Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επιστροφή Παπαιωάννου στο μπάσκετ;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν ότι η επικείμενη παραίτησή του έχει να κάνει και με την επαναφορά του στα του μπάσκετ.
Επιστροφή Παπαιωάννου στο μπάσκετ;
Μπορεί ο Ντίμης Παπαιωάννου να μην έχει στείλει ακόμα επιστολή παραίτησης προς το ΔΣ της ΠΑΕ , αλλά μέσω των δηλώσεων του φαίνεται ότι αυτή είναι η πρόθεσή του.
Παρά το γεγονός ότι η πρόθεσή του αυτή έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από συγκεκριμένους ανθρώπους ο κ. Παπαιωάννου δεν πρόκειται να μείνει εκτός Άρη.
Η δήλωσή του ήταν: «Για να ξέρετε ποια είναι αλήθεια, δεν πρόκειται να συνεχίσω. Θα πάω σπίτι μου. Ο Άρης έχει ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά και ψάχνουν λύσεις για την ομάδα»

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν όμως ότι αυτή η επικείμενη παραίτηση του έχει να κάνει και με την επαναφορά του ενεργά στα του μπάσκετ. Αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και μέσω των δηλώσεων του κ. Τζεβέλεκη:
«Έχω μιλήσει με τον κ. Ντίμη Παπαϊωάννου, είχαμε συμφωνήσει να στηρίξουμε τη νέα διοίκηση με τη δημιουργία ενός club φίλων του μπασκετικού Άρη, με στόχο να συγκεντρώνουμε κάθε χρόνο ένα ποσό που να διατίθεται για τις ανάγκες της ομάδας».

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τις επόμενες μέρες και μετά την ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ (ο κ. Παπαιωάννου παραμένει εκ των μετόχων της Γέννεσις) να αποκτήσει εκ νέου ενεργό ρόλο στην ΚΑΕ Άρης με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: