Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το FOX ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη Λίβερπουλ!!

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έδωσε το πράσινο φως στο αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι «Fox Soccer Channel» να τραβήξει πλάνα, ακόμα και στα αποδυτήρια, για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων.
Το FOX ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη Λίβερπουλ
Το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται "Our Liverpool: Never Walk Alone" και θα περιέχει τόσο το παρασκήνιο των reds στον τελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι όσο και την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική τον Ιούλιο. Θα προβληθεί στις ΗΠΑ το φθινόπωρο και στην συνέχεια και σε άλλες χώρες.
Η ιδέα για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ ανήκει στους Αμερικάνους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ που ελπίζουν με αυτό τον τρόπο να κάνουν την ομάδα δημοφιλέστερη στο εξωτερικό και συνεπώς να αυξήσουν τα εισοδήματα της.
«Προέρχομαι από μια χώρα όπου οι οπαδοί όσο περισσότερα μαθαίνουν για τα εσωτερικά θέματα της ομάδας, τόσο περισσότερο ενδιαφέρονται για αυτή. Δεν φοβάμαι να αποκαλύψουμε ορισμένα παρασκήνια γιατί με αυτόν τον τρόπο και οι παίκτες θα είναι πιο προσεκτικοί. Μας ενδιαφέρει να έχουμε εισοδήματα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γ., η Αρσεναλ και η Τσέλσι και με αυτό το ντοκιμαντέρ μπορεί να κερδίσουμε περισσότερους φίλους», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Ουέρνερ.
Πάντως για να γίνει η Λίβερπουλ δημοφιλέστερη στις ΗΠΑ θα πρέπει το κοινό να καταλαβαίνει τι λένε οι πρωταγωνιστές και σίγουρα στην περίπτωση του Κένι Νταλγκλίς θα χρειαστούν κάποια μικρή βοήθεια. Με την βαριά σκωτσέζικη προφορά του ελάχιστοι θα είναι σε θέση να τον κατανοήσουν.
«Θα χρειαστούμε μάλλον υπότιτλους για τον Κένι», είπε αστειευόμενος ο πρόεδρος του Fox Sports.
Πηγή: sentra-goal.gr

Η Μπάγερν βλέπει Μιραλάς αύριο!!

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπάγερν Μονάχου, Βόλφγκανγκ Ντρέμλερ, πρόκειται να βρεθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ για να... τσεκάρει τον Κέβιν Μιραλάς.
Η Μπάγερν βλέπει Μιραλάς αύριο
Ο Μυτιληνιός μάνατζερ, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο sportlesvos.gr ότι ο chief scout της Μπάγερν Μονάχου, Βόλφγκανγκ Ντρέμλερ, θα βρεθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα παρακολουθήσει τον τελικό ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό, έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στον Κέβιν Μιραλάς.
"Eκείνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται και ο chief scout της Μπάγερν Μονάχου, Βόλφγκανγκ Ντρέλμερ, για να παρακολούθησουμε μαζί τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το βλέμμα των Βαυαρών είναι στραμμένο πάνω στον Κέβιν Μιραλάς.
Στο ΟΑΚΑ θα βρίσκομαι μαζί με τον συνεργάτη μου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Προσωπικά διατηρώ άριστες σχέσεις με την ομάδα του Μοχάνου και θεωρητικά λογίζομαι ως ο σύνδεσμός της στην Ελλάδα. Περισσότερα θα μπορούμε όμως να πούμε λίγο αργότερα", ισχυρίστηκε σχετικά.
Πηγή: katimagiko.gr

«Ζεστοί» για τα μίνι διαρκείας!!

Αυξημένη η κίνηση όσον αφορά την πώληση των μίνι διαρκείας και μικρές ουρές έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας.
«Ζεστοί» για τα μίνι διαρκείας
Η κίνηση στα μίνι εισητήρια διαρκείας την Πέμπτη (26/4) ήταν υποτονική. Την Παρασκευή (27/4) ωστόσο τα πράγματα ήταν καλύτερα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στην Τούμπα ήταν πολύ περισσότερος και αυξήθηκε η πώληση των καρτών εισόδου για τα ματς του μίνι πρωταθλήματος. Μάλιστα έξω από τα εκδοτήρια σχηματίστηκαν μικρές ουρές, με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν πως αρχίζουν να "ζεσταίνονται" όσο πλησιάζουν οι συγκεκριμένοι αγώνες και πως θέλουν να στηρίξουν την ομάδα του Μπόλονι στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Πηγή: olapaok.gr

"Τα χρήματα που δίνει η Πολιτεία στους αθλητές είναι πάρα πολλά"

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ τόνισε πως διαφωνεί και πως ένα κομμάτι του έπρεπε να μείνει στο κράτος.
"Τα χρήματα που δίνει η Πολιτεία στους αθλητές είναι πάρα πολλά"
Συγκεκριμένα, ο Γερουλάνος, στην συνέντευξή του στο Flash, μίλησε μεταξύ άλλων:
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓΑ: "Εγώ έχω ακούσει αρκετά παράπονα για τις περικοπές των οικονομικών αλλά πρέπει να θυμόμαστε κάποια πράγματα. Ότι η χώρα περνά μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και πρέπει να κάνουμε οικονομία. Έχουμε αναγνωρίσει ότι οι απαιτήσεις για περικοπές ήταν πολύ απότομες και γι αυτό έχουμε κάνει κάθε προσπάθεια την οποία γνωρίζει ο κ. Σεβαστής και οι άλλοι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών να βρίσκουμε άλλα χρήματα όπως πχ από τον ΟΠΑΠ που έδωσε πέντε εκατομμύρια για την ολυμπιακή προετοιμασία.
Σίγουρα είναι κακές οι συνθήκες αλλά σίγουρα τα χρήματα που δίνουμε είναι αρκετά σημαντικά. Για να υπάρξει ένα κολυμβητήριο ώστε να μπορούν να προπονηθούν οι άνθρωποι του υγρού στίβου χρειάζεται 1 εκατομμύριο το χρόνο μόνο για να το κρατήσουμε ζεστό. Αυτά είναι χρήματα που δίνει η Πολιτεία ανά την Ελλάδα. Δίνει επίσης επιχορηγήσεις στις ομοσπονδίες, δίνει αρκετά χρήματα και πρέπει ι ομοσπονδίες να προσαρμοστούν ώστε να μπορούν να βγαίνουν με τα λιγότερα χρήματα που έχουν στη διάθεση τους αλλά μέχρι να γίνει αυτό εμείς συνεχίζουμε να ενισχύουμε τις ομοσπονδίες με τον ΟΠΑΠ ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν με τις δυσκολίες που υπάρχουν. Αλλά με στεναχωρεί όταν ακούω κολυμβητές ή αθλητές μας να λένε δεν στηρίχθηκαν από την Πολιτεία διότι τα χρήματα που δίνει η Πολιτεία είναι πάρα πολλά. Υπάρχει και πάρα πολύς κόσμος που αντιδρά άσχημα όταν μειώνονται μισθοί και συντάξεις γιατί δίνετε λένε λεφτά στο πόλο ή στα θέατρα. Δεν είναι σωστό αυτό, πρέπει να δίνουμε χρήματα και στο θέατρο και στον αθλητισμό αλλά βεβαίως θα πρέπει να υπάρχει μια μείωση των κονδυλίων για να βγει ο προϋπολογισμός".
ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΠΑΠ: "Είμαι εναντίον της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ. Καταλαβαίνω ότι έπρεπε να μπει ο ΟΠΑΠ μέσα στη λίστα των ιδιωτικοποιήσεων με τη λογική ότι η Ελλάδα έπρεπε να αυξήσει την αξιοπιστία της. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι το κομμάτι του ΟΠΑΠ που παραμένει κρατικό έχει πολλά να προσφέρει στο κράτος.
Αν μπορούσαμε να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του θα ήταν καλό και για τον ΟΠΑΠ και για το κράτος. Έχει πολλά περισσότερα να κερδίσει το κράτος μακροπρόθεσμα ως κύριος μέτοχος του ΟΠΑΠ. Προφανώς δεν έχουμε πολλές επιλογές αλλά εγώ θα έδινα τη μάχη μέχρι το τέλος. Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ είναι η πιο εύκολη μετοχή να πουληθεί".

"Ντοπέ" δύο αθλητές!

Διπλή περίπτωση ντοπαρισμένων αθλητών "έσκασε" σαν βόμβα στον κυπριακό αθλητισμό και ταράζει τα νερά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το ερχόμενο καλοκαίρι.
"Ντοπέ" δύο αθλητές!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία περίπτωση αφορά αθλητή ο οποίος είχε πρόσφατα μεγάλη ευρωπαϊκή διάκριση και θα συμμετέχει στην Ολυμπιάδα, ενώ η δεύτερη αφορά σε αθλήτρια του στίβου, που είχε καλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση για την κορυφαία διοργάνωση.
Αμφότεροι οι αθλητές έχουν ενημερωθεί, όπως και οι Ομοσπονδίες και πλέον αναμένεται το δεύτερο δείγμα προκειμένου να ανακοινωθούν και τα ονόματα των αθλητών.
Πηγή: contra.gr

Επιστροφή Παπαιωάννου στο μπάσκετ;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν ότι η επικείμενη παραίτησή του έχει να κάνει και με την επαναφορά του στα του μπάσκετ.
Επιστροφή Παπαιωάννου στο μπάσκετ;
Μπορεί ο Ντίμης Παπαιωάννου να μην έχει στείλει ακόμα επιστολή παραίτησης προς το ΔΣ της ΠΑΕ , αλλά μέσω των δηλώσεων του φαίνεται ότι αυτή είναι η πρόθεσή του.
Παρά το γεγονός ότι η πρόθεσή του αυτή έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από συγκεκριμένους ανθρώπους ο κ. Παπαιωάννου δεν πρόκειται να μείνει εκτός Άρη.
Η δήλωσή του ήταν: «Για να ξέρετε ποια είναι αλήθεια, δεν πρόκειται να συνεχίσω. Θα πάω σπίτι μου. Ο Άρης έχει ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά και ψάχνουν λύσεις για την ομάδα»

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν όμως ότι αυτή η επικείμενη παραίτηση του έχει να κάνει και με την επαναφορά του ενεργά στα του μπάσκετ. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και μέσω των δηλώσεων του κ. Τζεβέλεκη:
«Έχω μιλήσει με τον κ. Ντίμη Παπαϊωάννου, είχαμε συμφωνήσει να στηρίξουμε τη νέα διοίκηση με τη δημιουργία ενός club φίλων του μπασκετικού Άρη, με στόχο να συγκεντρώνουμε κάθε χρόνο ένα ποσό που να διατίθεται για τις ανάγκες της ομάδας».

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τις επόμενες μέρες και μετά την ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ (ο κ. Παπαιωάννου παραμένει εκ των μετόχων της Γέννεσις) να αποκτήσει εκ νέου ενεργό ρόλο στην ΚΑΕ Άρης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Πηγή: allaboutaris.com

Οι 10 αιτίες του …Adios!!

Ο Γκουαρδιόλα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μπάρτσα επειδή κουράστηκε. Οι 10 ανομολόγητοι λόγοι που οδήγησαν στον χωρισμό.
Οι 10 αιτίες του …Adios
Με κάθε επισημότητα ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποχαιρέτησε. Προς το παρόν δεν θα κινήσει για άλλες πολιτείες. Θέλει να ξεκουραστεί. Μπούχτισε. Μπαΐλντησε με την τόση πίεση που βίωσε. Ετσι αιτιολόγησε μέσες άκρες την απόφαση του.
Αυτό το αφιέρωμα δεν ασχολείται με όσα είπε στην συνέντευξη τύπου, αλλά με τους 10 λόγους αγωνιστικούς ή μη που τον οδήγησαν στο να πει …adios στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.
Πρόκειται για μία προφητική δουλειά που είχαμε δημοσιεύσει στο gazzetta.gr στις 23 Φεβρουαρίου και που τώρα εμπλουτισμένο με ορισμένες λεπτομέρειες, γίνεται επικαίρο.
Από την πρώτη στιγμή (8 Μαΐου 2008) που ανέλαβε, το είχε ξεκαθαρίσει. Η υπογραφή του από εκείνη τη φορά και για κάθε επόμενη, θα είχε μονοετή ισχύ! Και έτσι συνέβη. Μόνο που τότε κανείς δεν είχε προβλέψει το μέγεθος της επιτυχίας που θα ακολουθούσε και κατά συνέπεια το σήριαλ της κάθε... επόμενης ανανέωσης.

Φέτος η υπογραφή ή όχι του Γκουαρδιόλα έχει ξεπεράσει ακόμα και την τηλεοπτική Δυναστεία. Θα τη βάλει τελικά τη ριμάδα ή όχι; Κανείς δεν γνωρίζε. Αυτό είναι το θέμα των ημερών στην Ισπανία. Εκεί έχει ήδη αρχίσει η ονοματολογία της διαδοχής (περιλαμβάνει ακόμα και τον Ερνέστο Βαλβέρδε). Ο 41χρονος τεχνικός όμως παρέμεινε απρόβλεπτος. Κανείς δεν είχε καταφέρει να αξιολογήσει τις δηλώσεις του και να προβεί έστω σε κάποια υπόθεση αναφορικά με τι θα κάνει ο Καταλανός.

Από τη δυσαρέσκεια του με τη διοίκηση έως το χάλασμα του με τους Μέσι και ΣΙΑ, παραθέτουμε 10 λόγους (5 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ και 5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ) για τους οποίους ο Πεπ έφυγε. Μέχρι πρότινος ούτε η οικογένεια του δεν γνωρίζει τι θα κάνει. Η απόφαση του ήταν οριακή και κρίθηκε από πολύ μικρές λεπτομέρειες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ
1.
Δεν υπήρχε καλή σχέση με τη νυν διοίκηση. Η συνεννόηση και η επαφή δεν ήταν τόσο άμεση όσο με την προηγούμενη διοίκηση Λαπόρτα και αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά τις γρήγορες κινήσεις για διευθέτηση διαφόρων θεμάτων.

2. Ο Γκουαρδιόλα παραμένει πολύ ενοχλημένος από τον τρόπο που η νυν διοίκηση έχει αδειάσει τον Γιόχαν Κρόιφ (επίτιμος πρόεδρος). Ο Πεπ δεν ξεχνάει εκείνον με τον οποίο έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του (Dream team) και τον επηρέασε προπονητικά όσο κανένας άλλος. Επίσης ο Πεπ πιστεύει ακράδαντα πως στις αρχές του συλλόγου πρέπει να υπάρχει ζωντανό το πνεύμα της τιμητικής συμπεριφοράς στις δόξες του παρελθόντος.

3. Πάλεψε να διατηρήσει το προπονητικό και ιατρικό τιμ του ως έχει. Του είχε ζητηθεί να γίνουν περικοπές και εκείνος είχε αρνηθεί. Ειδικά στην περίπτωση των φυσιοθεραπευτών που η διοίκηση απαιτούσε να γίνουν από τρεις, δύο, κάτι που τον είχε χαλάσει πολύ, μιας και θεωρεί πως η πετυχημένη συνταγή οφείλεται σε όλους τους εργαζόμενους στο σύλλογο.

4. Οι καθυστερήσεις στις ικανοποιήσεις των όσων ζητάει. Για παράδειγμα έχει μιλήσει με τη διοίκηση για μεταγραφές σε δύο-τρεις νευραλγικές θέσεις (κέντρο άμυνας, αριστερό μπακ) και οι απαντήσεις που του δόθηκαν ήταν αόριστες.

5. Ο Πεπ έδωσε τεράστια μάχη ώστε η νυν διοίκηση να μην σύρει στα δικαστήρια τον τέως πρόεδρο Τζουάν Λαπόρτα. Ο Λαπόρτα εκτός του ότι ήταν εκείνος που τον έχρισε προπονητή της πρώτης ομάδας, ήταν εκείνος που είχε τεράστια συμβολή στο να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα των τόσων επιτυχιών και παρά τα λάθη του δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
1.
Κάποιος πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής (βλέπε Πικέ) δεν υπήρξε 100% προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του (αχ αυτή η Σακίρα) και αυτό ενοχολύσε τον Πεπ. Ωστόσο, από τη διοίκηση του ζητούσαν να κάνει τα στραβά μάτια, κάτι που σιχαίνεται και προφανώς δεν κάνει (ο Πικέ έφαγε πολύ πάγκο έως και εξέδρα). Ο προπονητής φαιρόταν να έχει ζητήσει μέχρι και την απομάκρυνση του, με τον Ροσέλ να θεωρεί αντιθέτως τον παίκτη ως σημαία της ομάδας.

2. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε, η επιθυμία του ήταν να ανανεώνει κάθε χρόνο με μονοετή συμβόλαια. Τούτη τη φορά του ζητήθηκε (ανεπίσημα) από τη διοίκηση να υπογράψει για δύο χρόνια, ώστε η ομάδα να ηρεμήσει από αυτό το θέμα που συμβαίνει κάθε σεζόν. Εκείνος λοιπόν αισθάνθηκε πως έτσι του ασκείται μία πίεση που δεν θα έπρεπε καθώς ήταν ξεκάθαρος από την αρχή.

3. Είχε διαπιστώσει πως οι παίκτες του φέτος δεν έχουν το ίδιο πάθος και την αυτοθυσία των προηγούμενων χρόνων. Πέραν των πολλών τραυματισμών που έχουν πληγώσει το... κοντό ρόστερ, ο Πεπ βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να μην αποδίδουν όπως τους έχει συνηθίσει στα τρία πρώτα χρόνια.

4. Απουσιάζει φέτος η... πείνα των προηγούμενων χρόνων. Ο Πεπ μάλλον πιστεύει πως όπως έχουν τα πράγματα αυτό δεν είναι αναστρέψιμο και πως συνέβη εξαιτίας της χαλάρωσης των ποδοσφαιριστών του, κάτι που οδήγησε σε ήττες όπως αυτές από την Χετάφε ή την Οσασούνα που κανονικά δεν θα υπήρχαν στο πρόγραμμα. Θέλει να αισθάνεται πως υπάρχει ακόμα αυτή η φλόγα του νικητή, κάτι που δεν διακρίνει.

5. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ο προσωπικός εγωισμός. Οσο καλός, πράος και συνεπής τύπος  και αν είναι ο Γκουαρδιόλα, έχει και αυτός ανθρώπινες ανάγκες. Το τελευταίο διάστημα αισθάνθηκε πως δεν τον στήριξαν ως όφειλαν οι τέσσερις μεγάλοι της ομάδας. Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι δεν βρέθηκαν στο πλευρό του στα αποδυτήρια. Ηταν πιο απόμακροι και ο Πεπ περίμενε να δει πως θα αντιδράσουν. Στο τέλος πάντως φάνηκε να πιάνει το κόλπο του, καθώς ο ένας μετά τον άλλον σχεδόν... εκλιπαρούν δημόσια την παραμονή του. Ηταν όμως αργά…

πηγή: gazzetta.gr

"Έχει τον τρόπο στα play-off ο ΠΑΟΚ"

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στον "Libero 107,4" για την κατάσταση της ομάδας, για τυχόν τραυματισμούς και πως αντιμετωπίζει την πρόκληση των play-off
"Έχει τον τρόπο στα play-off ο ΠΑΟΚ"
"Από τραυματισμούς δεν έχουμε κάτι το σοβαρό, υπήρξε ένα θέμα με τον Λάζαρ αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό και εκτός απροόπτου όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του κ. Μπόλονι στα play-off. Είναι από τις λίγες φορές που ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται πλήρης και ο κ. Μπόλονι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Τελειώσαμε το πρωτάθλημα με μια ήττα από τον Λεβαδειακό και δεν ξέρω αν θα κάνει καλό ή κακό στην ομάδα, αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται πολύ σωστή διαχείριση από την πλευρά της ομάδας.
Είναι μια ειδική διαδικασία τα play-off και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας την γνωρίζουν πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια που παίρνει μέρος στα play-off και έχει δείξει ότι έμαθε να χειρίζεται σωστά την κατάσταση. Αντιμετωπίζει σωστά τα παιχνίδια και συλλέγει τους πόντους που χρειάζεται. Το πρόγραμμα των αγώνων μπορεί να είναι ευχή ή κατάρα για κάθε ομάδα και όλα εξαρτώνται από το πως θα διαχειριστείς τα παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τον τρόπο"
Για την κυκλοφορία των μίνι διαρκείας :
"Δυστυχώς είναι λίγες οι μέρες που έχουμε στην διάθεση μας καθώς άργησε η κλήρωση των αγώνων και τώρα πρέπει να προλάβουμε να εξυπηρετήσουμε και τους κατόχους διαρκείας αλλά και τους υπόλοιπους. Όλη αυτή η διαδικασία είναι ένα στοίχημα για μας και θα φανεί επίσης και η τάση για την κίνηση των διαρκείας το καλοκαίρι. Αυτή την εποχή έπρεπε να βρεθεί ένα οικονομικό κίνητρο και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ το έδωσε στον κόσμο του αλλά δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, επηρεάζουν πολλά πράγματα όπως η διάθεση του κοσμου, η οικονομική συγκυρία, οι στόχοι της ομάδας. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος θα συσπειρωθεί πάλι γύρω από την ομάδα και σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές θα έρθει στο γήπεδο. Πτώση εισιτηρίων είχαν φέτος όλες οι ομάδες αλλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο να μείνει συσπειρωμένος"
Τέλος, ο κ. Κυριάκος ρωτήθηκε και το επενδυτικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες :
"Για αυτό θα μιλήσει ο πρόεδρος στην αυριανή συνέντευξη Τύπου και θα πει για όλες τις επαφές που έχει κάνει έως τώρα, κρυφές ή φανερές. Αυτό που μπορώ να πω εγώ τώρα είναι ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε και πρέπει να προσέξουμε τον αποπροσανατολισμό και την εκμεταλλεύση της ελπίδας του κόσμου, που δεν είναι καθόλου καλό. Δεν κρίνω τις προτάσεις που έχουν γίνει αλλά θα πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι από όσα έγιναν τις προηγούμενες φορές. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και περιμένουμε να δούμε τις πράξεις των εμπλεκομένων πλευρών. Το πιο σημαντικό είναι να μην απροσανατολιστεί η ομάδα στα play-off και έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, Ευτυχώς όμως η διοίκηση έχει πολύ καλή σχέση με τους παίκτες της ομάδας, υπάρχει συνεχής ενημέρωση και αυτή είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα υπόλοιπα θα τα ξεκαθαρίσει αύριο ο πρόεδρος.

«Νέος Καν»;

«Νέος Καν»;
Βλέμμα πίσω. Οχι πολύ. Ενα χρόνο πριν. Οι οργανωμένοι της Μπάγερν κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η φήμη που θέλει την ομάδα τους να αποκτά τον Μάνουελ Νόιερ να μη γίνει πραγματικότητα.
«Νόιερ δεν... υπάρχεις», «καλώς ήρθες στην κόλαση» και πολλά άλλα πλακάτ κάνουν την εμφάνισή τους, όταν οι Βαυαροί υποδέχονται τη Σάλκε.  Δεν κατάφεραν κάτι. Η απόφαση ήταν ειλημμένη.

Παρά το ότι ο 26χρονος γκολκίπερ είχε μόλις ένα χρόνο συμβολαίου να απομένει, οι «βασιλικοί μπλε» ζητούν ένα σκασμό λεφτά. Τα πήραν. Οι Βαυαροί εκταμίευσαν 22 εκατ. ευρώ και ο Νόιερ γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή γκολκίπερ στον κόσμο, μετά από αυτή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν το 2001.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αποδοκιμάστηκε από το κοινό τη φετινή σεζόν, οι φωνές του οποίου παρέσυραν σε δριμεία κριτική ακόμα και τους διοικούντες της «Fc Hollywood», όταν ο πρώην παίκτης της Σάλκε έκανε λάθη. Οι φανατικοί μιλούσαν για ύβρη στη σύγκριση από το γερμανικό Τύπου με τον Ολιβερ Καν.  Βλέμμα μπροστά.

Οι δύο αποκρούσεις στα πέναλτι των Ρονάλντο και Κακά, θύμισαν αυτές του Καν κόντρα σε Καρμπόνι και Πελεγκρίνο στον τελικό του 2001, όπου η Μπάγερν κατέκτησε το τελευταίο της Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Βαλένθια.

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε τόλμησε να πει «τον αγαπώ», οι φίλοι της Μπάγερν τον αποθέωσαν κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Μαδρίτη, με τους περισσότερους από αυτούς να μιλούν για τον «Νέο Καν». Σε περίπτωση που η «κούπα με τα μεγάλα αυτιά» πάει στην ομάδα του Χάινκες, τότε ο Μάνουελ Νόιερ θα μπει για τα καλά στις καρδιές των Βαυαρών, που μετά τον αγαπημένο τους Ολιβερ, δεν είχαν χώρο για άλλον «άσσο»... 

πηγή: sday.gr

«Πλήρωσαν» ακριβά τις… βόμβες προς τον Λένον!!

«Πλήρωσαν» ακριβά τις… βόμβες προς τον Λένον
Με ποινή πενταετούς φυλάκισης τιμωρήθηκαν από το σκωτσέζικο δικαστήριο οι δύο άνδρες που είχαν συλληφθεί πέρυσι επειδή είχαν στείλει στον προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον δέματα που περιείχαν εκρηκτική ύλη.

Πρόκειται για τον 44χρονο, Τρέβορ Μίρχεντ και τον 42χρονο, Νιλ ΜακΚένζι που κρίθηκαν εντέλει ένοχοι για επίθεση εκ προ μελέτης στον προπονητής της Σέλτικ και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για πέντε χρόνια.

Ο δικαστής χαρακτήρισε «ακατανόητη» ενέργεια από δύο οικογενειάρχες στα 40 τους χρόνια και επισήμανε ότι ακόμα και αν ήταν… φάρσα και η εκρηκτική ύλη δεν υπήρχε περίπτωση να εκραγεί, η ενέργειά τους είναι καταδικαστέα και θεωρούνται επικίνδυνοι.


πηγή: sport-fm.gr

Βερμάελεν: «Θα μας δυσκολέψουν»!!

Βερμάελεν: «Θα μας δυσκολέψουν»
Δύσκολο αναμένεται το έργο της Άρσεναλ στην έδρα της Στόουκ, το προσεχές Σάββατο σύμφωνα με τον αμυντικό των «κανονιέρηδων», Τόμας Βερμάελεν. Ο Βέλγος διεθνής πιστεύει πως η ομάδα του θα νικήσει, εφόσον αγωνιστεί όπως αυτή ξέρει.

«Πάντα όποτε παίζουμε στην έδρα τους δυσκολευόμαστε, όλοι ξέρουμε πως εκεί είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις. Το βασικό για εμάς είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, το οποίο περιλαμβάνει γρήγορες πάσες. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να σκοράρουμε», τόνισε ο Βερμάελεν.

Παράλληλα, ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός πιστεύει πως για να έρθει η νίκη, μεγάλη σημασία θα έχει η αμυντική λειτουργία της Άρσεναλ: «Πάντα θέλουμε ως ομάδα να αμυνόμαστε καλά, αυτό πρέπει να κάνουμε και στον αγώνα του Σάββατου (28/4). Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Βέβαια, για να νικήσουμε πρέπει από την αρχή του αγώνα να “παλέψουμε” για κάθε μπαλιά».


πηγή: sport-fm.gr

Κόντης: «Ήδη έχουν μπει λεφτά στον Άρη»!!

Κόντης: «Ήδη έχουν μπει λεφτά στον Άρη»!
Λόγο για ελβετικό όμιλο που ήδη έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να καλυφθούν υποχρεώσεις της εταιρείας, έκανε ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

Στις 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή των «κίτρινων» στον «Libero 107.4»:

«Η έντεχνη λασπολογία κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είπαμε στη συνέλευση έπρεπε να μπουν με νόμιμο τρόπο στην ΠΑΕ, χρειάζονταν κάποιες διαδικασίες. Όπως μπήκαν ήδη κάποια χρήματα μέχρι τώρα για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο όμιλος δεν έχει καμία σχέση με Ντουμπάι. Πρόκειται για όμιλο από την Ελβετία, που ασχολείται και με άλλες ομάδες. Περισσότερα θα πούμε στη συνέλευση της Λέσχης».


Για το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος του εν λόγω ομίλου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Άρη: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Θα τα πούμε στη συνέλευση αυτά. Μην ξεχνάτε ότι όποιος βάλει λεφτά στην αύξηση του Μ.Κ μπορεί να πάρει τις μετοχές. Όποιος έχει άλλη λύση ή τα λεφτά, ας έρθει να τα βάλει και να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Όχι να επικαλούνται συνεχώς τον κόσμο».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Λάμπρο Σκόρδα: «Δεν μπορεί κάθε μέρα να πατάει στον πόνο των Αρειανών λέγοντας ψέματα, λασπολογώντας, βρίζοντας για να σωθεί επαγγελματικά. Θα τα πούμε στα δικαστήρια μαζί, αλλά φταίει και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ που δεν είπε κάποια πράγματα το 2009. Το όνειρό του είναι να καταστρέψει τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου θα βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Άρη:

«Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Φορέα (άρθρα 10.5 14.2, 27.8ε) καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2α Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, Παπαναστασίου 154. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 4η Μαΐου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», Εγνατίας 154 (στο χώρο της ΔΕΘ, είσοδος από τη Λεωφόρο Στρατού).

Ημερήσια Διάταξη

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Επανεξέταση απόφασης προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου παράτασης θητείας Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
3. Πρόταση ανανέωσης ή μη, εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4. Πρόσκληση και Προϋποθέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος - Μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Αλλαγής μετοχικής σύνθεσης ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
5. Διάφορα θέματα.
Όλα τα ως άνω τίθενται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό.

Σημειώνεται πως ο,τιδήποτε άλλο, τίθεται ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης και προς ψήφιση («5. Διάφορα θέματα») μετά την εξάντληση των υπολοίπων θεμάτων και εφόσον γίνει δεκτό από τη ΓΣ.

Σημειώνεται ότι κάθε τι που δεν προβλέπεται από το Καταστατικό του Σωματείου καθορίζεται από το ΔΣ σύμφωνα με το πνεύμα του Καταστατικού και τις σχετικές διατάξεις του Νόμου (άρθρο 35.1).

Σημειώνεται ότι απαγορεύεται ρητά το με οποιονδήποτε τρόπο δικαίωμα αναδημοσίευσης και αναπαραγωγής της ως άνω έκτακτης γενικής συνέλευσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα λόγου και ψήφου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2012 (από 1-1-2012 έως 31-12-2012)».

Δεν… αγχώνονται στην Παρί για το πρωτάθλημα!!

Δεν… αγχώνονται στην Παρί για το πρωτάθλημα
Τι και αν έχει ξοδέψει ένα καράβι λεφτά η Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να βγει πρωταθλήτρια;

Ο προπονητής των Παριζιάνων, Κάρλος Αντσελότι, ισχυρίζεται πως δεν θα… χαθεί ο κόσμος αν η ομάδα του βγει δεύτερη, πίσω από την φτωχή πλην τίμια Μονπελιέ.

«Ο στόχος μας για φέτος ήταν και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς ήμασταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τίποτα δεν θα αλλάξει στο μέλλον αν στο τέλος της σεζόν βρεθούμε στην δεύτερη θέση», τόνισε ο Αντσελότι.

Παράλληλα, ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός, μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που θα κινηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν, το προσεχές καλοκαίρι: «Πρέπει να βελτιώσουμε όλους τους τομείς της ομάδας. Από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Πιστεύω πως θα χρειαστεί να αγοράσουμε, τρείς-τέσσερις παίκτες που θα έχουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για εμάς. Δηλαδή, θα διαθέτουν ποιότητα, προσωπικότητα και χαρακτήρα».


πηγή: sport-fm.gr

Τα «χρυσά» συμβόλαια του ποδοσφαίρου!!

Τα «χρυσά» συμβόλαια του ποδοσφαίρου
Χρήματα τα οποία δεν πρόκειται να δούμε ποτέ εμείς οι κοινοί… θνητοί λαμβάνουν οι αστέρες του ποδοσφαίρου με τον Λιονέλ Μέσι να κατακτά ακόμα μία κορυφή!
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του «France Football»,  ο μεγάλος άσος της Μπαρτσελόνα, αλλά και ο προπονητής της μισητής αντιπάλου, Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι εκείνοι που αμείβονται με τα περισσότερα χρήματα.

Τα έσοδα που δημοσιεύονται δεν είναι μόνο από τα συμβόλαια, με τα οποία δεσμεύονται με τους συλλόγους τους, αλλά και από διαφημίσεις και άλλους χορηγούς.

Δείτε τα ποσά και… αναστενάξτε!

Παίκτες:
1. Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 33 εκατ. €
2. Ντέιβιντ Μπέκαμ (Λος Άντζελες Γκάλαξι) 31,5 εκατ. €
3. Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) 29,2 εκατ. €
4. Σαμουέλ Ετό (Ανζί) 23,3 εκατ. €
5. Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 20,6 εκατ. €
6. Σέργιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι) 18,8 εκατ. €
7. Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι) 17,6 εκατ. €
8. Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι) 16,7 εκατ. €
9. Κακά (Ρεάλ Μαδρίτης) 15,5 εκατ. €
10. Φίλιπ Λαμ (Μπάγερν Μονάχου) 14,3 εκατ. €



Προπονητές:
1. Ζοσέ Μουρίνιο (Ρεάλ Μαδρίτης) 14,8 εκατ. €
2. Κάρλο Αντσελότι (Παρί Σεν Ζερμέν) 13,5 εκατ. €
3. Πεπ Γκουαρντιόλα (Μπαρτσελόνα) 9,5 εκατ. €
4. Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ) 9 εκατ. €
5. Γκους Χίντινκ (Ανζί) 8,6 εκατ. €

πηγή: sday.gr

Δεν τρομοκρατείται από τις επιθέσεις η UEFA!!

Δεν τρομοκρατείται από τις επιθέσεις η UEFA
Δεν προκαλούν φόβο στην UEFA οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ντνίπρο, της Ουκρανίας, ενόψει του ερχόμενου Euro. Καθησυχαστικές οι ουκρανικές αρχές για άμεσα αποτελέσματα στις έρευνες.

Την Παρασκευή (27/4) πραγματοποιήθηκαν τέσσερις εκρήξεις σε δημόσιους χώρους της πόλης και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 27 ανθρώπων, ανάμεσά τους και εννιά παιδιά. Οι τοπικές αρχές θεωρούν πως είναι τρομοκρατικά χτυπήματα και έχουν ήδη ξεκινήσει ενέργειες για εύρεση των ενόχων.

Η Ντνίπρο αρχικά είχε αποφασιστεί να φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης, ωστόσο το 2009 είχε αντικατασταθεί από το Χάρκοβο. Η ανησυχία, όμως, προκύπτει καθώς απέχει μόλις 390χλμ. από το Κίεβο, την πόλη που θα διεξαχθεί ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Η αρμόδια επιτροπή της UEFA έχει ενημερωθεί για τα περιστατικά που συνέβησαν σήμερα (27/4) και περιμένει τα αποτελέσματα από τις έρευνες που θα διεξάγουν οι τοπικές αρχές. Οι καταστάσεις αυτές, δεν αλλάζουν καθόλου την εμπιστοσύνη που έχει η διοργανώτρια αρχή στα μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα διασφαλίσουν ένα άκρως εορταστικό τουρνουά το καλοκαίρι», ήταν η επίσημη τοποθέτηση από το Υπουργείο Έκτακτων Aναγκών της Ουκρανίας.


πηγή: sport-fm.gr