Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Καμπάνης: «Δάκτυλος της αντιπολίτευσης ο Σαββίδης»

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" ο υποψήφιος επενδυτής για τον ΠΑΟΚ Γιάννης Καμπάνης.

Ο "καπετάνιος" επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά το ενδιαφέρον του για το ΠΑΟΚ, αμφισβήτησε ανοιχτά την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, ζητώντας στο τέλος βοήθεια από όλους για να κλείσει το "deal".

Στο ξεκίνημα της παρουσίας του στην ραδιοφωνική εκπομπή προσκάλεσε ανοιχτά τον έτερο υποψήφιο επενδυτή Ιβάν Σαββίδη σε ένα ραδιοφωνικό ντιπέιτ, εκτιμώντας πως ποτέ ο τελευταίος δεν θα στείλει εγγυητική επιστολή στον ΠΑΟΚ.

Για την επιλογή του Σαββίδη να μην εκφράζει το ενδιαφέρον του δημόσια:

"Είναι δηλαδή πιο βεντέτα ο κ.Σαββίδης από εμένα; Πρέπει να βγει για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο Βρύζας ή ο Κατσαρής αλλά τι σκέφτεται ο κόσμος για τον Καμπάνη".

Για το πως είδε τη συνέντευξη του Ζήση Βρύζα:

"Ο Ζήσης Βρύζας είναι πολύ καλό παλικάρι με ήθος. Ήταν σαφής στην κρίση του και στα όσα είπε για τους επενδυτές. Ήταν όμως ασαφής σε κάποιες απαντήσεις του προς τους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να μην έχει ο κόσμος ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει στο μυαλό του ο ίδιος και ο ερασιτέχνης".

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την εγγυητική επιστολή που έστειλε:

"Αυτό που μου ζήτησαν και αυτό έκανα".

Για το επόμενο βήμα:

"Περιμένω την αποδοχή. Θα περιμένω να δω ποιον θα διαλέξουν. Τον περιβόητο Σαββίδη και ή τον λίγο πιο τρελό Καμπάνη".

Για το αν αισθάνεται ότι γίνεται πλειστηριασμός:

"Τελικά ναι. Μιλάμε για πλειστηριασμό. Πως εξηγείται ότι εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης την ίδια περίοδο; Είναι δάκτυλος της αντιπολίτευσης. Είναι γνωστή η αντιπολίτευση από το 2006. Δεν θέλω καν να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Είναι γνωστή ανάμειξη".

Για τον Σαββίδη:

"Δεν πρόκειται να στείλει ο Ιβάν Σαββίδης εγγυητική επιστολή. Εμένα με ένα τηλέφωνο μου την έβγαλε η τράπεζα. Γιατί καθυστερεί του Σαββίδη; Για αυτό ζήτησα αν τη στείλει να δημοσιευτεί. Για αυτό στην ανακοίνωση που έβγαλε είπε πως θα βάλει άμεσα δύο εκατομμύρια. Είναι χρήματα που θα πάνε με βαλίτσα στον ΠΑΟΚ. Θέλει όμως ο ΠΑΟΚ χρήματα που θα πάνε με “μαύρη βαλίτσα”;. Σε μένα δεν τέθηκε καν το θέμα των 2εκ.Στον κ.Σαββίδη τέθηκε και εκεί την πάτησαν”.

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει άμεσα 2εκ. :

"Όχι δεν μπορεί να τα έχει. Το 2006 είχα συμφωνήσει να δοθούν άμεσα 1.7 εκατομμύρια και μετά εξαφανίστηκε ο ερασιτέχνης. Εγώ είμαι επιφυλακτικός, όχι η ΠΑΕ με εμένα. Βγάζουν τα μάτια τους με τα ίδια τους τα χέρια".

Γιατί θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα:

"Οι νοικοκυραίοι επιχειρηματίες και ειδικά οι άνθρωποι της ναυτιλίας στις καλές εποχές έβγαλαν χρήματα και τα αποταμίευαν για περιόδους κρίσεων. Στον ΠΑΟΚ πρέπει να σκεφτείς πόσα θα χάσεις. Δεν θα τα χάσουμε. Υπάρχουν θέματα που θα συζητήσουμε στο μέλλον(γήπεδο, εμπορικές χρήσεις κτλ). Το έθιξε και ο Βρύζας στη συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους. Δεν είναι θέματα της παρούσης. Στόχος μας είναι γίνει το deal. Βοηθήστε να γίνει το “deal” του αιώνα".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: