Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κολλέγιο τιμάει τον Γρηγοριάδη στη Θεσσαλονίκη!!

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδης θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College Θεσσαλονίκης.
Κολλέγιο τιμάει τον Γρηγοριάδη στη Θεσσαλονίκη
Το Mediterranean College θα βραβεύσει τον αθλητή του Άρη για την προσφορά του στον Αθλητισμό και για την συνολική του παρουσία ως ένα πρότυπο για τους νέους της Ελλάδας σήμερα.
Η Τελετή Αποφοίτησης της τάξης του 2011 του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 στις 18:00 (ώρα προσέλευσης 17:15 στο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» (πλατεία Αριστοτέλους), σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των Βρετανικών Πανεπιστημίων.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η εκδήλωση έχει επετειακό – εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 35 έτη διαρκούς παρουσίας του Mediterranean College στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.
Κατά τη φετινή τελετή θα αναδειχθεί η σημασία της γνώσης και της δια βίου μάθησης, αντικατοπτρίζοντας τη «δύναμη» που πρέπει να συνοδεύει τη νέα γενιά Ελλήνων. Μια δύναμη που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη «δύναμη της γνώσης», την οποία το Mediterranean College καλλιεργεί στους φοιτητές και αποφοίτους του.
Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση είναι κος Σωτήρης Χατζάκης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ)-Σκηνοθέτης.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο κος Αθανάσιος Τζιρίτης, Εκτελεστικό Μέλος ΣΕΒΕ, Αντιπρόεδρος της ISOMAT ΑΕΒΕ.
Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, Δημοσιογράφοι καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού, καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου. Περισσότερες πληροφορίες - R.S.V.R. στο τηλέφωνο 2310 287779 και από την ιστοσελίδα του Mediterranean College στη διεύθυνση www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: