Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Διάψευση από Γκουαρντιόλα για Τσέλσι!!

Διάψευση από Γκουαρντιόλα για Τσέλσι
Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα το φημολογούμενο ραντεβού του με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, το Φεβρουάριο. Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα και τα Μέσα στο Νησί τον φέρουν υποψήφιο για τον πάγκο των Λονδρέζων.

Οι φήμες για συνάντηση των δύο αντρών στο Παρίσι έκαναν το γύρο του κόσμου, το Φεβρουάριο, χωρίς ποτέ να διαψευστούν ή να επιβεβαιωθούν.

Ο 41χρονος τεχνικός ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Ισπανίας και στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ρωτήθηκε για τη δόση αλήθειας που περιείχαν οι συγκεκριμένες φήμες.

«Εάν συναντήθηκα με κάποιον της Τσέλσι το Φλεβάρη;» αναρωτήθηκε ο Γκουαρντιόλα, για να έρθει η άμεση απάντησή του: «Όχι, δεν έγινε κάτι τέτοιο. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού απέναντι στο σύλλογό μου».

Όλα αυτά, την ώρα που συνεχίζονται οι αναφορές σε όλα τα διεθνή Μέσα που θέλουν τον Ισπανό τεχνικό στο επίκεντρο πολλών ομάδων στο Νησί, αλλά και την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να σκέφτεται να του προτείνει θέση στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: