Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση Σαββίδη με Σαμαρά!!

Ο Ιβάν Σαββίδης παρέστη σήμερα στο μνήμοσυνο του τέως προέδρου της Κύπρου, Τάσου Παπαδόπουλου. Εκεί ήταν και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, Αντώνης Σαμαράς.

Οι δύο άντρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα που σχετίζονται με την προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων στην ελληνική αγορά.

"Υπήρξε συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Αντώνη Σαμαρά.Οι δύο τους συζήτησαν θέματα που σχετίζονται με την ικανότητα προσέλκυσης ρωσικών επενδύσεων στην ελληνική οικονομία" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ομογενή επιχειρηματία.



πηγή: metrosport.gr
 


Βλάχος: «Θα είναι μοναδική ευκαιρία τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα είναι μια γιορτή για την ομάδα και τους παίκτες του.


Για το όνομα της ομάδα:

«Ακαδημία Πλαταμώνα είναι το όνομα, είναι μια συνένωση των ομάδων, ο Αιγινιακός έχει απορροφήσει την ομάδα του Πλαταμώνα και πήρε τη θέση της στη Γ? εθνική».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι κάτι μοναδικό γιατί δε σου δίνεται ευκαιρία να παίζεις συχνά παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλου αυτού του επιπέδου. Μια ομάδα από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και ίσως η μεγαλύτερη στη Β. Ελλάδα. Από εμάς αντιμετωπίζεται σαν μια γιορτή. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που περιμένει το παιχνίδι με ανυπομονησία.

Αν όχι το σύνολο ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων της ομάδας αλλά και της περιοχής υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Εμείς πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι και να το δούμε σαν μια μοναδική εμπειρία. Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Εμείς είμαστε καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να παίξουμε και για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο».

Για τις εκπλήξεις που γίνονται στο Κύπελλο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει πέσει θύμα έκπληξης στο παρελθόν. Είναι δύσκολο γιατί είναι δυο τα παιχνίδια και μειώνονται οι ελπίδες μας. Σε ένα παιχνίδι θα είχαμε περισσότερος ελπίδες. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει κάθε παιχνίδι».

Για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του το Κύπελλο:

«Το κίνητρο στο Κύπελλο μας το έδωσε η κλήρωση η οποία μας έφερε στην πρώτη φάση τον Εργοτέλη και μετά τον ΠΑΟΚ, αυτό μας έδωσε το κίνητρο. Εμάς ο κύριος στόχος είναι το Πρωτάθλημα γιατί θα ανέβουν 5 ομάδες φέτος στη Β? κατηγορία, αυτός είναι ο στόχος μας. Εύκολα η δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Το Κύπελλο θα το δούμε σαν μια πολύ μεγάλη γιορτή».



πηγή: metrosport.gr
 

Πρόβλημα με Κωνσταντινίδη!!

Εκτός μάχης για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό, τέθηκε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου" αποκλείστηκε από την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για την Κατερίνη, με τον Έργκους Κάτσε να παίρνει τη θέση του.

Ο Κωνσταντινίδης αναμένεται να υποβληθεί την Πέμπτη σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί επακριβώς η κατάστασή του.



πηγή: metrosport.gr
 


Βαβρίτσας: «Δύσκολο να επιστρέψει ο Βιειρίνια»

Ο δημοσιογράφος του περιοδικού «Kicker», Γιώργος Βαβρίτσας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για τον Βιειρίνια και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ πολύ δύσκολη την επιστροφή του Βιειρίνια στον ΠΑΟΚ, γιατί πλέον μετά την φυγή του Μάγκατ, αγωνίζεται στην βασική ενδεκάδα. Επιπλέον αρχίζει σιγά σιγά να δένει με αρκετούς συμπαίκτες του όπως ο Νάλντο και ο Ντιέγκο. Με τα δεδομένα του προηγούμενου μήνα, ο ΠΑΟΚ είχε ελπίδες να πάρει πίσω ξανά τον Βιερίνια, με τα τωρινά δεδομένα είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν αποκλείεται τίποτα».



πηγή: metrosport.gr
 


Λιβαθηνός: «Λάθος του Παναθηναϊκού, ο Κατσουράνης θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ»

Ο εορτάζων σήμερα παλαίμαχος παίκτης και πρώην σκάουτερ του Παναθηναϊκού, Σπύρος Λιβαθηνός μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη μεταγραφή του Κατσουράνη από τον ΠΑΟΚ και την πορεία του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα.

«Είναι επιτυχία μεγάλη για τον ΠΑΟΚ η μεταγραφή αυτή, ο Κατσουράνης είναι αναγνωρισμένος παίκτης και σε καλή κατάσταση, αρχηγός στην εθνική ομάδα και έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Στο ερώτημα για το αν ήταν ένα… δώρο του Παναθηναϊκού (επειδή τον άφησε ελεύθερο) η μεταγραφή:

«Κατά μια έννοια ναι, είναι δώρο. Ήταν λάθος του Παναθηναϊκού που άφησε να φύγουν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, που είναι δύο έμπειροι παίκτες και μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά που τον απέκτησε. Τον Κατσουράνη τον είχα και στην Παναχαϊκή ήταν ήμουν προπονητής, έχει την ικανότητα και να αμύνεται, αλλά έχει και επιθετικά την αίσθηση του τέρματος και έχει πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ, που για μένα είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που κάνει τέτοιες κινήσεις».

Τέλος, για το αν η απόκτηση του Κατσουράνη αποτελεί και ένα μήνυμα από τη διοίκηση του Σαββίδη:

«Από την εποχή Παντελάκη είχε να δείξει ο ΠΑΟΚ αυτό το ότι ?χτυπάω όποιον παίκτη θέλω?. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει δυνατός, για να μη βλέπουμε ένα πρωτάθλημα μιας ταχύτητας, με τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή και τους άλλους κομπάρσους. Πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια του Σαββίδη από τον κόσμο».


Κερμανίδης: «Μεγάλη δύναμη ο ΠΑΟΚ»

Μαζί μίλησε και ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, τονίζοντας:

«Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε σωστά και απέκτησε έναν μεγάλης αξίας παίκτη που είχε μεγάλες επιτυχίες και με την εθνική και με τις ομάδες που έπαιξε. Περιμένουμε τη συνέχεια. Έχει μεγάλη εμπειρία ο Κατσουράνης, έχει παίξει και στην Μπενφίκα, όπου έκανε πολλές συμμετοχές, έλειπε ένας τέτοιος παίκτης από την ομάδα. Ίσως περιμένουμε να γίνουν και κινήσεις παικτών που έχουν όρεξη για διάκριση. Θα ήθελα δίπλα σε αυτόν τον παίκτη να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία Σαββίδη τόνισε:

«Αλλάζουν πολλά στον ΠΑΟΚ από τη μέρα που ανέλαβε ο Σαββίδης και οργανωτικά και μεταγραφικά. Ισχυροποιείται ο ΠΑΟΚ και γίνεται μεγάλη δύναμη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, ο ΠΑΟΚ σιγουρεύει νομίζω τη δεύτερη θέση και κυνηγάει την πρώτη. Απλά θέλω να μη χαθούν τα νέα παιδιά, πρέπει να προσεχθούν, άλλωστε αυτά είναι που έχουν τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση».





πηγή: metrosport.gr
 

Συμφωνία για 750 εισιτήρια!!

Παρότι η Ελληνική Αστυνομία εξέφρασε και πάλι αντιρρήσεις, όπως συνέβη και πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ήρθε χθες σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για παρουσία φίλων του Δικεφάλου την ερχόμενη Δευτέρα στους «Ζωσιμάδες».

Οι δύο πλευρές βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι κατά τη χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και συμφώνησαν στο να δοθούν 750 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των φιλάθλων του, τα οποία θα τιμώνται προς 15 ευρώ το ένα. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια, που αντιστοιχούν στο πέταλο του σταδίου των Ιωαννίνων, θα διατίθενται αρχικά από τα εκδοτήρια της Τούμπας, ενώ όσα μείνουν αδιάθετα θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα έξω από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.


πηγή: metrosport.gr