ)

ΜΕΣΟΙ: Μαρκ φαν Μπόμελ (Μπάγερν Μονάχου), Ιμπραϊμ Αφελάι (Αϊντχόφεν), Ντέμι ντε Τζέουβ (Αγιαξ), Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Στάιν Σάαρς (Αλκμααρ), Ραφαέλ φαν ντερ Φάαρτ (Ρεάλ Μαδρίτης), Γουέσλι Σνάιντερ (Ίντερ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ράιαν Μπάμπελ (Λίβερπουλ), Ελτζέρο Ελία (Αμβούργο), Κλάας Γιαν Χούντελααρ (Μίλαν), Ντιρκ Κάιτ (Λίβερπουλ), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Αρσεναλ), Αριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου)

Μπαπτίστα για Φενέρμπαχτσε!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f90a7f04220c881d0ab6f66388727835_L.jpg?1274960892?1274960892?1274960892Το όνομά του «μπλέχτηκε» σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούσαν τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Ζούλιο Μπαπτίστα φέρεται να έχει επαφές με τη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και ο Βραζιλιάνος φορ αποτελεί προτεραιότητα. Το μέλλον του Μπαπτίστα δύσκολα θα είναι στη Ρόμα, το όνομά του «παίζει» για πολλούς μεγάλους συλλόγους, «μπλέχτηκε» σε... πράσινα μεταγραφικά σενάρια, ωστόσο οι Τούρκοι κάνουν λόγο για μεγάλο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Μετά το σοκ από την απώλεια του τίτλου, η Φενέρ θέλει να κάνει την υπέρβαση και ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί εξαιρετική περίπτωση. Μάλιστα, συνεχίζουν και αναφέρουν πως έχουν υπάρξει ήδη επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

‹ Βόλεϊ - A1 Ανδρών Και τυπικά εκτός Ευρώπης ο Ηρακλής

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/80ff77c234adb721df0f15f61ce16b06_L.jpg?943912800?943912800?943912800Όχι στον Ηρακλή για χορήγηση Wild Card για το Τσάλεντζ Καπ είπε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με επίσημο έγγραφο που έστειλε στον «γηραιό». Έτσι οι «κυανόλευκοι» θα μείνουν εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια. Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε μία ήδη καταστροφική χρονιά για τον Ηρακλή. Ο «γηραιός» λόγω των γνωστών γεγονότων στην αναμέτρηση με τον Άρη, μηδενίστηκε με συνέπεια να μείνει εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια. Οι «κυανόλευκοι» λόγω του ειδικού βάρους που διαθέτουν μετά τις συμμετοχές σε φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, ζήτησαν από την CEV Wild Card για το Τσάλεντζ Καπ. Ωστόσο η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία που χθες έβαλε από το παράθυρο (ας είναι καλά ο χορηγός) της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Τσάμπιονς Λιγκ, με έγγραφε που έστειλε σήμερα στον Ηρακλή τον ενημέρωσε πως δεν κάνει δεκτό το αίτημά του: «Με επίσημο έγγραφο της η CEV ενημέρωσε το ΤΑΠ Ηρακλής πως απορρίπτει το αίτημα του για wild card που αφορούσε την συμμετοχή της ομάδας στο Τσάλεντζ Καπ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου» ήταν η ανακοίνωση του «γηραιού». Μετά την εξέλιξη αυτή οι «κυανόλευκοι» θα μείνουν για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης μετά από έντεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Κοκότοβιτς: «Το αποτέλεσμα μετράει»

Κοκότοβιτς: «Το αποτέλεσμα μετράει»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή Revolution μίλησε ο προπονητής και… αναμορφωτής ουσιαστικά του Πανσερραϊκού Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο τεχνικός των Σερραίων υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει πάντα για κάθε προπονητή και για κάθε ομάδα. «Ήταν αναμφίβολα μία μεγάλη νίκη αυτή που πετύχαμε στην Κρήτη όμως υπάρχουν ακόμη τέσσερα παιχνίδια και δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Κι ο Εθνικός έχει πολύ καλό υλικό, τον ΟΦΗ δεν πρέπει να τον ξεγράφει κανείς, όμως και ο Πιερικός έχει μία καλή ομάδα. Υπάρχει δρόμος ακόμη και δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο σε καμία περίπτωση». Για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Κρήτη επισήμανε: «Έγιναν όντως επεισόδια όμως στην Ελλάδα είναι πλέον συνηθισμένο το φαινόμενο αυτό. Εγώ προτιμώ να ασχολούμαι με τα αγωνιστικά». Για τον στόχο που τέθηκε όταν ανέλαβε την ομάδα είπε: «Ξέρω ότι ήταν ρίσκο, όμως είχαμε πει με τον πρόεδρο ότι στόχος ήταν να μπούμε στα play-off. Τα καταφέραμε και στο πρώτο κομμάτι τουλάχιστον ο στόχος επετεύχθη. Από την στιγμή όμως που μπήκαμε στα play-off ο στόχος πλέον είναι η άνοδος». Γι΄ αυτά που άλλαξε ο ίδιος στην ομάδα τόνισε: «Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Για μένα δεν μετρούν τόσο οι τακτικές, οι μέθοδοι κ.τ.λ. Καλός είναι αυτός που κερδίζει. Το αποτέλεσμα μετράει πάντα. Σε όλο τον κόσμο γίνεται αυτό. Κατηγορούσαν κάποιοι τον Μουρίνιο επειδή δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο η Ίντερ. Τα αποτελέσματα και τα τρόπαια όμως ο Μουρίνιο τα παίρνει και τώρα είναι πρώτο όνομα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι θέλουν αποτελέσματα. Στον Πανσερραϊκό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία. Δώσαμε ακόμη και στον 20ο παίκτη του ρόστερ να καταλάβει ότι υπολογίζεται κανονικά και ότι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να έχει θέση στην ενδεκάδα. Ήμασταν όλοι μαζί, διοίκηση, παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμος και από την στιγμή που είμαστε μία γροθιά, δεν φοβόμαστε κανέναν». Για το κατά πόσο οι επιτυχίες του Πανσερραϊκού, συμβαδίζουν με αυτές του… ΠΑΟΚ στα play-off είπε: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ είχε μπει επίσης με μειονέκτημα. Όμως ο ΠΑΟΚ δίκαια πήρε την θέση αυτή, γιατί είχε την πιο σταθερή ομάδα και γιατί έπαιρνε αποτελέσματα. Αυτό μετράει». Για το αν θα παραμείνει ο ίδιος σε περίπτωση ανόδου είπε: «Είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω τώρα. Ας περιμένουμε να πάνε όλα καλά και θα δούμε μετά».

Δερμιτζάκης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μιλήσει με τον Πανθρακικό»

http://www.novasports.gr/media/59691.jpgΟ προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης κατά την διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Κομοτηνή, ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», με τον Έλληνα τεχνικό να υπογραμμίζει: «Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και με τιμάει ως άνθρωπο και ως προπονητή. Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή όταν επίσημα δεχθεί μία πρόταση από μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να αρνηθεί. Υπάρχει συμβόλαιο με τον Πανθρακικό, μου έκαναν την τιμή να αναλάβω την ομάδα και έτσι για οποιοδήποτε ενδιαφέρον πρέπει να γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο διοικήσεις, τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση του Πανθρακικού. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον, θα έρθουν σε συζητήσεις οι διοικήσεις για να βρεθεί η λύση. Άλλο υπάρχει ενδιαφέρον και άλλο τελειώνω μία υπόθεση. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει».
Επίσης ο κ. Δερμιτζάκης τόνισε: «Οι ομάδες ίσως να ζητάνε πιο οικονομικές λύσεις, αλλά υπάρχουν παιδιά που βγαίνουν και έχουν παρακολουθήσει σχολές, έχουν τις βάσεις. Δεν θέλω να αναφερθώ στον ΠΑΟΚ ή σε μένα. Καλώς οι ομάδες πάνε σε τέτοιες λύσεις, γιατί έχουν τέτοιες γνώσεις που μπορούν να τα βγάλουν εις πέρας. Σίγουρα ο κόσμος ζητάει μεγάλα ονόματα, αλλά ποτέ ένα μεγάλο όνομα δεν εξασφαλίσει την σίγουρη επιτυχία, απλά μειώνει την επικινδυνότητα».
Για το αν νιώθει έτοιμος να αναλάβει μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έχει και τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League τόνισε: «Βεβαίως και νιώθω έτοιμος, όπως ένιωθα πάντα. Δεν αισθάνομαι ότι μία πρόταση από μία τέτοια ομάδα είναι ρίσκο. Το ρίσκο είναι για τους ικανούς. Αλλιώς αν δεν ήθελα το ρίσκο, θα καθόμουν σπίτι μου και θα γινόμουν δημόσιος υπάλληλος» και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος αυτός που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ένα μεγάλο όνομα, εν μέρει έχει δίκιο. Αλλά θα πρέπει να αμείβεται αδρά. Και αυτές τις εποχές υπάρχουν δυσκολίες. Βέβαια δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτό, απλά θεωρώ ότι είδαν κάποια στοιχεία και θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αυτά».

Στρέφει την προσοχή του στον Ανχελέρι


Ο Μάρκος Ανχελέρι Ο Στιβ Μπρους θα ήθελε τον Αλαν Χάτον στην ομάδα του για την επόμενη σεζόν, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δώσει στην Τότεναμ περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν πρόκειται να βγει από τα ταμεία της Σάντερλαντ. Γι αυτό το λόγο ο Αγγλος τεχνικός στρέφεται στην περίπτωση του Μάρκος Ανχελέρι.

Ο 27χρονος Αργεντίνος άσος που θα βρίσκεται στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής και θα τεθεί αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδα, επιθυμεί να φύγει από την Εστουντιάντες. Αν η Σάντερλαντ θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ανχελέρι, τότε θα πρέπει να βγάλει από την... τσέπη της περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ, κάτι λιγότερα από τα μισά που χρειάζεται για να αποκτηθεί ο Χάτον.

Ο Ανχελέρι είναι δεξιός μπακ και από το 2002 αγωνίζεται στην Εστουντιάντες, ενώ στην Αργεντινή κλήθηκε επί Μαραντόνα και έχει προλάβει να παίξει σε τρία παιχνίδια της εθνικής ομάδας.

Διαγωνισμός για 3 ποδοσφαιρικά βιβλία

Οι "Αθλητικοί Ψίθυροι" προσφέρουν σε 3 αναγνώστες του blog την ευκαιρία να αποκτήσουν εντελώς δωρέαν τα παρακάτω βιβλία. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε το βιβλίο της αρεσκείας σας στα σχόλια αυτής της ανάρτησης και ύστερα από κλήρωση που θα γίνει στις 2 Αυγουστου θα ανακοινωθούν οι 3 νικητές. Επίσης μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας e-mail στο apsithyroi@yahoo.gr .

Πρόταση 35εκ η Μίλαν για Ιμπραήμοβιτς

http://www.contra.gr/images/m/zltsa_m.jpgΔυναμικά στο κόλπο για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς μπήκε η Μίλαν σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου. πως γράφει στο φύλλο της Πέμπτης η El Mundo Deportivo, οι Μιλανέζοι κατέθεσαν προσφορά ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα ενώ πρόσφεραν ως έμψυχα ανταλλάγματα τον Χούντελααρ ή τον Μποριέλο.

Δεν το συζητούν για τον Γιάκομπ

Δεν το συζητούν για τον Γιάκομπ

Η πολύ καλή παρουσία του Βικτοράς Γιάκομπ με την ομάδα του Ηρακλή, είναι λογικό να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τον ελληνικό χώρο και όχι μόνο. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ήταν από τους καλύτερους στράικερ της σεζόν και η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα φημολογούνται ότι πολλές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή που θέλουν να τον αποκτήσουν. Είναι λογικό αυτό μέχρι ενός σημείου από την στιγμή που ο Γιάκομπ έδειξε ότι είναι ικανός παίκτης και έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που υπάρχουν, ο Πανιώνιος είναι η πρώτη ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στους «κυανόλευκους», προκειμένου να τον αποκτήσει. Συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι 300 χιλιάδες ευρώ, έτσι ώστε να τον αποκτήσουν. Το ποσό αυτό είναι σημαντικό, αλλά στην Μίκρα δεν δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να προβούν σε τέτοια κίνηση, ακόμα και τώρα που είναι δύσκολοι οι καιροί. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να θυσιάσουν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας ώστε να καταφέρουν να σώσουν την πατρίδα. Ο Μπουμπένκο έχει ζητήσει να παραμείνει στο ρόστερ με κάθε θυσία, γιατί παίκτες σαν τον Γιάκομπ δύσκολα βρίσκονται. Πολύ περισσότερο την στιγμή που φέτος μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος καθώς έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Άλλωστε, ο Ρουμάνος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα και παράλληλα μπορείς να στηριχθείς σε αυτόν. Ο ίδιος απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα του, με δηλώσεις που έκανε, ενώ εξέφρασε ότι έχει καλό συμβόλαιο με τον Ηρακλή και πώς στην ομάδα θέλουν να τον κρατήσουν. Θέλει βεβαίως να παίξει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Ηρακλής να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου.

ΜακΚλάρεν: "Οπως με τη Τβέντε"


Ο Στιβ ΜακΛάρεν... Σίγουρος ότι θα πετύχει στη Βόλφσμπουργκ είναι ο νέος τεχνικός του γερμανικού συλλόγου, Στιβ ΜακΚλάρεν. Ο Αγγλος προπονητής δήλωσε πως ο τίτλος που κατέκτησε με την Τβέντε στην Ολλανδία του έχει ανοίξει την όρεξη και ελπίζει την επόμενη σεζόν να ζήσει παρόμοιες στιγμές και με τη νέα του ομάδα.

Ο ΜακΚλάρεν έθεσε το στόχο για το επόμενο πρωτάθλημα. Αυτός είναι να οδηγήσει τη Βόλφσμπουργκ στα ευρωπαϊκά σαλόνια, ενώ τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε να παραμείνει στην ομάδα ο Ντζέκο, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετοί μεγάλοι σύλλογοι από Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία.

Οσο για το μπάτζετ εν όψει της νέας σεζόν, αυτό θα είναι ιδιαίτερα "σφιχτό", αφού η Βούλφσμπουργκ δεν θα έχει έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ.

Κοιτάζει Φαμπρίνι η Νάπολι


Ο Ντιέγκο Φαμπρίνι Τα δίχτυα της για τον Ντιέγκο Φαμπρίνι έχει ρίξει η Νάπολι, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή. Ο άσος της Εμπολι θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ιταλικού ποδοσφαίρου και ήδη έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων της γειτονικής μας χώρας.

"Ο Ντιέγκο είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στη θέση του μετά τον Μπαλοτέλι. Για να τον αποκτήσει η Νάπολι θα πρέπει να δαπανήσει περίπου 4 εκ. ευρώ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι διατεθειμένη να προβεί σε τέτοια κίνηση. Γι αυτό πιστεύω ότι θα πάμε σε μία περίπτωση συνιδιοκτησίας όπου η Εμπολι θα έχει τα μισά δικαιώματα του παίκτη. Και η Τζένοα έχει δείξει ενδιαφέρον. Τα πάντα εξαρτώνται από την Εμπολι", υποστήριξε ο Τζιουζέπε Γκάλι.

Στο κυνήγι του Τουρέ και ο Σερ Αλεξ


Ο Γιάγια Τουρέ Ακόμα ένα μνηστήρας προστέθηκε για τον Γιάγια Τουρέ. Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θέλει τον Ιβοριανό άσο της Μπαρτσελόνα για να δυναμώσει τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος να προσφέρει 21 εκατομμύρια ευρώ για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Αν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δηλώσει ότι θέλει να κρατήσει τον 27χρονο στο Καμπ Νόου, άνθρωποι από τη διοίκηση των "μπλαουγκράνα" άφηναν να διαρρεύσει στον Τύπο πως η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα σκεφτόταν σοβαρά μία προσφορά που θα άγγιζε τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "πονάει" στη θέση του αμυντικού χαφ, καθώς Χάργκριβς και Αντερσον έχασαν όλη τη σεζόν από τραυματισμούς.

Εκανε ποδαρικό η Αυστραλία


Ο Πιμ Βερμπικ Η πρώτη εθνική ομάδα, εκτός φυσικά από την οικοδέσποινα, που πάτησε το πόδι της στη Νότια Αφρική για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι η Αυστραλία. Τα "καγκουρό" θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στις 13 Ιουνίου κόντρα στη Γερμανία.

"Το υψόμετρο είναι ο λόγος που ήρθαμε νωρίτερα στη Νότια Αφρική. Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτές τις συνθήκες, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες. Εχουμε αρκετή δουλειά ακόμα. Μας απομένουν 16 μέρες για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη", δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας, Πιμ Βερμπικ.

Ο Κάκος στο μπαράζ Βύζας Μεγάρων-Τρίκαλα


Ο Αναστάσιος Κάκος Ο Τάσος Κάκος του συνδέσμου διαιτητών Κέρκυρας, επιλέχθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να διευθύνει το μπαράζ για την άνοδο από την Γ' στην Β' Εθνική, μεταξύ του Βύζαντα Μεγάρων και των Τρικάλων, που θα γίνει το Σάββατο στις 19:00 στην Νέα Σμύρνη.

Βοηθοί του έμπειρου διαιτητή, θα είναι οι Κώστας Δάλλας, Δημήτρης Τάτσης από την Ηπειρο, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μανιάτης από τον σύνδεσμο διαιτητών της Αρκαδίας

Νασούτι: "Θα επιστρέψω..."


Ο Κριστιάν Νασούτι Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 ο Κριστιάν Νασούτι, λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην πατρίδα του, μίλησε για την επιθυμία του να παραμείνει στους "κίτρινους". Ο Αργεντινός αμυντικός τόνισε ότι θα ασκήσει πίεση στη Ρίβερ Πλέιτ για να τον αφήσει να φύγει...

Αναλυτικά: "Νιώθω πολύ όμορφα με την αγάπη του κόσμου και εύχομαι να γυρίσω πίσω. Δεν πηγαίνω στην Αργεντινή για διακοπές, αλλά για να μιλήσω με τους ανθρώπους της Ρίβερ, ώστε να τους πείσω και να γυρίσω στον ’ρη. Μπορώ να ασκήσω πίεση από την πλευρά μου, αλλά γνωρίζω ότι την πρώτη πρόταση που είχε γίνει, δεν την είχαν δεχτεί. Θα εκφράσω τη θέλησή μου να μείνω, γιατί θέλω να φοράω τα χρώματα του Αρη, έχω αγαπήσει αυτή τη φανέλα. Επομένως, ελπίζω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα αυτή".
Μιλώντας για το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ λήγει την επόμενη χρονιά, τόνισε: "Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μοχλό πίεσης. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θέλω να το εκμεταλλευτώ αυτό, συν του ότι θέλω να γυρίσω στον Αρη. Θα προσπαθήσω να πείσω τη Ρίβερ ότι τη συμφέρει να συνεχίσω να παίζω στον Αρη, από το να χάσει τον ποδοσφαιριστή της τον επόμενο χρόνο, χωρίς κανένα οικονομικό όφελος".

Για την απόφασή του να αγωνιστεί στην Ευρώπη και αν είναι χαρούμενος για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, ανέφερε ο 28χρονος αμυντικός: "Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα και είμαι χαρούμενος. Το να αγωνιστώ στην Ευρώπη, αποτελεί την υλοποίηση ενός ονείρου, πόσο μάλλον που παίζω στον ΑΡΗ, μια πολύ καλή ομάδα και με ποιοτικό ρόστερ. Είχα συμμετοχές και, πλέον, έχω και ανεβασμένο αγωνιστικό ρυθμό. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχω υλοποιήσει το μισό μου όνειρο. Το άλλο μισό είναι να αγωνίζομαι για πολλά χρόνια ακόμη στον Αρη. Η επιθυμία του κόσμου να μείνω στην ομάδα είναι και δική μου επιθυμία".

Ερωτηθείς για το αν η οικογένειά του μπορεί να συμβάλλει, ώστε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, απάντησε: "Σίγουρα, είναι και αυτός ένας τρόπος πίεσης. Έχω πολλά όπλα για να ασκήσω πίεση, πώς να τους κάνω να λογικευτούν και να τους πείσω ότι θέλω να μείνω. Η Ρίβερ πάντα βάζει μεγάλη ρήτρα. Ελπίζω τώρα, όμως, τα πράγματα να είναι αλλιώς και να συνεχίσω στην ομάδα με την οποία έχω δεθεί, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Έχω βρει το λιμάνι μου. Εύχομαι όλα αυτά να κάμψουν τις αντιστάσεις τους. Σχετικά με τον κόσμο, πραγματικά δεν έχω λόγια να τον ευχαριστήσω και δεν έχω παρά μόνο να ανανεώσω τη συνεργασία μου.
Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και εύχομαι να γυρίσω για την προετοιμασία και να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, παρά το ότι δεν σηκώσαμε κάποιο τρόπαιο".

Ο Κριστιάν Νασούτι αναφέρθηκε και στις στιγμές που οι οπαδοί του Αρη προσφέρουν, τονίζοντας: "Χθες συζητούσα με ένα ραδιόφωνο από την Αργεντινή. Τους είπα ότι οι εικόνες είναι απίστευτες, αλλά τους παρέπεμψα και στο internet, ώστε να δουν εικόνες από τον Τελικό του Κυπέλλου. Εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου".

Αναφορικά με το γεγονός ότι θα μπορούσε να είναι αυτός που θα είχε πετύχει το γκολ στον Τελικό, είπε ο Αργεντινός: "Σίγουρα είναι μια φάση που τη σκέφτομαι έντονα ακόμη και τώρα. Η ομάδα μου δεν είχε την τύχη μαζί της, δυστυχώς, γιατί πρέπει να έχεις και την τύχη λίγο με το μέρος σου. Εμείς κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός στο μοναδικό σουτ που έκανε, πέτυχε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Θα θυμάμαι για πάντα τη συγκεκριμένη φάση. Αν έμπαινε εκείνο το γκολ, θα μας έβαζε στην Ιστορία του Συλλόγου".

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής ανέλυσε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει του χρόνου, οπότε και θα λήξει το συμβόλαιο του με τη Ρίβερ, πάντα στην περίπτωση που οι άνθρωποι της δε δεχτούν την πρόταση του Αρη: "Είναι μία από τις επιλογές που μπορούμε να σκεφτούμε, αλλά πρέπει τώρα να εστιάσουμε στο πώς θα γυρίσω πίσω στη Θεσσαλονίκη για την προετοιμασία. Φυσικά και θα επιθυμούσα να γυρίσω του χρόνου και να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Θέλω να ξέρετε ότι πάω στην Αργεντινή για να μπορέσω να γυρίσω και πάλι πίσω".

Δερμιτζάκης προ των πυλών της Τούμπας

Δερμιτζάκης προ των πυλών της Τούμπας

Πέντε μέρες πριν το τέλος του Μαϊου και ο ΠΑΟΚ μένει ακόμα «ορφανός» από προπονητή, αναζητώντας τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος, εντός και εκτός επικράτειας. Από την στιγμή που το θέμα Κόστα ξεπεράστηκε και ο Πορτογάλος δεν δελεάστηκε από το όνομα του ΠΑΟΚ και την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, η διοίκηση Ζαγοράκη είναι αναγκασμένη να δρομολογήσει τις επόμενες λύσεις που έχει και λογικά υπάρχουν, όπως δήλωσε και ο Ζήσης Βρύζας την περασμένη εβδομάδα στην Πορτογαλία.
Ονόματα δεν υπάρχουν πολλά στον ορίζοντα και ούτε διαρρέουν αν εξαιρέσει κανείς όσα εμφανίζονται στον Πορτογαλικό Τύπο ο οποίος εμφανίζεται καλά πληροφορημένος ακόμα και για εικασίες που μπορεί να απέχουν ολότελα από την πραγματικότητα. Από την Ελλάδα το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη άρχισε να «παίζει» δυνατά εδώ και δυο μέρες.. Από χθες μάλιστα και εντονότερα. Ο πρώην επιθετικός της ομάδας είναι συμβεβλημένος με τον Πανθρακικό από την διάρκεια της προηγούμενης σαιζόν αλλά αυτό όπως φαίνεται είναι το λιγότερο που απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του Δερμιτζάκη γεγονός είναι πως δεν έγινε άμεσα αποδεκτό από τον κόσμο του ΠΑΟΚ καθώς είναι προπονητής με ελάχιστη εμπειρία στην μεγάλη κατηγορία και έρχεται σε μια περίοδο που ο Δικέφαλος επιθυμεί να κάνει το τεράστιο άλμα σε έναν χώρο, όπου ο 40χρονος τεχνικός έχει μηδενική εμπειρία. Τον χώρο της Ευρώπης και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι από μόνος του η κορυφαία πρόκληση των τελευταίων πέντε χρόνων για την ομάδα. Όμως απαντήσεις για το θέμα αυτό θα δοθούν σήμερα ενδεχομένως από τον ίδιο τον τεχνικό που θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην Κομοτηνή με την ευκαιρία της λήξης των προπονήσεων της ομάδας του, του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο. Οι εξελίξεις στο ζήτημα τεχνικού όμως τρέχουν για τον ΠΑΟΚ με τον Δερμιτζάκη να είναι το φαβορί από τον ελληνικό χώρο. Η διοίκηση δεν θα βιαστεί όμως καθώς περιμένει και μια σημαντική απάντηση από το εξωτερικό. Ως το τέλος της εβδομάδας θα έχει μάλλον λήξει.

Θετικά τεστ ενόψει Μουντιάλ για Χιλή και Ουρουγουάη

http://www.contra.gr/images/m/chile_zambia_270510_m.jpgH Χιλή "ξύπνησε" στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε με 3-0 της Ζάμπια σε διεθνή φιλική αναμέτρηση. Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ουρουγουάη η οποία συνέτριψε 4-1 το Ισραήλ. Μαρσέλο Μπιέλσα παρέταξε την Εθνική ομάδα της Χιλής με αρκετές αλλαγές (κράτησε αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς στον πάγκο) στο φιλικό με τη Ζάμπια και οι Αφρικανοί ήταν αυτοί που έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Η είσοδος στο ματς του Αλέξις Σάντσες στην επανάληψη άλλαξε την εικόνα των γηπεδούχων. Ο νεαρός επιθετικός έκανε το 1-0 στο 52ο λεπτό και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε προς το φινάλε του ματς με τον Σάντσες να κάνει το 2-0 στο 83' και τον Χόρχε Βαλδίβια το 3-0, δύο λεπτά αργότεραΕξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ουρουγουάη με αντίπαλο το Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντιέγκο Φορλάν στο 14ο λεπτό για να έρθει η απάντηση από τους Ισραηλινούς, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με σκόρερ τον Λιόρ Ραφαέλοφ. Εξι λεπτά αργότερα ο Αλφάρο Περέιρα αποκατέστησε την τάξη και τον τελευταίο λόγο στο ματς είχε ο Σεμπάστιαν Αμπρέου ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ (75' και 81') έδωσε διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Ενοχλημένος ο Ζαγοράκης με τις αντιδράσεις των οργανωμένων με αφορμή τον Σαλπιγγίδη

http://www.contra.gr/images/m/zagorakis_paok270510_m.jpgΟι αντιδράσεις μερίδας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, με επίσημη μορφή μάλιστα, κατά της επικείμενης επιστροφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη προκάλεσε δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης ενοχλήθηκε από τις τοποθετήσεις των συνδεσμιτών και δεν το έκρυψε. Μιλώντας με τους άμεσους συνεργάτες του εξέφρασε το... παράπονό του ιδίως για τον τρόπο που επιλέχθηκε να δημοσιοποιηθούν οι συγκεκριμένες απόψεις.

"Δηλαδή, εμείς ό,τι κάνουμε για το καλό της ομάδας δεν το κάνουμε;", αναρωτήθηκε ο Ζαγοράκης, όπως μετέφερε μέσα από το ρεπορτάζ του το olapaok.gr

Μουρίνιο: "Δεν πηγαίνω στη Μαδρίτη για τένις ή γκολφ. Θέλω τίτλους"

http://www.contra.gr/images/m/mourinho_rea270510_m.jpgΣτην πρώτη συνέντευξή του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοσέ Μουρίνιο προτίμησε να μην ανοίξει... μέτωπα με τους αντιπάλους του. Ίσως να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δείξει τις... ρητορικές του ικανότητες. Μιλώντας στην εφημερίδα "AS", χρησιμοποίησε εγκωμιαστικά σχόλια για την Μπαρτσελόνα, την οποία δεν θεωρεί... εχθρό του, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν τις επικείμενες μεταγραφές της "βασίλισσας" προκειμένου ο ίδιος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του.

Ο Πορτογάλος κόουτς επεσήμανε αρχικά πως η δική του Ρεάλ "θα είναι μια ισορροπημένη ομάδα", προσθέτοντας ξεκάθαρα πως "μια ομάδα που θέλει να κατακτά τίτλους θα πρέπει να παίζει και καλά. Και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ γι' αυτό".

Ακολούθως αναφέρθηκε στην πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα, την οποία ως αντίπαλος πλέον καλείται να... αποκαθηλώσει. "Προσωπικά δεν είμαι εχθρός κανενός. Απλώς θα γίνω οπαδός της Ρεάλ, όπως είμαι πλέον και της Ίντερ. Όμως ποτέ δεν ήταν σκοπός μου να δημιουργώ αντιπαλότητες", είπε και συμπλήρωσε ότι "θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα και παράλληλα να γίνω ο πρώτος προπονητής που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες. Έχω πολλά κίνητρα".

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του, εστίασε στην απόκτηση τεσσάρων αμυντικογενών παικτών, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Λάμπαρντ και Τζέραρντ λέγοντας πως "είναι δύο σπουδαίοι παίκτες που δίνουν τα πάντα", ενώ σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτηθούν οι Ντιέγκο Μιλίτο και Μαϊκόν, προφανώς γιατί θέλει να διατηρήσει τις καλές σχέσεις του με τον Μάσιμο Μοράτι.

Παράλληλα, απέκλεισε την ενδεχόμενο απόκτηση του Ντανιέλε ντε Ρόσι, υποστηρίζοντας πως θα παραμείνει στη Ρόμα, ενώ για τον Αργεντινό Άγχελ ντι Μαρία της Μπενφίκα σημείωσε πως "θα πάρουμε το ρίσκο να τον υπογράψουμε μόνο σε μια λογική τιμή".

Κλείνοντας ο "Special One" έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους τους οπαδούς της βασίλισσας: "Θα δώσω ό,τι και σε όλες τις ομάδες που δούλεψα μέχρι τώρα: τα πάντα. Η ζωή μου είναι η οικογένειά μου και ο σύλλογος που εργάζομαι. Δεν θα έχω χρόνο ούτε για τουρισμό στη Μαδρίτη ούτε για να παίζω τένις ή γκολ. Υπόσχομαι πλήρη αφοσίωση".

Παλέρμο για Παπασταθόπουλο

http://www.sport.gr/files/news/2010-05-27/1274959372_papa_250x.jpgΤο όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου παίζει καθημερινά στα ρεπορτάζ των ιταλικών εφημερίδων, καθώς αποτελεί στόχο πολλών ομάδων της Serie A.

Φωτο Ημέρας

"Καυτός" ο Μιλιτο, δυο-δυο σκοράρει τις... μπάλες στα δίχτυα!

Τσακίρης:"Θα πουληθεί στην σωστή τιμή ο Τζαβέλλας"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ts/tsakiris_2009_7_13_16_47_5_b.jpgΟ Γιώργος Τζαβέλλας θα παραχωρηθεί στην σωστή τιμή με βάση την εικόνα που υπάρχει στην αγορά, όπως τόνισε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι υπεύθυνος για το θέμα των πωλήσεων παικτών και πρόσθεσε με αφορμή την πρόταση της ΑΕΚ ότι η τιμή για τον Γιώργο Τζαβέλλα είναι στο 1,5εκατ. ευρώ όσο είναι η ρήτρα του για την Ελλάδα.

"Αυτή η διαρροή πώς έγινε, με mail ή με περιστέρι από την ΑΕΚ; Δεν συμφωνώ με το να δημοσιεύω προτάσεις που μου κάνουν οι άλλοι.

Δεν μπορώ να σχολιάσω συγκεκριμένα. Θα υπενθυμίσω κάποια πράγματα που αποτελούν αρχές μας. Πάντα στην Ελλάδα πουλάμε πιο ακριβά, ενώ σημασία έχει για μας ο αντισυμβαλλόμενος και τι ρίσκο έχουμε να πάρουμε τα λεφτά μας.

Είχα πει παλαιότερα πως θα πουλάμε μόνο έναν παίκτη ανά σεζόν, αλλά δεν μπορώ να το υποσχεθώ, γιατί οι καταστάσεις είναι διαφορετικές.

Μπορεί να πουλήσουμε και πέντε παίκτες, αρκεί η τιμή να είναι σωστή με βάση τη σημερινή αγορά. Ο Τζαβέλλας κοστίζει 1,5 εκατ. ευρώ ακριβώς, όσο αναφέρει η ρήτρα στο συμβόλαιό του, ενώ ένα ποσοστά πάει στην Κέρκυρα".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πώλησης του Τζαβέλλας στο εξωτερικό, είπε:"Αν υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προηγούμενο για να έχουμε μια βιτρίνα. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε 200 ή 300 χιλιάδες ευρώ λιγότερα.

Αν πάει ο Τζαβέλλας στο εξωτερικό, σε ένα καλό πρωτάθλημα όπως η Bundesliga και παίξει, αυτό ανοίγει ορίζοντες στον Πανιώνιο να πουλήσει κι άλλους παίκτες στο μέλλον. Γιατί όταν έρχεται στη Νέα Σμύρνη ο κατάσκοπος της ξένης ομάδας παθαίνει πολιτισμικό σοκ και διερωτάται αν ο παίκτης που βλέπει θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Μέχρι σήμερα ναι μεν πουλάμε σε καλές τιμές, αλλά πουλάμε μόνο στην Ελλάδα και αυτή είναι μια αγορά που πεθαίνει. Επιπλέον δεν μας αρέσει να πουλάμε στους ανταγωνιστές".

Ακόμα για το προπονητικό κέντρο και το νέο γήπεδο, είπε:"Το προπονητικό κέντρο ήταν κάτι που ακούγαμε 40 χρόνια στον Πανιώνιο και τελικά βλέπουμε ότι έγινε πραγματικότητα. Είναι δύο τα όνειρα. Όπως λέμε, one down, one to go (πάει το ένα, πάμε για το άλλο).

Το δεύτερο, που είναι η κατασκευή του γηπέδου, είναι πιο περίπλοκο και αυτή τη στιγμή είναι οικονομικά ανέφικτο λόγω συγκυριών. Κοιτάζουμε να συμφωνήσουμε, Ερασιτέχνης, ΠΑΕ και Δήμος, για τις προδιαγραφές του ονείρου μας. Όσο είμαι στα κοινά του Πανιωνίου δεν έχω κοιτάξει εναλλακτική λύση και εξετάζω πώς μπορεί να γίνει το γήπεδο στην έκταση που έχουμε. Η όλη προσπάθεια άρχισε το 2005 από μία απορία που είχα. Θα φτάσω μακριά, θα πληρώσω χρήματα για να απαντήσω πρώτα από όλα στον εαυτό μου".

Ακόμα για το διαχωρισμό αρμοδιοτήτων μεταξύ του ιδίου και του προέδρου, Γιώργου Κιντή, δήλωσε:"Εγώ δεν είμαι πρόεδρος, αλλά επειδή πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα με κάποιους οικονομικούς περιορισμούς και ευτυχώς βλέπω το ίδιο στον ανταγωνισμό, δεν μπορώ να πω στον Κιντή κόψε το κεφάλι σου για το άνοιγμα της ΠΑΕ.

Έχουμε χωρίσει κάπως την ευθύνη μεταξύ μας. Εκείνος έχει ευθύνη για το συνολικό μπάτζετ, που είναι 2 εκατ. λιγότερο από πέρυσι, της τάξεως του 25%. Εγώ είμαι αυτός που χειρίζεται το θέμα των πωλήσεων. Σε όποιον δεν αρέσει ένα deal πρέπει να τα βάλει με μένα κι όχι τον κύριο Κιντή". Τέλος για τα πρόσφατα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη,επεσήμανε:" Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Καταλαβαίνω ότι παρεκτρεπόμαστε και κάνουμε λάθη. Άλλωστε εγώ είμαι καθηγητής στο να κάνω λάθη. Αυτό που έγινε στην πλατεία όμως δεν είναι θέμα Πανιωνίων και μας δημιουργεί πρόβλημα απέναντι στην πόλη μας και στο πώς μας βλέπει. Για τον Πανιώνιο είναι πολύ πιο σημαντικές οι σχέσεις με την πόλη, παρά με οποιαδήποτε ομάδα οργανωμένων. Δεν είναι θέμα ότι πάμε να γλύψουμε το δημοτικό συμβούλιο".

Σε απόσταση αναπνοής οι Μάτζικ


Ο Χάουαρντ καρφώνει στο καλάθι των Σέλτικς Οι Μάτζικ παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης, καθώς στο πέμπτο παιχνίδι κόντρα στους Σέλτικς επικράτησαν με 113-92 και μείωσαν σε 3-2 νίκες. Το Ορλάντο έχει την ευκαιρία τα ξημερώματα του Σαββάτου να ισοφαρίσει στην έδρα του και να επιχειρήσει μετά στη Βοστώνη να "κλέψει" το εισιτήριο για τους τελικούς.

Ο Τζαμίρ Νέλσον "εκτέλεσε" τους Σέλτικς από τη γραμμή του τρίποντου, όπου είχε 4/5 προσπάθειες, ενώ μοίρασε και πέντε ασίστ. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ ακολούθησε σε απόδοση σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους Σέλτικς ο Ουάλας πέτυχε 231 πόντους και ο Ρόντο 19. Ωστόσο το χειρότερο για τη Βοστώνη είναι πως στο επόμενο παιχνίδι ίσως να έχει δύο σημαντικές απουσίες. Ο Γκλεν Ντέιβις είναι αμφίβολος, καθώς αποχώρησε με διάσειση, ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον Χάουαρντ, ενώ ο Πέρκινς συμπλήρωσε επτά τεχνικές ποινές στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ποινή μίας αγωνιστικής.

ΟΡΛΑΝΤΟ: Νέλσον 24, Χάουαρντ 21, Λιούις 14, Ρέντικ 14, Μπαρνς 9, Κάρτερ 8, Πιετρούς 8, Μπας 8, Ουίλιαμς 5, Γκορτάτ 2.
ΒΟΣΤΩΝΗ: Ουάλας 21, Ρόντο 19, Πιρς 18, Γκαρνέτ 10, Ρ. Αλεν 9, Ρόμπινσον 5, Ντέιβις 4, Πέρκινς 2, Τ. Αλεν 2, Ουίλιαμς 2.

Ο Επαλέ και οι... φευγάτοι


Ο Γιάκομπ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή Αλλοι φεύγουν κι άλλοι έρχονται. Οι φήμες είναι έντονες για ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή ή που μπορούν να μείνουν με τον ίδιο τρόπο ελεύθεροι. Επίσης, αναφέρεται ότι ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται για τον Ιάκομπ και έχει καταθέσει πρόταση 300 χιλιάδων για να τον αποκτήσει, πράγμα που φαίνεται αρκετά δύσκολο...

Ο Παπαζαχαρίας αναφέρεται στα ρεπορτάζ του Αρη και του Ατρομήτου. Ο Επστάιν έχει αποχωρήσει και τέλος ο Κομπαγιάσι είναι κι αυτός στο στόχαστρο της Λάρισας. Το σκηνικό είναι αρκετά άβολο για τη διοίκηση του Ηρακλή που έχει προχωρήσει σημαντικά σε συζητήσεις με τον Ζοέλ Επαλέ.

Ο Επστάιν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς ενημερώθηκε από τη διοίκηση να έρθει να εισπράξει τα οφειλόμενα και να συζητήσουν οι δύο πλευρές το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία τους. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή τονίζει ότι ο Επστάιν θέλει να αποχωρήσει, ενώ οι "κυανόλευκοι" τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να μιλήσουν πρώτα με τον ποδοσφαιριστή και μετά να βγάλουν τα οποιαδήποτε συμπεράσματα.

Επαφή με Επαλέ

Ο Γιάννης Τάκης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Καμερουνέζου και του κοινοποίησε το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον 32χρονο μεσοπειθετικό. Υπάρχουν προς το παρών σημαντικά οικονομικά εμπόδια αλλά, υπάρχει διάθεση να ξεπεραστούν.

Η πρώτη επαφή έγινε σε ικανοποιητικό κλίμα και δεν αποκλείεται να έχει αίσιο τέλος. Ο Επαλέ σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές και για να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο Καυταντζόγλειο.

"Καθημερινά τα μηνύματα που παίρνω από τους φίλους του Ηρακλή είναι πάρα πολλά. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Απίστευτο. Είτε μέσω του Ίντερνετ είτε με τηλεφωνικές κλήσεις που δέχομαι, μου δείχνουν πόσο πολύ θέλουν να επιστρέψω. Με έχουν συγκινήσει", ανέφερε ο Καμερουνέζος, ο οποίος επανέλαβε: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην κυνηγάω κάποιον για να πάρω τα χρήματά μου. Στη Γερμανία βρήκα την ηρεμία μου, και γι' αυτό με ενδιαφέρει κυρίως να υπάρχει συνέπεια από τη διοίκηση και όχι τόσο τα χρήματα που θα μου προσφέρουν".

Τρία αθλητικά κέντρα

Στην Αυστρία βρίσκεται ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, με σκοπό να επιθεωρήσει τρία αθλητικά κέντρα που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ, για την πραγματοποίηση του τρίτου σταδίου της προετοιμασίας. Ο σλοβάκος τεχνικός εξετάζει τόσο τους χώρους των αθλητικών κέντρων όσο και τα φιλικά παιχνίδια που μπορεί να δώσει εκεί η ομάδα.

Ο Βελλίδης του Διαγόρα κοντά στον Aρη?


Ο Βελλίδης σε προσπάθεια του Στην προσπάθεια να ενισχυθεί με εναλλακτικές λύσεις στη θέση του τερματοφύλακα, ο Αρης προχωρά στην απόκτηση του τερματοφύλακα του Διαγόρα, Μάρκου Βελλίδη. Οι κίτρινοι φαίνεται ότι έχουν στραφεί για τα καλά στην ελληνική αγορά, εντοπίζοντας ποδοσφαιριστές από κατηγορίες κατώτερες της Σούπε Λιγκας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δουλεύουν καλά και στο σκάουτινγκ, όπου ενεργοποιείται ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ο Βάσκεθ της Ουέλβα

Ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής που αναφέρθηκε τις τελευταίες μέρες και αφορά στην ισπανική αγορά, προσφιλέστατη για τον Αρη, ο Χεσούς Βάσκεθ της Ουέλβα, είναι στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αν και έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, φαίνεται ότι θα αποκτηθεί από τον ’ρη ως ελεύθερος. Η Ουέλβα θα τον αποδεσμεύσει και ο Κούπερ μάλλον έχει ανάψει το πράσινο για την απόκτησή του.

Κάτι τρέχει με το Νάτσο

Στο μεταξύ, ο Νάτσο Γκαρσία σε δημοσιεύματα στην πατρίδα του, στη Βολιβία, δείχνει προβληματισμένος με το μέλλον του στον Aρη. «Δεν ξέρω αν θα μείνω στον Aρη», φέρεται να έχει δηλώσει, αν και διατηρεί συμβόλαιο με τους κίτρινους για δύο ακόμη χρόνια.

Αναστατώθηκαν στον ΠΑΟΚ


Ο Ζήσης Βρύζας... Αναστάτωση προκάλεσαν οι αντιδράσεις του κόσμου για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να το ξανασκεφτεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και να το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Την Πέμπτη υπάρχει σύσκεψη με τους Βρύζα και Κονσεϊσάο τόσο για το θέμα προπονητή όσο και για μια σειρά από άλλα θέματα.

Ο πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ένιωσε άβολα μετά από την ανακοίνωση των Δυτικών Συνοικιών, αλλά, όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ, πολύ δύσκολα τελικά θα αλλάξει γνώμη.

Ο Ζαγοράκης έδειξε δυσαρέσκεια για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι έπειτα από τις εξελίξεις των τελευταίων δύο ημερών, με τις αντιδράσεις στο θέμα Σαλπιγγίδη, η διοίκηση αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Σαλπιγγίδη και να δώσει τέλος στην αναστάτωση.

Για Φερέιρα

Η πορτογαλική ιστοσελίδα "sapo.pt" αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής της Πόρτο, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από παλιότερα δημοσιεύματα ελληνικών ΜΜΕ και δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε εξέλιξη.

’λλωστε, υπάρχει και σχετική δήλωση του Ζήση Βρύζα, που έγινε στην Κοΐμπρα, ότι "ο ΠΑΟΚ δεν ενδιαφέρεται για άλλον προπονητή από την Πορτογαλία πέραν τον Ζόρζε Κόστα". Επίσης, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διέψευδαν ότι υπάρχει θέμα για τον συγκεκριμένο προπονητή.

Κι ο Λίνεν μια από τις λύσεις

Στο θέμα προπονητή, δεν αποκλείεται να υπάρξει σήμερα μια εξέλιξη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Το σενάριο για τον Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν έχει βάση και οι πληροφορίες που καταγράφηκαν στον πορτογαλικό Τύπο δεν απασχολούν.

Ο Ζόρζε Κόστα περιμένει ακόμη τον ισχυρό άνδρα της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, να επιλέξει προπονητή και ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί σε άλλες λύσεις.

Οι περιπτώσεις που αφορούν τεχνικούς από την Ιταλία, την Ισπανία, την Γερμανία με τον Έβαλντ Λίνεν που εργάζεται στη Μόναχο 1860 και παλιότερα πέρασε με επιτυχία από τον Πανιώνιο και χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της ΠΑΕ και τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι κι αυτός υποψήφιος, είναι όσες συζητούνται στον ΠΑΟΚ.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει προβάδισμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο συνεργασίας του Δερμιτζάκη με τον Πανθρακικό το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2011. Για να αποδεσμευθεί θα πρέπει να δοθούν 150.000 ευρώ στην ομάδα της Κομοτηνής.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται τα εισιτήρια διαρκείας να αρχίσουν να διατίθενται από τον ΠΑΟΚ, με τιμές παρεμφερείς με αυτές της περασμένης περιόδου. Η οριστική απόφαση ίσως παρθεί ακόμη και την Πέμπτη (27/6).

Σφήνα της Γκιμαράες για τον Μάρκος Αντόνιο


Φάση από το φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Το ενδιαφέρον της Γκιμαράες έχει κεντρίσει ο Μάρκος Αντόνιο που μένει ελεύθερος από την Μπελενένσες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "guimaraesdigital.com" είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο Βραζιλιάνος πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στην Μπελενένσες μετά τις Πόρτο, Ακαντέμικα, Λεϊρία, Οσερ και ΠΑΟΚ. Ο Μάρκος Αντόνιο αποτελεί στόχο και του ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ "Βόμβα" με Ντιόπ!

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/pa_2010_5_27_9_10_41_b.jpgΟ Σταύρος Αδαμίδης την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε στο Λονδίνο όχι για τον Ζεοβάνι αλλά για τον αμυντικό μέσο της Πόρτσμουθ Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Επιστρέφει ο Δέλλας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοιχτή επαφή με τον 32χρονο Πάπα Ντιόπ που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Πόρτσμουθ και είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγγλικός σύλλογος.

Οι παίκτες της Πόρτσμουθ είναι απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες και η ομοσπονδία απαγόρευσε στην φιναλίστ του κυπέλλου Αγγλίας να αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Παρά την πτώση της ομάδας στην Τσάμπιονσιπ, ο Σενεγαλέζος παίκτης θα θελήσει να διατηρήσει ψηλά τα κασέ του, το οποίο αγγίζει τις 800.000 ευρώ ετησίως, ενώ πολύ πιθανό είναι να βρεθούν και άλλες ομάδες που θα θελήσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πάπα Ντιόπ.

Ο πανήψυλος Ντιόπ (1,94μ) έγινε γνωστός στον κόσμο με την συμμετοχή του στο Μουντιάλ του 2002. Ο Ντιοπ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Σενεγάλης που έφθασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Συνολικά ο Ντιοπ έχει αγωνιστεί 58 φορές με την Σενεγάλη και έχει πετύχει 9 γκολ. Στην Αγγλία αγωνίζεται από το 2004. Tην φετινή σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού. Από τον περασμένο Δεκέμβρη επανέκαμψε παίζοντας σε 17 ματς της Πρέμιερ Λιγκ και του κυπέλλου Αγγλίας.

Το προφίλ

1996-00 Ξαμάξ 69/9

2000-01 Γκρασχόπερς 38/1

2002-04 Λανς 67/6

2004-07 Φούλαμ 76/8

2007- Πόρτσμουθ 53/0 Επιστρέφει ο Δέλλας

Δημοσιεύματα τόσο από την Κύπρο όσο και από την Ελλάδα, θέλουν τον 34χρονο αμυντικό Τραϊανό Δέλλα να είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην ΑΕΚ, μετά από δυο χρόνια απουσίας του από την Ένωση.

Ο Δέλλας θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την αγαπημένη του ομάδα, όμως πρώτα θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση. Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, αφού η "Κυρία" θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ζωντανός θρύλος

Έλληνας από την Κωνσταντινούπολη, πήρε πρωταθλήματα και κύπελλα, αγωνίστηκε στην εθνική Τουρκίας και την ημισέληνο στο στήθος παρότι χριστιανός ορθόδοξος (!), έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1954 πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους ειδικούς να τον τοποθετούν στην καλύτερη ενδεκάδα του κόσμου δίπλα σε Πούσκας και Βάλτερ.

Ευλόγως ο Λευτέρης Αντωνιάδης είναι ένας ζωντανός θρύλος για τους γείτονες, που φυσικά αγνοούν το ελληνικό του όνομα και τον αποκαλούν Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδη.

Ο Λεφτέρ είναι, συνάμα, ρέκορντμαν της Φενερμπαχτσέ αφού σημείωσε 423 γκολ σε 615 συμμετοχές (0,688 ανά ματς!), της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 1947 ως το 1950 κι από το 1953-64. Ενδιαμέσως έπαιξε σε Φιορεντίνα και Νις.

Στα 84 του σήμερα, ο Λεφτέρ ουδέποτε σταμάτησε να μαθαίνει νέα της αγαπημένης του Φενερμπαχτσέ. Ζει στην Πρίγκηπο, στο μεγαλύτερο από τα εννιά Πριγκηπονήσια της Προποντίδας, στη Θάλασσα του Μαρμαρά, νότια της Κωνσταντινούπολης. Εκεί μάλιστα ένας δρόμος φέρει το όνομά του ενώ άλλη μια οδός υπάρχει και στην Κωνσταντινούπολη, ονόματι «Λεφτέρ Φενερμπαχτσέ Σοκάκι».

Πώς λοιπόν να τον ξεχάσουν στη Φενέρ; Το περιοδικό του συλλόγου κυκλοφόρησε χθες με μεγάλη συνέντευξη του Κιουτσουκαντωνιάδη μαζί με τον Άλεξ ντε Σόουζα, τον Βραζιλιάνο ηγέτη της ομάδας του Κρίστοφ Ντάουμ. Με 84 γκολ σε 153 ματς ούτε καν μπορεί να συγκριθεί με τον Λεφτέρ όμως του είχε τάξει πως θα τον επισκεπτόταν. Και το έκανε πράξη, μαζί με τον φωτογραφικό φακό που απαθανάτισε τις στιγμές.

Ο Λεφτέρ γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από πατέρα Έλληνα ψαρά και μητέρα Τουρκάλα και είχε άλλα δέκα αδέρφια. Μετά τη Φενερμπαχτσέ πήρε μεταγραφή στην ιταλική Φιορεντίνα, το 1950, όντας ο πρώτος… εξαγόμενος ποδοσφαιριστής της χώρας. Συνάμα αγωνίστηκε 50 φορές στην τουρκική εθνική ομάδα, συμμετείχε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 1954 στην Ελβετία και ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Τουρκίας που τιμήθηκε με το «χρυσό μετάλλιο» της Λίγκας.

Το 1964 πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ αν και ήταν ήδη 39 ετών. Πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο σε πέντε ματς σημειώνοντας δύο γκολ. Τραυματίστηκε σε έναν αγώνα με τον Ηρακλή και αναγκάστηκε να τερματίσει την καριέρα του.

Κατόπιν εργάστηκε ως προπονητής. Αρχικά στην Αθήνα στο Αιγάλεω το 1965 κι έπειτα στη Νότια Αφρική και στη Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ του Γιοχάνεσμπουργκ. Το 1967 επέστρεψε στην Τουρκία, όπου δούλεψε διαδοχικά σε Σαμσουνσπόρ, Ορντούσπορ, Μερσίν Ιντμανγιουρντού και Μπολούσπορ, ως το 1970 οπότε αποσύρθηκε Επιμελεια Koubanezos

Mαντούκα: "Η ΑΕΚ δεν είναι ανταγωνιστική"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ae/aekmplankomantouka_b.jpgMιλώντας στηn εφημερίδα "SportDay". Ο Βραζιλιάνος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μαντούκα στη 'SportDay":

"Είναι ψέματα πως η ΑΕΚ απέσυρε την πρόταση ανανέωσης που είχε υποβάλει! Η αλήθεια είναι ότι εγώ αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε αυτό. Ολοι ξέρουν ότι η ΑΕΚ ήθελε να μείνω. Γι' αυτό άλλωστε μου έκανε πρόταση ανανέωσης. Οταν μια ομάδα δεν θέλει έναν παίκτη, δεν του προτείνει να συνεχίσει. Ημουν τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ και δέθηκα με την ομάδα, αλλά αποφάσισα να πάω στον ΑΠΟΕΛ.

Moυ πρόσφερε μεγαλύτερη ασφάλεια σε μένα και στην οικογένειά μου. Ο ΑΠΟΕΛ μού έδειξε από την πρώτη στιγμή πως με θέλει και επέμεινε στην απόκτησή μου. Είναι μεγάλη ομάδα και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με πάρει. Με κέρδισε με την επιμονή και την αποφασιστικότητά του. Μου έδειξε εμπιστοσύνη κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη
".

Ερωτηθείς αν πίστευε ότι στην ΑΕΚ δεν θα κατακτούσε κάποιον τίτλο, απάντησε: "Ειλικρινά, όχι! Πιστεύω πως η ΑΕΚ δεν θα είναι ανταγωνιστική ούτε του χρόνου, όπως δεν είναι τα δύο τελευταία χρόνια! Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρότασή της. Δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι.

Η πρόταση της ΑΕΚ, αν και με μειωμένες αποδοχές, ήταν καλή. Αλλά φεύγουν πολλοί βασικοί και καλοί παίκτες και δεν υπάρχουν χρήματα για να αποκτηθούν ισάξιοι ή καλύτεροι αντικαταστάτες. Είναι και πολλά άλλα πράγματα που δεν θα ήθελα να αναφέρω. Δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Φεύγω ως φίλος. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά μ' αυτό το πλάνο που φαίνεται πως υπάρχει δεν νομίζω πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα άμεσα. Χρειάζεται υπομονή
"

Ο Μαραντόνα υποσχέθηκε γυμνό σόου!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ar/aradona_2010_5_26_23_47_26_b.jpgΟ Ντιέγκο Μαραντόνα έδωσε πάλι τροφή στον αργεντινίνικο Τύπο! Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής υποσχέθηκε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, ότι θα τρέξει γυμνός στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, αν η "αλμπισελέστε" κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο!Ή ο "Ντιεγκίτο" δεν πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του ή τα... έχει χάσει. Πάντως η σκέψη ενός γυμνού Μαραντόνα είναι το λιγότερο αποκρουστική.

Ο Αργεντινός "θρύλος" βρισκόταν σε καλή διάθεση, ένα 24ωρο μετά τη νίκη της ομάδας του με 5-0 επί του Καναδά σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

H εθνική μας ομάδα είναι μία εκ των αντιπάλων των "Γκαούτσος" στον Β' Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ρονάλντο: "Πλησιάζει το τέλος"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ro/ronaldo_2010_5_26_18_55_39_b.jpgΟ Ρονάλντο παραδέχτηκε σε συνέντευξή του πως το τέλος της καριέρας του είναι πολύ κοντά.Το "φαινόμενο" αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τραυματισμών και χαρακτηριστικό είναι πως με την Κορίνθιανς από τα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος Βραζιλίας έχει παίξει μόνο στο πρώτο.

"Το σώμα μου ζητάει να σταματήσω. Γερνάω", τόνισε χαρακτηριστικά ο 33άχρονος άσος, ο οποίος ήθελε να τερματίσει την καριέρα του με συμμετοχή στο Μουντιάλ, αλλά κάτι τέτοιο ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Φαντάζει λοιπόν πολύ πιθανό πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα Βραζιλίας, αλλά αν τα προβλήματα είναι έντονα δεν αποκλείεται να πάρει την απόφαση νωρίτερα.

Αρχίζουν οι τελικοί, ανεβαίνει η... θερμοκρασία

http://www.sport.gr/files/news/2010-05-23/1274654357_ph_23.jpg

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό

http://www.sport24.gr/ast/cov/ol/olympiacos1205_b.jpgΜε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.Οι "ερυθρόλευκοι" θα εκτίσουν την ποινή τους στην πρώτη αναμέτρηση της νέας σεζόν ενώ ακόμη τους επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ όπως ακόμη και 12.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Άρη.Ο ΠΑΟΚ εξάλλου τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο ύψους 37.000 ευρώ.Κατά τα άλλα η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000 ευρώ και ο Άρης με 15.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:

6η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδες ευρώ

Β) ΠΑΕ Αρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα πέντε χιλιάδες ευρώ

5η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αρης, J. FANTAGUZZI ( B΄Προπονητής): Για τη συμπεριφορά του βοηθού προπονητή της ΠΑΕ Αρης κ. J.FANTAGUZZI: απαλλάσσονται

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδες ευρώ

Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα τέσσερις χιλιάδες ευρώ

4η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: δύο χιλιάδες ευρώ

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλει την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδες ευρώ

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 3η αγωνιστική των Play Off ΟΠΑΠ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή είκοσι τρεις χιλιάδες ευρώ