Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Δεν το συζητούν για τον Γιάκομπ

Δεν το συζητούν για τον Γιάκομπ

Η πολύ καλή παρουσία του Βικτοράς Γιάκομπ με την ομάδα του Ηρακλή, είναι λογικό να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από τον ελληνικό χώρο και όχι μόνο. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ήταν από τους καλύτερους στράικερ της σεζόν και η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα φημολογούνται ότι πολλές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή που θέλουν να τον αποκτήσουν. Είναι λογικό αυτό μέχρι ενός σημείου από την στιγμή που ο Γιάκομπ έδειξε ότι είναι ικανός παίκτης και έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που υπάρχουν, ο Πανιώνιος είναι η πρώτη ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στους «κυανόλευκους», προκειμένου να τον αποκτήσει. Συγκεκριμένα στην Νέα Σμύρνη είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι 300 χιλιάδες ευρώ, έτσι ώστε να τον αποκτήσουν. Το ποσό αυτό είναι σημαντικό, αλλά στην Μίκρα δεν δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να προβούν σε τέτοια κίνηση, ακόμα και τώρα που είναι δύσκολοι οι καιροί. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να θυσιάσουν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας ώστε να καταφέρουν να σώσουν την πατρίδα. Ο Μπουμπένκο έχει ζητήσει να παραμείνει στο ρόστερ με κάθε θυσία, γιατί παίκτες σαν τον Γιάκομπ δύσκολα βρίσκονται. Πολύ περισσότερο την στιγμή που φέτος μπορεί να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος καθώς έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα. Άλλωστε, ο Ρουμάνος ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα και παράλληλα μπορείς να στηριχθείς σε αυτόν. Ο ίδιος απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα του, με δηλώσεις που έκανε, ενώ εξέφρασε ότι έχει καλό συμβόλαιο με τον Ηρακλή και πώς στην ομάδα θέλουν να τον κρατήσουν. Θέλει βεβαίως να παίξει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα και δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Ηρακλής να παίξει τον ρόλο του κομπάρσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: