Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Mαντούκα: "Η ΑΕΚ δεν είναι ανταγωνιστική"

http://www.sport24.gr/ast/cov/ae/aekmplankomantouka_b.jpgMιλώντας στηn εφημερίδα "SportDay". Ο Βραζιλιάνος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μαντούκα στη 'SportDay":

"Είναι ψέματα πως η ΑΕΚ απέσυρε την πρόταση ανανέωσης που είχε υποβάλει! Η αλήθεια είναι ότι εγώ αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε αυτό. Ολοι ξέρουν ότι η ΑΕΚ ήθελε να μείνω. Γι' αυτό άλλωστε μου έκανε πρόταση ανανέωσης. Οταν μια ομάδα δεν θέλει έναν παίκτη, δεν του προτείνει να συνεχίσει. Ημουν τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ και δέθηκα με την ομάδα, αλλά αποφάσισα να πάω στον ΑΠΟΕΛ.

Moυ πρόσφερε μεγαλύτερη ασφάλεια σε μένα και στην οικογένειά μου. Ο ΑΠΟΕΛ μού έδειξε από την πρώτη στιγμή πως με θέλει και επέμεινε στην απόκτησή μου. Είναι μεγάλη ομάδα και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με πάρει. Με κέρδισε με την επιμονή και την αποφασιστικότητά του. Μου έδειξε εμπιστοσύνη κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη
".

Ερωτηθείς αν πίστευε ότι στην ΑΕΚ δεν θα κατακτούσε κάποιον τίτλο, απάντησε: "Ειλικρινά, όχι! Πιστεύω πως η ΑΕΚ δεν θα είναι ανταγωνιστική ούτε του χρόνου, όπως δεν είναι τα δύο τελευταία χρόνια! Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισα να μην αποδεχθώ την πρότασή της. Δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι.

Η πρόταση της ΑΕΚ, αν και με μειωμένες αποδοχές, ήταν καλή. Αλλά φεύγουν πολλοί βασικοί και καλοί παίκτες και δεν υπάρχουν χρήματα για να αποκτηθούν ισάξιοι ή καλύτεροι αντικαταστάτες. Είναι και πολλά άλλα πράγματα που δεν θα ήθελα να αναφέρω. Δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα. Φεύγω ως φίλος. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά μ' αυτό το πλάνο που φαίνεται πως υπάρχει δεν νομίζω πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα άμεσα. Χρειάζεται υπομονή
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: