Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Προτιμά Λίβερπουλ ο Ακουιλάνι


Ο Ακουιλάνι πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της  Λίβερπουλ Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να επιστρέφει στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους έβαλε ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Ο Ιταλός διεθνής επέμεινε ότι δεν τον ενδιαφέρει η μεταγραφή στους "μπιανκονέρι", αλλά θέλει να αποδείξει την αξία του παραμένοντας στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ακουιλάνι επιθυμεί να γυρίσει στο καμπιονάτο, από τη στιγμή που δεν έχει βρει τη θέση του στην ενδεκάδα των "κόκκινων" από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό τους το προηγούμενο καλοκαίρι. Από την άλλη πλευρά, ο νέος προπονητής της Γιουβέντους Λουίτζι Ντελ Νέρι λέγεται να τον συγκαταλέγει στη λίστα των μεταγραφικών στόχων.

"Θα μείνω στη Λίβερπουλ, γιατί έχω να επανορθώσω για πολλά πράγματα, δεδομένου ότι έχω πλέον καταφέρει να ξεπεράσω και τον τραυματισμό μου στον αστράγαλο. Η Γιουβέντους με πλησίασε και στο παρελθόν και τώρα διαβάζω ότι ενδιαφέρονται και πάλι, αλλά εγώ δεν ξέρω τίποτα γιαυτό", σχολίασε ο 26χρονος μέσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: